2022-08-04 60 浏览
今次嚟到銅鑼灣食芝士雞煲🤣呢間一早想試佢嘅芝士雞煲好耐,聽人講味道好濃郁好好食😋今次試果然冇失望❤️叫咗激量芝士,啲芝士多到可以拉絲🤣🤣成舊雞件好滑配埋超濃郁芝士汁好夾。食耐左可能會有啲膩,即刻叫返個菊花茶解下油膩感先🥳呢度仲有其他涼菜,例如皮蛋同埋花雕醉雞🥳加埋個即炸饅頭飽到上心口,滿足的一餐😋😋下次可以叫多幾個人一齊上嚟,咁就可以叫多啲嘢食唔會咁快飽🥳🏠米走雞Deluxe (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心3樓

🏠米走雞Deluxe (銅鑼灣)
2022-08-03 130 浏览
🚩米走雞Deluxe銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心3樓黃金芝士雞煲細份嘅雞煲夠2-3人食 有洋蔥西芹同芫茜皂配料 分量任意叫👍 芝士都可以叫激量 一打開煲蓋鋪滿溶曬嘅芝士 超級邪惡 表面嘅芝士碎加埋煲底嘅芝士醬汁 令人食到停唔到口🤤澳洲牛舌食完雞煲 就加湯打邊爐食埋火鍋料 牛舌顏色同紋路非常靚 一份有接近20片 切得厚薄好平均 入口夠爽夠牛味 抵食之選👍手打五寶拼盤五寶肉丸有手打鮮墨魚丸 手打鮮蝦丸 手打鯪魚丸 手打豬肉丸 手打M5和牛丸 墨魚丸超級彈牙 咬落淡淡爽嫩魚肉 M5和牛丸更加出色 超重和牛味 食到眉眉和牛油脂香😋鮮製五拼餃五款包括鳳城水餃 M5和牛餃 鮮蝦雲吞 鮮製韭菜餃 同菠菜豬肉餃 每款水餃餡料都超級新鮮 食得出係即包水餃 M5和牛餃子同和牛丸和牛味一樣咁香 鮮蝦雲吞嘅蝦大大隻就唔使講 連鳳城水餃都一樣 包住雲耳同埋最少四隻蝦 非常足料!! 超級鮮味嘅韭菜同菠菜餃都值得一試❣️
🚩米走雞Deluxe

手打M5和牛玩
2022-08-03
手打M5和牛玩
*此餐廳收取加一服務費。小份黃金芝士雞煲(單點$208),激量芝士碎、普通乾蔥、多芫荽、多中芹、多洋蔥,採用車打芝士、巴馬臣芝士、水牛芝士、卡夫芝士、大乳芝士製作雞煲,雞件好大件,食落皮嫩肉滑,拉絲效果突出。黃金芝士雞煲火鍋湯底(跟餐$0),可以選擇清湯湯底或芝士湯底,選擇芝士湯底,即可享受雙重芝味火鍋。半份鳳城水餃(單點$53),皮薄餡多,味道正宗。稻庭烏冬(單點$28),強烈建議食雞煲時,先盛起一碗芝士醬,用於稍後撈烏冬,烏冬口感煙韌。半份蟹柳(單點$26),食落好Juicy。半份蘿蔔(單點$24),口感腍度適中、無渣。醬料(兩人$36),包括有豉油、蒜蓉、麻醬、芫荽、香蔥、炸蒜、指天椒。壺裝清熱銀菊露(單點$78),內有杞子、菊花,味道清甜。
*此餐廳收取加一服務費。

