2022-10-23 53 浏览
依間cafe真係好靚,好多乾花,成個感覺好夢幻,喺度食嘢感覺都特別放鬆。Lunch menu +$45有埋餐湯(南瓜湯)、餐包仲包埋$55以下嘅飲品。個湯口感仲好厚身,啖啖南瓜味!首先揀左明太子岩鹽燒蟹棒貓耳朵($138),貓耳朵外觀如其名,味道同意粉差唔多但口感就截然不同!中間部分柔軟、外邊部分就彈牙,相比其他麵較厚身。所以配埋明太子、蟹子、鹽燒蟹棒較濃味材料一齊食好夾。另外叫咗法式蟹肉蝦膏汁扁意粉($148),超多蟹肉,蝦膏汁鹹香味重,令意粉入口味道濃郁。嘢飲方面叫咗玫瑰抹茶,入口就有自然嘅玫瑰香味同濃郁嘅抹茶味,好香。除咗環境靚食物仲幾好食,過咗個舒適嘅下午!

除咗環境靚食物仲幾好食,過咗個舒適嘅下午!
2022-10-22 1078 浏览
今日終於去咗呢個靚靚cafe打卡! 我地好早就到仲未好多人超開心~~~~cafe環境好正 總之就係花花花花全部都係花 女仔黎到一定忍唔到要瘋狂打卡!磯燒魷魚筒墨魚汁意大利飯意大利飯用上墨魚汁煮,所以飯身呈黑色,食嘅時候都好格外小心,一不留神掂到件衫真係水洗都難清,但味道好好,有好濃嘅墨魚鮮味,同埋口感軟硬適中,而飯面仲有原隻嘅魷魚筒,魷魚筒用咗磯燒方法處理,令魷魚嘅香味更加突出。鮮茄龍蝦汁墨魚意大利粉配海蝦鮮茄龍蝦汁好有龍蝦嘅鮮味,夠哂Creamy,啲醬汁可以好易就掛喺意粉上面,令每條意粉都有醬汁包裹住,而墨魚意大利粉軟硬度適中,口感極佳,最後喺海蝦,店家都好細心將其分開,食嘅時候好方便唔洗多剝殼。以上都可以加錢配埋佢哋餐湯+多士,仲有一杯55蚊嘅飲品。桂圓紅棗茶:呢度除咗有較西化嘅飲品之外,竟然都有較中式嘅養生保健茶,紅棗同桂圓簡直係絕配,用嚟沖茶夠哂滋潤,啱哂依家乾燥嘅日子飲。紅寶石朱古力草莓鮮奶:賣相精緻,打卡影相無得輸,而且佢不含咖啡,啱哂唔飲咖啡嘅我,而口感好Creamy,甜度適中,有濃香嘅奶味。

磯燒魷魚筒墨魚汁意大利飯

鮮茄龍蝦汁墨魚意大利粉配海蝦

以上都可以加錢配埋佢哋餐湯+多士,仲有一杯55蚊嘅飲品。

2022-10-22 44 浏览
終於有機會去到【走過十萬八千里找到你】打卡📸餐廳環境好靚,好多花花草草做裝飾💐真係超岩打卡啲座位都坐得好舒服😌大部分都係梳化位,另外仲有啲木椅,但都好舒服好私隱!🔸北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178呢個好食,因為個海膽醬好均勻遍佈每一條意粉,好濃郁!有兩粒帆立貝,都好大粒!🔸安格斯牛肩胛一口牛溫泉蛋茶漬意大利飯 $198呢個啲牛煮得幾好,6成熟,所以牛肉質地都好嫩口!🔸跟餐+$45 有餐湯+餐包是日餐湯南瓜湯,好滑好香南瓜味🔸紅寶石巧克力草莓鮮奶 $68呢杯果然係限量,因為好好味,入面除咗有個草莓味,仲有啲草莓粒,好有口感!🔸鮮奶抺茶 $60呢個抺茶好香好濃,加上鮮奶就好滑!
終於有機會去到【走過十萬八千里找到你】打卡📸
餐廳環境好靚,好多花花草草做裝飾💐真係超岩打卡

🔸北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178

🔸安格斯牛肩胛一口牛溫泉蛋茶漬意大利飯 $198
呢個啲牛煮得幾好,6成熟,所以牛肉質地都好嫩口!

