今日喺北角做完gym 健身buddy就帶咗我去金樂軒 佢話呢間係佢嘅飯堂 一定要開心share俾我 做完gym特別肚餓,所以我哋都叫咗幾個小菜🤙🏻🤙🏻 第一個係我最愛嘅炸酥肉 香港真係唔係度度都有得食,所以我每次見到都好興奮 🥰 佢哋份量一啲都唔少滿滿一大碟 亦都炸到好脆好酥 點埋甜酸醬就一流啦 😎🌟 豬肉唔會炸到好乾身 但係亦都唔會有嗰種好油膩嘅感覺 好好食! 果然係老闆嘅家鄉名餸💁🏻‍♀️ 做gym人一定要補充番啲蛋白質~ 所以我哋點咗一碟美極鮮蝦 每隻蝦都大大隻真係食到我笑哈哈 好好食 蝦好入味呀✌🏻✌🏻✌🏻 亦都食得出啲蝦肉係好新鮮 最後就一定係要推介佢哋嘅酸菜魚 超級多魚肉 仲要每一塊係大大塊 好吸引 🤩 因為朋友唔食得辣 所以我哋就點咗唔辣嘅版本 (但我可以好肯定話俾大家知如果佢嘅酸菜魚係辣嘅一定好好食 配飯食真係一流) 魚肉又係超級新鮮 亦都有一啲花椰菜🥦 佢哋仲可以揀酸菜龍躉 (大家可以自選鍾意食嘅魚) 👍🏻🤪下次嚟到要再試吓佢哋主推嘅雞煲🫣
下次嚟到要再試吓佢哋主推嘅雞煲🫣
2024-07-20 454 浏览
朋友話呢間嘅小菜夠晒地道,而且價錢親民,所以收工過嚟試吓,見到餐廳入邊都係一班班朋友嘅聚會,適合大夥兒聚會。酸菜鮮魚鍋店員話湯底係用魚湯熬成,而魚片係用上鱸魚,魚片份量好多,而且每一塊都好滑,只有少量魚骨,可以選擇辣到,我嗌咗小辣都唔會覺得太辣,味道恰到好處。黄金蝦球蝦球爽口彈牙,每一隻都被鹹蛋黃包裹住,炒得夠晒乾身,一碟大約有八隻蝦球,超級推介!熗炒包心菜包心菜即係椰菜,炒得好惹味,有少少辣,平時鍾意食回鍋肉入邊嘅椰菜嘅話就啱晒!涼拌海蜇餐廳用上海蜇頭,主要用麻油涼拌,海蜇非常爽脆,而且份量都唔少,小菜嚟講非常抵食。竹蔗茅根因為朋友揸車所以冇嗌到啤酒,估唔到呢度有自家製嘅竹蔗茅根,仲有得揀大或者細size,兩個人飲嘅話細size已經好足夠,大約每人飲到兩杯多啲,非常清涼,而且唔會太甜。

酸菜鮮魚鍋

黄金蝦球

熗炒包心菜

涼拌海蜇

2024-07-19 466 浏览
今次系我第二次來金樂軒呢間火鍋店了,上次同朋友來吃過小菜,一試難忘🤤。今次特登帶屋企人來試試佢地新鮮粵式火鍋🍲,好食到歎為觀止! 👍我地唔係好食得辣,於是點左一個藥膳牛腩煲,佢哋嘅藥膳湯底好濃郁,超級入味🤤,仲見到好多養生藥材,好似當歸、紅棗、枸杞子等。湯底醇厚鮮味迷人😋,每一口都能感受到濃濃的藥材香氣。將佢哋同牛腩🐮一齊燒煮,牛腩咬落去嘴裏好鮮嫩多汁🥩,肉質軟滑柔嫩,難怪會成為人氣菜式!😋趁個湯底牛肉和藥膳味夠濃,我哋仲叫左豬大腸、滑牛肉、豬頸肉、豬紅等新鮮火鍋配料。個個都好入味,好鮮嫩,仲滑滑地。豬大腸層次豐富,又肥又嫩,入口即溶😋;滑牛肉更是色澤鮮紅,筋脆肉嫩🥩;豬頸肉充滿彈牙口感,肥而不膩😋;嫩滑多汁嘅豬紅😋;鮮蝦雲吞則粒粒飽滿,🍤蝦仁厚實,實在係人間美味。配埋鮮支竹、菠菜🥬等菜色,真係無懈可擊。👌最後仲有雞絲麻將拌麵🍜,超級好味😋!麵條Q彈爽口,雞絲鮮嫩多汁,加埋芝麻醬特別香濃順滑,真係會食上癮。老闆推薦飲嘅竹蔗茅根水好解渴,甜度適中,仲要好清新爽口。😋今次再嚟金樂軒,食得非常飽肚又開心。環境舒適乾淨,服務員都好有禮貌。佢哋嘅菜色好豐富,價錢亦算合理,下次來北角都要選呢家!

