2021-05-16 56 浏览
平時食韓燒,但好怕食完之後好大浸味🥺「韓牛牧場」主打無煙燒肉店😌所以就去咗試下世子牛盛放題😍.自助海鮮吧冷盤🦐熟蝦、翡翠螺🐚藍青口.前菜🥢泡菜、芽菜、菠菜🥬沙律仲可以自行搭配🥗.6色刺身拼盤🐠有帆立貝、三文魚、🐟生虎蝦、北寄貝、油甘魚、立魚、希靈魚💁🏻‍♀️全部都幾大件,而且唔差☺️.4合海鮮燒烤拼盤🐙青口同貝類都好鮮甜😋.手作刺身韓牛壽司🐮無乜腥味,都幾特別😆.韓國醬油蝦🤎新鮮爽口.手作赤醋壽司放題🍣試咗火炙韓牛壽司,燒到啱啱好😉size細細件,唔驚食到好飽😬.刺身放題🍴可以追加自己鍾意食嘅刺身.燒烤放題🔥有安格斯牛肉眼扒🥩安格斯肩里脊、安格斯一口牛粒🐄韓式醬醃安格斯牛仔骨、韓式醬醃安格斯牛胸肉🐂韓式醬醃牛大腸、海鹽牛舌👅韓式梅花肉、韓式五花肉🐖韓式豬頸肉🐷每款幾嫩滑,牛舌同一口牛都好有咬🤪另外仲有雞翼🐓雞腎串、雞皮🐔多春魚、靖魚、甜薯🍠菠蘿、粟米等🌽.韓湯放題🥣韓國海帶牛肉湯好足料😙.韓風味放題🇰🇷韓式炒粉絲、韓式辣炒魷魚🦑味道都幾正宗👍🏻.韓炸物及天婦羅放題🍤試咗南瓜天婦羅🎃炸芝士年糕🧀炸紫心香芋丸、韓式炸餃子🥟即叫即炸,好好味🤤.韓飯味放題🍱呢個就無嗌到尼試🥲.甜品及水果🍨有韓國雪
自助海鮮吧冷盤🦐熟蝦、翡翠螺🐚藍青口
前菜🥢泡菜、芽菜、菠菜🥬沙律仲可以自行搭配🥗
4合海鮮燒烤拼盤🐙青口同貝類都好鮮甜😋
手作刺身韓牛壽司🐮無乜腥味,都幾特別😆
韓國醬油蝦🤎新鮮爽口
刺身放題🍴可以追加自己鍾意食嘅刺身
韓湯放題🥣韓國海帶牛肉湯好足料😙
韓風味放題🇰🇷韓式炒粉絲、韓式辣炒魷魚🦑味道都幾正宗👍🏻
韓飯味放題🍱呢個就無嗌到尼試🥲
甜品及水果🍨有韓國雪條同雪米糍🍧水果有哈密瓜🍈西瓜🍉蕃茄仔同菠蘿🍍
飲品🥤主要係汽水🍻酒類🍵茶類飲品
2021-05-16 98 浏览
今日朋友放假,約佢出來行下銅鑼灣,差唔多到食晏時間,朋友話想食韓燒,就去咗呢間韓牛牧場,我哋揀咗個午市二人套餐😋🎀呢個套餐叫1++韓牛韓燒定量午市套餐,有以下幾樣✨1++韓牛牛肋骨肉✨韓醬1++韓牛肩胛✨西班牙黑豚五花腩✨韓式雞腿肉✨虎蝦拼半殼青口先將牛肋骨放入燒爐燒一陣好快就熟,我放入山菜加蒜片再加韓色辣醬一齊放入口,簡直絕配😋😋韓牛肩胛、黑豚五花腩肉質好新鮮,雞腿肉食落好入味😋虎蝦好食落好新鮮好鮮甜😋😋🎀另外我哋想食刺身就叫咗招牌製作刺身丼,海膽三文魚親子丼,三文魚每片好厚身,食落好有滿足感,好好食呢,海膽仲好鮮甜味😋🎀今日同好友食呢餐好豐富😋仲有沙律吧,飲品都係任飲任食😄

