2005-09-01 86 浏览
今晚一行6人係度開餐,4大2細,都係$198,份量ok,味道都可以喎:竹笙Spanish太極羹:足料夠味人參浸雜菇:稀d,無乜參味,清清地,有幾多菇類翠肉瓜淡水魚:本來話未必有魚,後尾都有,味道可以杞子雞(一只):好夠味,原煲上,肉多西芹牛柳粒:牛柳ok,不太"un"全場無味精但好夠味。仲送紫米露糖水,熱辣辣!Waiter 有禮貌,service 唔錯。

竹笙Spanish太極羹:足料夠味
人參浸雜菇:稀d,無乜參味,清清地,有幾多菇類
翠肉瓜淡水魚:本來話未必有魚,後尾都有,味道可以
杞子雞(一只):好夠味,原煲上,肉多
西芹牛柳粒:牛柳ok,不太"un"

全場無味精但好夠味。仲送紫米露糖水,熱辣辣!

Waiter 有禮貌,service 唔錯。
2004-04-22 39 浏览
講開大學內的酒家,這一度都算差,環境不太好,價錢算幾平,但質數就真係一般...不及別的大學酒家好,而且間中仲食到一些怪味的食物..免得過都不想去
(非会员)
2002-07-04 31 浏览
讀左兩年,食過好多次(因冇乜選擇),不論服務食物等等,由入學到而家不進反退,價錢逆市大升,勁少侍應,出菜超勁慢(有少少主觀,的確有時好多人落單係後發先至的).<br>因為佢地設有一些特價時段,以埋單時間計數,亦可以俾你埋完單至慢慢食,算幾好啦可?<br>不過,呢樣至係最可恨,情況如下:<br>一台人時段到前45 分鐘到, 用左五分鐘叫野,等出爐.<br>隔離台時段到前20 分鐘到,用左約五分鐘叫野,等出爐.<br>最後後者只等左十分鐘左右就食得,仲埋得到單.<br>前者都好,岩岩好等到出爐,不知咩事,叫侍應拿拿聲tick 單同埋左佢. 佢就慢慢同你大小點數(特價時段大中小點同價), 之後幫我地埋單,轉頭番黎話趕唔到.收多百多元.<br>不作多論,浸會學生自有公論,更不是只發生一次而記仇,因為我仍有去此店.<br>只是給點評價罷.
<br>不過,呢樣至係最可恨,情況如下:
<br>最後後者只等左十分鐘左右就食得,仲埋得到單.
<br>只是給點評價罷.
◤開飯喇! 老友記! ◢對不起! 近排好鬼死忙, 日日開OT, 冇乜時間寫D 鬼馬食評上o 黎, 肥佬佬對手都痕晒...... 星期六晚, 約o 左過死黨仝埋� 老婆, 加埋我o 個肥婆肥妹, 一行五人獱 埋我o 架深愛錢七, 走o 左去試o 下[ 浸會大學] 裏便間[ 聯福海鮮酒家], D o 野食好鬼正!! 連埋糖水一共消滅o 左八度菜, 又魚又蝦又蟹又雞, 加埋三枝大青島都o 係七百有找, o 俾多二十蚊仲包三粒鐘泊車, 好抵! ◤開飯喇! 老友記! ◢
◤開飯喇! 老友記! ◢
◤開飯喇! 老友記! ◢