今次再嚟金樂軒,食得非常飽肚又開心。環境舒適乾淨,服務員都好有禮貌。佢哋嘅菜色好豐富,價錢亦算合理,下次來北角都要選呢家! 👍
2024-07-15 357 浏览
一大幫朋友過來,他們有的想吃烤魚,有的想吃雞煲,好在我在open rice上面就搵到北角這家店可以滿足兩種口味,讓大家興致而歸!老重慶奇味雞煲深紅色的濃郁湯汁有獨特芳香,第一口嘗下去,頓時感受到了鮮香並存的絕妙滋味。雞肉質細嫩爽口,充滿彈性,入口即有層層遞進的味蕾體驗令人欲罷不能!黑醋酸甜小排骨入口,那股濃郁的黑醋香氣立刻充滿了整個口腔,酸中帶有一絲許久未有的溫和圓潤的醇厚味道,與此同時肉質本身的甜味也漸漸顯現出來,肉香、酸香、甜香三者完美融合,在舌尖跳動著美妙的舞步!烤魚魚皮焦脆誘人,豆瓣醬、蒜泥、香菜等配料讓魚肉更加入味。魚肉鮮嫩充滿香辣味,真是一道美味到極致的絕佳佳肴!口水雞雞肉表面有辣椒油散發出誘人的油光,辣醬散發出陣陣迷人的麻辣鮮香氣。將一塊嫩嫩的雞肉放入口中,嫩滑多汁,每一口都能感受到肉質的彈牙勁道!西湖牛肉羹熱氣騰騰的牛肉羹,濃郁的肉湯香氣立即在鼻尖盤旋而上,綿密嫩滑的豆腐和細嫩的牛肉塊在湯中互相融合,牛肉的鮮美和汁液的粘稠口感令人陶醉!

老重慶奇味雞煲

黑醋酸甜小排骨

烤魚

口水雞

西湖牛肉羹

2024-07-14 332 浏览
這家店雖然外面看起來普普通通,但是今天過來吃發現裡面的菜式豐富,價錢劃算,雞煲和烤魚都是半價以上,非常值得過來嘗嘗!酥脆辣子雞金黃酥脆的雞肉塊和花生米,幹辣椒粒一起快炒,堆成一座小山一樣,看起來就讓人垂涎三尺!雞塊入口清脆碎裂開來,非常酥脆!濃郁的花生香氣和幹辣椒的香辣味交織在一起,給味蕾帶來前所未有的體驗!香辣烤魚表面香酥,魚肉鮮美,搭配適量的鹽、蔥、蒜等調味料,更是引出了魚肉的原汁原味。遇到這樣的烤魚,忍不住要大快朵頤,一口接一口停不下來!家鄉蠔仔煎餅軟糯的餅體猶如一張綿軟的毯子包裹住飽滿柔滑的蠔肉,蠔肉飽滿多汁細嫩柔滑,蠔肉的鮮甜和綠蔥的清香交織在一起,營造出豐富而和諧的味覺體驗!奇味雞煲特價只要$98,雞煲熱氣騰騰,味道好獨特,不會好辣卻好惹味誘人!豆腐和蘑菇也煮得吸收了濃郁的香汁,令人吃的停不下來,很值得一嘗!上湯津白青菜清新脆嫩,這種清新爽口,卻又飽含鮮美汁液的口感竹蔗茅根甘甜滑膩的液體滑過喉嚨,留下一股透心涼爽的余韻,清爽滋味,令人神清氣爽