🔸跟餐+$45 有餐湯+餐包
是日餐湯南瓜湯,好滑好香南瓜味

🔸紅寶石巧克力草莓鮮奶 $68

🔸鮮奶抺茶 $60
呢個抺茶好香好濃,加上鮮奶就好滑!

走過十萬八千里找到你🌾💐🍽最近見到好多foodie介紹呢間cafe,無論係餐廳環境定係食物賣相都好吸引!🥰今日經開油麻地呢頭一於去試吓啦!打開menu,見到精選午餐選擇都唔少👍🏻當中有意大利飯、意粉、牛扒等等。套餐包括是日餐湯🫕➕是日包點🍞飲品方面,包$55以下飲品一杯🍹☕️我哋二人同行,一人叫一個lunch set😋首先,店員送上餐包同餐湯,是日餐湯係南瓜甘荀湯🎃黎緊就halloween,好應節🤣 南瓜湯營養價值高,而且飲落好rich好好味👍🏻配上燕麥包,非常健康!明太子岩鹽燒蟹棒貓耳朵🧡 ♡ 推介✨💁🏻‍♀️ლ(∘◕‵ƹ′◕ლ)呢道菜個名好特別,🐱👂🏻其實姐係貝殼粉🤣 口感煙韌有咬口👍🏻 配上明太子奶油醬汁,三文魚籽,蟹棒,口感豐富!酥炸軟殼蟹黑松露忌廉汁扁意粉🦀🍝♡ 推介✨💁🏻‍♀️ ٩(๑❛ᴗ❛๑)۶酥炸軟殼蟹原隻上,好吸睛😍軟殼蟹炸得幾脆,炸粉份量調配適宜👍🏻黑松露忌廉汁,味道濃郁,好creamy😋💦雜菇炒得好香,口感豐富,扁意粉亦都幾掛汁,唔錯!紅寶石朱古力草莓鮮奶🍫🍓🍼(限量供應)一上枱,見到賣相好精美 ,滿滿的少女幸福感💕忍唔住都要相機飲先,打個卡😍飲品on top同埋個tr
走過十萬八千里找到你🌾💐🍽

今日經開油麻地呢頭一於去試吓啦!

打開menu,見到精選午餐選擇都唔少👍🏻
當中有意大利飯、意粉、牛扒等等。
套餐包括是日餐湯🫕➕是日包點🍞
飲品方面,包$55以下飲品一杯🍹☕️

我哋二人同行,一人叫一個lunch set😋

明太子岩鹽燒蟹棒貓耳朵🧡

♡ 推介✨💁🏻‍♀️ლ(∘◕‵ƹ′◕ლ)

酥炸軟殼蟹黑松露忌廉汁扁意粉🦀🍝

♡ 推介✨💁🏻‍♀️ ٩(๑❛ᴗ❛๑)۶

酥炸軟殼蟹原隻上,好吸睛😍
軟殼蟹炸得幾脆,炸粉份量調配適宜👍🏻
黑松露忌廉汁,味道濃郁,好creamy😋💦
雜菇炒得好香,口感豐富,扁意粉亦都幾掛汁,唔錯!

紅寶石朱古力草莓鮮奶🍫🍓🍼
(限量供應)

飲品on top同埋個tray都撒咗啲玫瑰花瓣🌹打卡一流❣️飲品甜度剛好,飲落味道好豐富同creamy之餘,仲食到啖啖草莓果肉🥰
好滿足吖!

Valrhona Mocha🍫☕️

呢一杯係非一般既mocha,標明係用Valrhona可可粉調配🤎 入口香醇濃郁,咖啡味突出!
愛啡之人可以一試😋
2022-10-21 37 浏览
終於可以嚟哩一間☕cafe試下啦,佢哋之前嘅環境已經好出名,😘所以dinner time都幾受歡迎。同朋友叫咗兩個主食試下,🤓都好滿意。明太子扁意粉🍝扁意粉非常入味,而且明太子醬好香,更加可以吸收醬汁嘅鮮味。🍴意粉質感好中意🥰帶有少少煙韌,飽肚又滿足。特色意大利飯👍都非常唔錯,🇯🇵日式壽喜燒,牛肉溫泉蛋茶漬意大利飯$148。🥩入味嘅牛肉,配上🥚流心嘅溫泉蛋,🍚圓身嘅意大利飯,更添口感。

