2019-06-11
放工同老公食飯, 好好彩7:40pm去到都唔駛排隊就有位。三文魚同帶子壽司都好好味大大件又無雪味, 每檯必叫。另外三文魚海膽卷都ok, 只係海膽味唔夠突出同鮮甜, 壽司飯有d糊左感覺冬菇串一般, 燒得乾身又無乜菇香味另外個薄燒牛肉一D都唔好食, 一初以為係薄薄一件攤開燒好, 估唔到係卷埋一舊, 仲要裡面有好多炸蒜, 超重口味同極鹹牛肉鍋不過不失, 比街外牛肉鍋淡味, 亦無雞蛋喺面有d失望囉!原先打算叫芒果蟹籽沙律, 但佢無芒果, 唯有淨叫蟹籽沙律超大碗, 2個人食都食唔晒, 味道ok軟殼蟹天婦羅麻麻好食, 不食也罷, 首先炸得唔夠香口, 其次個天婦羅汁好鹹餃子烏冬 : 基本上得碗烏冬好食同正常果3隻餃子超難食, 皮厚餡鹹, 早知叫淨烏冬好過最後免費送左2粒綠茶雪米糍, 難食, 好似食緊粉團咁, 無綠茶味2人埋單總共$467
2人埋單總共$467