半份鳳城水餃(單點$53),皮薄餡多,味道正宗。

半份蟹柳(單點$26),食落好Juicy。

半份蘿蔔(單點$24),口感腍度適中、無渣。

壺裝清熱銀菊露(單點$78),內有杞子、菊花,味道清甜。
  • 黃金芝士雞煲
  • 黃金芝士雞煲(小)
2022-07-29 52 浏览
同幾個朋友黎呢度打邊爐。大家都唔想食辣野,所以今次無食雞煲。番茄粟米湯底:湯底有粟米同薯仔可以食。番茄就溶咗喺啲湯入面,夠晒味。雪花肥牛:賣相好靚,味道都好。手打墨丸:本身好鍾意墨丸,呢款食到有墨魚粒。鯪魚釀豆腐卜:手工野,雖然味道唔會有咩特別,但唔係度度有。手打和牛牛丸:呢個好重牛味,好牛嘅人應該會鍾意以為食雞煲嘅地方會黐立立,意外地感覺上幾乾淨。平日晚上餐廳都唔少人,好彩有訂座!
同幾個朋友黎呢度打邊爐。大家都唔想食辣野,所以今次無食雞煲

番茄粟米湯底:
湯底有粟米同薯仔可以食。番茄就溶咗喺啲湯入面,夠晒味。

雪花肥牛:
賣相好靚,味道都好。

手打墨丸:
本身好鍾意墨丸,呢款食到有墨魚粒。

鯪魚釀豆腐卜:
手工野,雖然味道唔會有咩特別,但唔係度度有。

手打和牛牛丸:
呢個好重牛味,好牛嘅人應該會鍾意

番茄粟米湯底
手打墨丸
雪花肥牛
手打墨丸
雪花肥牛
之前好多朋友都試過米走雞同我地講話唔錯,見呢排涼涼地就打個邊爐加雞煲暖暖身。坐低後,店員就會比調味料你自己混好個醬準備之後既邊爐加雞煲,但我地食完之後係冇用過個醬料原因係個芝士味非常濃郁根本唔需要再加其他醬汁已經好夠味。而我地今次就試左餐廳最特別嘅黃金芝士雞煲‼️🌟黃金芝士雞煲芝士量超多,足以令每件雞件都沾滿芝士上枱先大火焗一陣等芝士溶化,芝士味濃郁但唔會死鹹。芝士,洋蔥、中芹、芫茜等都可以自選份量,大家可視乎自己喜愛程度而選擇當中既份量。而雞件全部大大舊,而且厚肉嫩滑。再加上用咗洋蔥墊底,令芝士無咁易燶之餘亦可以讓洋蔥多左一陣芝士味。芝士加熱後融化拉絲度超高,非常邪惡非常。🌟哈哈蝦中寶(半份)有三件超巨形蝦滑,入面仲包左原隻蝦包左係蝦膠入面,口感非常彈口。🌟手打五寶拼盤 (半份)五寶包括有 墨魚丸,蝦丸,鯪魚丸,豬肉丸同M5和牛丸。每款1粒啱晒有選擇困難症既我地,每一粒都係由人手親自打出來而且好大粒。而較為特別係 墨魚丸同蝦丸,食落特別彈牙同有粒粒蝦肉同墨魚,好有咬口。🌟五拼餃(半份)五拼餃包括有水餃,和牛餃,鮮蝦雲吞,韭菜餃,菠菜豬肉餃。每一粒餃都非常大粒,見到好多料。較為特別係鮮蝦

🌟黃金芝士雞煲
芝士量超多,足以令每件雞件都沾滿芝士

🌟哈哈蝦中寶(半份)

🌟手打五寶拼盤 (半份)

🌟五拼餃(半份)
五拼餃包括有水餃,和牛餃,鮮蝦雲吞,韭菜餃,菠菜豬肉餃。每一粒餃都非常大粒,見到好多料。較為特別係鮮蝦雲吞,外皮滑,蝦肉夠爽口。 要注意每一粒餃既皮都較為厚。