🍴意粉質感好中意🥰帶有少少煙韌,飽肚又滿足。

2022-10-20 145 浏览
「走過十萬八千里找到你 」又長又浪漫🌹,餐廳🍴以花及植物陳設為主題,店員安排我兩人坐在窗邊,看到窗外的風景,又置身花海下的角落,令人放工後完結一日的辛勞和緊張,享受與同伴分享一個快樂的時光🥰🥰Menu上有二人,四人套餐,精選晚餐及意粉🍝供選擇,意粉,飯及主食可以➕$45跟是日餐湯,餐包及$55以下飲品。是日餐湯:creamy的椰菜濃湯及熱辣辣小麥餐包👍安格斯牛肩胛一口牛溫泉蛋茶漬意大利飯$198牛味濃郁的安格斯牛肩胛,超多的木魚及紫菜絲,一隻流心溫泉蛋鋪滿晒粒粒分明的意大利飯,食落口感豐富☺️☺️鮮茄龍蝦汁墨魚意大利粉配香烤海蝦 $138鮮甜大蝦🍤及彈牙墨魚🦑,每條意粉🍝掛滿酸甜鮮茄龍蝦汁,正😄鍾意❤️打卡必選飲品,兩款都係限量供應,紅寶石巧克力草莓鮮奶,玫瑰花瓣飄落鮮忌廉的上層,中間的鮮奶,底層係酸酸甜甜紅寶石草莓🍓及朱古力粒粒,好味😋手工黑芝麻,見到咁靚嘅拉花巳經賞心樂事,聞到好香嘅芝麻味,飲落又滑又有益🍵🍵

安格斯牛肩胛一口牛溫泉蛋茶漬意大利飯$198

鮮茄龍蝦汁墨魚意大利粉配香烤海蝦 $138
鮮甜大蝦🍤及彈牙墨魚🦑,每條意粉🍝掛滿酸甜鮮茄龍蝦汁,正😄

2022-10-12
餐廳滿佈乾花同壁畫,用埋紫色粉色,環境非常浪漫。整體面積唔算好大,大部分都以半卡位為主,每枱座位都好寬敞,坐得都好舒服。 ⦁法式蟹肉蝦膏汁扁意粉 $148扁意粉唔會太淋好有咬口,入面有海量蟹肉,蝦膏汁超濃,好creamy! ⦁日式壽喜燒牛肉溫泉蛋茶漬意大利飯 $148整體好似茶泡飯,感覺好日式,又有意大利飯既口感。牛肉唔會好乾,最可惜係隻溫泉蛋爆開左🥲。整體味道可以,唔會好濃。 ⦁阿華田拿鐵(凍)$52感覺唔算好凍,阿華田味偏重,有點兒飲唔出latte既味道。唯有當佢係凍華田啦! ⦁紅寶石巧克力草莓鮮奶 $68店員話尼款打卡必點,仲要系限量供應。為左打卡我都嗌左杯。尼杯以cream同士多啤梨為主,用埋玫瑰做點綴。味道唔會太甜太酸,所有野mix埋一齊都唔會膩,仲有陣陣玫瑰香味。必!點! 順帶一提佢地跟餐既包同南瓜湯都好正,餐包暖笠笠之餘仲好有顆粒感!

