2022-06-19
當日係平日晚上八點去到都要等幾張枱,可見呢間餐廳人氣都唔錯,全座滿座有老有嫩,我個枱面度都係一大份鐵板扒餐,真係大食獸既天堂!價錢都係100+就有晚市套餐,有餐包餐湯同野飲,我地叫左凍杏仁霜好似係唔洗加錢,都唔多餐廳有提供我自己係好鍾意飲,見到有都會叫,另外一杯就加💰18叫左佢地既雪糕紅豆冰,雪糕有很揀要雲呢拿或者朱古力味。紅豆很多連綿份量又多😘🍽美式什扒餐💰110鐵板上有豬扒,牛扒,雞翼,火腿。滿到成個鐵板都放唔落,最上面一大塊即係豬扒都幾厚身,佢一共有二種醬汁(黑椒汁同蒜蓉汁)二種都好好味,我自己就比較鍾意蒜蓉汁,但衰佬係比較鍾意黑椒汁,話有少少辣係比較惹味😋🍽金凰貴族牛扒 係50週年特別版個牛扒好厚身佢切左幾刀,咁入內都係medium rare 咁程度好鮮嫩,牛肉味特別濃!推薦👍👍👍另外我地二個都額外加左💰2 加蒜蓉係扒上面 ,份量都幾多!整體黎講性價比同味道都唔錯,但食到最後係有少少咸,可以叫佢少落d汁,同埋如果你食蒜蓉,就建議一定要加兩蚊去加蒜蓉呀!
🍽美式什扒餐💰110
🍽金凰貴族牛扒 係50週年特別版
另外我地二個都額外加左💰2 加蒜蓉係扒上面 ,份量都幾多!