2020-11-10 281 浏览
今日去左新開既麻辣娘子,點了佢地既四川麻辣米線及黑糖珍珠奶茶。四川麻辣米線,分BB辣,中辣及大辣。BB辣適合怕辣又想食辣的人,另外餸款式多。其中紅燒肉最出色,入口即溶又入味。而黑糖珍珠奶茶,不會太甜,珍珠煙靭奶夠滑又有茶味。另外不得不提麻辣冰粉,晶凝通透又滑,加入麻辣醬美味又可口。
四川麻辣米線,分BB辣,中辣及大辣。

另外不得不提麻辣冰粉,晶凝通透又滑,加入麻辣醬美味又可口。
  • 紅燒肉
YT So’s食評食物:叫左一個一餸冒菜粉(其實係薯粉)同夫妻肺片(小),辣度選擇bb辣。個粉配菜好夠(腐皮、芽菜食極都有),不過真係好辣,佢個bb辣= x仔既三小辣。食完後有啲喉嚨痛,不過真係好香。薯粉夠彈牙。加配飲品都唔貴,加$12就有芝土奶蓋茶,奶蓋味濃,茶味香。-價錢: $40(一餸冒菜粉)-服務態度:比錢既時候,我同朋友講左句:哇好辣!收銀既同事就問及詳情,並虛心地承諾會再改善辣度!欣賞佢地呢個心,希望佢地真心聆聽食客意見!-環境:可以加設更多隔板。-總括:會再光顧。
YT So’s食評
食物:
價錢:
$40(一餸冒菜粉)
服務態度:
環境:
可以加設更多隔板。
總括:
會再光顧。