2023-06-07 159 浏览
朋友話想食雞煲, 所以我哋就係openrice book 咗麻辣仙宮😛 地址話係大角咀, 但其實原來都幾近旺角😚.麻辣味招牌雞煲🍲 一隻 $228有半隻同一隻雞揀, 份量好足料🫶🏻 有得揀辣度同麻度. 我哋就揀咗小麻同微辣, 味道啱啱好👍🏻 唔會話太辣, 又唔會話太鹹, 送飯一流😆 仲有好多芫茜, 好惹味, 3/4 個人分就啱啱好🤤.川味回鍋肉🥙 78啲菜好好食, 好重川味, 回鍋肉肉質偏瘦, 所以唔會話食到好膩😆.菠蘿咕嚕雞球🧆 78雞球份量好多, 抵食過唔少大排檔🤓 酸酸甜甜, 雞球亦炸得好脆身🤩 仲有好多菠蘿同椒類✌🏻.佢哋仲有得食完雞煲後加火鍋, 又話者食烤魚😛overall 都坐得幾舒服.📍麻辣仙宮大角咀棕樹街2-20號榮富苑地下10-11號舖
麻辣味招牌雞煲🍲 一隻 $228
川味回鍋肉🥙 78
菠蘿咕嚕雞球🧆 78
📍麻辣仙宮
大角咀棕樹街2-20號榮富苑地下10-11號舖
2023-05-25 108 浏览
第一次來吃給我的印象是「 我從未吃過這麼難食的烤魚」 🥲🥲很有落差,烤魚很難吃,味道很差 魚不但不新鮮 吃起來的肉就是感覺很差半價也不想吃 🥲🥲🥲 吃到一半放棄了⋯ 不會再選這間。
第一次來吃給我的印象是
「 我從未吃過這麼難食的烤魚」 🥲🥲
很有落差,烤魚很難吃,味道很差
魚不但不新鮮 吃起來的肉就是感覺很差
半價也不想吃 🥲🥲🥲
吃到一半放棄了⋯
不會再選這間。
2023-05-19 104 浏览
今日同老公就黎到大角咀食雞煲,餐廳可以用手機落單,我哋得兩個人所以嗌嘅嘢份量都啱啱好,餐廳嘅座位都坐得舒適🥢麻辣味招牌雞煲(辣)半隻可以分開選擇麻同辣嘅程度,第一口味啖入口,就感受到一陣麻嘅滋味,然後辣椒嘅香氣飄散喺口中,真係食到流晒汗😅而雞肉配上濃郁嘅醬汁味道好入味而且雞肉唔柴🥢金花皮蛋金花皮蛋外觀金黃閃亮,表面有咗一層薄薄嘅金黃色花紋,蛋黃香濃滑順,口感有啲彈牙,而皮蛋下邊鋪滿青瓜,青瓜清脆爽口,帶嚟咗一陣清新嘅口感,中和返醬汁嘅辣味🥢豉油𡈼鵝腸份量都唔少,豉油嘅濃郁風味,鵝腸肉質飽滿,咬落去彈牙而且仲肥嘟嘟,配埋芽菜食帶嚟一種獨特嘅咀嚼感🥢鮮蝦雲吞🥢大蜆雲吞皮Q彈有咬口,內裡裝滿咗多汁嘅肉餡,仲好大粒架。我地加左大蜆而且都新鮮,粒粒都會打開

🥢麻辣味招牌雞煲(辣)半隻

🥢金花皮蛋

🥢豉油𡈼鵝腸

🥢鮮蝦雲吞
🥢大蜆

2023-05-18 60 浏览
四川菜在香港越開越多,各式各樣的川菜遍布港九新界,今晚因為見到社交平台有優惠,便來到這裏一試。優惠:每逄星期一至四晚市堂食,烤魚同雞煲半價$99就食到招牌烤魽魚,$69 就食到半隻招牌雞煲,非常抵食!搭的士過嚟食飯,最多仲可以claim到 $50 的士錢,宵夜時間 9點半後入座另有指定啤酒半價,3個優惠可以同時使用。這裏裝修非常有中國宮廷特色,古色古香。極鮮青花椒味招牌烤魚(麻辣),烤魚採用了鉗魚,多肉少骨,肉身鮮嫩可口,加上青椒和慢慢的香味,非常正宗。麻椒手撕雞(例牌),雞肉份量十足,味道偏濃一點,如果吃四川菜的愛好者,可能非常喜歡。秋葵拌花甲,花甲清洗乾淨,沒有半點沙石,鮮甜可口,混合了麻辣醬,味道更佳。

