2024-08-28 244 浏览
📍鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (創興廣場) (旺角)好耐冇打邊爐啦 今次就去食台式火鍋先😋鍋霸啲火鍋套餐可以揀120分鐘或者無限時 想無限時嘅話加多40蚊就食到🤪想平嘅話 120分鐘套餐7:30離場 最平$219就食到🥳今次我就揀左第二級嘅火鍋套餐 入面有美國 Prime Grade 極上牛頸脊同西班牙伊比利亞黑毛豬✨果度有20款湯底 包括台式麻辣 藥膳 蕃茄濃湯等等👻🤩任食火鍋配料有70幾款 包括手工肉丸、精選海鮮🤤每枱仲送一客鹽酥雞/花枝丸 配埋香辣🌶️芝士🧀海苔同梅子4款shake shake粉 真系好正🤩✨講番d牛先😂牛肉既色澤好靚 肉質鮮嫩 仲好重肉味 有唔同部位既牛俾你揀 可以有唔同texture既牛肉可以試 偏淋偏爽 總有一款都岩你口味🤪✨海鮮選擇都幾多 海蝦🦐 脆鯇魚片 白鱔片同蜆等等 咁多野食入面 我就最鐘意手工黑松露魚滑黑松露味香濃 咬落去爽口👍🏻聽聞宜家仲做緊個優惠🎉- 鍋霸選擇第二個級別牛肉套餐 (每四位額外送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)- 鍋霸選擇第三個級別牛肉套餐,(每兩位便送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛
📍鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (創興廣場) (旺角)

聽聞宜家仲做緊個優惠🎉
一年四季都好鍾意打邊爐🤤即使今日33度都決定同邊爐友去呢間開業五周年既「鍋霸」位於旺角創興廣場🙌 呢度分左任食兩小時同埋無限時嘅選擇😊價錢都係相差40蚊😜台式鍋底有成20款😍最近推出嘅藥膳特濃💚芫荽鍋真係啱哂我地呀🤤青BB嘅鍋底睇得出用咗好多芫荽🌿製成🤗煮滾真係香噴噴呀🤭另外藥膳竹笙,雜菌鍋就比較清得黎又好健康🤩我哋揀咗3百零蚊中價位嘅任食兩小時餐☺️ 除左可以任食美國PrimeGrade極上牛頸脊🐮西班牙伊比利亞黑毛豬🐷仲另外仲有近百款配料任點任食😬當中海鮮有新鮮爽脆脆骨腩😋彈牙鮮甜海蝦🦐白鱔片、特長蟹柳🦀蜆等等 😉手打黑松露墨魚滑陣陣松露香😬梅菜豬肉丸、鹵水豬耳、鹵水大腸同鹵水雞腎都整得好入味😊另外不得不提花膠真材實料🤗仲一啲都唔孤寒大大舊上碟☺️要預先叫定慢慢煮淋😋小食方面清新爽口拍青瓜🥒木耳、鹽酥雞仲可以按個人口味自己Shake Shake調味😊飲品除咗有自家嘅台式茶飲、仲有汽水、紙包飲品同埋自費都幾抵飲嘅啤酒🍻另外每位可以選一杯雪糕做甜品架😍以任食黎講整體食物質素屬中上😊每款食材好新鮮😊上菜速度非常快🤗另外店員好有禮貌且面帶笑容😊感覺好好😌下次要再黎呀🤩

