2019-12-03
金泰子泰國餐廳 (銅鑼灣) .⚜️迷你小食拼盤⚜️.雖然話就話粒迷你小食拼盤,但其實都幾多,每樣野都有三份,我地揀左春卷,蝦餅同魚餅!.⚜️海蝦刺身⚜️.好大隻好肥美(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)一人兩隻仲有多! 食落好厚身好正🥰.⚜️豬頸肉沙律⚜️.完全同我想像中唔同樣(´・Д・)」 佢好似炒豬頸肉再用生菜包咁!.⚜️青咖喱雞⚜️.比較稀身但都算有味,有雞有豆等,好大碗可以餸好多碗飯!.⚜️蒜蓉炒椰菜苗⚜️.好好食好入味又惗身,食落唔會太鹹,唯獨份量反而少左啲ಥ_ಥ 可能因為好好食食得好快!.—————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️. 📌金泰子泰國餐廳 (銅鑼灣) @goldenprincethairestaurant銅鑼灣謝斐道379-389號特麗樓地下6-7號舖.—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogg
⚜️迷你小食拼盤⚜️
⚜️海蝦刺身⚜️
⚜️豬頸肉沙律⚜️
⚜️青咖喱雞⚜️
比較稀身但都算有味,有雞有豆等,好大碗可以餸好多碗飯!
⚜️蒜蓉炒椰菜苗⚜️
—————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
銅鑼灣謝斐道379-389號特麗樓地下6-7號舖
—————————————————————-
#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl #foodporn #銅鑼灣美食#金泰子 #泰國菜 #泰式生蝦 #銅鑼灣泰菜 #太子泰菜