2021-10-31 83 浏览
店主好錫貓貓,叫左1個兒童餐同1個定食都食唔曬,好大份,好美味!貓貓都超級可愛,非常有heart嘅cafe!最正係無論咖啡、湯都整左貓貓圖案,同埋店主好照顧我朋友個女,對小朋友好有耐性!
2021-10-27 95 浏览
喺社交平台睇到有新貓貓cafe~就嚟試試佢,感覺係穩世貓貓屋~要按門鐘,店長一開門就見到貓貓迎接我,入到去有梳化位同榻榻米,我揀梳化位,貓貓好活潑,主動行埋我度~好可愛呀我揀左人氣之選豬仔骨套餐,好多野食喎,有豬仔骨,同2款小食,有飯,飲品同甜品,我揀左雞翼同牛肉薯餅,差啲食唔哂,貓貓好為食咁嗡我啲野食,好得意~lee間貓貓cafe可以比我抱下貓貓,仲可以買貓零食餵貓貓tim! 真係好開心呀!今晚無嚟錯呀!一定會再嚟探貓貓🤣
南瓜湯
咖哩飯
乳酸梳打
  • 豬仔骨套裝
2021-10-25 78 浏览
好少有貓 cafe 啲食物咁好食,貓貓咁有活力咁得意,而且價錢合理,亦唔會好似其他 pet cafe 逐個小時收費。性價比高,極度推介!店長非常親切,好 friendly 好有耐性,向我地逐隻貓介紹,教小朋友點抱貓,仲送左貓貓口罩套俾我地。今日點左漢堡蛋包飯,送飲品。個蛋包飯好好食,有相為證,睇到都流口水。小朋友點左兒童餐,非常之豐富,有湯、飲品、貓貓飯團加主菜加好幾款配菜,仲有雪糕,雪糕有六種口味選擇。飽到食唔哂 😂下次一定會再來 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻

下次一定會再來 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻
漢堡蛋包飯
漢堡蛋包飯
  • 蛋包飯
2021-10-17 107 浏览
餐廳環境方面,好乾淨整齊!又坐得舒服~!唔會因為有貓貓而周圍都係貓毛或者一陣味~食物方面,算大碟,幾抵食!啲嘢食唔洗等好耐~啲飯好有心思砌咗個貓貓嘅頭^o^湯又有個貓樣XD菠菜湯好特別(係好飲嘅XD),唔係到到有。非常喜歡個牛舌!簿切但依然有嗰個煙靭感~又入味,正!如果鐘意食榴連嘅人,可以試吓個榴連波波。好香榴連味,但又唔會話過分濃味,可以頂下口癮🤣P.s. 貓貓sss非常可愛、活潑!!!又唔太驚人☺️
食物方面,算大碟,幾抵食!啲嘢食唔洗等好耐~
啲飯好有心思砌咗個貓貓嘅頭^o^湯又有個貓樣XD
菠菜湯好特別(係好飲嘅XD),唔係到到有。
非常喜歡個牛舌!簿切但依然有嗰個煙靭感~又入味,正!
P.s. 貓貓sss非常可愛、活潑!!!又唔太驚人☺️
牛舌
菠菜湯