2024-02-12
特式懷舊鐵板餐-紐西蘭肉眼扒配炸麵 (5成熟配黑椒汁)🥩熱辣辣上枱,好有風味,烤至兩面都有微微嘅焦香,中間嘅肉微暖呈紅色,配上黑椒汁肉質嫩而且非常多汁,仲有經典炸麵,好有80年代同屋企人去茶餐廳的感覺😍周打蜆肉魚湯加酥皮 (+$15)🥣酥皮香酥美味,粒粒蜆肉又大又鮮甜,真係超正❤️男神麵 (油麵配辣汁)🍜車仔麵的配料非常多,有成十幾樣,全部都好入味!!湯底好清甜,豬紅份量多又滑,豬腸不會有腥臭味,每樣餸都有三粒以上,好豐富💢💢永年大碗麵 (米粉配辣汁)🍜咖喱魚蛋、蘿蔔、豬紅、豬皮、雞翼尖、豬皮、魷魚等等,如果係外地來來的旅客,必點之菜,有齊香港的街頭小食,可以唔洗再去第二度品嚐,永年大碗麵已經滿足您♥️黑芝麻西多士伴雲呢拿雪糕🤤西多士外脆內軟,中層舖滿黑芝麻,配埋雲呢拿雪糕,既邪惡又美味,令人心花怒放✨抺茶紅豆冰/紅豆奶茶冰🌟🌟抺茶紅豆冰碎冰配上,紅豆好淋,抺茶香濃,正💯紅豆奶茶冰的奶茶喝起來奶味香濃,入口絲滑且絕不苦澀,配上紅豆,格外風味💯
周打蜆肉魚湯加酥皮 (+$15)🥣
酥皮香酥美味,粒粒蜆肉又大又鮮甜,真係超正❤️
男神麵 (油麵配辣汁)🍜
永年大碗麵 (米粉配辣汁)🍜