總括而言環境幾大,適合一班人食飯聚舊,芝士雞煲係幾特別,要留意除左收加一服務費仲要加醬油費。
醬油要每人加 $18

📌米走雞 @runningchicken_hk

旺角彌敦道761號太子藍馬之城2樓
觀塘興業街4號The Wave 3樓
長沙灣青山道379號昭德大廈地舖

等候時間🕰 0 mins
📍#銅鑼灣
無論天氣幾熱都要食雞煲,雞煲一向都係香港人最愛頭十位!今日我要介紹其中一間最好食嘅雞煲~米走雞🐔佢地有2款招牌雞煲係必試👍🏼👍🏼꒰ 火焰麻辣雞煲 & 黃金芝士雞煲 ꒱之前試過黃金芝士雞煲,芝士超濃郁、好邪惡好正!今次試埋佢個火焰麻辣雞煲,都一樣甘出色!🔥火焰麻辣雞煲 $198(小)2-3人雞煲加左好多新鮮同乾辣椒碎,再加上秘製辣醬,真係辣得好刺激,而且香料味都好重,絕對唔係得死辣,味道超有層次!雞肉有好多塊,絕對夠食。而且大部分雞都用左雞脾肉,雞肉軟嫩多汁🤤 再配上多種配菜:洋蔥、紫洋蔥、中芹、芫荽...超級正!洋蔥同紫洋蔥愈煮愈入味,仲好甜,夾埋雞肉食真係完美既組合!食晒d雞就開始打邊爐啦,食物種類都幾多,有d仲可以揀半份幾好,2人食都可以試多幾款!湯底有辣同清湯揀,由於我地叫得太辣,所以湯就加左清湯。今次叫左以下幾款野食+飲品◎ 手打5寶拼盤 $63(半)◎ 澳洲牛舌 $98◎ 鵝腸 $53◎ 鴨血 $43◎ 娃娃菜 $28(半)◎ 竹蔗茅根 $78(壺)‖ 手打5寶拼盤 ‖ 5寶有 墨丸、蝦丸、牛丸、鯪魚丸、豬肉丸粒粒手打,好彈牙、勁大粒好足料。‖ 澳洲牛舌 ‖ 牛舌切成薄片,油
無論天氣幾熱都要食雞煲雞煲一向都係香港人最愛頭十位!
今日我要介紹其中一間最好食嘅雞煲~米走雞🐔

佢地有2款招牌雞煲係必試👍🏼👍🏼
꒰ 火焰麻辣雞煲 & 黃金芝士雞煲

🔥火焰麻辣雞煲 $198(小)2-3人

今次叫左以下幾款野食+飲品
◎ 手打5寶拼盤 $63(半)
◎ 澳洲牛舌 $98
◎ 鵝腸 $53
◎ 鴨血 $43
◎ 娃娃菜 $28(半)
◎ 竹蔗茅根 $78(壺)

‖ 手打5寶拼盤 ‖
5寶有 墨丸、蝦丸、牛丸、鯪魚丸、豬肉丸
粒粒手打,好彈牙、勁大粒好足料。

‖ 澳洲牛舌 ‖
牛舌切成薄片,油脂均勻,灼幾秒就食得。而且牛舌脂肪含量比較低,熱量低過肥牛,食多少少都唔驚肥🤭

‖ 鵝腸 ‖
超級爽口,分量超多,淥左好多轉都仲有,而且清洗得好乾淨。

‖ 鴨血 ‖
每一塊都好厚切😍 口感軟滑,無腥味。

‖ 娃娃菜 ‖
夠新鮮🥬 最鍾意娃娃菜吸晒湯底嘅精華🤤

最後點少得飲返杯凍嘅竹蔗茅根,清下熱同解解辣🥵

好味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)
環境服務:⭐️⭐️⭐️(3/5)
打卡指數:⭐️⭐️(2/5)
回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)

