2021-12-19 188 浏览
呢間肉料理廣X伊呂波燒肉,伊呂波係一間我好鍾意食嘅燒肉,之前結業非常傷心,而家有得食返真係好開心!哈哈哈哈哈哈哈哈!呢度環境夠大,而且服務非常之好!一般食燒肉我都比較鍾意食牛,所以我主攻食牛肉!呢度有多款靚牛,有日本🇯🇵、澳洲🦘、美國🇺🇸等唔同產地。我叫咗日本飛驒牛🇯🇵🐮霜降牛肉眼頂雪花好靚,油脂豐富🤤超滿足!霜降肋間肉亦都相當好食,肉質充滿油脂得來又幾結實,牛味香濃又林身。當然唔少得日本黑毛和牛~牛排肉及牛肋條🥩兩款都係設成粒狀,呢兩款肉都可以燒耐啲,外皮脆入邊林身,更香口☺️另外再試咗澳洲牛舌,佢非常爽口,加埋啲蔥超級香!超級好味😋最後仲有紅豆雪糕,雪糕仲有一粒粒紅豆~呢間燒肉高質好食!

我叫咗日本飛驒牛🇯🇵🐮

另外再試咗澳洲牛舌,佢非常爽口,加埋啲蔥超級香!

2021-12-13 95 浏览
今天來到銅鑼灣先來醫肚後再逛街,上到二樓𘋢門一開已被紅紅的日式門簾吸引著,紅色的桌面與門簾互相輝映,充滿生氣,令人感覺輕鬆舒適。看見餐牌上很多選擇,每款定食也有配菜~日本味噌湯丶茶碗蒸蛋丶漬物丶甜品。點了兩款套餐 : 日本A5飛驒牛肉眼定食定食配白飯; 日本A5飛驒牛肉眼比一般和牛更為濃郁,肉質更加細膩,油脂平均分佈,非常誘人,一啖飯一啖在燒烤爐取出來的 A5飛驒牛肉眼,惹味極了,令人垂涎三尺,增添胃口。另一款是日本蛋親子雞丼定食; 熱騰騰的 飯配上一隻生蛋及一隻熟蛋很豐富,雞肉鮮甜,肉質爽滑,把生熟蛋混在一起吃,非常惹味又有嚼勁。這間日式燒肉店,最便宜的午市定食只是68元,也包括味噌湯丶蒸蛋丶漬物丶甜品,真是豐儉由人。

另一款是日本蛋親子雞丼定食;

2021-12-11 149 浏览
中午應我一位朋友约在這燒肉店吃日本"飛驒牛",清雅的樓上舖頭,聽朋友說店内有日籍名厨,店中供應來自岐阜縣的黑毛A5和牛在零污染環境下成長🤔🤔我是牛肉門外漢,今餐真像上食物課,長了對食牛知識👏侍應殷勤引座後便介绍午巿菜單,定食選擇頗多,以牛肉主打但亦有丼飯,湯烏冬👍🏼👍🏼定食配白飯,湯,茶碗蒸,漬物及甜品,内容豐富😋先來了日本A5飛驒牛肉眼定食(150克重),上桌時分砌成九塊,脂肪分佈平均,在爐上輕輕火炙,見油脂搶火,便放口裏,霜降油花入口即溶,绵滑無比,伴白米飯绝配😋😋👍🏼👍🏼意猶未盡决定再嘗其他肉款,追加了特上十六件燒肉定食,有八片飛驒牛肋間肉,另三種不同牛肉八片,果然肉質及口感真有不同,各有千秋😋😋👍🏼👍🏼別忘了跟餐配菜,茶碗蒸水準錯,嫩滑有蛋味😋甜美的牛奶雪糕结尾正好淨化濃郁的燒肉味😋

