2017-12-10
<越滿 好味牛肉湯河>🐮😄喺旺角洗衣街呢間越滿 環境以越南餐廳黎講都幾舒服 場身有好得意既圖案 夠哂彩色 同埋燈光夠亮 而且有卡位 感覺幾好 😀 食物都係以越南湯河各式越南小食為主 😃🍴越滿和牛湯河 118 蚊🐮首先放左大大碗上枱 全部係生牛肉😮有日本和牛 澳洲和牛 和牛牛舌 🐂美國牛小排 牛丸😍 材料豐富 跟住staff會倒熱牛肉湯落去 牛肉變成半生熟 加埋後上既香草🌿 芽菜 就可以慢慢食😍 湯底加埋香草 好香濃 河粉 比較幼身 好爽口 🍜 牛丸彈牙juicy🐮 日本和牛好軟滑 澳州和牛比較多肉味煙靭 😀牛舌我最鍾意 爽滑彈牙 , 仲有勁肥味既牛小排 好正呀😍😈🍴牛油雞翼 30 蚊🐤炸得好香脆 大大件 有三件雞翼😍雞翼 出面皮牛油味好香 咬開入面熱辣辣 雞肉嫩滑 正😍🥤鹹梅蘇打 32 蚊用左鹹梅做底 屈臣氏既soda水分開上 鹹梅醃得好夠酸同咸 加上soda水 增加有氣既口感 剛剛好 ! 😃Score 平均分 <7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻
🍴越滿和牛湯河 118 蚊🐮
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Address地址
#越滿
旺角洗衣街111 號建煌華廈地鋪
~~~~~~~~~~~~~