呢間位於西九龍中心入面唔多起眼嘅沾麵店,其實佢係日本山手拉麵嘅過江龍,好多年前已經食過一次,今日去開深水埗就諗起佢,去到見唔使排隊就食呢間啦~因為之前去係假日,要排一陣隊。餐廳係以拉麵售賣機自行買飛,落單後坐低等食就得喇,不過建議食客當然最好先搵咗位啦,搵到位先去買飛~✳️白伝$79濃厚豬骨醬油湯掛喺每啖嘅拉麵上,可以食到拉麵有少許韌度口感同時,叉燒同拉麵亦吸收左濃厚嘅湯汁,叉燒肥瘦適中✳️黑伝$89係加左黑蒜嘅豬骨醬油濃湯,好香黑蒜油味,口感大致上同白伝一樣➕追加左一份半熟蛋$12蛋味濃郁,如果蛋黃可以再流心啲會更加正💡餐廳會有進食步驟同食法教導大家點食,例如一開始依個人口味落調味料令湯底味道更出,之後係加水飲湯✨總括- 價錢親民,性價比高- 湯底雖然濃厚但唔會有油膩嘅感覺- 裝修似日本拉麵店,座位唔多,枱有3-4張另外仲有bar枱座位* 下次想試吓鰹之一滴,每日限定20碗,食完後再同大家報告啦~

✳️白伝$79

✳️黑伝$89

➕追加左一份半熟蛋$12
蛋味濃郁,如果蛋黃可以再流心啲會更加正

✨總括
- 價錢親民,性價比高
- 湯底雖然濃厚但唔會有油膩嘅感覺
2022-03-20
  • 隱世白伝
  • 半熟蛋
2022-06-11 221 浏览
位於西九龍中心蘋果商場內的隱世拉麵舖,之前嚟食過一次覺得好好味所以再來一次,今次我哋叫了兩碗隱世黑伝再加兩塊薄叉燒,聞落好香幾吸引,湯底係比較濃嘅黑蒜味沾麵汁非常濃郁掛湯能力不錯,內有兩件薄叉燒和一隻糖心蛋,沾麵是自家工場製造食落軟度適中,食完沾麵後湯汁可加清湯嚟飲十分之好味,值得一試再試。
2022-06-10
  • 溫泉蛋
2022-06-09 232 浏览
呢間店嘅位置真係好似佢個名所講 非 常 隱 蔽🤣佢喺七樓蘋果商場入面!但係我會話花啲腳力搵佢出嚟都係值得㗎!!佢係一間好有驚喜嘅一間小店😋門口已經有一部自動售賣機 俾大家自己點餐 真係好似去咗日本咁呀😭❤️✔️隱世黑伝 $89黑伝即係黑蒜油 湯底好香而且超濃郁🤭重點係佢勁重蒜味😍比起平時出面食開嘅重~一碗黑伝已經包左荀 三片叉燒同埋一隻溏心蛋😬叉燒有啲薄但係又唔係好細片個隻 加上佢肥肥到 好味!溏心蛋醃得好入味 絕對係加分呀😙至於麵底 麵底偏硬身 非常有咬口 對於我呢啲中意食硬麵嘅人嚟講 真係太正了💓份量好夠 大胃嘅我食完都覺得好飽🤣🤣🤣食完沾面可以將淨低嘅湯底比店員 叫佢幫你加熱水 就可以飲埋個湯先走🤪但係我實在太飽就冇咁做了🤣整體嚟講 佢份量足而且湯底足料濃郁 麵底有咬口❤️絕對會再幫襯🙈🙈好味指數:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎抵食指數:♥︎♥︎♥︎♥︎♡︎回頭指數:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

