2018-04-14
第一次食呢間餐廳,店舖庒修特別,以老夫子、大蕃薯做主題,經常吸引大批人潮影相及排隊。今晚等咗半個鐘被安排坐樓上角位幾舒服不用搭枱,但感覺餐廳員工做嘢散慢唔醒目因為見我哋行緊過去未搵到位都唔主動帶位,食完亦無一句bye bye 地下有垃圾又唔處理,真係茶記好過佢呀!今晚點咗咖哩海鮮炒飯、滑蛋叉燒飯、凍檸樂及凍奶茶,點以上平實食物主要因為往往最簡單係最考廚師功夫。真係出事,個炒飯比較細碟,適合女士,海鮮配料都新鮮,但實在太咸啦!食到一半已經頂唔順要不停飲嘢冲淡。滑蛋叉燒飯,叉燒肥瘦均勻,但切到有啲好大件有啲細細條賣相唔靚,炒蛋太少又唔較滑失敗,同樣好咸。凍檸茶分開可樂上,係細樽庒可樂收$20凍奶茶唔會好甜幾好飲不過茶味淡咗少少希望餐廳會改善地方清潔,員工training,及食物質素呢幾方面如果唔係好快會被淘汰
凍檸茶分開可樂上,係細樽庒可樂收$20
凍奶茶唔會好甜幾好飲不過茶味淡咗少少