我是牛肉門外漢,今餐真像上食物課,長了對食牛知識👏

定食配白飯,湯,茶碗蒸,漬物及甜品,内容豐富😋

日本A5飛驒牛肉眼定食

各有千秋😋😋👍🏼👍🏼

特上16件燒肉定食

別忘了跟餐配菜,茶碗蒸水準錯,嫩滑有蛋味😋

茶碗蒸

甜美的牛奶雪糕结尾正好淨化濃郁的燒肉味😋

2021-12-08
日本A5飛驒牛肉眼定食
特上16件燒肉定食
茶碗蒸
  • 日本A五飛驒牛肉眼定食
2021-12-08 86 浏览
幾個月之前嚟過呢間餐廳食飛驒牛,見到佢餐牌上面除咗飛驒牛之外仲有其他嘅肉類,而且賣相都唔錯,所以今次就黎食返啲平價小小嘅肉🤣🤣🤣叫咗一個牛肉特選盛,裏面有上牛小排、US和牛厚切上外橫膈膜、澳洲腰脊肉、上里脊肉同埋三筋🤤賣相唔錯而且每款都有四舊,都幾抵食👍👍而且每一款食落去嘅牛味都唔俾飛驒牛爭好多,同埋全部都冇筋🤣🤣如果唔係太多budget食飛驒牛嘅話食呢一款都唔錯👍另外就叫咗一杯檸檬梳打,檸檬同埋梳打係分開上嘅,俾我自己榨檸檬汁,可以想要幾酸得幾酸,畢竟每個人對酸嘅要求都唔同😆幾特別,食住燒肉特別可以解膩😋最後餐廳仲送咗一球豆腐雪糕🍦黎結束滿足嘅一餐🤤🤤

最後餐廳仲送咗一球豆腐雪糕🍦黎結束滿足嘅一餐🤤🤤
2021-12-03
  • 牛肉持選盛
去海洋公園玩左全日晚餐就黎左呢間食都可以話係我地既飯堂食親燒肉都會走黎呢度食因為食物質素中上+穩定好坐又唔會嘈適合慢慢傾計慢慢食今晚食呢個set dinner上菜前侍應會開定個爐但唔會太大等到上晒食物先開返大啲唔使等好耐同時唔會等上菜果陣烘住塊面服務幾細心前菜除左有沙律(無影)仲有刺身雖然鋪唔係主打刺身但質素好過唔少所謂壽司鋪😅前菜仲有呢舊壽司主菜上場,牛肉由左至右食完發現係跟入口既油膩程度去排😂每款油香都好濃仲有兜野菜都幾新鮮爐夠熱,燒得出網紋唔會痴底甜品有紅豆同豆腐雪糕揀唔係好creamy果類,有些少似sorbet食完好油膩既和牛呢個雪糕黎得岩岩好
去海洋公園玩左全日

前菜除左有沙律(無影)仲有刺身
雖然鋪唔係主打刺身
但質素好過唔少所謂壽司鋪😅

前菜仲有呢舊壽司

主菜上場,牛肉由左至右
食完發現係跟入口既油膩程度去排😂
每款油香都好濃

仲有兜野菜都幾新鮮

爐夠熱,燒得出網紋唔會痴底

甜品有紅豆同豆腐雪糕揀
唔係好creamy果類,有些少似sorbet
食完好油膩既和牛
呢個雪糕黎得岩岩好
2021-11-28
2021-12-03 1498 浏览
很久沒有吃燒肉,好期待這晚的聚會。店員安排了房間,一間房有三個爐,絕對是跟朋友聚會的好地方。飛驒牛五部位 | $520由眼見最富油脂的吃起,西冷、牛肩肉、里脊肉、上後腰脊肉、臀骨肉。西冷油分極高,入口即溶。臀骨肉的肉質較有口感。友三角 | $260見到它的雪花紋已經好興奮,餐牌中特別標示它是有油脂高及軟熟的部位。稍微有些厚度,但完全不會韌,牛肉味香。壽喜燒風和牛西冷 | $280燒完以上的牛肉後才上菜,由於太薄比較難燒,店員會親自即場燒,並在燒之前會先換爐。店員把西冷一放到爐上立即搶火,油脂度極高。蛋汁有兩款,黑松露或海膽,可以一人選一款。西冷薄及充滿油香,點蛋汁食超幸福。炸雞件 | $60外皮炸得脆,裏面嫩滑有肉汁。大約有五件,幾抵食。白飯 | $30食燒肉有白飯真是必須的,白飯沾上了牛油香,香得來又減輕膩感。最後仲有雪糕送