✔️隱世黑伝 $89

好味指數:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎
抵食指數:♥︎♥︎♥︎♥︎♡︎
回頭指數:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎
2022-06-06 166 浏览
隱家拉麵工場(Sham Shui Po)深水埗西九平民商場入面嘅隱世日本拉麵舖 麵條係香港自設工場製作嘅 值得支持下!💗⌖ 沖繩豚足拉麵🍜💰$98🤩每日限定10碗嘅拉麵 一於試下佢~兩件超大件嘅豚足勁足料👍 肉質都唔錯幾綿 食到好厚骨膠原嘅感覺😙😙 不過個湯就比較普通 麵條粗幼都算啱好 而且煮得軟度適中 有啲口感嘅😋 不過個人覺得都係食一次都夠🥸⌖ 隱世白伝🍜💰$79哩度嘅沾麵有三款口味選擇:豬骨🐷、黑蒜🧄、番茄🍅而白伝就係豬骨湯做底🐷 聞落好香幾吸引 湯底係比較濃嘅味噌味 沾麵汁非常濃郁 掛湯能力不錯😌 同樣食落面身軟度適中 經過輕輕炙燒嘅叉燒都薄簿地有兩件 不過唔會好肥☺️☺️ 而溏心蛋就還好🥚 沾麵黎講價錢都唔算貴!份量又夠 有機會下次食埋黑蒜味添~💭💭☻ 回頭指數:7 / 10#Fatshit_ami #Lunchtime #日本美食 #香港美食 #深水埗美食 #食好西 #日本拉麵 #日本沾麵 #豚足拉麵 #隱世拉麵 #豬骨湯拉麵
隱家拉麵工場(Sham Shui Po)

⌖ 沖繩豚足拉麵🍜
💰$98
🤩每日限定10碗嘅拉麵 一於試下佢~

⌖ 隱世白伝🍜
💰$79
哩度嘅沾麵有三款口味選擇:豬骨🐷、黑蒜🧄、番茄🍅

☻ 回頭指數:7 / 10

話說今早好想好想食拉麵,搵到間想食既拉麵店點知冇開...跟住就上Openrice搵下有咩好推介,於是就比我見到依間隱家,我既(癮)就咁開始今日點左個隱世白伝+隱世黑伝賣相豐富吸引,特別在紫菜上印上隱家原先我以為係拉麵,後來才知是沾麵,因為以往mama地食沾面,所以不太有好感但我一食落,感覺我好似真係去咗日本,突然心有一種好懷念嘅日本拉麵既感覺🇯🇵係2022年既今日,我終於去咗日本旅行啦🎉好感動🤧 我不斷瘋狂啜入面條,加埋昆布醋,更加突顯食物嘅香味,愈食愈起勁,冇得輸,真係(忍)唔住停唔到口嫁作為一位食家,我真心推介(隱家),係疫情底下去唔到日本食拉麵唔緊要,隱家絕對幫到你滿足食既慾望多多支持依間小店,佢地會比最好既服務你

今日點左個隱世白伝+隱世黑伝

賣相豐富吸引,特別在紫菜上印上隱家

作為一位食家,我真心推介(隱家)
多多支持依間小店,佢地會比最好既服務你
2022-05-24
  • 隱世白伝
  • 溏心蛋
小時候响深水埗讀書🥱,見到隱家突然在一堆服裝店之間開出一家在角落的食堂😱。十年前感覺很好奇,現在已是熟客,更成了無理先生掛在口邊的老地方。😏店內只有四張桌子,其餘的都是吧枱。⛩綠色和藍色的牆紙充滿了昭和風🎎,更貼有很多70-80年代的日本海報。🖼客人要先使用位於門口的拉麵販賣機。🎏首先按下有圖片的按鈕,再投入紙幣,💵然後機器就掉下張小發票,最後把它交給日本拉麵師傅,👨🏻‍🍳過程充滿儀式感!店家也怕我們不會操作機器和日語溝通,安排了一名店員從旁協助。👍🏻👍🏻👍🏻隱家拉麵工場由開業起只有三個口味——白伝(傳統豬骨味)、黑伝(黑蒜豬骨味)和赤伝(番茄濃湯味),之前也有幸吃過期間限定醬油味。😻🫶🏻隱家赤伝($99)沾麵(つけ麺Tsukemen)是指拉麵和湯分開上桌,食客夾起麵再放於湯中沾汁來吃👅,因此一般沾麵的湯汁較的拉麵濃縮和咸香👘,麵條因不會長期泡於湯中而長期保持嚼勁(俗稱彈牙)。🫦麵條粗厚,爽口彈牙。🍜半熟蛋上桌時正冒煙,外觀是滷水顏色,一度令我疑心不會是師傅失手弄全熟了吧?🥚幸好咬下去還是黏牙香甜的糖心蛋。紫菜印了隱家二字,泡在湯中。🍘叉燒肥瘦均衡,但是薄薄兩片自然不能滿足我們的食慾,
隱世角落沾麵老店