📍 米走雞Deluxe (銅鑼灣)
2022-07-21
  • 竹蔗茅根
  • 火焰麻辣雞煲
  • 手打五寶丸拼盤
2022-07-27 40 浏览
「米走雞」嘅雞煲好出名🤩食完一定想再食多次😙今次當然又係去雞煲🤪.火焰麻辣雞煲(小)🐔上枱嘅時候,火光熊熊🔥然後加入麻辣醬炒👨🏻‍🍳本身已有芫茜、中芹🌿洋蔥🧅炒一陣已經入哂味🤤雞肉充滿麻香🌶大大件又嫩滑😉食完就可以加麻辣湯打邊爐🍲.沙白蜆🐚洗得幾乾淨無沙☺️而且彈牙鮮味juicy😋.和牛餃(半份)🥟頗遜色🥺入面和牛餡過於扎實🐮無乜肉汁,食唔出係和牛😢.番茄🍅.翡翠苗(半份)🥬新鮮嫩綠,食落爽脆😆.津路烏龍茶🫖
沙白蜆🐚洗得幾乾淨無沙☺️而且彈牙鮮味juicy😋
番茄🍅
翡翠苗(半份)🥬新鮮嫩綠,食落爽脆😆
津路烏龍茶🫖
  • 火焰麻辣雞煲
  • 火焰麻辣雞煲(小)
  • 翡翠苗
  • 沙白蜆
2022-07-23 57 浏览
雞煲好多地方有得食,但芝士雞煲就一定要黎食米走雞🐔夠晒邪惡又好食👐🏼 其實除咗主打既芝士雞煲,我覺得火鍋配料都幾出色,加上唔食芝士既都可以試下佢既火焰雞煲。黃金芝士雞煲 ($208/小)有得揀芝士份量,揀咗激量,睇相就知有幾澎湃🙈 選用咗巴馬臣芝士、車打芝士、卡夫芝士等共五款芝士,所以絕對夠cheesy,仲層次豐富。本身啲雞已經接近熟,所以滾起就食得,每件雞件大大件裹滿芝士,真係好芝味😋而且雖然揀咗小既雞煲,但其實份量都好多,2-3人完全夠食。兩個人去食,每人都食咗好多件雞😝食完晒雞就再加湯打邊爐😙哈哈蝦中寶 ($69/半份)呢個名咁得意嗌黎試下,係蝦滑🦐入面裹住蝦肉,上面仲有蟹籽。好新鮮彈牙,大大舊蝦滑,值得一試。手打M5和牛丸 ($48/半份)新鮮手打牛丸真係同平時食開既牛丸好唔同,明顯牛肉味出好多,而且用料係M5和牛,所以咬落都會感受到種油脂,而且係有汁,好好食🥹竹笙 ($48)打邊爐係好中意叫啲索汁既配料,食晒雞之後加咗湯打邊爐,湯底依然有濃郁既芝士鹹香,竹笙索晒啲汁,正正。稻庭烏冬 ($28)烏冬煙煙韌韌又掛湯,同芝士湯底真係好夾😍 食埋個烏冬真係超飽超滿足。醬料 ($18/

黃金芝士雞煲 ($208/小)

哈哈蝦中寶 ($69/半份)

手打M5和牛丸 ($48/半份)

竹笙 ($48)

稻庭烏冬 ($28)

醬料 ($18/pp)
一入座會有個6宮格,自己揀醬料先。不過其實芝士雞煲個味已經好足,基本上唔使點醬汁🫣
2022-07-22 43 浏览
每次食雞煲都一定會嚟呢一間😍因為呢度有我最愛嘅芝士🧀嚟到一定一定要食黃金芝士雞煲❣️芝士仲有得揀份量😋應該係用咗車打芝士再加mozzarella✨拉晒絲 又唔會太鹹 每舊嫩滑嘅雞肉都沾滿晒 真係邪惡到爆😈唔嗌其他配料都夠!
/ Running Chicken Delaux 米走雞銅鑼灣必食滋味火焰麻辣雞煲🥘🔥講到食雞煲,一定聽過尼間米走雞,因為佢最出名就係芝士雞煲同火焰麻辣雞煲😻不過就算係佢未出名之前,我已經一直食開呢一間雞煲,佢嘅麻辣雞煲幾好食😋今次嚟到銅鑼灣分店,座位大部份都係梳發位,坐得好舒服😌🔥火焰麻辣雞煲 $198 (小)必食嘅麻辣雞煲,可以揀唔同辣度,由bb辣至大辣都可以揀,食辣嘅朋友可以根據自己嘅程度去選擇👍🏻一上台個雞煲其實已經熟咗,翻熱一陣之後,侍應就會拎火槍過嚟點火再翻炒一下雞煲🔥米走雞嘅雞煲味道屬於偏甜,唔會好死辣。而且每舊雞嘅肉質都好滑好入味,洋蔥熟透之後都好甜😋🥘霜降Prime牛阪腱 $198 (小)大概淥10至12秒就熟,薄切牛阪腱肉好香牛味,肉質唔韌,就算嗌咗小但係份量都好多🥘鮮炸響鈴 $32/半份呢度嘅響鈴係自己即炸,每一條響鈴都勁巨型,啱啱炸起所以好脹卜卜,擺喺湯入邊淥3至4秒就啱啱好,食到外脆內軟嘅口感🥘紅薯粉 $22食到最後一定要落紅薯粉,吸收晒所有辣味同肉味,淥大概2分鐘就淋晒吸晒味📍米走雞Deluxe (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心3樓
/ Running Chicken Delaux 米走雞
銅鑼灣必食滋味火焰麻辣雞煲🥘🔥