酥脆辣子雞

香辣烤魚

家鄉蠔仔煎餅

上湯津白
青菜清新脆嫩,這種清新爽口,卻又飽含鮮美汁液的口感

竹蔗茅根
喺北角嚟咗呢間有酸菜魚🐟又有雞煲🐓食嘅中菜餐廳🥢同朋友一齊開餐🤣$138「蒜香椒鹽豬手」:「椒鹽豬手🐷🖐️」炸到外皮好脆,但係咬落去皮下脂肪同埋豬肉又好軟熟喎😋,仲加埋炸香咗嘅蒜頭粒🧄,所以非常香口好味😋$88「椒絲腐乳通菜」:通菜新鮮幾爽脆,用椒絲腐乳煮簡單好食😋$118「家鄉煎蚵餅」:呢個「煎蠔餅」風格比較特別,因為加咗超大量香蔥,所以特別香口😋$278「酸菜鮮魚鍋(小)」:「酸菜鮮魚鍋」放喺一個電爐上邊所以由頭食到尾都熱辣辣😋;魚肉白雪雪好鮮味,仲有酸菜、白蘿蔔等可以食😋$18「烏龍茶」:凍冰冰,幾清新🤣
$18「烏龍茶」:凍冰冰,幾清新🤣
2024-07-11 199 浏览
朋友從外國回來公幹,這天帶她來嘗嘗很久都沒有吃過的中菜。🐓老重慶奇味雞煲(小辣)雞肉嫩滑,份量不少,味道濃郁,不會過鹹;配料有冬菇、洋蔥、豆卜、芫荽、唐芹,充分吸收了醬汁,很惹味;現在有折扣,半價後小的只要$98,超值👍🏻。🍖黑醋小排骨一口一個,大小適中,肉質軟嫩,味道酸酸的,很開胃;配菜有洋蔥、青瓜、菠蘿,很清新。🐟蒜蓉蒸龍躉龍躉鮮嫩爽口,蒜蓉平均分佈於魚肉上,蒜香十足,底下有不少木耳,吸收了魚的精華,好吃。🥬啫啫通菜煲有鑊氣,通菜爽脆,加入蝦乾一齊炒,香氣撲鼻。🎍竹蔗茅根(小)材料很足,味道清甜滋潤,很解渴。🥢人均不到$300,就能吃到不同款式又有水準的小菜,超滿足。

朋友從外國回來公幹,這天帶她來嘗嘗很久都沒有吃過的中菜。

🐓老重慶奇味雞煲(小辣)
雞肉嫩滑,份量不少,味道濃郁,不會過鹹;
現在有折扣,半價後小的只要$98,超值👍🏻。

🍖黑醋小排骨
一口一個,大小適中,肉質軟嫩,味道酸酸的,很開胃;
配菜有洋蔥、青瓜、菠蘿,很清新。

🐟蒜蓉蒸龍躉

🥬啫啫通菜煲
有鑊氣,通菜爽脆,加入蝦乾一齊炒,香氣撲鼻。

🎍竹蔗茅根(小)
材料很足,味道清甜滋潤,很解渴。

2024-07-09 121 浏览
之前曾經來到吃過一次,最近朋友又再推介,今晚便來到這裏。老重慶其味雞煲$98,原價是$188 ,現在做推廣價$98 ,即是半價,非常抵食。配料有豆卜、洋蔥、芹菜、辣椒,木耳、冬菇。上枱的時候已經差不多熟了,再加熱便可吃了,雞肉鮮嫩可口,最好將電磁爐關到最少,以免過熟。蒜蓉蒸龍躉$208,開頭以為是龍躉片,不過上枱的時候先知道是龍躉頭腩,味道都很鮮甜,而且廚師把魚鱗清洗得很乾淨,如果店主寫清楚就更好。乾鍋椰菜花$98,以鐵鍋一起上,椰菜花吸收了豬肉的味道,更加惹味可口,不過要小心燙手,因為鐵煲旁邊很熱。青島$56,冰凍的啤酒一向是雞煲的最佳伴侶。
之前曾經來到吃過一次,最近朋友又再推介,今晚便來到這裏。