隱家拉麵

隱家赤伝($99)
隱家赤伝

麵條

麵條粗厚,爽口彈牙。🍜半熟蛋上桌時正冒煙,外觀是滷水顏色,一度令我疑心不會是師傅失手弄全熟了吧?🥚幸好咬下去還是黏牙香甜的糖心蛋。紫菜印了隱家二字,泡在湯中。🍘叉燒肥瘦均衡,但是薄薄兩片自然不能滿足我們的食慾,又追加了兩片。🐖
叉燒(2枚)

白伝是傳統豬骨白湯湯底🐷,配以蔥絲、筍條、紫菜,一口就令你夢回日本。赤伝被很多人誤解為辛辣口味🥵,但並實是香濃番茄,啖啖充斥番茄塊和番茄蓉🥫。以辣為歡的朋友也不用失望,桌子上放乾蒜粒、七味粉、自制辣醬等調味料配合不同客人口味。👍🏻
半熟蛋

優質用心的服務態度😄;實惠的價格昭和風的環境🎏;令人念念不忘的味道😋,可能就是隱家十年來屹立不倒的原因!
2022-04-27
隱家拉麵
隱家赤伝
麵條
叉燒(2枚)
半熟蛋
  • 隱家白伝($79)
  • 隱家赤伝($99)
很久沒有為了食拉麵而去找拉麵店了。而這一次來到《隠家ラーメン工場》主要就是因為兒子想來試才專程過來的。多年沒來了,相子沒變,地點沒變,人龍沒有減,環境也沒有太大的變化。當晚,比較早來,幸只是排了三檯。可見得,這兒依然是充滿人氣,令我同兒子都帶有小小的期待。當晚,兒子很是開心,因為《隠家ラーメン工場》同他在日本見過的拉麵店一樣,有點餐機可以玩。我們跟店員的指示按按按,就出了一張小票,然後才過去另一邊,正式排隊。當晚安排的是 bar 檯位,很是開心。因為感覺上,坐在 bar 檯,面對著拉麵師傅吃麵,可以立即給師傅看見我們的滿足感。我開心,拉麵師傅也開心。而且,到了今時今日,小店依然是用汽水箱做座位,份外有拉麵小店的感覺。隠世白伝,是傳統的豚骨醬油濃湯沾麵。把麵浸入濃湯,再以麵條慢慢把湯汁吊出來,那份濃香味比起傳統的湯拉麵更加之濃烈。亦因為叉燒及其他的麵配料被濃濃的湯浸淫著,令到吃入口的所有東西都沾上了濃濃的味道。而濃濃的湯味道之後,就是肉同麵條自身的好味道。隠世黑伝,是加了黑蒜的豚骨醬油濃湯沾麵。同隠世白伝一樣,濃濃的豚骨醬油濃湯非常之好味道。而黑伝就多了黑蒜油,令吃入口的味道更香,沾出來
隠世黑伝,是加了黑蒜的豚骨醬油濃湯沾麵。同隠世白伝一樣,濃濃的豚骨醬油濃湯非常之好味道。而黑伝就多了黑蒜油,令吃入口的味道更香,沾出來都麵、肉、佐料等等,都份外的香口,未吃入口已經聞得到濃烈的蒜香同醬油香同骨湯的香。
吃好麵,就是加水的環節,再慢慢把濃郁的沾麵的湯喝下去。用作沾麵的湯,一般都非常之濃,不加水溝淡去飲,是很辛苦的一件事 (我試過)。加了水之後,就會變回一般湯拉麵的濃湯,而這味道,是值得大家喝下去的。可是,當日我同兒子都太飽了,湯只能喝到一半。如有胃口,真的想飲晒佢。
我也可以說,真的有一段很長既時間沒有吃過日式拉麵了。這一次重來,回味一下《隠家ラーメン工場》的沾麵。味道依然,半點也沒有令我失望,感覺開心。
2022-03-24 703 浏览
好有去日本食嘅feel啊😂 黑蒜湯底好香啊 🖤 麵身軟到適中。叉燒唔會話好肥啊 好感動😹 睇落好似好少野但絕對夠食,而且價錢合理。authentic dipping ramen place found in this little area 🖤Food Black garlic 黑云 89白云 79#eatwccinhk #cc_ssp #cc_深水埗 #cc_ramen #cc_拉麵#cc_japanese #cc_日本菜 #ramen #dippingramen #隱家拉麵 #隱家

