2022-09-25
如果你唔追求放題,唔追求係要食到超高質和牛,呢間燒肉店係一個不錯既選擇。出街食飯成日都想食多幾款,但得兩個人既時候,好難叫到太多野食,又怕浪費。呢個燒肉九官格一次可以食到9款肉,厚切牛舌腩、安格斯霜降牛、手切牛小排、鹿兒島和牛腩、極黑和牛、和牛上蓋、柚子漬雞肉、味噌五花腩、壼漬牛肋肉,真係唔錯,有幾款醃咗既肉都幾好食。 如果想食多和牛,佢另外仲有個和牛版既九宮格。另外佢既雞肉山都係好抵食,見到其他人都一定會叫呢個,28蚊有成10舊雞肉,好抵食。仲叫左一份豬頸肉,同牛舌,呢兩款正常水準。燒飯團係我好鐘意既居酒屋食物,燒到表面焦脆,但佢唔係果種茶上照燒汁再燒既飯團,加上自己燒會差d,食落有d似7仔既明太子飯團。可以不試。整體唔錯,價錢合理,午市有7折。有book位,但2點入場座位不滿。
鹿兒島和牛腩、極黑和牛、和牛上蓋、