青島$56,冰凍的啤酒一向是雞煲的最佳伴侶。
2024-07-06 1534 浏览
去開北角,想食小炒,於是就揀咗呢間喺和富中心對面嘅餐廳,呢度除咗小炒,仲有雞煲、酸菜魚,之後可以用黎火鍋,不過今次我同朋友冇打邊爐,因為想試多啲佢嘅菜式⭐椒鹽鮮魷魷魚好新鮮,食落爽口彈牙,同埋好大舊,所以好抵食,加上外面炸得好酥脆⭐椒鹽金磚豆腐呢個就冇鮮魷炸得咁脆,可能因為豆腐比較多水份,但豆腐都幾滑⭐雞絲粉皮粉皮幾薄幾滑,充滿好多麻醬,望落雖然細碟,但3個人分都夠食,因為麻醬比較膩⭐豉椒炒花蛤呢碟炒得幾有鑊氣,辣椒令個醬汁有少少辣味,食落特別惹味,而花蛤幾大隻,都鮮甜⭐上湯豆苗樣樣菜式都比較濃味,試下呢個清清地嘅豆苗都唔錯⭐老重慶奇味雞煲(小)宜家做緊特價,細煲都只係$98,超級抵食!正常辣度都唔會話好辣,雞肉都多,而且入味,冬菇同豆卜索曬啲汁好正⭐酸菜龍躉魚鍋(小)呢個鍋係用龍躉肉,同平時食開果啲完全唔同,魚肉特別爽口,而酸菜仲超級多呢餐食咁多野,人均都係$350左右,值得一試

⭐椒鹽鮮魷
椒鹽鮮魷

⭐椒鹽金磚豆腐
呢個就冇鮮魷炸得咁脆,可能因為豆腐比較多水份,但豆腐都幾滑
椒鹽金磚豆腐

⭐雞絲粉皮
雞絲粉皮

⭐豉椒炒花蛤
豉椒炒花蛤

⭐上湯豆苗
樣樣菜式都比較濃味,試下呢個清清地嘅豆苗都唔錯
上湯豆苗

⭐老重慶奇味雞煲(小)

老重慶奇味雞煲(小)

⭐酸菜龍躉魚鍋(小)
酸菜龍躉魚鍋(小)

呢餐食咁多野,人均都係$350左右,值得一試
2024-07-03
椒鹽鮮魷
椒鹽金磚豆腐
雞絲粉皮
豉椒炒花蛤
上湯豆苗
老重慶奇味雞煲(小)
酸菜龍躉魚鍋(小)
🥢香辣魚皮(💰78)好驚豔🫰🏻超有口感好爽脆,辣口開胃😚超級推薦必食😇鐘意芫荽既話夾埋食仲正😆🐔老重慶奇味雞煲(半價💰98)落單時突然發現原來做緊半價🤩好抵食呀😛雞肉幾嫩仲好入味😚一定要要食埋啲冬菇一樣好煙韌好入味🤗🐟桂花魚片(💰150/份)鋪頭另一樣招牌就係魚鍋所以梗係要試吓啲魚啦😌加湯後打邊爐🍲切得厚所以煮熟後唔會散,完全起哂骨之餘仲好嫩滑添😇果然係招牌😌🥩特級安格斯肥牛(💰238)排得好靚😚而且切得好有厚度,牛既紋理好靚🤩重口味,有成30幾塊份量夠👍🏻不時見到老闆店員同熟客打成一片有講有笑,而且服務夠週到🤗氣氛懷舊又有人情味,食物又夠真材實料,大推❤️‍🔥一
🥢香辣魚皮(💰78)
香辣魚皮

🐔老重慶奇味雞煲(半價💰98)
奇味雞煲

🐟桂花魚片(💰150/份)
桂花魚片

🥩特級安格斯肥牛(💰238)
特級安格斯肥牛

香辣魚皮
桂花魚片
特級安格斯肥牛
2024-07-05 46 浏览
呢間北角小店開業多年選擇幾多價錢經濟實惠,重點係竟然罕有網上好少負評,真係要試試佢. ⭐️老重慶奇味雞煲餐廳招牌菜. 個雞煲比預期中大煲,有驚喜。 自家製醬汁麻麻辣辣好惹味. 雞肉口感煙韌唔肥膩,配合冬菇豆卜芫荽非常入味。食完唔夠喉,仲有多款火鍋配料可供選擇。⭐️蒜香椒鹽豬手外脆內軟,灑滿椒鹽同炸蒜,非常香口,雖然係豬手但係一啲都唔肥膩,骨膠原豐富. ⭐️家鄉蠔仔煎蠔餅好多蠔,入口香濃蛋香而且充滿香蔥. 配合甜酸辣椒醬更上一層樓。⭐️水煮牛頸脊牛頸脊肉質鮮嫩,配合豬紅同埋蔬菜芽菜、椰菜、薯粉,好有四川特色. 絕對係下飯佳物. 約老友敘舊想去有風味中菜館真係可以考慮.