🖤Food

白伝
黑伝
白伝
2022-02-19 699 浏览
電視中見到有個香港後生仔有心有力搞日本餐廳深水埗有幾間放假特登慕名而來搭車出嚟食喺西九龍中心,果然真係好隱世,都比較難搵到不過都無阻我搵美食嘅決心去到門口需要等位首先去咗佢部自動機上面選擇食物,俾錢之後再去排隊指示都算清晰終於排到我我坐在吧台位置面對居然係一大堆待溶的糖心蛋不能接受x1須知道其實我哋食嘢係除低口罩😷如果係其他客人,除低口罩咳嘅話,嗰堆糖心蛋就已經中咗招咁嘅情況下我覺得衛生絕對有問題直頭可以去到好得人驚嘅地方今日2022年2月19號,有7000宗確診如果咁都不足以令餐廳留意衛生問題,我真係冇嘢好講我坐在吧台位置可能位置真係好窄,店員哥哥不停不停地撞到我上菜完全一聲都冇就撞落我個膊頭度不能接受x2講返食物拉麵麵底 真心彈牙,煙靭口感好好👍🏻拉麵白伝$79 個湯汁都好好味,但係發現開頭給一半完全好清淡,食到最尾鹹到爆炸🤕🤕🤕原來佢無混合😿😿味增等等重口味嘅就放喺最底不能接受x3總括來講,呢三個不能接受足以令我同其他人講呢間餐廳唔使幫襯😿
電視中見到
有個香港後生仔有心有力搞日本餐廳
深水埗有幾間
放假特登慕名而來搭車出嚟食

喺西九龍中心,果然真係好隱世,都比較難搵到
不過都無阻我搵美食嘅決心

去到門口需要等位
首先去咗佢部自動機上面選擇食物,俾錢之後再去排隊
指示都算清晰

終於排到我
我坐在吧台位置

面對居然係一大堆待溶的糖心蛋
不能接受x1

須知道其實我哋食嘢係除低口罩😷
如果係其他客人,除低口罩咳嘅話,嗰堆糖心蛋就已經中咗招
咁嘅情況下我覺得衛生絕對有問題
直頭可以去到好得人驚嘅地方
今日2022年2月19號,有7000宗確診
如果咁都不足以令餐廳留意衛生問題,我真係冇嘢好講

我坐在吧台位置
可能位置真係好窄,店員哥哥不停不停地撞到我
上菜完全一聲都冇就撞落我個膊頭度
不能接受x2

講返食物
拉麵麵底 真心彈牙,煙靭口感好好👍🏻
拉麵白伝$79
🤕🤕🤕原來佢無混合😿😿
味增等等重口味嘅就放喺最底
不能接受x3

2022-02-19
等候时间
15 分钟 (堂食)
2022-02-17 465 浏览
係2012年香港第一間日本沾麵專門店,只有3款口味包括原味豬骨湯底、黑蒜、蕃茄,麵條都係本地製作,自設工場,仲有外賣包可以買返屋企自己煮!我記得第一次黎個陣仲要等佢晚市6點開門前黎排定隊食,如果唔係就有排等😂😂今次咁啱嚟深水埗買嘢,醒起好耐冇食過嘅沾麵,就揀咗隱家。疫情之下…完全唔洗等位,得兩三個客😢好似日本既拉麵店,係門口售票機買完飛仔之後坐低等食😌🔸隱世白伝⚪️$79🔸隱世黑伝⚫️$89白伝係用豬骨湯做底,偏重味噌味;黑伝係黑蒜油味,沾麵汁夠濃郁,掛湯能力唔錯。我鍾意啲麵條粗幼適中,咬落口有口感😋兩篇薄薄的叉燒有輕輕炙燒過☺️麵嘅份量可以免費加大,不過正常份量都好夠我食,食得好滿足😛🔸柚子冷豚🐷$48略嫌柚子味唔夠出,食落口似平平無奇嘅凍豬肉,稍為失色左🙈如果淨係睇沾麵嘅話,價錢都唔貴,下次可以再嚟食!裝修咗之後啲櫈同座位都坐得舒服咗,食嘅係回憶嘅味道☺️📍#隠家拉麵工場 (#深水埗美食)深水埗欽州街37號西九龍中心7樓7083號室➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎吃是真愛❤️ @eatistruelove.hk 🌟