這裏裝修非常有中國宮廷特色,古色古香。

今日跟友人去了一間位置在奧運站附近的烤魚店, 其裝修採用了宮廷風, 再加上食埋四川麻辣烤魚真係有少少似去了四川的感覺🤣。 是日跟友人點了以下食物:🌶️極鮮清花椒味招牌烤魚🐟(少麻少辣)(江團魚)雖然點了少麻少辣但上菜時已聞到陣陣的四川麻辣味, 未食已覺得好開胃🤤。 二人食的話一條江團魚絕對夠食有餘。廚師將魚每邊都煎香到七成熟先上菜, 上菜時再大火煮滾這個步驟可令魚的每一部位都唔會腥, 魚的肉質好嫩滑又厚肉, 最重要係唔多細骨👍🏻食落啖啖肉的感覺加上其味道又香又辣, 真係好過癮😋。除咗烤魚之外, 當然唔少得爐中的配料啦!配料食物都頗多當中有( 蓮藕、 荳芽、酸菜、洋蔥, 芫茜) 當每樣配料都放入了麻麻辣辣的湯底內, 令小編跟友人越食越開胃, 所以跟友人都覺得唔夠食要再額外追加了萵苣, 豆卜和寬粉。 當中的寬粉係食烤魚一定唔少得的一樣配菜, 口感煙煙韌韌就算煮久了亦都唔會好“林”, 跟烤魚一齊食味道相當夾。 豆卜更加不用多說, 吸哂湯內精華係必點的配菜之一。 所以跟友人唔駛一陣已將整條魚食哂清光! 肚皮相當滿足😬。 🥚金花皮蛋凍冰冰的麻辣皮蛋作餐前小菜有種冰火的感覺,皮蛋食落有少少微辣味,

是日跟友人點了以下食物:

🌶️極鮮清花椒味招牌烤魚🐟(少麻少辣)
(江團魚)

🥚金花皮蛋
凍冰冰的麻辣皮蛋作餐前小菜有種冰火的感覺,皮蛋食落有少少微辣味, 最重要係鹼水味唔重好香蛋味, 配埋青瓜一齊食味道好清新可以解辣😁。

🥡招牌冰粉 拼雪糕🍨( 荔枝 曲奇口味)
食完烤魚小編推薦一定要叫番個冰粉食先叫完美😉。加上這間店仲可以拼雪糕相當特別, 小編跟友人都真係第一次這種食法。 冰粉份量都幾大碗, 味道又唔太甜。食完一碗仲可以將口腔濃味的烤魚一次解除, 相當不錯!

P.S. 宵夜優惠:夜晚 9:30後入座 Asahi及嘉士伯啤酒半價😎👍🏻
🔞🍺未夠十18歲的朋友仔千祈唔好飲酒呀

餐廳:麻辣仙宮地點:大角咀棕樹街菜式:川菜餐牌:主打雞煲、烤魚、火鍋三類菜式,仲有酸菜魚、水煮魚、干鍋、特色小炒、涼拌小食、粉麵飯、甜品、飲品濃湯鮮茄味烤魽魚 $198 另加一烤魚有多款口味,有辣有唔辣,辣度有得揀。魚都有得揀。烤鱸魚大大個爐上枱,條魚好大條,份量大概係大半條超大既魚。魚皮鹹香,而魚肉係超滑溜。我地揀咗濃湯鮮茄味,個湯有好多番茄,芽菜,紫洋蔥,蔥條,洋蔥,蒜頭同爽脆藕片,面頭加上大量芫荽,好多菜食。個湯係完全唔過鹹或者濃,好鮮甜,正。個爐好快就滾,唔洗等好耐。花蛤 $68 另加一另外加左一份火鍋配料。花蛤一客11隻,真係好大隻,肉質非常鮮甜嫩口,絕對係新鮮貨色,下底墊有少少沙律菜。裝修好有中國特色,座位都舒適,邊食邊成身大汗。
餐廳:麻辣仙宮
地點:大角咀棕樹街
菜式:川菜

