2009-05-13
四個人入左將軍澳食甜品, 覺得幾好味, 所以寫番個食評同大家分享分享!我地叫嘅甜品包括椰汁南瓜露( 小弟叫的), 開心樂園, 榴槤班戟及芒果豆腐花; 我的椰汁南瓜露是熱食的, 喜歡食南瓜因為南瓜有好香的味道, 呢度個南瓜露都算唔錯, 椰汁同南瓜的味道取得了平衡, 唔會有是但一樣太濃而唔好食見友人的開心樂園好似有好多料, 問朋友好唔好食, 佢話好正, 特別係d水晶珠同什果的配合, 仲有加左大菜糕, 涼粉, 椰汁, 真係好精彩, 下次我都要食先得榴槤班戟好唔好食就唔知, 只係知道榴槤味勁重, 不過個friend就話唔錯, 拍得住滿x芒果豆腐花就只係一般, according to 個friend的comment估唔到原來將軍澳都有間不錯的甜品店, 上到openrice先知原來都已經好多人品評過, 果然識貨!