2008-07-24
今日夜晚我和朋友三人去了綠林食糖水! 本來非常開心, 嗰度的阿姐真係毫無服務可言!我們都冇預計有什麼服務可言, 而沒想到做客人的我們反被啲阿姐罵!我們食嘢都有比錢! 如果再唔改善啲服務態度, 真係好擔心咁多年歷史的甜品店都會關門大吉!我很久沒去, 咁它的餐牌寫住"芒汁加二蚊", 咁我話要"芒汁芒果黑珍珠"(係連埋一齊講), 而個阿姐自己的理解能力太差, 落錯單,落咗芒果汁同芒果黑珍珠, 我都冇問題, 只不過想叫她們更改番張單, 她們的態度真係嚇一跳, 非常惡及大聲咁罵個客人, 你頭先又唔講清楚! 我朋友都未叫嘢食已經黑面走咗! 之後拎嘢食過嚟, 好似掟落張枱度, 都未食完就問都唔問自己收走咗, 好似趕客咁!!!乜今時今日重有啲咁嘅服務態度咩?唔通出名就唔憂做???小店就可以只係提供零服務???