⦁法式蟹肉蝦膏汁扁意粉 $148

⦁日式壽喜燒牛肉溫泉蛋茶漬意大利飯 $148

⦁阿華田拿鐵(凍)$52

⦁紅寶石巧克力草莓鮮奶 $68

2022-10-19
2022-10-20 32 浏览
➰今日收工約咗朋友見面傾吓計 見到呢間☕️Café 之前收藏咗都未有時間去就去試吓 當時候就俾佢咁特別嘅名 🌸🌸走過十萬八千里找到你吸引咗☺️➰餐廳裝修都係用🌺乾花做主題 而且牆身都係有好多手繪壁畫好靚🎨如果想尼📸打卡建議晏晝嚟會好啲 因為光線會充足好多✨🌈夜晚來嘅感覺會帶點神秘有情調🤫➰餐廳菜式主要係fusion菜 融合咗法國 日本 意大利🇮🇹等等既國家 精選晚餐可以加$45轉套餐 會有餐湯 餐包同飲品😗➰安格斯牛肩胛一口牛🐮溫泉蛋茶漬意大利飯 一口牛份量好多❤️肉質結實口感嫩滑 配埋濃郁流心蛋 味道相當豐富☺️➰法式🦀蟹肉墨魚汁扁意粉🍝 扁意粉煙靭彈牙 配埋蟹肉鮮甜美味 食物既擺盤都係有心思🫶🏻➰黑松露薯條配松露醬🍟薯條份量超級多 薯條本身上邊有黑松露粒 但個精粹係在於個黑松露醬汁 啖啖黑松露香味 正😍👍🏻➰🍹飲品叫咗杯熱手工黑芝麻同凍朱古力🍫糖水舖就食得多芝麻糊 真係第一次喺Café有手工黑芝麻飲品 味道好濃郁 仲要有拉花添 打卡一流🤩📸

• 黑松露薯條配黑松露醬
2022-10-19 41 浏览
💜同朋友食下Tea傾下開心計又一日,因為見親你都係咁開心,所以成日想見你😜💜旺角有間用乾花做主題嘅Cafe「走過十萬八千里找到你」我講緊係間Cafe個名呀,個名係咪好浪漫呢💗@somedayoronedaycafe 位置好方便,附近有好多商場行街🦀原隻軟殼蟹黑松露意粉🍝$138軟殼蟹炸得好乾身香脆唔油膩,黑松露味道好濃郁意粉好Creamy,唔錯😋🥚意大利煙肉鹹蛋黃貓耳朵$128,鹹蛋黃配煙肉鹹鹹地有幾夾喎,鹹蛋黃唔會太多搶晒啲味同好滑唔會有種沙漏感,第一次食貓耳朵覺得好彈牙,幾好味😋+$45 有餐湯同飲品,特別飲品需另外加錢Rose latte +$1個拉花勁靚,咖啡有少少玫瑰味好鍾意☺️紅寶石朱古力+$13

🦀原隻軟殼蟹黑松露意粉🍝$138

+$45 有餐湯同飲品,特別飲品需另外加錢

Rose latte +$1
個拉花勁靚,咖啡有少少玫瑰味好鍾意☺️

紅寶石朱古力+$13

2022-10-07
  • 紅寶石巧克力草莓鮮奶
  • 原隻軟殼蟹黑松露意粉
唔使走過十萬八千里都食到"走過十萬八千里找到你"其實呢間Cafe係位於旺角 油麻地站行過嚟都唔駛五分鐘好方便餐廳用咗乾花做主題點解唔同位置都佈滿靚靚乾花 非常打卡able連枱上面嘅乾花都好吸引北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178金黃色嘅意粉食落有濃郁嘅海膽味扁意粉煙煙韌韌好彈牙海鮮都好豐富 有兩大粒帆立貝 魷魚 墨魚 海蝦帆立貝外層煎得好香脆安格斯牛肩胛一口牛溫泉蛋茶漬意大利飯 $198牛肩脊切得好大粒厚肉 肉質柔軟 牛肉味好香醇Risotto飯粒口感偏硬 咬落有嚼勁飯粒吸收曬湯汁 味道清新而不膩餐湯 餐包 +$45餐包係麥包 仲要好軟熟咬落去彈牙暖暖地南瓜湯好濃稠 飲落口感綿密 好香甜玫瑰抹茶 +5面頭有啲玫瑰花瓣 抹茶味香濃仲帶有淡淡嘅玫瑰花香紅寶石巧克力草莓鮮奶 +13呢杯士多啤梨鮮奶賣相非常吸引 面頭有玫瑰花瓣cream 然後有士多啤梨果蓉 鮮奶同埋士多啤梨朱古力飲落去士多啤梨味非常香濃 口感層次好豐富

唔使走過十萬八千里都食到"走過十萬八千里找到你"