台式鍋底有成20款😍

當中海鮮有新鮮爽脆脆骨腩😋彈牙鮮甜海蝦🦐白鱔片、特長蟹柳🦀
蜆等等 😉

飲品除咗有自家嘅台式茶飲、
仲有汽水、紙包飲品同埋自費都幾抵飲嘅啤酒🍻
另外每位可以選一杯雪糕做甜品架😍

• 花膠
  • 脆骨腩
  • 藥膳特濃芫荽鍋
  • 西班牙伊比利亞黑毛豬
1K
鍋霸開幕五周年,已經回訪數次,每次都係食我最鍾意嘅養生椰子雞湯底😍 🌟極上牛頸脊套餐-Prime Grade美國安格斯肥牛-美國 Prime Grade 極上牛頸脊-西班牙伊比利亞黑毛豬套餐可揀120分鐘或者無限時(+$40)我比較細食,兩個鐘其實好夠皮😼 任食放題嚟講,暫時鍋霸既牛肉係最啱我口味 🫶🏻 肉味濃郁,好食!✨養生椰子雞湯底湯底款式多到眼花撩亂,我一向好鍾意甜甜既湯底,每次都係揀椰子雞湯,再落一大堆蔬菜一齊煮,最後配埋烏冬,幸福🤍🌟推薦食物✨花雕醉雞,雞肉唔嚡口,滑滑der✨手工墨魚丸,口感彈牙✨金沙魚蛋,金沙餡料香濃✨貝類,肉質飽滿✨稻庭烏冬,我係接受唔到非急凍烏冬既酸味🥹 放題可以食到稻庭急凍烏冬,值得嘉許!食物款式都算豐富,都有配料會想encore。✨Movenpick每人可以揀一盒雪糕,原來Movenpick嘅朱古力味幾好食🍫

🌟極上牛頸脊套餐
-Prime Grade美國安格斯肥牛
-美國 Prime Grade 極上牛頸脊
-西班牙伊比利亞黑毛豬
套餐可揀120分鐘或者無限時(+$40)

✨養生椰子雞湯底

🌟推薦食物
✨花雕醉雞,雞肉唔嚡口,滑滑der
✨手工墨魚丸,口感彈牙
✨金沙魚蛋,金沙餡料香濃
✨貝類,肉質飽滿

✨Movenpick
2024-08-26 378 浏览
【旺角•鍋霸吃到飽台式養生火鍋】@ππππππππππππππππππππππππππππππ旺角大熱台式養生鍋放題鍋霸開幕五周年- 推出全新時間自主吃到飽火鍋套餐- 可揀120分鐘或者無限時, 無限時 加多$40就食到- 120分鐘套餐7:30離場最平$219就食到- 真正時間自主,用餐時間由自己決定- 鍋霸選擇第二個級別牛肉套餐 (每四位額外送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)- 鍋霸選擇第三個級別牛肉套餐,(每兩位便送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)體驗了美國Prime Grade極上牛頸脊和西班牙伊比利亞黑毛豬的無限量套餐(120分鐘:$373,無限時:$413),整體體驗令人驚喜。湯底選擇首先,我選擇了田園蕃茄濃湯雞肉涮涮鍋**。這種湯底的濃郁程度真的讓人讚嘆,田園蕃茄濃湯帶有豐富的層次感,搭配牛肉與豬肉非常合適。 肉類品質接下來來到主角——極上牛頸脊。牛肉的口感嫩滑,並不會過於濃烈,非常適合喜愛清淡牛肉的人。黑毛豬則展現了高質素,爽口又多汁,讓我想一再重複享用。附送小食入座時還贈送了鹽酥雞/花枝丸一份,可以選擇一半一半的
【旺角•鍋霸吃到飽台式養生火鍋】@
旺角大熱台式養生鍋放題

鍋霸開幕五周年
- 推出全新時間自主吃到飽火鍋套餐
- 可揀120分鐘或者無限時, 無限時 加多$40就食到
- 120分鐘套餐7:30離場最平$219就食到
- 真正時間自主,用餐時間由自己決定

湯底選擇

肉類品質

附送小食

入座時還贈送了鹽酥雞/花枝丸一份,可以選擇一半一半的搭配。我選了半鹽酥雞和半花枝丸,兩者都是新鮮出爐,外脆內嫩,口感令人愉悅。此外,每桌還提供了四包Shake Shake粉,我將紫菜和芝士混合,增添了更多風味。

配料推薦

火鍋配料方面,我特別喜歡芋泥貢丸和香菇皇庭貢丸,這兩款丸子咬下去非常Juicy,肉質饱满。而手工梅菜肉餅丸則給了我意外的驚喜,仿佛在享用梅菜肉餅的獨特風味,絕對值得一試。最後,芝士小籠包也是少見的選擇,咬下去後,濃郁的芝士瞬間流出,令人回味無窮。