🎀呢個套餐叫1++韓牛韓燒定量午市套餐,有以下幾樣
✨1++韓牛牛肋骨肉
✨韓醬1++韓牛肩胛
✨西班牙黑豚五花腩
✨韓式雞腿肉
✨虎蝦拼半殼青口

🎀今日同好友食呢餐好豐富😋仲有沙律吧,飲品都係任飲任食😄
2021-05-14 204 浏览
同囡囡去銅鑼灣shopping,行過有人派傳單,原來永光中心3樓開咗新餐廳叫韓牛牧場。試業中全單85折優惠,加上韓燒岩曬我地胃口😋😑,決定上去食lunch。見到招牌製作燒肉丼幾吸引,就叫咗一個海膽三文魚籽爆豚丼($138 ), 五花腩肉煎得脆卜卜,海膽鮮甜,加埋三文魚籽更加有層次感。🍴🍴午市套餐係包咗飲品,沙律,前菜同小食,自助形式可以自己出去拎。來到當然要試下佢哋啲燒肉啦,叫咗1++韓牛韓燒定量午市套餐,二人份$238 ,覺得價錢算幾抵。當中有1++韓牛牛肋骨肉、韓牛肩胛、西班牙黑豚五花腩、韓式雞腿肉、虎蝦拼半殼青口。💗💗侍應細心介紹食用次序,仲講解唔同醬汁配料嘅食法。用光波爐燒個好處就係更加健康💪少D油。一次試曬咁多肉類同海鮮真係好滿足呀👏👏每款都好新鮮,尤其鍾意牛肋骨肉,同牛肩胛,紋理細緻,睇得出係用上靚嘅食材,食落嫩滑。

💗💗侍應細心介紹食用次序,仲講解唔同醬汁配料嘅食法。

2021-05-08
2021-05-14 42 浏览
最近都好想食韓燒,銅鑼灣永光中心新開咗韓牛牧場,主打高質嘅韓牛海鮮放題,而且仲喺冇油煙嘅光波爐燒烤,咁就唔怕燒完成身都喺燒烤味啦😂世子牛盛($278/120分鐘)一去到每台都會送6色刺身拼盤、4合海鮮燒烤拼盤、手作刺身韓牛壽司同韓國醬油蝦,刺身、海鮮都好新鮮,夠鮮甜,每台會送一份羊架,羊架冇蘇味,肉質好滑嫩,就算唔點醬料都好好味😋食完可以掃QR code再點,肉類有牛、豬、雞可選,由於我食量唔係好多,所以第一輪上果d食完都飽飽😂店員見到我雞手鴨腳,仲幫我燒埋添,真喺超好服務!除咗呢啲食物之外,仲有得點其他主食㗎🥰我就叫咗帶子同清酒煮蜆,超鮮甜!而出面自助吧,有海鮮、沙律🥗同水果仲有飲品,而甜品雪米糍就每位送一粒,超好味!
世子牛盛($278/120分鐘)

店員見到我雞手鴨腳,仲幫我燒埋添,真喺超好服務!
除咗呢啲食物之外,仲有得點其他主食㗎🥰

我就叫咗帶子同清酒煮蜆,超鮮甜!

2021-05-12 125 浏览
好耐冇食過放題,一於同瑩瑩去銅鑼灣食先😋。去左永光中心3樓嘅韓牛牧場🐮,環境明亮乾淨整潔。座位又寬闊,坐得好舒服。.食韓燒最怕一陣油煙味,但餐廳出奇地冇咩油煙味,大概係因為爐具緣故,餐廳選用德國寶韓式光波燒烤爐,360立體旋轉加熱,肉質保持鮮嫩多汁。所以燒出嚟嘅韓牛🐮,保持多汁嫩滑牛味濃郁。.刺身好新鮮,魚生厚切唔係薄薄一片了事。另外有小型自助吧,有熟蝦🦐、翡翠螺、青口同各式各樣嘅前菜,隔離係飲品櫃,有多款唔同汽水🥤🍺,都係任飲。.生果有哈蜜瓜,菠蘿🍍,西瓜🍉可供選擇,甜品有韓國雪條同雪米糍,我覺得哈蜜瓜雪條同Oreo 雪米糍最好味😋。.好味指數:😋😋😋3/5推介指數:😋😋😋3/5抵食指數:😋😋😋😋4/5.🍽 韓牛牧場 (銅鑼灣)📍銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓

