2023-09-28
🍚厚燒牛舌飯 $158🍱厚燒牛舌便當 $180🦪廣島蠔鍋 $120🎃南瓜天婦羅 $80🔸有朋友講過要食厚牛舌就一定要嚟呢間,今次嚟到第一啖咬落去就好震撼,佢哋嘅牛舌真係好完美!!!🔸牛舌飯係有五大塊牛舌,超級厚切,何其壯觀;而叫便當嘅話就係三塊,但就成個套餐有埋煙三文魚,蕎麥麵,豆腐雪糕等等😚~每塊牛舌都烹調得剛剛好,外皮香脆,內裡軟嫩,每一啖都充滿濃郁嘅肉香,真係未食過咁高質嘅厚牛舌料理❤️蕎麥麵口感Q彈,味道清新;至於豆腐雪糕非常強烈嘅豆香,口感滑膩😗🔸廣島蠔鍋蠔肉鮮嫩多汁,搭配上豆腐,野菜同湯底,令人回味無窮😀而南瓜天婦羅嘅南瓜甜味同天婦羅酥脆口感結合一齊,相當美味🔸總括而言,呢度嘅厚燒牛舌唔只又大份又厚,而且口感極好,係我喺香港食過最好嘅牛舌!鍾意食牛舌必去😎
🍱厚燒牛舌便當 $180
🦪廣島蠔鍋 $120