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 800
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#旺角美食 #鍋霸吃到飽台式養生火鍋 #web3旺角 #旺角創興 #鍋霸 #吃到飽 #火鍋 #藥饍 #養生火鍋放題 #足料火鍋 #台式 #古早味 #鍋霸吃到飽台式養生火鍋 #放題 #香港 #相機食先 #打邊爐 #旺角 #旺角美食 #香港美食 #香港探店 #宝藏餐厅分享 #太和 #香港 #香港生活 #香港打卡 #旺角创兴 #锅霸 #吃到饱 #火锅 #药饍 #养生火锅放題 #足料火锅 #台式 #旺角 #旺角美食
鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (創興廣場)
旺角彌敦道601號創興廣場4樓
旺角創興一間任叫任食台式火鍋🥢鍋霸開幕5週年🎊推出全新時間自主吃到飽火鍋套餐👏可以選擇兩小時任食或者加$40無限時任食都得👍🏻最平可以撰7:30pm前離座任食兩小時只需$219🫨 鍋霸選擇第二個級別牛肉套餐(每四位額外送多一碟價値$168手切安格斯 prime grade 牛肉)❤️選擇第三個級別牛肉套餐(每兩位便送多一碟價值$168既手切安格斯 prime grade 牛肉)🎉🎉🎉有20款湯底可以撰🤩有辣有唔辣🌶️仲有多款藥膳湯底選擇👏食火鍋都可以養生😸❤️今次叫咗鴛鴦鍋,一邊係藥膳椰子雞湯🥥另一邊係麻辣牛肉鍋🐂,椰子湯底清甜香濃,麻辣牛肉鍋叫咗小辣,唔會太辣😋湯入面仲要好多舊牛腩,非常足料👍🏻飲品方面有多款凍飲可以起雪櫃任拎🧃另外仲有個暖櫃可以攞暖飲🥤同其他任食火鍋店一樣選擇多🤓每臺仲送一碟台式炸物加shake shake調味粉😼可以自行配搭shake shake調味都幾過癮,熱辣辣又香脆🤤套餐既Prime Grade 牛肩胛肉都幾香腍🐮用黎打邊爐都唔錯,另外西班牙無激素豬肉片都ok無咩豬酥味🐖而且套餐仲包埋有得叫海鮮🦐性價比高既一餐任食火鍋🫶🏻😻

• 飲品
  • 雪糕
「鍋霸放題火鍋」哇!喺「鍋霸」嘅五周年慶祝活動有啲咩料呢!佢哋搞咗新嘅自助吃到飽火鍋套餐,真係吸引眼球!你可以揀返120分鐘或者玩無限時,無限時加$40就可以食個唔停,超抵!如果揀120分鐘套餐,7:30離場最抵只要$219,就可以食到好飽!最令人滿意嘅係,你可以自己決定用餐時間,真係方便!「鍋霸」仲有第二個級別牛肉套餐,每四位就送多一碟$168嘅手切安格斯prime grade 牛肉,份量十足!揀第三個級別牛肉套餐,每兩位就送多一碟$168嘅手切安格斯prime grade 牛肉,更加豐盛!聽講仲有無限任食雪糕,真係又甜又涼啊!快啲約埋班朋友一齊去「鍋霸」放題火鍋,享受美味同歡樂啦!五周年慶祝活動一定好high,絕對會留低好多美好回憶!
「鍋霸放題火鍋

最令人滿意嘅係,你可以自己決定用餐時間,真係方便!

鍋霸開幕五周年🎉🎉推出左全新時間自主吃到飽火鍋套餐🥹🥹同朋友可以食完再吹水再食再吹水💦今次揀左第一級別120分鐘套餐,7:30離座嘅話最平$219就埋到單❣️🍲餐牌可以見到超多款湯鍋可以選擇,我當然毫不猶豫整返個鴛鴦先啦😎台灣麻辣牛肉涮涮鍋以多種香料調製,湯汁滾辣香濃🌶️藥膳椰子涮涮鍋又鮮又清甜,仲有大大舊嫩雞塊係湯入面慢煮🥥🐤🐮🥩呢個套餐包括Prime Grade 牛肩胛肉痛西班牙無激素豬肉片任食💦牛肩胛肉質相當柔嫩,肉汁同肉香都夠好正🥹豬肉片肥瘦適中,食落完全冇騷味👍🏻︎🥬🥟有60幾款火鍋配料供應,類別包括海鮮、丸子、蔬菜、麵條等等,較為特別嘅有味道多多嘅手工丸子同鮮味海鮮🦐🧃🍦飲品方面選擇都好多,自家冷泡茶都有四款😎另外每人都有一份雪糕,牌子選擇都比較優質