好味指數:😋😋😋3/5
推介指數:😋😋😋3/5
抵食指數:😋😋😋😋4/5
🍽 韓牛牧場 (銅鑼灣)
📍銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓
2021-05-12 66 浏览
諗住相約當年喺Times Square工作嘅舊同事敍舊,既然係咁就book返附近餐廳。喺openrice搜尋到呢間位於登龍街永光中心新開嘅韓式燒肉放題,一於試下吧~餐廳位於登龍街,附近上班族嘅用膳集中地,我哋約六點到達,見到已經有食客埋頭苦幹努力燒烤。第一個加分位,呢間餐廳唔係用傳統明火燒烤爐喎,而係每張枱提供一個德國寶光波烤爐,有咩優點呢?少油煙、安全、少粘底,但火力依舊,對我呢啲常常因為太貼近爐火而燙到手人仕係佳音😂 其實除咗我,一家大细去光顧,家長亦更安心。唔需要好似傳統燒烤爐要不斷加油去煎煮,感覺健康得多。自助區除咗提供簡單自制沙律,配菜有蟹籽、蟹柳、中華沙律、泡菜等,亦有凍海鮮例如青口、凍蝦、翡翠螺提供,Refill 次數非常頻密,唔怕夾完一輪就無。韓燒放題飲品當然有提供韓國啤子罐裝啤酒、汽水、果汁。今次選擇咗世子牛盛套餐,店員隨即送上限定一次嘅醬油蝦、海鮮拼盤、六色刺身拼盤,醬油蝦有膏,甜醬油味透全隻蝦,可惜每人只有一隻唔多夠喉😆 刺身拼盤包括三文魚、八爪魚、北寄貝、帶子、立魚、甜蝦,排得靚靚~燒肉方面,安格斯肩里脊薄薄一片輕輕煎十幾廿秒,然后用生菜包住就食得﹔安格斯肉眼扒

韓燒放題飲品當然有提供韓國啤子罐裝啤酒、汽水、果汁。

燒肉方面,安格斯肩里脊薄薄一片輕輕煎十幾廿秒,然后用生菜包住就食得﹔安格斯肉眼扒,脂肪分佈平均,抵食夾大件之選﹔法式羊架,用香草、蒜等醃料調味過,啖啖肉,香口惹味,愛羊肉人士必點。

意外發現新玩法,將翡翠螺放落光波烤爐上面燒,口感出奇地好,有火炙嘅感覺。😝

食完正餐就去試試甜品,有韓國品牌雪米滋同雪條選擇,淺嚐咗合桃味雪米滋,好似食緊石板街雪糕咁😌

唔經唔覺邊食邊傾又兩個鐘,大家都食到飽飽,滿載而歸。希望疫情好快過去,大家可以回復正常社交,多d相約三五知己外出用膳。
2021-05-12 38 浏览
今日約朋友黎食呢間唔會熱氣既燒肉沙律吧一點也不會馬虎店家非常大方呢有一大碗蟹子係到比大家自助裝💕另外有些韓式泡菜食得非常開心有芽菜 又有蓮藕 泡菜鍾意食幾多都得勁開心場內都光猛 因為用光波爐 無咩油煙 所以冇咩味每枱會送一份法式羊架用光波爐非常好 因為好難會燒焦而且冇油煙味刺身拼盤刺身新鮮很不錯每枱送一份韓牛刺身壽司推薦烤雞腎甜品方面 有韓國既雪米糍好硬 可能大家拎完要解凍一陣先好食😂總結:覺得有泡菜任食好開心 沙律吧有凍螺都很鮮甜
今日約朋友黎食呢間唔會熱氣既燒肉

好硬 可能大家拎完要解凍一陣先好食😂

總結:覺得有泡菜任食好開心 沙律吧有凍螺都很鮮甜
外卖送餐
2021-05-11 34 浏览
最近我又和朋友們到了銅鑼灣旺區一間以光波爐燒烤品嚐韓國食品的韓式餐廳,我們都覺得不錯,是值得推介呢!皇牌的食物例如各種韓國牛肉,還有海鮮類的都是不錯,我們都用光波爐來燒,這樣不會有油煙又不會燒焦,十分讚讚,而且食物好新鮮又惹味!另有個自助吧是供大家可以領各種各樣前菜,我自己便吃了不少好甜的哈蜜瓜、泡菜等前菜,比較開胃又滿足到我們的口味呢!韓牛牧場 (銅鑼灣店)地址:銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓全層