飛驒牛五部位 | $520
西冷油分極高,入口即溶。
臀骨肉的肉質較有口感。

友三角 | $260

壽喜燒風和牛西冷 | $280

炸雞件 | $60
外皮炸得脆,裏面嫩滑有肉汁。
大約有五件,幾抵食。

白飯 | $30
最後仲有雪糕送

2021-11-24
  • 壽喜燒風和牛西冷
  • 友三角
2021-12-02 97 浏览
一直都好想試下食靚燒肉,約了朋友今晚一齊食呢間。好幸運接待員安排我們坐房,私隱度好高,坐得舒服,傾偈又自在,正!我們點了不同的燒肉試,第一款霜降友三角,雖然是瘦肉位置但有好豐富的油花,店員耐心教如何燒是最好。友三角放入口好香,牛的油香味在口裏面散發出來,好腍,真係令人忍唔住一啖擺入口享受。第二款係A5飛驒牛盛盒2片,這款盛合好好,可以試足五個部位。肉全部都好靚,燒到剛熟, 油香充斥着整個口腔,特別是西冷的油脂度極高。第三款炸雞件,本來以為呢間專門食高級燒肉,炸雞件應該沒什麼特別驚喜,但我跟朋友都覺得炸雞件炸得好好食,不會炸得太硬,外皮炸得好脆,裏面的肉依然嫩滑,醃的鹹味適中。第四款壽喜燒風和牛西冷,好開心會有專人幫你燒,無需擔心自己燒得差。可以撈黑松露蛋黃或者海膽蛋黃,配埋少少飯。壽喜燒個汁好味,配埋蛋汁更加滑,有機會一定會再食。最後仲送咗兩球雪糕,為晚餐畫上一個完美的句號。

我們點了不同的燒肉試,

最後仲送咗兩球雪糕,為晚餐畫上一個完美的句號。

2021-12-02 864 浏览
一路以黎都好想試下飛驒牛究竟有咩咁巴閉🤣襯住男朋友今日出左bonus,即刻屈佢請我去食😋😋-上網一打飛驒牛就會彈左呢間肉料理 廣出黎😉睇左價錢同評價之後,都覺得唔錯,一於試下佢🤘🏻🤘🏻🤘🏻呢到有套餐或者散叫揀,今次就散叫左~-1.飛驒牛五部位 $520主角😻😻因為我地怕食太多會膩,所以就叫左每款2塊😋包括里脊肉、牛肩肉、上後腿腰肉、臀骨肉同埋西冷~~每個唔同嘅部位油花嘅分佈都唔同,但全部都係牛味極濃👍里脊肉係屬於牛背最嫩滑嘅瘦肉,相對其他部位油花較少,自然油膩感都會比較輕~~而西冷、臀骨肉油花就會相對多🤤可以點一點佢嘅醋解下膩~-2.咖哩飛驒牛肉飯 $120牛肉飯嘅賣相唔算話係好靚,但味道就真係超正喎👍👍👍店員幫我地撈好個飯之後,襯佢熱辣辣等一陣可以收一收啲汁,令啲咖哩汁索哂入啲飯到😋😋再加埋蛋好好食😋😋入面仲有飛驒牛粒,食得出油花相對上冇咁重,同咖哩飯perfect match🤤-3.橙汁梳打 $40 呢個橙汁梳打又係出奇地好飲😻😻真材實料,入面嘅甜味完全係黎自橙嘅清甜,梳打又好夠汽👍👍-4.豆腐雪糕呢個豆腐雪糕係送嘅🤤🤤淡淡豆腐味,偏向雪葩嘅質感~👍

