2019-03-31
朋友介紹話意粉好食 今日就同左朋友去食 個意粉唔錯 個牛迷飯係好食嘰 員工係非常熱情 食飯個陣 有隻蟲飛左去個飯到 個員工好主動話換返半份飯比我 一切都好好 走個陣重話會返黎再食重點黎啦走左之後 我朋友同我講 個飯根本無換到 隻蟲重係到 只係熱左個飯比返佢 佢食到最後先發現 但覺得小店係咁就無出聲 我就好大反應啦 比返個飯你都算 整走隻蟲先啦 重點由頭到尾都無叫你換 係店到個員工發現唔對路問咩事 都大大聲同你澄清左係飛落去嘰 唔緊要 你宜家咁 姐係呃我姐 唔換都唔會扣你分 都明嘰 你自己話換 點知係一場把戲 嘩 見唔到就食左落肚 加曬料 補充蛋白質 走個陣重話會返黎嘰我 覺得嬲左 比多句 做多左啦 媽咪! 我宜家都重好嬲 呃人想博加分都比d心機呀 *朋友話聽到個員工同廚房話宜d情況唔理應該”車”左佢 佢理解係都預左比返個飯佢 我嘰理解係個員工想比好服務 我真係諗多左
重點黎啦
比多句 做多左啦 媽咪!
我宜家都重好嬲 呃人想博加分都比d心機呀