2012-01-20
其實冇用任何時間等位, 但係一入到去接待處係冇人, 係呢一分鐘內有2個侍應生見到我等, 但都係掂行掂過.最初見到無咩客人, 以為好難食, 但係其實好食, 又多款, 不過呢...服務差!侍應生唔係超人, 到左繁忙時間, 一個侍應對三十人, 後果可想而知.經常漏單, 想食既野最終都冇來到.仲有!我鐘意食刺身, 但係冇試過咁谷住食.初初以為叫刺身拼盤時個侍應驚我食唔晒, 所以冇依我既單去俾多D部份刺身我.點知我單點既時候, 佢都係俾返2人份量我! 既然係咁, 咁你張單上面又做咩要人填份量呢另外, 叫左個一人份量既炒飯, 你又俾左可以分到5碗滿, 你究竟想點可以再去既, 因為平, 但係我就會寫定20張刺身單先.(仲要分開俾呀! 我上次過一次俾三張佢, 佢冇同我講話唔可以一次落三張, 但係就俾左一張既食物我.)註:非繁忙時間, 但部份刺身仍在冰封狀態中.
服務差!
經常漏單, 想食既野最終都冇來到.
仲有!
我鐘意食刺身, 但係冇試過咁谷住食.
可以再去既, 因為平, 但係我就會寫定20張刺身單先.
註:非繁忙時間, 但部份刺身仍在冰封狀態中.