2025-03-08
呢個係生日飯,3人叫左3個dinnet set.事原坊間嘅阿媽家姐,食唔飽嘅都要過千。 不如試下食返酒店級日本野。坐得好dd! 服務又好dd咁啦。搵搵下發現呢間日本餐廳網購四酒晚餐有折! 佢有折的餐, 有冷盤,刺身,和牛鍋物,天婦羅,甜品。 配返4種不同的酒。 感覺就係一次過食晒日本唔同的食物! 好滿足!另外我地又叫左一個壽司餐。感覺叫多一個唔一樣的餐可以試多幾款野。主要係佢有立磷燒。好想試佢既魚鱗有幾脆3個人,2款不同的餐! 侍應哥哥一開始就問要不share 食! 呢d咪係服務lor! 出面的阿媽家姐, 你淨係分一口食晒比隔離的人都黑面啦!又講返先。 因為生日飯!餐廳安排左一間房比我地! surprise! 坐位本來係隋機。 有卡位已經開心。 今日upgrade 到有房! +晒分! ⭐️⭐️⭐️真係唔想用CP值去評價酒店餐廳! 但係佢性價比爆燈!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
搵搵下發現呢間日本餐廳網購四酒晚餐有折!
感覺就係一次過食晒日本唔同的食物! 好滿足!
另外我地又叫左一個壽司餐。
3個人,2款不同的餐!
侍應哥哥一開始就問要不share 食!
四酒前菜
四酒刺身