餐廳用咗乾花做主題

面頭有啲玫瑰花瓣 抹茶味香濃仲帶有淡淡嘅玫瑰花香

紅寶石巧克力草莓鮮奶 +13
飲落去士多啤梨味非常香濃 口感層次好豐富
2022-10-17 46 浏览
呢間餐廳儲咗喺我必食嘅名單好耐,睇人哋打卡就打得多,今日終於有機會到我食了☺️播餐廳唔算好大,但係用滿乾花去做佈置整間餐廳,好特別影相真係好適合我地一人叫左一個lunch set,會有餐包、湯、主食同飲品,好豐富我哋嗌咗放玫瑰鮮奶咖啡同埋莫卡,玫瑰鮮奶咖啡飲落去好香玫瑰味,而莫卡就充滿着濃厚嘅可可味道,甜甜的好滿足磯燒墨魚筒墨汁意大利飯魷魚肉質嫩滑,而每一啖飯都充滿住濃厚嘅墨汁,味道俾想像中濃味,好香,大家就算食到個咀黑晒都唔介意了酥炸軟殼蟹黑松露忌廉汁扁意粉大大隻軟殼蟹已經好吸睛,炸得酥脆但絕對唔油膩,而意粉沾滿濃郁嘅忌廉汁,每食一啖都有好香嘅黑松露味,真心好味

磯燒墨魚筒墨汁意大利飯

酥炸軟殼蟹黑松露忌廉汁扁意粉
2022-10-16 31 浏览
之前上網見到好多人都介紹呢間Cafe,所以都去試吓,今次小編夜晚去,所以就叫咗個set dinner,包咗餐包同餐湯,可以揀一個main course ,再包一杯飲品餐包好鬆軟,再配上椰菜花忌廉湯味呢度都不錯😌明太子蟹棒貓耳朵,濃濃嘅明太子+岩燒嘅蟹柳,有少少辣辣地再嘅上貓耳朵,口感一流,明太子加上三文魚籽,都癡晒係啲貓耳朵上面😉日本三文魚籽海鮮龍蝦汁意大利飯,意大利飯上面有啲蟹肉,大蝦,青口三文魚籽,意大利飯配上龍龍嘅龍蝦汁,so yummy !至於Latta 味道正常嘅,小編極力推介紅寶石巧克力朱古力鮮奶,打卡一流,而且仲有士多啤梨香,好適合女仔飲用

餐包好鬆軟,再配上椰菜花忌廉湯味呢度都不錯😌

2022-10-15 16 浏览
油麻地呢間cafe環境好好☺️好適合同朋友嚟打卡、聚會🥰食物質素都好唔錯!🥣是日餐湯、餐包餐湯係椰菜花湯,有好香嘅椰菜花味,但係就比較稀😢 另外個餐包都幾大個,上枱亦熱辣辣!🦀酥炸軟殼蟹黑松露忌廉汁扁意粉($138)今次呢一個係扁意粉~意粉個sauce好creamy~ 有好香嘅黑松露味!面頭嘅軟殼蟹唔算好大隻但係好脆,調味亦都好好🥰🦑磯燒魷魚筒墨魚汁意大利隻($148)意大利飯軟硬啱啱好~亦好濕潤。面頭嘅魷魚亦都啱啱燒過,唔會好韌!🥰🌹🍵熱玫瑰抹茶抹茶有靚靚嘅拉花😆玫瑰同抹茶味都好突出,好香!呢個配搭都好match!推介!🥃凍鮮奶焙茶鮮奶焙茶上枱嘅時候望落冇乜特別,但飲第一啖就飲到好濃嘅茶味,超有驚喜!攪勻之後再飲,奶同茶嘅比例好好,亦唔會太甜~飲哂成杯都唔會覺得好膩!

🥣是日餐湯、餐包

🦀酥炸軟殼蟹黑松露忌廉汁扁意粉($138)

🦑磯燒魷魚筒墨魚汁意大利隻($148)

🌹🍵熱玫瑰抹茶

🥃凍鮮奶焙茶
  • 鮮奶焙茶
  • 原隻軟殼蟹黑松露意粉
2022-10-13 30 浏览
成人見人去呢間超人氣嘅餐廳打卡,嚟到一開𨋢門,見到餐廳佈滿花花嘅裝潢,好適合同知己一齊嚟聚下揀咗兩款Lunch Set, 食物方面有質數✨明太子岩鹽燒蟹棒貓耳朵貓耳朵口感唔會太腍,好有口感,每粒都沾滿明太子.三文魚籽.洋蔥絲,咬落帶點爽口。配上蟹棒令賣相更加分✨磯燒魷魚筒意大利飯原隻魷魚筒,份量十足黑蚊蚊嘅意大利飯,每粒米飯都被墨魚汁包裹著,意大利飯嘅軟硬度恰好,口感唔錯✨香濃蘑菇湯 ✨餐包餐湯夠杰身,唔會太浠,新鮮蘑菇打成,好香濃,配埋超軟熟嘅餐包一齊食就最夾✨紅寶石巧克力草莓鮮奶好鍾意呢杯士多啤梨特飲,飲管都能啜到裡面嘅士多啤梨果肉,味道唔會太甜,面層吱滿幼滑嘅忌廉,好Creamy✨白桃梳打白桃味道清甜,同梳打好夾,加片薄荷葉,冰凍又夠汽

