2020-11-20
#pb食在荃灣 #pb支持黃店💛 荃灣抵食韓國菜🇰🇷終於約左靚靚店主 @eatingchingching 💕 一齊去試呢間韓國野🤩 叫左咁多野都係$300幾蚊 好抵食😋 成餐最貴果款都唔使$100👍🏻 雖然食物唔係特別驚喜 但係咁嘅價錢食到韓國菜 真係好抵!🥰.店內都幾大 周圍貼滿韓風嘅相😝 我地坐左3個鐘都冇俾人趕走 好開心🤩🔹芝士岩漿炒飯🧀滿滿嘅芝士圍住個炒飯 好邪惡🤩 炒飯本身冇咩味 不過配埋超多芝士就好濃味😋 一路食覺得好肥但係好滿足🤭🔹玫瑰真露翼🐥呢個雞翼賣相一般般🙈 不過食落好重玫瑰露味 所以好香😍 雞翼肉質一般啦 唔就算滑😝🔹甜辣芝士年糕🍢又係一道邪惡芝士😝 不過呢個就冇咁驚喜🙈 年糕份量都多 好煙韌 但係冇咩味🥺 🔹韓閣雜錦蛋卷🥚呢個蛋卷舖滿蟹籽 入面有泡菜同芝士😋 份量都算多 甜甜辣辣咁🤪.成餐整體不過不失 不過以咁嘅價錢 性價比都幾高👍🏻 而且仲要黃店 要支持下💛韓閣荃灣青山公路275號富裕樓地下G4-6號舖
荃灣抵食韓國菜🇰🇷
🔹芝士岩漿炒飯🧀