韓牛牧場 (銅鑼灣店)
地址:銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓全層

🛎韓牛牧場🔍銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓-----有什麼東西比起吃東西更能舒緩壓力?就是吃很多東西☺️。.最近壓力爆曬煲,收工就黎咗呢間新開無耐嘅韓牛主題放題舒緩下壓力。.”🐮世子牛盛放題”(120分鐘-$278起,視乎時間價錢有少許調整)套餐:佢哋一共有3種唔同價錢嘅放題,最貴嘅套餐可以食1++級別韓牛🐂同濟州最高級別黑毛豬,B仔食嘅“世子牛盛”就係有韓牛壽司同埋美國安格斯牛🐃,而如果唔食牛嘅話就可以揀“豬后盛”,就可以專供濟州最高級別黑毛豬同埋西班牙黑豚🐖。-◆刺身:一共有9款刺身,話多唔多,話少唔少,不過質素上乘,生文魚極度厚切,魚脂豐腴,油甘魚鮮甜無腥,北寄貝爽口之餘,亦洗得夠乾淨。作為一間Focus喺韓燒嘅放題,刺身質素都幾有驚喜。◆肉類/海鮮類/蔬菜類:整體肉類質素都唔錯,款式極多,淨係每款食一樣都可以食到你個肚爆炸,尤其中意法式羊架香而不膻,肉汁豐富。另外,由於佢地用光波爐嘅關係,燒肉比起傳統韓式燒肉無咁油膩,感覺較健康。唔鍾意食太多肉嘅話,仲有多款海鮮(E.g 多春魚、鯖魚、海蝦、清酒煮蜆)同蔬菜(E.g 粟米、菠蘿、小甜薯、脆玉瓜、南瓜片)俾大家選擇。◆自助海鮮吧冷盤
🛎韓牛牧場
🔍銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓
-----
有什麼東西比起吃東西更能舒緩壓力?
就是吃很多東西☺️。
”🐮世子牛盛放題
(120分鐘-$278起,視乎時間價錢有少許調整)

刺身
一共有9款刺身,話多唔多,話少唔少,不過質素上乘,生文魚極度厚切,魚脂豐腴,油甘魚鮮甜無腥,北寄貝爽口之餘,亦洗得夠乾淨。作為一間Focus喺韓燒嘅放題刺身質素都幾有驚喜。

◆肉類/海鮮類/蔬菜類:

◆自助海鮮吧冷盤:
除咗掃code用電話Order之外,佢哋仲設有自助區(有海鮮、冷盤、沙律、水果等等),海鮮方面有熟蝦、翡翠螺、半殼青口同藍青口等等,質素不過不失,相對掃code Order嘅海鮮會比較冰鮮味重,不過好處就係唔使慢慢燒就食得。其他冷盤就例如有泡菜、小白菜、韓式蓮藕片、枝豆等等,泡菜味道醃製到位,配搭烤肉一流。

◆韓式炸物/天婦羅/韓式小炒
炸物必食韓式泡菜粉絲炸餃子🥟、外層極致香脆,內裡帶濃濃泡菜辛香,令人欲罷不能,B仔一個人食咗五粒。除此之外,韓式炒粉絲、韓式辣魷魚同韓式年糕嘅味道都唔錯,不過份量較大,無返四個人以上一齊黎都唔建議叫,如果唔係會好快飽咗😂。

👶🏻B仔整體評價:8/10個👍🏻
👶🏻B仔抵食程度:8/10個👍🏻
👶🏻B仔環境評分:7.5/10個👍🏻
👶🏻B仔味道評分:8/10個👍🏻
👶🏻B仔回頭機會:8/10個👍🏻
”店員非常有禮貌值得加分,服務好好”
#swallowhongkong
跟住我一齊吞食香港啦!🤤
#swallowcwb
2021-05-10 53 浏览
無煙韓燒現在大hit,位於銅鑼湾登龍街樓上食舖主打韓國直送韓牛,黑豚無煙韓燒放題,還混合日式刺身等食物,價錢都相當合理。 店員安排坐位後,细心講解放題配搭及價錢後,我選擇了其中一款,店員除即給我一個QR~Code,用手機scan 一 scan, 快速點菜落单,食物款式類别多,有牛肉,豬肉,鷄肉,法式羊架,海鮮,還有日式刺身,寿司,炸物及天婦羅等等....餐廳更供應大量韓國飲品,鍾意飲洒的朋友們更可多加38元,任意亨用生啤,燒洒,清洒和梅洒放題。店員先奉上日本刺身,足二人前,牡丹蝦,帶子, 北寄貝,三文魚,赤貝,希靈魚等等......刺身新鮮爽滑,弹牙。跟著準備韓燒,餐廳係 menu 有注明燒烤時間表,牛,羊,豬要五至十分钟,海鮮大概五至八分鈡,照住做,包無錯。急不及待把食物放進預先開著了的無煙食爐上,最愛牛肉,牛肉相當juicy,  薄薄一片加入少許醬油,鮮味出眾,好味。經過一輪時間後,把枱面,全部吃光了。