濃湯鮮茄味烤魽魚 $198 另加一

花蛤 $68 另加一

花蛤

裝修好有中國特色,座位都舒適,邊食邊成身大汗。
2023-05-15
2023-05-12 17 浏览
❤️‍🔥餐廳裝修中國古代宮廷,內裡佈滿紅噹噹燈籠🏮Menu主打川菜,亦有不同煮法。打邊爐🍲、干鍋🥘、涼拌🥗、小炒🧆都有。我地揀左好吸引的烤魚🐟,店員哥哥亦好用心介紹左每種魚的特別之處🤤。客人可以根據偏好口感&味道選擇魚類&辣度。星期一至四晚市仲做緊烤魚優惠tim。不妨一班朋友去試下。🌟蒜香酸菜味招牌烤魚🐟江團魚 $198一上台已經聞到好香蒜味🧄&酸菜味。迫不及待想食,不過店員姐姐話要等佢煮滾左先可以食🤤果然似店員介紹,肉質鮮嫩肥美🐷,食到啖啖肉😈而且骨頭分明,未食出有小刺。應該唔係養魚。配上酸菜入口,肥而不膩,天作之合。🌟洛神花茶 $42一渣洛神花茶💜好啱食烤魚,酸酸甜甜。既開胃,又解辣。越食越開胃!💕總括而言,呢度性價比都算高,兩個人一條魚加白飯已經好飽。如果一班朋友黎可以試埋雞煲。一張大檯有兩個爐,可以同一時間品嚐兩款菜式。

🌟蒜香酸菜味招牌烤魚🐟江團魚 $198

🌟洛神花茶 $42

2023-03-30 46 浏览
˜”*°•.˜”*°• 麻辣仙宮。•°*”˜.•°*”˜ ✿ 蔥油鵝腸 💵 HK$108呢個蔥油鵝腸真係不得不讚❤️❤️❤️係我食過咁多間鵝腸之中係暫時最最最最最最好食🤤鵝腸條條都好粗壯😍 質感超級爽脆當初以為蔥油唔係辣嘅, 但味道食落去有少少嘅微辣🤭再配上必備嘅蔥, 蒜, 辣椒🌶️真係越食越惹味✿ 秋葵拌花甲 💵 HK$88因為我本身好鍾意食花甲同秋葵🫠所以就叫咗呢個🫠花甲嘅份量都幾多佢嘅醬汁係醋🤤酸酸地再加蒜香好開胃💛✿ 自選干鍋 💵 HK$28 (另加配菜)今次呢個干鍋我地叫左中辣同加麻辣😍食材都非常新鮮高質✨ 我哋點咗好多唔同嘅配菜, 有✔️五花腩片✔️紅薯粉 (紅薯粉少煙靭, 索晒啲麻辣汁好正)✔️萵荀(食乾鍋又點少得萵荀🫶🏻)✔️雞髀菇✔️肥腸 (非常推薦👍🏻)✔️雞軟骨✔️雞球份量真係超級多🥰而且味道都好正宗😇很不錯唷✿ 招牌冰粉 💵 HK$38食川菜又點能夠少得冰粉😍佢一碗嘅份量超大碗, 完全係夠兩個人食冰粉大大嚿, 滑嘟嘟上面仲鋪滿左亞麻籽, 提子乾同埋山楂🤤味道好清甜同好解辣🥰
˜”*°•.˜”*°• 麻辣仙宮。•°*”˜.•°*”˜

✿ 蔥油鵝腸 💵 HK$108

因為我本身好鍾意食花甲同秋葵🫠
所以就叫咗呢個🫠花甲嘅份量都幾多
佢嘅醬汁係醋🤤酸酸地再加蒜香
好開胃💛

✿ 自選干鍋 💵 HK$28 (另加配菜)
今次呢個干鍋我地叫左中辣同加麻辣😍
食材都非常新鮮高質✨ 我哋點咗好多唔同嘅配菜, 有
✔️五花腩片
✔️紅薯粉 (紅薯粉少煙靭, 索晒啲麻辣汁好正)
✔️萵荀(食乾鍋又點少得萵荀🫶🏻)
✔️雞髀菇
✔️肥腸 (非常推薦👍🏻)
✔️雞軟骨
✔️雞球
份量真係超級多🥰
而且味道都好正宗😇很不錯唷

