2025-08-10
第一次幫襯呢間店,初進店時無乜人,店內只有1枱客,店員只有1位,非常寧靜!食物種類不多,海鮮類每人只可選3款,手機點餐,飲品有酸梅湯、汽水、竹蔗水。一開始感覺餐廳裝潢都唔錯,加上環境清靜,等緊個火鍋來都有打下卡留念,跟住等下15分鐘,湯底未到⋯再等多10分鐘⋯又未到,最後等咗30分鐘火鍋終於來了!店員送湯底時都有說「唔好意思」補返15分鐘比你哋,我即時反應就是應該半小時喎、店員最後都答應補回半小時給我們!之後都多了一位店員出來,客人都多了1-2枱但是⋯提早45分鐘就說last order😮💨食得真係好趕!總括來說,我覺得食物不過不失,非好出眾,尚可接受,只是店內的女人店員實在太緊張,又怕人浪費食物,每次唔會比多份量你的,時間也計到盡!