2021-05-09 66 浏览
揀咗個平啲嘅世子牛盛放題,每檯有一份定量刺身及海鮮拼盤、手作刺身韓牛壽司及韓國醬油蝦。刺身幾新鮮,三文魚、甘蝦、帶子、八爪魚、油甘魚、北寄貝。手作刺身韓牛壽司細細件好食,用上醋飯。醬油蝦好特別。定量仲有安格斯牛肉眼扒,唔算大塊,肉質較結質~有牛味。食物放上爐燒就可以,火力相當夠。定量仲有海鮮拼盤,海鮮新鮮度相對地一般。點左啲小食例如豬大腸、泡菜餅、天婦羅蝦等等。食物算多元化。味道可以!我最欣賞嘅係呢度嘅甜品,佢有唔同嘅韓式雪糕,我就揀咗紅豆糯米糍,不錯。

2021-05-07 108 浏览
呢個禮拜都愛上食韓國菜🇰🇷所以book咗呢間新開韓燒試吓,同埋呢度係一間任食韓燒餐牌見到食物種類好多餐廳座位好闊落,同埋呢度特別係用German 燒烤爐,唔會有咁大陣油煙呢度食物款式非常多~有驚喜!首先自助凍盤吧有翡翠螺,藍青口和蝦和另外好多韓國小食,泡菜都夠辣,好食刺身新鮮,任食包埋刺身非常抵食,仲有燒海鮮和羊架送,羊架燒出嚟好香,肉質嫩韓牛壽司牛肉ok,可以encore其他款式食物都有好多有雞皮牛舌、多春魚、炸雞、韓式泡菜煎餅等等呢度嘅天婦羅都係即刻炸最後甜品都好吸引因為有韓國Oreo糯米糍,同埋多款韓國雪條
呢個禮拜都愛上食韓國菜🇰🇷
所以book咗呢間新開韓燒試吓,同埋呢度係一間任食韓燒
餐牌見到食物種類好多

韓牛壽司牛肉ok,可以encore

呢度嘅天婦羅都係即刻炸

最後甜品都好吸引因為有韓國Oreo糯米糍,同埋多款韓國雪條

2021-05-06 191 浏览
今日收工又係銅鑼灣揾新野食,見到有間食韓牛海鮮放題試業期間有限時優惠,就一於去試下😚今次試左個世子牛盛,佢哋放題120分鐘,刺身、手作壽司🍣主食、燒烤野食都係任叫,每檯更會送一份法式羊架同埋定量嘅刺身及海鮮拼盤,佢都會跟番人數每人一份咁!食韓國菜唔少得我好鐘意嘅韓國小菜,佢哋有多款選擇,有泡菜、拍青瓜、拌黑木耳等等。飲品都好多款,有芒果汁、忌廉鮮奶汽水等,都係屬於放題!燒烤放題我哋就點左牛肉同豬肉各一樣試下味先🐮🐷佢哋燒肉唔係用碳火,而係用光波燒烤加熱,所需要嘅時間都唔一樣,佢哋好貼心寫左建議燒烤時間!第一轉就試曬安格斯牛肉眼扒、肩里脊、一口牛粒、韓式醬醃牛仔骨、牛胸肉同埋牛舌,仲有雞軟骨串😚每款時間唔同可以用餐廳提供嘅timer計時!最喜歡都係有用韓式醬醃過的牛仔骨同埋牛胸肉,韓式醬汁嘅味道唔會蓋過曬牛仔骨味道,個韓式醬配落牛仔骨好夾,而且燒得岩岩好,肉質幾嫩口🤤之後都叫多左幾塊食!除咗燒肉,都仲有其他韓國主食或者天婦羅🍤各式各樣都有,岩曬同朋友一齊食飯🤩🤩