1.飛驒牛五部位 $520
飛驒牛五部位

2.咖哩飛驒牛肉飯 $120
咖哩飛驒牛肉食

3.橙汁梳打 $40
橙汁梳打

4.豆腐雪糕

呢個豆腐雪糕係送嘅🤤🤤淡淡豆腐味,偏向雪葩嘅質感~👍
2021-12-01
飛驒牛五部位
咖哩飛驒牛肉食
橙汁梳打
2021-11-30 70 浏览
肉🥩料理廣,係我喺香港食過最好食嘅烤肉!睇返10年前原來結婚週年係度食過今日同老公重遊舊地,感覺味道俾之前更好食!大概就是加埋回憶的美味!冇錯,呢間已經開了十幾年的老店,味道一啲都唔俾日本出名嘅烤肉店嘅差。講真,而且分分鐘比佢地更好味!推介叫佢地嘅飛驒牛🐮🐮🐮係日本🇯🇵A5先係真正飛驒牛,2年前係日本高山食飛驒牛真係一試難忘,其實真正喺日本好味嘅烤肉店係一啲唔出名喺橫巷嘅小店,因為真正傳統嘅烤肉店係用最簡單方法醃製。係呢度佢地都用新鮮每日空運食材,絕對唔係冰鮮。⭐前菜,泡菜同大豆芽⭐日本立貝3-5分鐘,食得,順便有牛油一烤即融,入口香滑,啖啖鮮甜。⭐飛驒牛五件組合赤身:里脊肉,上後腰脊肉,臀骨肉(入口即化)霜降:牛肩肉,西冷(牛味偏濃)⭐壺漬和牛上下橫隔膜呢款一定一定要食,特別秘製醬料醃製,入面有洋蔥,蒜頭,菇,同山椒,可以烤埋一齊食。味好濃,肥瘦參半,咁有啲似叉燒,但又爽口,入口油脂四散,超級好味! ⭐梵艷大吟釀食燒肉冇清酒🍶點可以呢!清甜冰凍既清酒!配埋飛驒牛真係好滿足⭐牡蠣牛肉豆腐湯好受歡迎嘅一款湯,一邊嘅牛肉好似牛腩,肉汁嫩口,有少少似胡椒湯底暖胃。適合冬天。裡面仲有小小粉絲。
推介叫佢地嘅飛驒牛🐮🐮🐮
係呢度佢地都用新鮮每日空運食材,絕對唔係冰鮮。
⭐前菜,泡菜同大豆芽
⭐日本立貝
3-5分鐘,食得,順便有牛油一烤即融,入口香滑,啖啖鮮甜。
⭐飛驒牛五件組合
赤身:里脊肉,上後腰脊肉,臀骨肉(入口即化)
霜降:牛肩肉,西冷(牛味偏濃)
⭐壺漬和牛上下橫隔膜
⭐梵艷大吟釀

⭐牡蠣牛肉豆腐湯

⭐味噌豬肩肉,秋田豬
冇諗到豬肉,同樣出色。!原嚟日本人食豬肉都鐘意用味增醃製!係一種傳統嘅方法,但同豬肉有好夾,再加埋一碗日本靚米,太好送飯了!

甜品
紅豆雪糕🍦
好滿足嘅一餐,寫緊都肚餓!

出唔到國去唔到日本食當地嘅烤肉呢一間喺香港嘅烤肉都絕對唔會令你失望!

泡菜同大豆芽
梵艷大吟釀
牡蠣牛肉豆腐湯
味真豬肩肉,秋田豬
2021-11-27 61 浏览
銅鑼灣區食嘢都好多地方可以去,今次就嚟食日本嘢,上到嚟地方唔錯,而且入到嚟都好有日本情調嘅感覺,地方乾淨企理服侍周到。坐低我哋叫咗個牛肉特選盛,燒燒下五種味道。五個部位,有小牛排,上外牛橫膈膜,上小牛排等, 件件都咁精緻,燒時油脂四射。睇住左反右反,唔會燒燶,食落真係啲油脂多到入口都感覺到。跟住呢個刺身中拼盤 四款集刺身 有吞拿魚三文魚,魷魚赤蝦等,樣樣都係食物新鮮,樣樣係咁美味可口。雞泡魚乾,又白又透明,睇住火爐燒住,一路變白,跟住係變金黃色,入口真係另一番感受。叫個鰻魚石鍋飯,攞埋你喺隔離枱炒炒下,幫我哋搞炒埋,話焗多陣仲會有飯焦,更加香口。 朋友要巨峰乳酸,酸酸地醒醒口味先,我要加個大嘅黑啤。淡口味濃好飲。餐飯晚膳就係咁樣 慢慢享受啦!
上外牛橫膈膜,上小牛排等, 件件都咁精緻,燒時油脂四射。
睇住左反右反,唔會燒燶,食落真係啲油脂多到入口都感覺到。
跟住呢個刺身中拼盤
四款集刺身 有吞拿魚三文魚,
魷魚赤蝦等,樣樣都係食物新鮮,
樣樣係咁美味可口。
 朋友要巨峰乳酸,酸酸地醒醒口味先,我要加個大嘅黑啤。
淡口味濃好飲。
餐飯晚膳就係咁樣 慢慢享受啦!