✿ 招牌冰粉 💵 HK$38
食川菜又點能夠少得冰粉😍
佢一碗嘅份量超大碗, 完全係夠兩個人食
冰粉大大嚿, 滑嘟嘟
上面仲鋪滿左亞麻籽, 提子乾同埋山楂🤤
味道好清甜同好解辣🥰
2023-03-25 49 浏览
店位置有啲偏僻,喺旺角同大角咀中間,由旺角地鐵站行去約10分鐘內。店舖算大,裝修幾靚,平日午市去人流亦唔算多,唔洗等位✌🏻♦午市乾鍋 (任選3款) $69可自選辣度,我地揀左中麻辣好食🌶️唔係死辣,個麻好香而且做得好乾身,底無汁無油👍🏻份量夠,每舊都啖啖肉🌟推薦🌟豬大腸 - 香脆之餘依然有口感,唔會太硬萵筍 - 爽口唔淋田雞 - 炸完肉質依然好滑,推薦👍🏻薯仔 - 食得出係即炸,好脆好似薯片,有驚喜🤩不過對比其他餸,因為吸唔到味就有少少比下去。但都值得一試

♦午市乾鍋 (任選3款) $69
可自選辣度,我地揀左中麻辣
好食🌶️唔係死辣,個麻好香
而且做得好乾身,底無汁無油👍🏻
份量夠,每舊都啖啖肉

🌟推薦🌟
豬大腸 - 香脆之餘依然有口感,唔會太硬
萵筍 - 爽口唔淋
田雞 - 炸完肉質依然好滑,推薦👍🏻
2023-03-13 39 浏览
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️餐廳位於旺角同奧運交界🤔座位闊落 裝修古色古香🇨🇳❶濃湯鮮茄味招牌烤魚 $228魚烤魚湯底有蕃茄既茄蓉 勝在沒有明顯既酸味🍅飲落不失番茄湯底既清甜又有出眾既魚香味🐟今次我地揀咗魽魚☺️魚肉質感偏結實 而且骨少肉多👍🏻❷ 蒿荀 $28佢哋嘅火鍋配料又幾新鮮🥗蒿荀色澤翠綠 口感鮮嫩爽脆💚❸ 豆串 $38同豆卜相比 豆串既密度更過 更有咬口🤣浸幾浸就好似海綿咁 非常吸湯🥣配呢個香濃既鍋物就一流😈❸火鍋寬粉 $30寬粉入口滑而薄 就算煮耐左都唔會輕易爛🍜而且同樣係能夠吸滿湯頭🙈❹紅糖糍粑 $38糍粑口感軟糯煙韌 而且煎成金黃色🌟味親又唔會太甜 最岩幾個人一齊share呢個甜品👯‍♀️❺ 原隻椰青 $38即叫即開 入口冰凍 清涼解渴🥥

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

味親又唔會太甜 最岩幾個人一齊share呢個甜品👯‍♀️

❺ 原隻椰青 $38
即叫即開 入口冰凍 清涼解渴🥥

2023-03-08 47 浏览
3月嘅to eat list之一係雞煲! 大角咀呢間餐廳算係最近屋企嘅雞煲店, 但係都係第一次去, 因為喺內街, 喺open rice search到先知附近有間雞煲烤魚店.餐廳隔離都多車行, 但係入邊裝修有驚喜, 係傳統中國風裝潢. 一打開menu見到有烤魚, 雞煲, 酸菜魚, 水煮魚, 火鍋... 真係應有盡有! 仲有平時好少見到嘅干鍋! 雖然我好食得辣但係唔敢睇小佢哋所以都係嗌咗中辣. 雞煲啱啱開始都已經好惹味, 跟住辣味越煮越出, 好過癮! 干鍋都好多嘢食, 齋係我好耐冇食嘅東風螺已經有10幾粒, 粒粒都厚肉! 個即炸土豆片真係好似食薯片咁過癮! 加個原隻椰青中和下成件事好perfect池!🐔 麻辣味招牌雞煲 (小麻中辣)🥙 干鍋 (小麻中辣)牛肉片 | 秋葵 | 東風螺 | 即炸土豆片 | 油麥菜