前菜bar
飲品都好多款,有芒果汁、忌廉鮮奶汽水等,都係屬於放題

燒烤放題我哋就點左牛肉同豬肉各一樣試下味先🐮🐷

2021-05-03 3699 浏览
銅鑼灣新開張既韓燒😋夜晚有放題 晏就都有lunch set 性價比仲好高添啊😍同其他韓燒唔同嘅係呢到採用光波爐 唔會好似其他燒肉店咁食到成身油煙味啊😋一般做放題既地方單點都麻麻地 但係呢間就相當有驚喜 👍.🎈1++韓牛韓燒定量午市套餐 ($238)一份都好豐富 試業期間仲有85折可以話係性價比非常高啦👏套餐入面有兩款韓牛 一款雞 一款豬 虎蝦 青口 👉1++韓牛牛肋骨肉油花充足 燒完之後淋滑多汁 食落冇根 比起一般美國牛肉多一浸清甜味👏👉韓醬1++牛肩胛 相對冇咁肥 但一樣係嫩滑多汁 呢一款牛自帶醬汁 好入味 甜甜地帶薑味 種意韓燒既朋友一定唔會失望😋 👉其他豬 雞 海鮮 質素都可以👍重要既係溶雪做得唔錯 唔會硬冰冰令到燒既時候標水 好有誠意😋.🎈火灸1++ 韓牛丼 ($138)呢個真係好有驚喜😱😱😱牛肉既份量都幾多 好似食極都仲有咁🤣而且擺到好靚好整齊 望落好舒服啊😋牛肉都非常高質 火喉剛剛好帶出韓牛既油脂香牛肉仲用左少少燒汁掃過 食到少少味啉 幾香 重點係牛肉 油花非常靚 拎起見到肉同油脂係透光既 非常驚喜😍.🎈總括而言性價比好好 私心推薦試下招牌牛丼飯😋服務都唔錯 店員上菜會同你
銅鑼灣新開張既韓燒😋
夜晚有放題 晏就都有lunch set 性價比仲好高添啊😍

同其他韓燒唔同嘅係呢到採用光波爐
唔會好似其他燒肉店咁食到成身油煙味啊😋
一般做放題既地方單點都麻麻地 但係呢間就相當有驚喜 👍
1++韓牛韓燒定量午市套餐

🎈1++韓牛韓燒定量午市套餐 ($238)
一份都好豐富 試業期間仲有85折可以話係性價比非常高啦👏
甜甜地帶薑味 種意韓燒既朋友一定唔會失望😋
👉其他
豬 雞 海鮮 質素都可以👍
火灸1++ 韓牛丼

🎈火灸1++ 韓牛丼 ($138)
呢個真係好有驚喜😱😱😱
重點係牛肉 油花非常靚
拎起見到肉同油脂係透光既 非常驚喜😍

🎈總括而言
性價比好好 私心推薦試下招牌牛丼飯😋

服務都唔錯 店員上菜會同你介紹下要煮幾耐有埋timer比你計時好貼心😍

仲有前菜bar同飲品bar任君選擇
採用光波爐仲非常適合怕油煙味既朋友👍

2021-05-02 490 浏览
好耐冇去食放題,行過銅鑼灣見到有間樓上嘅無煙韓烤放題,所以就揀咗呢間韓牛牧場😇一入到去店員就好有心同我地介紹,例如唔同嘅醬汁嘅用法、光波爐要點樣用等等,未用過光波爐嘅我真係覺得好有趣👍🏻 而且落單只需要scan QR Code就得,咁就唔怕漏單啦✅刺身拼盤好新鮮,有唔同嘅海鮮任君選擇,特別係帶子好鮮甜同大隻🥰頭盤嘅醬油蝦都好爽口,蝦頭有好多蝦膏,完全冇腥味,而且仲好彈牙添!😋烤肉就更加唔駛講,豬牛羊雞都好多款式🤩 特別係肩胛肉,燒完之後肉汁豐富之餘肉質都好嫩滑!食落去好juicy😍 整體嚟講所有肉類都好有口感,脂肪比例啱啱好👍🏻 最特別係佢用光波爐燒烤,每樣食物要燒幾耐都寫咗喺餐紙上面♨️ 就連我呢啲煮野白痴都駕馭到🤣雖然距離光波爐好近,但完全唔覺得熱,最重要就係即使食完之後,個身都冇平時去完韓燒個浸油煙味💨而且鋪頭都貼心咁提供埋計時器比食客用👍🏻想試吓用光波爐煮食嘅朋友仔可以去體驗吓呀🤤地址:銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓

而且鋪頭都貼心咁提供埋計時器比食客用👍🏻
想試吓用光波爐煮食嘅朋友仔可以去體驗吓呀🤤