銅鑼灣美食天堂,我真係好鍾意來呢,放工地鐵由九龍城過嚟都唔使半粒鐘就到啦,非常之方便,朋友介紹呢間係最多牛品嚐呢!特別飛驒牛之選。環境光潔,座位又舒服,牆壁也貼有飛驒牛字樣,真係好似去咗日本咁,侍應生好有禮貌和介紹餐排上選擇款式。刺身中拼盤$340~有厚切三文魚,刺身甜蝦,吞拿魚,拖羅 等等好豐富。每款都好鮮味,頭盤的確唔錯選擇!👍牛肉特選盛$450~有上小牛排/us和牛厚切上外橫膈膜/澳洲腰脊肉/上里脊肉/三筋等五款選盛。主打飛驒牛質量十分豐富啊!一次過品嚐多種口味牛,真的分不清楚邊款牛肉味,每款都尚好級肥脂均勻,香濃牛味好juicy肉又淋,雖然有少少口膩感覺,但再配飲品中和番的確唔錯呢!黑(大)啤$60~巨峰乳酸$35~ 酸酸甜甜好香巨峰提子味。枝豆$30~食完多款牛肉配返啲枝豆好夾呢。雞泡魚干$95~原來係要自己燒 ,一片片薄薄,帶點透明 ,可能我哋唔係好識燒,有啲燒燶咗燒焦咗,不過都好香口,最緊要係夠軟淋。鰻魚石鍋飯$120~食到呢度已經有點飽!侍應生好細心幫我哋搞勻啲飯,真係好熱呀,鰻魚幫我哋切斷 仲有菠菜好香,可以慢慢品嚐。最後還送兩球紅豆雪糕甜品添。

刺身中拼盤$340~

牛肉特選盛$450~

黑(大)啤$60~

巨峰乳酸$35~ 酸酸甜甜好香巨峰提子味。

枝豆$30~

食完多款牛肉配返啲枝豆好夾呢。

雞泡魚干$95~

鰻魚石鍋飯$120~

最後還送兩球紅豆雪糕甜品添。

2021-11-17
  • 刺身中拼盤
  • 牛肉持選盛
2021-11-24 77 浏览
中午訂了位,來這家留意了很久的燒肉店試一下。出奇的平日中午餐廳都不滿,也許燒肉還是晚上吃比較有氣氛。午市很多套餐,朋友點了鰻魚飯,牛肉丼,我點了三色燒肉定食。這個定食是自己動手燒的三款牛肉,配有酸菜,米飯,面豉湯,燉蛋,雪糕。牛肉是一般水平,沒有和牛那香脂感。不過算可以,不柴,沒有筋的。朋友的定食說可以。這價錢這地點這服務是很好啦。我在猶豫要不要晚上來試一下他們的和牛。

我在猶豫要不要晚上來試一下他們的和牛。
第一次試呢間嘅燒肉,3個人嗌咗個飛驒牛套餐,另外單點牛小排同上里脊肉😝😝😝前菜有沙律🥗 都幾fresh ,點埋個醬酸酸甜甜好開胃😋湯揀咗牡蠣牛肉豆腐湯,雖然個湯有啲辣,但係好好飲😍特別係啲牛有入口即溶嘅感覺🤤主菜A5飛驒牛西冷好好食,咬落去油脂分布係成個口腔,好好食好滿足🤤🤤🤤汁燒豬肩肉好入味,雞腿肉都好滑🤗另外單點嘅牛小排同上里脊肉都好好食,肉質軟腍,油脂分布均勻!飯揀咗牛肉石鍋飯,啲料有啲碎,唔係好食到牛,但連埋個醬撈都唔錯😬甜品係紅豆雪糕,幾重紅豆味😋整體來講質素同性價比都幾好🤩