成人見人去呢間超人氣嘅餐廳打卡,
嚟到一開𨋢門,見到餐廳佈滿花花嘅裝潢,
好適合同知己一齊嚟聚下

揀咗兩款Lunch Set, 食物方面有質數

✨明太子岩鹽燒蟹棒貓耳朵

配上蟹棒令賣相更加分

✨磯燒魷魚筒意大利飯

原隻魷魚筒,份量十足
黑蚊蚊嘅意大利飯,每粒米飯都被墨魚汁包裹著,
意大利飯嘅軟硬度恰好,口感唔錯

✨香濃蘑菇湯 ✨餐包

✨紅寶石巧克力草莓鮮奶

✨白桃梳打

白桃味道清甜,同梳打好夾,加片薄荷葉,
冰凍又夠汽

2022-10-13
午餐
  • 紅寶石巧克力草莓鮮奶
  • 明太子岩鹽燒蟹棒貓耳朵
2022-10-12 69 浏览
人氣好高嘅乾花主題cafe,一出𨋢就見到天花板一片花海,仲有好多打卡位📸除咗打卡位,餐廳食物質素都好高難怪我地坐低一陣,已經full house下次去都係book位穩陣啲☺️主食+$45跟餐 除咗有餐湯同包,仲包一杯$55以下飲品會叫飲品一定係跟餐抵😆餐包烘熱咗,質地鬆軟幾好味😋🍴北海道帆立貝海膽醬扁意粉🍝 ($178)一上枱已經聞到好香海膽味,海膽醬唔會太咸,扁意粉好掛汁,撈埋木魚絲同紫菜絲好香👍🏻煎香咗嘅帆立貝好厚肉,調味啱啱好👍🏻🍴明太子岩燒蟹棒貓耳朵 ($138)好少地方pasta有貓耳朵揀,見到即揀😝貓耳朵煙煙韌韌有口感,同明太子醬好夾👍🏻加埋三文魚子,味道更有層次👍🏻☕️玫瑰抹茶拿鐵 (跟餐再加$1)拉花好靚,有埋玫瑰花瓣🌹真係好啱打卡Menu寫餐廳用宇治丸久小山園嘅抹茶粉抹茶味超濃👍🏻同玫瑰味好夾,每一啖都好滿足🥰☕️手工黑芝麻拿鐵(跟餐再加$1)除咗有靚靚拉花,芝麻味又係超濃👍🏻同奶平衡得好好,飲落唔會好甜

除咗打卡位,餐廳食物質素都好高
難怪我地坐低一陣,已經full house
下次去都係book位穩陣啲☺️
主食+$45跟餐 除咗有餐湯同包,仲包一杯$55以下飲品
會叫飲品一定係跟餐抵😆

餐包烘熱咗,質地鬆軟幾好味😋

🍴北海道帆立貝海膽醬扁意粉🍝 ($178)
煎香咗嘅帆立貝好厚肉,調味啱啱好👍🏻

🍴明太子岩燒蟹棒貓耳朵 ($138)
好少地方pasta有貓耳朵揀,見到即揀😝
貓耳朵煙煙韌韌有口感,同明太子醬好夾👍🏻
加埋三文魚子,味道更有層次👍🏻

☕️玫瑰抹茶拿鐵 (跟餐再加$1)
拉花好靚,有埋玫瑰花瓣🌹真係好啱打卡
Menu寫餐廳用宇治丸久小山園嘅抹茶粉
抹茶味超濃👍🏻同玫瑰味好夾,每一啖都好滿足🥰

☕️手工黑芝麻拿鐵(跟餐再加$1)
除咗有靚靚拉花,芝麻味又係超濃👍🏻
同奶平衡得好好,飲落唔會好甜