2022-10-24
今日去咗元朗國覓食,我想食串燒,朋友又想食魚生,於是就嚟咗呢間居酒屋,可以一次過滿足我哋嘅願望🥳.喺小編嘅角度,刺身同生蠔嘅價錢十分實惠,大家想食的話都可以試吓😉不過小編覺得呢度嘅熟悉更勝一籌,以下有幾樣係我誠意推薦大家嚟到可以叫嚟食,仲有幾款係有分享價,更加抵食👍🏻.#燒鮑魚 🔥呢度嘅鮑魚,雖然唔算好大件,但係燒完有炭香味之餘,仲保留到鮑魚嘅鮮味,仲幾彈牙👍🏻可以Encore😝.#燒黑豚肉五花腩串 🐽最近小編食串燒都幾鐘意食燒五花腩,因為佢嘅size可以做到一啖一件,而且經過燒烤之後,部份嘅脂肪已經燒得更加焦香!食落又唔會好油膩!就住趁熱食,正啊😋.#濃芝士薯餅 🧀🥔呢塊芝士薯餅一上枱,完全吸引咗我嘅視線,因為佢中間爆漿嘅芝士餡,而且散發着陣陣嘅芝士香味!另外,佢唔係淨係得個樣,食落口層炸衣非常鬆脆,而且爆漿嘅芝士餡都好濃郁,又唔會膩啊,一定要食🙆🏻♀️.#燒鱈魚乾 🐟簡單既美味!小編平時都覺得鱈魚絲本身就已經好好味,而且喱度係燒完仲係一大塊,食每一啖都超滿足,好味😙.最後,仲有大大杯芝士奶蓋飲品,足足有成500ml,上枱絕對會比佢嚇親,兩個人share都好夠飲🤣.📌 溫馨提示:串燒
#燒鮑魚 🔥
可以Encore😝
#燒黑豚肉五花腩串 🐽
#濃芝士薯餅 🧀🥔
#燒鱈魚乾 🐟
📌 溫馨提示:串燒一定要趁熱食,刺身又要趁新鮮食,所以我都建議大家可以分批慢慢落單,享受佢哋嘅美味😍