2018-02-26
夜晚同朋友想食Burger記得有呢間野我地都未食過就去試下去到門口見兩個企係收銀既員工望左望我地但無反應 咁我地就自己簡位坐啦 行到過去正準備坐落去個刻 有個員工黑晒面咁行過黎叫我地等陣先 之後抹枱呆左呆不過都無理到佢 我地亦有客氣咁講唔該我地嗌左兩款唔同既漢堡再嗌左個炸雞翼同蝦多士 野飲好快就到嗌完野食過左大約10分鐘度見到有對情侶先入黎 佢地一坐底就嗌野食神奇既係我地早嗌過佢地 但佢地個餐仲早過我地到 大家都係叫burger 點解會係後黎既反而仲快有野食過我地朋友就覺得佢地唔想做我地生意 唔係點會一入黎就黑晒面咁等多一段時間我地既餐終於黎到 見到包皮燶左幾撻 望下其他人原來都係咁個包係唔錯既 佢個肉好juicy、餐我簡左薯條 我覺得有d咸 雞翼好普通 大家可以唔洗試不過都唔會再食 荃灣有好多間burger既選擇 可以簡間服務好d既
呆左呆不過都無理到佢 我地亦有客氣咁講唔該
我地嗌左兩款唔同既漢堡再嗌左個炸雞翼同蝦多士 野飲好快就到