⭐️老重慶奇味雞煲

⭐️蒜香椒鹽豬手

⭐️家鄉蠔仔煎

⭐️水煮牛頸脊

約老友敘舊想去有風味中菜館真係可以考慮.

• 老重慶奇味雞煲(小)
  • 蒜香椒鹽豬手
  • 水煮牛頸脊
  • 家鄉蠔仔煎
2024-07-03 1482 浏览
放工難得約到同事食飯,黎左正宗重慶風味嘅餐廳,試左雞煲魚鍋同埋好多小菜🐰🐰🐰👉🏻 雞絲粉皮:呢碟粉皮煮得剛好,加入咗鮮嫩嘅雞絲同青瓜配料,清涼開胃~👉🏻 老重慶奇味雞煲(正常辣)叫左小煲都係幾大煲嘅老重慶奇味雞煲🐰雖然 嫩滑嘅雞肉同濃郁嘅醬汁,對我黎講都係有啲辣,但洋蔥魚泡都好入味,食落暖身又開胃👍🏻👉🏻 酸菜龍躉魚鍋(少辣):鮮嫩的龍躉魚同酸菜一齊煮,湯底有好多香料酸酸辣辣, 而且有好多蔬菜好似蘿蔔,椰菜花,芹菜等,鮮美又開胃🐰🐰🐰👉🏻 椒鹽鮮魷:除左炸蒜toppings, 外層裹滿了椒鹽的香氣,一口咬落去勁香脆,入面鮮嫩多汁🐰👉🏻 上湯豆苗:食完咁多熱氣嘢,食返個上湯豆苗滋潤下就啱啱好 🐰豆苗炒得剛熟,上湯濃郁,仲有原粒蒜頭伴碟,好味🐰🐰🐰👉🏻 椒鹽金磚豆腐:金磚豆腐外層撒上椒鹽,入口酥軟,內裡滑嫩,大件抵食,如果可以切細啲炸脆啲口感應該更正❤️👉🏻 豉椒炒花甲:大大粒花甲炒得鮮嫩,三色彩椒同豆豉調味恰到好處,帶出花甲嘅原汁原味🐰🐰🐰👉🏻 竹蔗茅根:叫左jar 足料竹蔗茅根下火,味道清甜,清涼解渴🐰🐰🐰依度嘅雞煲好惹味,仲做緊半價, 咁大煲真係好抵食!!!

👉🏻 雞絲粉皮:
呢碟粉皮煮得剛好,加入咗鮮嫩嘅雞絲同青瓜配料,清涼開胃~

👉🏻 老重慶奇味雞煲(正常辣)

👉🏻 酸菜龍躉魚鍋(少辣):

👉🏻 椒鹽鮮魷:

👉🏻 上湯豆苗:

👉🏻 椒鹽金磚豆腐:

👉🏻 豉椒炒花甲:

👉🏻 竹蔗茅根:
叫左jar 足料竹蔗茅根下火,味道清甜,清涼解渴🐰🐰🐰

依度嘅雞煲好惹味,仲做緊半價, 咁大煲真係好抵食!!!
  • 老重慶奇味雞煲(小)
2024-07-02 55 浏览
Hello,今日又同大家分享我嘅美食地圖了 🗺️,今次我同朋友來到香港北角的金樂軒海鮮魚鍋,體驗咗佢哋嘅粵式煲仔菜式和風味小菜,實在係令人眼前一亮 🤩,驚喜滿滿 😃!首先,我哋試咗老重慶奇味田雞煲 🍲。呢道菜嘅微辣湯汁簡直係令人上癮 🔥! 濃郁嘅四川重慶風味配搭住入口即溶嘅田雞肉 🐓,配搭埋滾到入曬味嘅豆卜 🥔,真係太正了 👍!朋友話脆皮炸大腸外皮酥脆 🍖,內部嫩滑,每一塊沾一下酸甜醬汁味道一流 😋。豉椒炒花蛤都炒得非常入味 🍤,D花蛤隻隻都超級大隻肥美,鮮嫩彈牙 👌。最後,我哋試咗花雕醉雞 🍗同四川擔擔麵 🍜。花雕醉雞散發住醉人嘅酒香氣 🍷,雞皮厚度適中,肉質更加嫩滑多汁,絕對係大讚 👍! 而四川擔擔麵就充滿四川獨有嘅花椒香氣 🌶️,麵條Q彈,醬汁濃郁,實在會令人忍唔住連湯都飲埋了 🤤!金樂軒呢間餐廳成功將大排檔同茶餐廳嘅特色完美融合,營造出一個既舒適又貼地嘅用餐環境 🍴。不論係家常味道嘅小菜,定係精緻入味嘅煲仔,佢哋嘅粵式美食都係頂呱呱 💯! 我真係超鍾意呢度 ❤️,一定要介紹俾大家知道! 朋友話下次要再嚟試下佢哋嘅其他創意菜式,我超期待 😚!

