4天前
最近同男朋友去咗佐敦食火鍋,😱呢間絕對係我食過最抵玩嘅台式養生火鍋,星期日竟然係$228任食4.5小時吃到飽,嘢食又唔差👍🏻😋 啱曬嚟同朋友聚會邊傾邊食!🤭🤭✨第三級: 西班牙伊比利亞黑毛豬 ($228 假日)西班牙伊比利亞黑毛豬,🙂↕️肉質軟嫩入味,油花分佈得啱啱好,涮幾秒已經可以食!😋 PRIME肥牛片都係另一個驚喜,切得薄薄嘅,入口嫩滑,牛味好濃!🐮 仲有爽滑豬肚同牛柏葉,💗兩款都好有嚼勁,特別係豬肚,爽口得嚟唔會太韌,男朋友表示好喜歡🤭✨追加海鮮($40)海鮮方面亦都唔會令人失望,種類多到癲!帆立貝新鮮彈牙,墨魚仔咬落爽脆有嚼頭,涮完仲保持到彈性!我哋仲嗌咗花膠、黑毛肚、白鱔片等,都值得一試!✨鴛鴦鍋 ($48)鴛鴦鍋揀咗藥膳花膠雞鍋同小辣麻辣牛肉鍋,兩款都好有特色!🥣 藥膳花膠雞鍋湯底濃而不膩,🤭帶有淡淡嘅藥材香,飲落養生又暖胃,🥹涮肉涮菜都好夾!麻辣牛肉鍋就啱晒鍾意微辣嘅朋友,🌶️香辣得嚟唔會太刺激,辣味同麻香好平衡,涮肉同海鮮都好match!🔥🥵
✨第三級: 西班牙伊比利亞黑毛豬 ($228 假日)
✨追加海鮮($40)
✨鴛鴦鍋 ($48)
鴛鴦鍋揀咗藥膳花膠雞鍋同小辣麻辣牛肉鍋,兩款都好有特色!🥣