🐔 麻辣味招牌雞煲 (小麻中辣)
🥙 干鍋 (小麻中辣)
牛肉片 | 秋葵 | 東風螺 | 即炸土豆片 | 油麥菜
朋友上次黎過呢間「麻辣仙宮」,覺得呢間餐廳既川菜都幾正宗~今日趁lunch time 就帶埋鍾意食川菜既同事一齊黎歎下佢地既午市套餐先~🌟午市2人套餐🌟🔹涼伴小食兩款 (金花皮蛋 及 手拍青瓜)- 兩款涼伴小食份量都幾豐富~我地最鍾意手拍青瓜,好爽脆,加埋特製嘅辣汁,夠晒惹味~🔹主食兩款 (麻婆豆腐 及 水煮牛肉)- 麻婆豆腐既醬汁相當出色,辣辣地食得好過癮~豆腐入口軟棉棉送飯一流~- 水煮牛肉用料充足,牛肉份量夠哂多而且肉質鬆軟~湯底入口酸辣惹味,配菜既大豆芽又多又入味~🔹自選飲品 - 洛神花茶- 食辣野點都要叫返d野飲中和下先~呢度既洛神花茶,微微酸,好開胃而且解辣一流,必試~———————————————————既然同事咁鍾意食辣野,一於再叫多一個干鍋先~🌟自選干鍋🌟雞球、炸支竹、紅薯粉、鮮准山、萵荀及五花腩片 (微辣,麻辣 - 小麻)呢度既干鍋夠哂鑊氣,香噴噴辣辣地好惹味~五花腩片吸收哂配料既香辣味,再加埋紅薯粉索滿醬汁,食得好滿足~———————————————————總結呢度既辣野,食到人好過癮又夠刺激,忍唔住係咁食~川菜味道正宗,食材及用料都好豐富,性價比高~

🌟午市2人套餐🌟
🔹涼伴小食兩款 (金花皮蛋 及 手拍青瓜)
- 兩款涼伴小食份量都幾豐富~
我地最鍾意手拍青瓜,好爽脆,加埋特製嘅辣汁,夠晒惹味~

🔹主食兩款 (麻婆豆腐 及 水煮牛肉)

- 水煮牛肉用料充足,牛肉份量夠哂多而且肉質鬆軟~
湯底入口酸辣惹味,配菜既大豆芽又多又入味~

🔹自選飲品 - 洛神花茶

———————————————————
既然同事咁鍾意食辣野,一於再叫多一個干鍋先~

🌟自選干鍋🌟

總結
2023-03-04
午餐
2023-03-02 47 浏览
呢日lunch 勁想食辣野, 所以黎到呢間麻辣仙宮刺激下我既味蕾! 一入到黎呢度就覺得D座位好舒服,好多都係卡位, 我地兩個人都可以坐到一張幾闊落既卡位! 我地都超想食烤魚, lunch都食烤魚好似好誇張,但唔理啦,我地叫左個推介既極鮮青花椒味招牌烤魚! 叫左小麻同微辣, 雖然係微辣,但食入面D 蔬菜個陣都覺得幾辣~ 跟住我地就再叫多個午市一人套餐, 涼拌小食叫左蓮藕仔, 主食叫左口水雞, 野飲就叫左烏龍茶! 我好想飲椰青,所以都叫左個椰青! 椰青配辣野真係一流! 佢既椰青超甜! 蓮藕仔超爽口,送飯一流! 口水雞又夠哂惹味, 重點係佢所有野既份量都好多, 我以為蓮藕仔得細細碟, 點知有一大碟, 個份量可以當做一個主菜咁! 口水雞又估佢唔到咁大碟, 件件都好大件,唔係碎濕濕個D! 到烤魚出場, 我地叫左江團魚, 個魚一D都唔腥! 午市叫主餐牌仲有88折, 好抵食! 個魚係先煎到脆, 再放落去煲,而爐入面仲有D蓮藕, 芽菜, 雲耳等等! 蔬菜食入口都覺得少少辣, 個魚就超滑,有半條, 都幾大條! 下次黎要試下打邊爐! 滿足既午餐!

