2024-10-16
鍋霸開幕五周年,火鍋套餐可揀120分鐘或者無限時☺️無限時只係加多$40就食到😍如果揀第二個級別牛肉套餐,每四位額外送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉。揀第三個級別牛肉套餐,每兩位就送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉。我哋就揀咗最平嘅第一級別嘅午市任食套餐試吓。$219/位,任食兩小時🥢用料唔馬虎,有Prime grade牛肩用肉同西班牙無激素豬肉片,肉質有嚼勁,唔會太肥膩😚我哋揀咗蕃茄牛肉湯做湯底🍅,蕃茄嘅酸甜味同牛肉嘅鮮味融合得好好,好開胃!送嘅鹽酥雞同花枝丸都好好味!鹽酥雞外脆內軟,花枝丸彈牙彈牙除咗主打的肉類之外,仲有多款火鍋配料任食,包括海鮮🦐🐙、丸類、餃子🥟、蔬菜🥬、等等,選擇都幾多!飲品方面,茶類同汽水類任飲🧃🥤。雪糕🍦每人一款,真係食到飽晒!呢個台式火鍋任食套餐,食物質素唔錯,價錢合理,性價比高,適合同朋友或者家人一齊去食!
送嘅鹽酥雞同花枝丸都好好味!鹽酥雞外脆內軟,花枝丸彈牙彈牙