牛肩胛肉質相當柔嫩,肉汁同肉香都夠好正🥹
豬肉片肥瘦適中,食落完全冇騷味👍🏻

2024-08-15 709 浏览
今次發現經openrice 訂位有折扣,8折,所以試吓先。全店坐的舒服,非常寬敞,剛好坐着對門口的位置兩個人座位,非常之好。當然不是每一個二人坐位也很寬,要看到時情況。我們點餐用掃QR code 十分方便。今次點了兩份豬肉套餐,120分鐘的。其次也可以點食到下午6點7點的。自問不可能從中午12:00食到旁晚6-7點。食完覺得120分鐘彶夠。食物都係大路。首先點湯底,然後選擇鹽酥雞作餐前小食。鹽酥雞有水準,拿到桌上也是溫的。湯底用藥膳花膠雞。有藥膳味,但係偏甜。都唔理係加咗龍眼肉,杞子,定係落咗糖。都係嗰句又唔係日日食!上菜方面係上得很快。剛落單,等一陣點選嘅火鍋料就來。可能係因為好早,我哋啱啱開門就到,12點就入座。仲有一樣呢就係加湯。佢哋將兩壺湯擺喺你枱嘅旁邊小車上,所以其實唔需要起身去周圍搵,加湯自己隨時加。見到加湯壺裏面都有一粒粒紅色嘅杞子,俾人嘅感覺都係真材實料。侍應見到你用咗一壺佢哋馬上又會幫你沖過另一壺。無論如何,服務係非常滿意嘅。甜品就係可以揀Häagen-Dazs雪糕同埋Movenpick 雪糕,重點係一杯杯獨立包裝唔係要自己掘,所以又衛生又安全。全個餐廳嘅冷氣係非常之
今次發現經openrice 訂位有折扣,8折,所以試吓先。

全個餐廳嘅冷氣係非常之夠凍㗎,所以全程火鍋完全唔會有流汗嘅感覺。食完之後先至發現,佢嘅飲品裏便有啲係坐暖咗嘅紙盒飲品同埋罐裝飲品,所以呢樣係非常非常非常貼心。對一啲唔適合飲凍嘢嘅人嚟講呢係非常之好,我馬上都飲一盒暖嘅「道地」茶。這樣係加分嘅。

2024-08-10
  • 雪糕
  • 豬肉片
  • 飲品
  • 鹽酥雞
我哋揀咗要美國Prime Grade極上牛頸脊及西班牙伊比利亞黑毛豬(120分鐘:$373,無限時:$413)咁首先講咗我哋揀咗咩湯底先啦我哋揀咗要藥膳椰子雞涮涮鍋/田園蕃茄濃湯雞肉涮涮鍋咁第一個要讚嘅就係呢兩個湯底真係好濃郁😘😘兩個湯底都真係好入味(兩個湯底配響鈴一齊食都真係好正)椰子雞湯飲落去都好鮮甜😋😋咁跟住就講吓呢個Set嘅肉類啦極上牛頸脊食落去口感幾嫩滑☺️☺️而且食落去唔會覺得好Heavy牛肉味亦都幾濃郁之後嗰個伊比利亞黑毛豬真心幾高質素❤️❤️食落去好有口感之餘亦都幾爽口而且亦都唔會太過韌😝😝所以我都Encore咗好多次我哋嗰陣時入座仲會送鹽酥雞/花枝丸一份(可以揀全部都係花枝丸/鹽酥雞,定係一半一半)咁我哋就揀咗要一半一半兩個都係新鮮滾熱辣炸起嘅🔥所以真係幾脆口~~仲會有4包Shake Shake粉可以一齊Shake(我哋就揀咗紫菜同埋芝士一齊食)咁跟住就講吓其他火鍋配料啦我自己就幾鍾意食芋泥貢丸/香菇皇庭貢丸因為食落去真係幾Juicy😍😍之後手工梅菜肉餅丸食落去都幾特別食落去真係好有食緊梅菜肉餅嘅感覺😂😂而芝士小籠包亦都係比較少見嘅咬落去真係好多芝士爆曬出嚟同埋佢哋依家都做緊