2023-03-01 40 浏览
📍麻辣仙宮大角咀棕樹街2-20號榮富苑地下10-11號舖 🦔⸒⸒招牌冰粉 $46配三球雪糕🍦 冰粉口感好滑亦都好大兜 啱晒2人share 紅糖糍粑 $38食落去煙韌 配紅糖醬甜甜地 都幾好味!京蔥炒牛肉 $88一碟有唔少牛肉片 再配爽口嘅京蔥好啱撈飯食 牛肉都炒得入味👍午市二人套餐 $264包白飯兩碗前菜揀左金花皮蛋+涼拌雲耳份量都幾多 雲耳辣辣地 菠蘿咕嚕雞球餐咕嚕雞球食落去酸酸甜甜 雞肉口感幾滑仲有一啲三色椒、洋蔥粒等 好食!酸菜魚餐酸菜魚辣辣地 魚片肉都幾滑🤓仲有唔少酸菜、蔬菜片等🤓飲品小編揀左天地一號同竹庶茅根兩款飲品都幾大支 兩個人share 都足夠🤓🔖 @sichuan_cuisine_palace

📍麻辣仙宮
大角咀棕樹街2-20號榮富苑地下10-11號舖 🦔⸒⸒

招牌冰粉 $46
配三球雪糕🍦 冰粉口感好滑
亦都好大兜 啱晒2人share

紅糖糍粑 $38
食落去煙韌 配紅糖醬甜甜地 都幾好味!

京蔥炒牛肉 $88

前菜揀左金花皮蛋+涼拌雲耳
份量都幾多 雲耳辣辣地

菠蘿咕嚕雞球餐
咕嚕雞球食落去酸酸甜甜 雞肉口感幾滑
仲有一啲三色椒、洋蔥粒等 好食!

酸菜魚餐
酸菜魚辣辣地 魚片肉都幾滑🤓
仲有唔少酸菜、蔬菜片等🤓

飲品小編揀左天地一號同竹庶茅根
兩款飲品都幾大支 兩個人share 都足夠🤓

🔖 @sichuan_cuisine_palace
  • 紅糖糍粑
🌟餐廳:麻辣仙宮📍地址:大角咀棕樹街2-20號榮富苑地下10-11號舖💰價位:~$100 - $200📱電話:68757572天氣又涼返少少,岩哂食川菜可以暖暖身😬今日約埋朋友去左大角咀試下呢間「麻辣仙宮」,歎下正宗既川菜💡———————————————————🔹涼拌蓮藕仔餐前小吃揀咗涼拌蓮藕仔,甜酸辣樣樣齊,醬汁調校得非常惹味,搭配爽脆嘅蓮藕仔,食得好過癮~———————————————————🔹涼拌雲耳雲耳份量十足,質地夠晒爽脆,加埋特製嘅辣汁,夠晒刺激~———————————————————🔹酸菜魚味道好傳統正宗酸菜魚大大碟,一上枱好吸晴!!魚肉入口滑順,酸味比較突出而唔算太辣,岩哂我,夠哂開胃配料就有大量芽菜、木耳等食材,好豐富!———————————————————🔹麻婆豆腐呢度嘅醬汁都調校得幾出色~麻婆豆腐辣味出眾,豆腐入口夠晒緻滑,話咁快就食晒成碟!———————————————————🔹干鍋(淮山、五花腩片、牛肉片、紅薯粉)呢度既干鍋炒得好夠鑊氣,香噴噴好惹味~牛肉片及五花腩片都大大件,再加埋彈牙紅薯粉索滿醬汁,食得好滿足~———————————————————🔹招牌冰
🌟餐廳:麻辣仙宮
📍地址:大角咀棕樹街2-20號榮富苑地下10-11號舖
💰價位:~$100 - $200
📱電話:68757572

天氣又涼返少少,岩哂食川菜可以暖暖身😬

🔹涼拌蓮藕仔

🔹涼拌雲耳
雲耳份量十足,質地夠晒爽脆,加埋特製嘅辣汁,夠晒刺激~

🔹酸菜魚

🔹麻婆豆腐

———————————————————
🔹干鍋(淮山、五花腩片、牛肉片、紅薯粉)
呢度既干鍋炒得好夠鑊氣,香噴噴好惹味~

🔹招牌冰粉
四川既特色甜品~食完辣野,食呢個招牌冰粉解辣一流~冰粉入口滑順,味道酸酸甜甜,好正~

🔹紅糖糍粑
另一款傳統四川甜品~糍粑夠晒煙靭,餡料又多,口感一流,搭配埋黑糖汁,夠晒香甜,食起黎好滿足~

😋味道:4/5
🏢環境:4/5
💁🏻‍♀️服務:4/5
💵價錢:4/5
🤟🏻性價比:4/5
👅整體小總結
食物方面,川菜味道正宗,食材及用料都好豐富~值得一讚係各款川菜嘅醬汁都調校得好惹味,正!
2023-02-25
午餐