🔸隱世白伝⚪️$79

🔸隱世黑伝⚫️$89

🔸柚子冷豚🐷$48
略嫌柚子味唔夠出,食落口似平平無奇嘅凍豬肉,稍為失色左🙈

📍#隠家拉麵工場 (#深水埗美食)
深水埗欽州街37號西九龍中心7樓7083號室

➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎
吃是真愛❤️ @eatistruelove.hk 🌟
2021-12-30 611 浏览
完全無諗過係深水埗西九龍中心入面,會有一間咁高質的沾麵店,不論外貌、味道定係店舖裝飾,都好有日本的感覺,以後係深水埗又多間飯堂。係自助售買機買飛,然後比張飛職員。叫左一個黑蒜油沾麵,一個蕃茄沾麵。麵係粗身嘅麵,硬度剛好,好有咬口。叉燒雖然薄身,但好大塊,油脂甘香好好食。黑蒜油好足料,湯好濃,直頭濃到有少少苦,反而鍾意另一個蕃茄湯底多啲。最尾食完可以搵店員幫忙加湯,飲完唔會口渴,有好多蕃茄蓉係入面。呢個價錢喺深水埗來講唔算平,但食物都幾高質。

呢個價錢喺深水埗來講唔算平,但食物都幾高質。
2021-12-22
等候时间
10 分钟 (堂食)
「小隱隱於郊,大隱隱於市。」用嚟形容呢間隱家拉麵店最適合不過了。呢度可以話係香港沾麵第一代始祖。本身係佢嘅fans,每次嚟深水埗都會朝聖一番。🎏裝潢:好有日本小巷麵檔風味,簡單但親切。俾你心里踏實嘅感覺。🤗🎰自動售賣機:門口設置自動售賣機,自己揀麵嘅款式、份量、湯底等,非常方便。點完菜、坐低就可以等食🤩嗌咗最鍾意嘅隱世白伝(豬骨味),其他味有🌶隱世赤伝(辛辣味)同🧄隱世黑伝(黑蒜味)。🍜麵條:A)有粗麵 Vs有幼麵B)份量:可以楝200g, 400g 同埋800gC) 溫度:冷 vs 暖LadyB 揀粗麵,貪佢有嚼口,又可以掛多啲醬汁;冷麵,有冰火交融嘅享受😎份量方面,因人而異。因為好好食,200g 會覺得唔夠喉,800g食完個肚會好撐,所以揀咗中庸之道嘅400g。濃厚沾麵醬汁熱辣辣,啱晒呢種凍天氣🤩。食完面之後,唔好唔記得加返清湯落啲醬汁度飲,咁樣可以容易啲品嚐到醬汁入面各成份嘅美味,更為呢個食麵體驗劃上完美句號。

本身係佢嘅fans,每次嚟深水埗都會朝聖一番。

🍜麵條:
A)有粗麵 Vs有幼麵
B)份量:可以楝200g, 400g 同埋800g
C) 溫度:冷 vs 暖

豬骨湯底沾麵
豬骨湯底沾麵
  • 隠世白伝
2021-12-11 439 浏览
隱家係我青春時期已經係道,可以屹立不倒咁多年一定有佢嘅原因!以前有一次過黎食飯見倒有個日本人係店面幫手,唔知係唔係經理,不過睇得出餐廳係好有心係食物質素上面。今日黎到照舊,都係個人第一位「隱世白沄」,好似日本咁係門口部機入錢買飛,然後比店員就可以。店面雖細但舒適。食物方面,佢叫拉麵工場,面應該係自家製,夠粗有韌度好掛湯,湯底係豬骨鯉魚,個人會加炸蒜,偏鹹因為沾面嘅湯唔係for你直接飲。食完可以加湯飲唔好浪費。