咁首先講咗我哋揀咗咩湯底先啦
我哋揀咗要藥膳椰子雞涮涮鍋/田園蕃茄濃湯雞肉涮涮鍋
咁第一個要讚嘅就係呢兩個湯底真係好濃郁😘😘
兩個湯底都真係好入味
(兩個湯底配響鈴一齊食都真係好正)
椰子雞湯飲落去都好鮮甜😋😋

食落去好有口感之餘亦都幾爽口
而且亦都唔會太過韌😝😝
所以我都Encore咗好多次

我哋嗰陣時入座仲會送鹽酥雞/花枝丸一份
(可以揀全部都係花枝丸/鹽酥雞,定係一半一半)
咁我哋就揀咗要一半一半
兩個都係新鮮滾熱辣炸起嘅🔥
所以真係幾脆口~~
仲會有4包Shake Shake粉可以一齊Shake
(我哋就揀咗紫菜同埋芝士一齊食)

咁跟住就講吓其他火鍋配料啦
我自己就幾鍾意食芋泥貢丸/香菇皇庭貢丸
因為食落去真係幾Juicy😍😍
之後手工梅菜肉餅丸食落去都幾特別
食落去真係好有食緊梅菜肉餅嘅感覺😂😂
而芝士小籠包亦都係比較少見嘅
咬落去真係好多芝士爆曬出嚟

同埋佢哋依家都做緊優惠‼️‼️
🌟揀第二個級別牛肉套餐(每四位額外送多一碟價值$168嘅手切安格斯Prime Grade牛肉)
🌟揀第三個級別牛肉套餐(每兩位便送多一碟價值$168嘅手切安格斯Prime Grade 牛肉)~
2024-08-12 577 浏览
肥雞今次同爸爸去咗位於旺角嘅鍋霸台式火鍋鍋,打邊爐最好就係任飲任食咩都有得揀,咁就揀咗椰子雞湯,嚟到侍應即刻叫我哋飲個湯底先,非常之濃郁,啲雞俾嘅份量唔係好多,所以可以留肚陣間任飲任食。仲有一啲熟食例如鹽酥雞同埋甘薯花枝丸,佢最正嘅係會送埋啲Shake粉有,三款味道俾你揀,紫菜香辣同埋芝士。真係好正。佢啲嘢食嚟得好快,海蝦蜆同埋魚頭超新鮮,爸爸非常之鍾意食海鮮,所以食到佢舔舔脷,其他基本嘅豬牛羊都好好味,嘢飲仲要任飲,食得非常之滿足。
2024-06-18
無限時❗️時間自主❗️吃到飽火鍋🥳🔹喜歡請like & follow🫶🏻對我來講是很重要的支持鍋霸開幕五周年推出全新時間自主吃到飽火鍋套餐自己決定用餐時間可揀120分鐘 或者 加多$40無限時計過最平$219就食到120分鐘套餐!(19:30離場)20款湯底,包括台式麻辣、藥膳、蕃茄濃湯70多款任食火鍋配料,包括手工肉丸、精選海鮮每枱送一客鹽酥雞/花枝丸,附上香辣🌶️芝士🧀海苔同梅子4款shake shake粉飲品種類豐富,推薦自家製烏梅山楂茶和黑糖冬瓜檸檬茶甜品每人一客雪糕🍦 有Movenpick/ Dreyer’s/KitKat 另外!🔹選擇第二個級別牛肉套餐 每四位額外送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉🔹鍋霸選擇第三個級別牛肉套餐每兩位便送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉個人私心推薦💁🏻‍♀️1️⃣ 手工黑松露墨魚滑 — 彈牙又有黑松露味2️⃣ 芫茜燒賣 — 很少見!3️⃣ 金沙魚蛋 — 鹹蛋黃餡幾好味4️⃣ 芋泥貢丸 — 真係有芋頭粒5️⃣ 八吋長蟹柳📍鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (創興廣場) @hotpotkinghk旺角彌敦道601號創興廣場4樓#旺角創
無限時❗️時間自主❗️吃到飽火鍋🥳

鍋霸開幕五周年
推出全新時間自主吃到飽火鍋套餐
自己決定用餐時間
可揀120分鐘 或者 加多$40無限時
計過最平$219就食到120分鐘套餐!(19:30離場)
20款湯底,包括台式麻辣、藥膳、蕃茄濃湯
70多款任食火鍋配料,包括手工肉丸、精選海鮮

飲品種類豐富,推薦自家製烏梅山楂茶和黑糖冬瓜檸檬茶

另外!
🔹選擇第二個級別牛肉套餐
🔹鍋霸選擇第三個級別牛肉套餐

個人私心推薦💁🏻‍♀️
1️⃣ 手工黑松露墨魚滑 — 彈牙又有黑松露味
2️⃣ 芫茜燒賣 — 很少見!