金樂軒雞煲魚鍋 🍗🐟📍 北角和富道114號康華大廈地下C3號舖金樂軒喺和富街新址,整體餐廳裝修以古樸木裝打造,增添地道港式小館感覺。新店位於地下,光環及通風都更好。環境舒適,很適合和朋友輕鬆聚餐,老闆娘都好熱情❤️介紹下喺金樂軒試咗幾味人氣美食:🍲胡椒豬肚雞煲 小整體黎講,湯底分量及濃郁度全面之餘,每一道菜味道亦妥善掌握,充分詮釋港式飲食之道。呢個煲胡椒味濃,湯好好飲,豬肚好淋好易入口,雞肉嫩滑又入味👍🏻🥬啫啫通菜煲有鍋氣,一上炸炸聲香氣撲鼻,通菜爽脆,入面有蝦乾,份量都多,味道香濃,有蝦醬香,香氣四溢🤤🐟蒜蓉蒸龍躉龍躉上黎既時候已經切好一塊塊,非常方便,仲要每塊都平均地佔有蒜蓉,非常入味,香滑魚肉配上濃旭蒜蓉,魚肉又滑又有口感,超正🤩🍜四川檐擔麵湯底超濃,麵底都好大份,兩人食都絕對夠包,一上黎就有濃濃花生香,微辣,花生香氣繚繞。🍺大藍妹美食搭配藍妹啤酒,香滑易入口,大大樽好夠飲。🥤可樂可樂夠凍 夠氣,非常解渴最近仲有奇味雞煲半價$98就食到!加埋個正價八折優惠😆超抵食整體來講,金樂軒秉持着地道港味烹調手法,讓食家同朋友可以悠閒尋味。可以不時再來友聚一餐啦!
金樂軒雞煲魚鍋 🍗🐟
📍 北角和富道114號康華大廈地下C3號舖

介紹下喺金樂軒試咗幾味人氣美食:

🍲胡椒豬肚雞煲

🥬啫啫通菜煲

🐟蒜蓉蒸龍躉

🍜四川檐擔麵

🍺大藍妹
美食搭配藍妹啤酒,香滑易入口,大大樽好夠飲。

🥤可樂
可樂夠凍 夠氣,非常解渴

2024-06-24 41 浏览
朋友住附近,話呢間一直bookmark但從未去過,餐廳主打雞煲同魚鍋,除此之外更提供多款經典小炒菜式,感覺有啲似大排檔。店內有大圓枱同卡位坐,見唔少熟客入去食,應該頗出名,店員服務態度親民,十分有禮貌,唔知食咩嘅可以叫佢哋推介,未食已經對呢間影響深刻。天氣太熱冇要到煲,叫咗幾款小炒試試。黑醋小排骨,又淋又滑又入味,輕輕咬開就可以,老少咸宜,另外酸甜度適中,超有驚喜,配飯一流。燒汁什菌牛頸脊,有成8-10大塊,偏厚切,口感肥嫩,帶嚼勁,牛香味突出,配上什菌一齊炒起,中和整體油膩感,值得一試。炒菜款式都有唔少選擇,怕肥嘅可以叫上湯,我哋要咗椰菜花,成鍋上,咋咋聲,新鮮滾熱辣,炒至入味,比想像中無咁油,旁邊仲有洋蔥同肥肉拌住食,呢款性價比都幾高,整體質素唔錯,會話值得約一大班friend過嚟食返餐。

• 什菌炒牛頸脊
  • 黑醋小排骨