2021-12-09 367 浏览
今日嚟咗為處於深水埗西九龍中心蘋果商場裏面嘅隠家拉麵工場。呢間野可以話係香港🇭🇰沾麵界🍜嘅老字號😂皆因由細食到大。喺香港屹立不倒十年,嘢食質素梗係唔差得去邊😃最欣賞就係佢還原左日本拉麵店🇯🇵嘅特色:有一部自動販賣機。💴今次叫咗隠世黑伝$89一上桌,就有好香嘅蒜油🧄味道,切開紫菜一睇,有一大督蒜泥,好彩我唔驚口臭👃😂😂😂飲咗一啖湯,好濃豬骨味同埋蒜蓉味,最欣賞就係蔥味夠,非常之好味。根據餐廳嘅介紹,需要夾起面條🥢,浸淫喺湯裏邊,放入口中👄就係最滋味嘅食法。本身仲擔心佢嘅麵條會好乾好硬,夾起意外嘅柔軟,湯汁掛喺麵條上邊,一口送入去嘴裏面,好滿足!😍😍🥰🥰湯汁裏面隱藏兩件日式叉燒🥓,個人覺得肥瘦適中,亦都唔會太鞋颯颯,值得欣賞☺️最令我驚嘆嘅就係:最尾先醒起要食起嘅糖心蛋🥚,浸到最後仍然糖心,未變熟蛋,真係好正。不過個人認為湯汁太濃,搶咗糖心蛋嘅味道,所以建議一開波就食咗隻蛋先。🤪——————為食分界線——————📍 隠家拉麵工場 (深水埗)深水埗欽州街37號西九龍中心7樓7083號室推介指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)好味指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)抵食指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)環境推介 🤰🤰🤰🤰🤰
今日嚟咗為處於深水埗西九龍中心蘋果商場裏面嘅隠家拉麵工場。

今次叫咗隠世黑伝$89

——————為食分界線——————
📍 隠家拉麵工場 (深水埗)
深水埗欽州街37號西九龍中心7樓7083號室

推介指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
好味指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
抵食指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
環境推介 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
人均消費: $90
#mariofatfat #hkfoodie #Foodie #馬里奧日本菜 #日本 #拉麵 #掛汁 #糖心蛋 #隠世黑伝 #沾麵 #深水埗 #隠家拉麵工場 #隠家 #叉燒 #ramen #西九龍中心 #蘋果商場 #西九龍

唔係朋友介紹真係唔知呢度有間沾麵店!佢係西九蘋果商場入面,唔係登搵佢都唔知呢度有間食店。黎到呢間隠家拉麵工場,首先第一下眼比我既感覺係真係好日本😳門口就有一部自動販賣機,自己選好要邊款沾麵之後,入錢、攞單,坐低就可以等食la。每枱都有檸檬水比你飲,仲有芝士粉、辣椒醬、炸蒜、昆布醋,可以自己按口味落。整體黎講,呢間沾麵性價比算好高,$80有找而且質素都幾高🥰 1⃣️隠世白伝($79) 呢度三款沾麵嗌,包括隠世白伝、隠世黑伝,同埋隠世赤伝,分別係豚骨、黑蒜油同埋蕃茄味。第一次黎食緊係要食番個原味豚骨既啦!沾麵汁好濃厚,有好多蔥、芝麻,仲有魚介粉同印住舖頭名既紫菜,食食下仲食到有啲柚子皮係入面𣵚,令到成個沾麵食落冇咁膩。  配料方面有兩大件叉燒,叉燒既邊位有啲肥肉,肥瘦均勻,唔會乾柴,幾香帶少許油脂感🤤而沾麵亦都好正!煙韌度好夠,掛汁能力一流😍呢度仲可以免費要加多啲麵底,大胃王都啱食👍呢度既溏心蛋都好好食,好流心,而且食到醃過既香味。  食完記得要叫店員加湯飲埋個沾麵汁佢,加完湯之後唔會太鹹,魚介味好好入口,好正!  2️⃣餃子($38) 餃子係冰花煎餃😍見到都開胃。煎得夠脆,唔錯!

1⃣️隠世白伝($79)

隠世白伝

2️⃣餃子($38)

餃子
餃子係冰花煎餃😍見到都開胃。煎得夠脆,唔錯!