3️⃣ 金沙魚蛋 — 鹹蛋黃餡幾好味

4️⃣ 芋泥貢丸 — 真係有芋頭粒
5️⃣ 八吋長蟹柳

旺角彌敦道601號創興廣場4樓

2024-08-11 548 浏览
呢間台式火鍋依家做緊開幕五周年120分鐘套餐加$40升級有無限時優惠,4人以上仲有得送手切prime grade嘅牛頸脊
❣️店內環境乾淨整潔,空間感十足,卡座位坐得舒服,店員服務態度有禮。我地揀左第二級別牛肉套餐,湯底有成20款,有辣有吾辣,今次試下藥膳養生花膠雞鍋湯底,用料十足,電話QR code落單,上菜速度快全晚無漏單。飲品選擇多,多款自家制泡茶同各式冷熱飲品自己拎😋 ❣️餐前小吃鹽酥雞花枝丸炸得酥脆❣️自助吧已有齊多款打邊爐配料,調味醬料多種選擇😋
❣️除左4款肉必食外,其他火鍋配料(牛柏葉、大腸、木耳、鮮淮山、帆立貝、炸魚皮)選擇好多有丸類、菜類、餃類,海鮮有蜆、白鱔片、脆肉鯇、海蝦等,鮮甜美味😋 ❣️牛頸脊、安格斯肥牛,味道濃郁仲有西班牙無激素豬肉片😍 ❣️丸類有炸蝦丸、爆漿金莎丸(鹹蛋黃) 、墨魚丸夠彈牙👍 ❣️最後真係食到好飽,一人一杯Movenpick 朱古力雪糕做甜品😍

❣️餐前小吃鹽酥雞花枝丸炸得酥脆

❣️自助吧已有齊多款打邊爐配料,調味醬料多種選擇😋

❣️牛頸脊、安格斯肥牛,味道濃郁仲有西班牙無激素豬肉片😍

❣️丸類有炸蝦丸、爆漿金莎丸(鹹蛋黃) 、墨魚丸夠彈牙👍

2024-08-05
2024-08-09 429 浏览
原來呢間火鍋店集團已經開咗五年,但裡面對嘅裝修都好新同乾淨!👍🏻越嚟越多火鍋店有無限時嘅選擇,呢間都唔例外,如果覺得120分鐘唔夠時間,可以加$40就無限時吃到飽!😂.雖然佢最平可以選擇7:30前離場120分鐘$219,但我哋想食耐啲,所以就無揀呢個啦。另外,職員介紹咗好多做緊嘅優惠。-如果揀第二級別嘅餐,每四位就送一碟$168嘅安格斯牛,如果揀第三個級別,就每兩位送一碟。我哋今次只係揀咗第一個級別。😛「養生花膠雞湯」提供熱飲同凍飲,選擇唔少,但如果想飲酒就要另外加錢啦!幾鍾意飲茶一刻嘅檸檬紅茶,唔係好多地方有。自助醬料區💁🏻‍♀️有得免費揀一樣小食分別係鹽酥雞/花枝丸有四款粉可以比大家shake下😂試咗海苔,幾好味。餐廳出菜嘅份量幾好,完全係預啱⋯唔會太多同太少!👍🏻特別讚嘅係有我愛嘅蝦、沙白同埋黑栢葉!牛肩胛肉牛肉味濃厚,雖然第一級別嘅餐,但唔會比啲好差嘅肥牛,呢樣幾好!
原來呢間火鍋店集團已經開咗五年,
但裡面對嘅裝修都好新同乾淨!👍🏻

越嚟越多火鍋店有無限時嘅選擇,
呢間都唔例外,
如果覺得120分鐘唔夠時間,
可以加$40就無限時吃到飽!😂
雖然佢最平可以選擇7:30前離場
120分鐘$219,
但我哋想食耐啲,所以就無揀呢個啦。
另外,職員介紹咗好多做緊嘅優惠。
-如果揀第二級別嘅餐,每四位就送一碟$168
嘅安格斯牛,如果揀第三個級別,
就每兩位送一碟。
我哋今次只係揀咗第一個級別。😛
「養生花膠雞湯」

提供熱飲同凍飲,選擇唔少,但如果想飲酒就要另外加錢啦!