前菜有沙律🥗 都幾fresh ,點埋個醬酸酸甜甜好開胃😋

汁燒豬肩肉好入味,雞腿肉都好滑🤗

甜品係紅豆雪糕,幾重紅豆味😋

整體來講質素同性價比都幾好🤩
2021-11-17
庆祝纪念
生日
2021-11-17 814 浏览
今日相約朋友到日式燒肉店聚聚,要找間交通方便的,先前在銅鑼灣經過已被這店吸引,特意來一試。店內環境清潔,沒有半點油煙味道,桌上還有提供紙圍裙給客人,這點值得加分。看過餐牌後,決定點兩盤肉和一些蔬菜。再慢慢一邊燒一邊傾。A5飛驒牛盛合(2片)此店十分細心,用小木片寫上飛驒牛的五個不同部位,好讓客人得知進食時是那部位,從而得知自己最喜歡的。五款肉包括牛肩肉、西冷、里脊肉、上後腰脊肉、臀骨肉。每片都油花滿滿,燒烤時油脂在爐上溶化燒到熊熊大火,不用十秒便熟可食,在肉上灑上岩鹽,送入口中,油香四射,肉質嫩滑,真係令人齒頰留香。牛肉持選盛我這位食肉大皇,品嚐過飛驒牛的豐油感後,亦想試下其他國家的靚肉,所以再點了個牛肉特選盛併盤來嚐嚐。併盤包含有上牛小排、US和牛厚切上外橫隔膜、澳洲腰脊肉、上里脊肉、三筋,各部位四片,份量十足。 款款都肉味濃郁,油香豐富,肉汁甜美,當中我覺得US和牛厚切上外橫隔膜最有驚喜,原先見切成粗條型態怕會又韌又粗硬,但放入口後反而是又多汁又有嚼頭,配上麵豉和岩鹽來食,真係要俾個贊!生菜生菜盤不只有生菜還有甘筍條、白蘿蔔條、青瓜條和生蒜片。用這些新鮮蔬菜配上燒肉來食,好味之餘又

看過餐牌後,決定點兩盤肉和一些蔬菜。再慢慢一邊燒一邊傾。

A5飛驒牛盛合(2片)

牛肉持選盛
牛肉持選盛

生菜
生菜盤不只有生菜還有甘筍條、白蘿蔔條、青瓜條和生蒜片。用這些新鮮蔬菜配上燒肉來食,好味之餘又健康,再加入香甜的麵豉醬,令人食唔停口。
生榨西柚梳打 & The Premium  malts (大)
食咗一大堆肉,就點了杯橙色的生榨西柚梳打,飲落清爽又可解下膩,正!另外還叫了必飲的啤酒。
生菜盤

冷麵
冷麵質地煙韌,涼涼的湯汁內加入了泡菜和梨片,令到湯汁酸酸甜甜,十分清爽,又能解去口腔的油膩感,真的不錯。

紅豆雪糕
自家制作紅豆雪糕,奶和紅豆比例平均,香滑順喉,甜度適中,作為結尾甜品,完美!
生榨西柚梳打
The Premium malts (大)
2021-10-20
生榨西柚梳打
The Premium malts (大)
2021-11-17 437 浏览
天氣涼涼的,忽發興致想食日本燒,記起朋友曾經介紹這間在銅鑼灣出名食靚中的燒肉店,今晚一於來試試。餐廳裝修具有日本傳統風格,每枱有日式圍板分隔,安全舒適又保私隱。食燒肉當然唔少得嘆番杯日本Orino 啤酒,確是透心涼!有不同燒肉套餐選擇,我哋係牛魔王,當然揀了全牛餐!牛肉特選盛 $450 ~有5款不同部位的牛肉。肉香四溢的牛肉再沾上惹味燒汁更覺惹味,口感豐富!牛味濃郁,個人至愛是《上小牛排》,肉質鬆軟而豐腴,油脂均勻, 入口即溶。牛肉充滿獨特的網燒香氣,也保留到肉汁溫泉蛋凱撒沙律 $80~溫泉蛋豐盈幼滑,蛋汁緩緩流出,滿口蛋香!冰凍的沙律野菜條沾上蛋汁及微酸沙律醬,口感清新,中和燒肉的肥膩感!刺身拼盤 $340~共5款厚切刺身,件件都新鮮肥美,晶瑩剔透, 清甜味美!雜錦天婦羅(細)$48~外層入口鬆化,但內裡仍保留着蝦及瓜菜的鮮味, 佐酒一流!豆腐雪糕~好重豆腐味,軟滑不太甜,完美的終結!餐廳除了食物質素高之外,服務亦細心殷勤,值得一讚!

食燒肉當然唔少得嘆番杯日本Orino 啤酒,確是透心涼!

有不同燒肉套餐選擇,我哋係牛魔王,當然揀了全牛餐!

豆腐雪糕~好重豆腐味,軟滑不太甜,完美的終結!

餐廳除了食物質素高之外,服務亦細心殷勤,值得一讚!

2021-11-15