2024-01-29
行完山去食燒肉係特別滿足❤️❤️有冇人同我一樣都好鐘意食和牛壽喜燒!😚呢間燒肉不錯架👏詳細食評可以等睇YouTube片~上•九宮格 $388包括和牛三角腩、極黑和牛、厚切牛舌心、和牛五花、和牛三筋、韓式護心肉、和牛赤身、一口和牛、壺漬牛肋肉每款都係大約有兩塊但一口和牛就比較多份量~全部牛肉都係已經醃製本身已經好入味啦🙌紫菜月見飯 $28葱香月見飯(微辛口)$28兩個飯都好抵食!上面有隻蛋黃撈飯的~個人比較推薦紫菜口味!另外薑蔥配黑椒的 比較新奇🫣柚子漬雞肉山(半份)$28雞肉幾滑同入味的~不錯👍和牛壽喜燒 $98最推薦呢個 雖然一口食完haha 但好好食架 有專人燒的 約5-6成熟 包飯團同沾黑松露蛋液一齊食!醬汁仲可以用嚟撈飯~焦糖菠蘿乳酸 $38驚安水果茶 $38兩個飲品都不錯!如果偏向清新可以揀水果茶 想要偏甜可以揀焦糖~而且呢一款好適合打卡!重點係菠蘿又甜又多汁🤭加一服務費驚安燒肉商店 (尖沙咀)尖沙咀金馬倫道48號中國保險大廈3樓C號舖
有冇人同我一樣都好鐘意食和牛壽喜燒!😚
呢間燒肉不錯架👏詳細食評可以等睇YouTube片~
上•九宮格 $388
每款都係大約有兩塊但一口和牛就比較多份量~
全部牛肉都係已經醃製本身已經好入味啦🙌
和牛壽喜燒 $98
焦糖菠蘿乳酸 $38
驚安水果茶 $38
加一服務費
驚安燒肉商店 (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道48號中國保險大廈3樓C號舖