幾鍾意飲茶一刻嘅檸檬紅茶,
唔係好多地方有。
自助醬料區💁🏻‍♀️

有得免費揀一樣小食
分別係鹽酥雞/花枝丸
有四款粉可以比大家shake下😂
試咗海苔,幾好味。

餐廳出菜嘅份量幾好,完全係預啱⋯
唔會太多同太少!👍🏻
特別讚嘅係有我愛嘅蝦、沙白同埋黑栢葉!

牛肩胛肉牛肉味濃厚,雖然第一級別嘅餐,
但唔會比啲好差嘅肥牛,呢樣幾好!
2024-08-09 522 浏览
鍋霸台式養生火鍋放題出曬名🌟依家仲有120分鐘同無限時2個選擇,多左選擇就更好啦!任點任食,計返好抵食,係旺角創興好方便。湯底種類多,有養生、麻辣、蕃茄、壽喜燒都有,25種😀養生蟲草花桃膠雞涮涮鍋,湯底非常非常鮮甜,雞肉超嫩。推介必點🌟芫茜燒賣:好少地方有得食,超香口手工黑松露魚滑:黑松露味香濃,咬落去爽口足八吋長蟹棒:大大條易入口,非常軟嫩手工黑松露芝士豬肉餃火鍋料肉類主打極尚牛頸脊,牛肉味道香濃,而且軟滑容易入口,帶小小脂肪好香。墨魚滑鮮味十足一定要食,必食大隻鮮爽海蝦!芫茜燒賣好出色,有咬口濃濃芫茜。芝士牛丸真係瘋狂,一咬已經有好多芝士流出嚟。八吋長蟹棒啖啖鮮味😎狂食!飲品方面,黑糖冬瓜茶超好飲,其他自家製冷泡茶都唔錯,可以清一清喉嚨。最後去到甜品可以自選一杯雪糕,有movenpick /dreyers,大滿足。

推介必點🌟
芫茜燒賣:好少地方有得食,超香口
手工黑松露魚滑:黑松露味香濃,咬落去爽口
足八吋長蟹棒:大大條易入口,非常軟嫩
手工黑松露芝士豬肉餃

2024-08-08 426 浏览
今日同朋友嚟旺角呢度,因為天氣好熱🥵,冇乜胃口,想食啲有湯水嘅嘢~就嚟食呢個藥膳花膠雞湯底嘅火鍋啦😋環境:🌟🌟🌟🌟🌟之前都嚟過呢間鋪,環境好寬敞舒適,冷氣好足,唔會因為食火鍋而滿頭大汗🥵飲料、調料:🌟🌟🌟🌟🌟我又要讚呢個乾淨種類豐富嘅調料區啦~特別係呢個手工辣醬,多拿!好香!飲品有凍飲同熱飲,好豐富~每次走之前我都會帶走一瓶桂花烏龍茶,太解暑啦!食物🌟🌟🌟🌟🌟今次我哋揀嘅係藥膳花膠雞湯底,花膠好厚,湯非常清甜~揀完湯底之後掃碼落單點食嘅。每一份都細細嘅,好好控制食物量,可以盡量多食啲唔同嘅種類~芋頭肉丸同芝士包超級好食,套餐裏嘅肥牛同豬肉片都好新鮮~我哋揀咗幾份小墨魚好鮮甜。甜品🌟🌟🌟🌟雖然今次嘅甜品要另外付錢,但係10蚊就可以食到哈根達斯啦!果然,呢間台式火鍋真係好適合同家人朋友一齊嚟食~喺旺角咁熱鬧嘅地方,呢度嘅環境同食物都好唔錯👍

環境:🌟🌟🌟🌟🌟

飲料、調料:🌟🌟🌟🌟🌟

食物🌟🌟🌟🌟🌟
每一份都細細嘅,好好控制食物量,可以盡量多食啲唔同嘅種類~

甜品🌟🌟🌟🌟
雖然今次嘅甜品要另外付錢,但係10蚊就可以食到哈根達斯啦!