2021-05-01
同朋友去Beans 食下午茶😆 今次就試下甜點💛 好好彩今次去唔洗排隊等位前入🤪 另外宜家Beans 仲同左 我想和你無所事事 合作😍 只要叫個set 餐再點我想和你無所事事嘅飲品就可以有減價優惠啦🤣叫左兩個tea setreo mochi lava toast ($58)GAT ($58)rose earl grey tea latte (+$0)我想和你無所事事 pearl milk tea (+$20)甜點方面 個座多士都幾有驚喜😚 上面有個雪糕球同好多士多啤梨🍓 個多士好脆🍞 切開來入面就係麻薯🤤 真係好好食😋 不過食哂都幾飽😂 另外個GAT 就好明顯個賣相都係舊吉😬 其實都係麻薯來😳 不過就冇咩味🤥 要點柚子醬食😀 同樣配有雪糕 唔錯😙飲品方面 主要講下杯玫瑰伯爵茶😆 飲落係好香玫瑰味🌹 因為未飲過伯爵茶所以唔清楚咩味🙈 不過茶味唔算話太濃 都唔差😛
叫左兩個tea set:
oreo mochi lava toast ($58)
GAT ($58)
oreo mochi lava toast
GAT