🔥火焰麻辣雞煲 $198 (小)

🥘霜降Prime牛阪腱 $198 (小)

🥘鮮炸響鈴 $32/半份

🥘紅薯粉 $22

📍米走雞Deluxe (銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心3樓
久仰大名嘅米走雞!次次見到大家食佢嘅芝士雞煲就覺得好勁😆!仲有即場點火嘅火焰雞煲都好似好正咁 今次終於一試究竟!激量芝士雞煲 呢到係用QR code落單 所有條件都可以自選! 重點係連芝士份量都可以自己揀!芝士狂人嘅我緊係要激量😂 黎到真係唔係講笑!爆多芝士!😆🧀 不過食落又唔會太濃芝士味~ 唔洗驚太咸~ 我地叫左迷你雞件都有成10成舊 大部分都係啖啖肉!就算唔係麻辣都唔會好大陣雪藏味~ 入面仲有唔少嘅洋蔥、莞莤撈埋芝士食就岩岩好😝食完雞煲之後就緊係打邊爐!自家製響鈴 超超超巨型!炸到岩岩好~食落超大塊 同腐皮好似😂 真係好大舊所以我覺得一人一舊都夠了油蜜菜、娃娃菜 洗得好乾淨 食落都新鮮!比想像中好👍🏻👍🏻👍🏻😝鴨血 真·鴨血 夾落唔會散 有韌性🤣 冇血腥味 呢個價錢 性價比好高!薯粉 粗身薯粉 食落好煙銀~M5和牛丸 (4粒)還好! 我覺得可以轉叫肥牛會開心啲😆Overall 呢間食雞煲真係唔錯 舒服又好味 價錢合理!gogogo! 店員都好nice👍🏻👍🏻😝抵食指數:🐷🐷🐷🐷

激量芝士雞煲

自家製響鈴

油蜜菜、娃娃菜
洗得好乾淨 食落都新鮮!比想像中好👍🏻👍🏻👍🏻😝

鴨血

薯粉
粗身薯粉 食落好煙銀~

M5和牛丸 (4粒)
還好! 我覺得可以轉叫肥牛會開心啲😆

抵食指數:🐷🐷🐷🐷
2022-06-26 40 浏览
好耐冇打過邊爐,尤其疫情第五波之後,就少咗朋友聚會。開返晚市以後,嚟到我嘅雞煲首選,水準依舊!先講講個黃金芝士雞煲,招牌黃金芝士當然要選擇激量芝士份量,稱得為「激量」,當然喺唔止一種芝士!侍應同我哋講喺落咗5款芝士,當中包括巴馬臣芝士、車打芝士、卡夫芝士等,經過廚房悉心熬製而成嘅雞煲底。一上枱,芝士多到完全蓋過熱鍋裡的每塊雞塊,每一啖雞塊都沾滿芝士,每一口都非常邪惡。雞煲煮熱同時,店員仲會主動幫你睇火,提醒我哋幾時要攪拌,費事整爛個湯底。食完整鍋嘅雞塊,仲可以一煱兩食,店員會加豬骨湯或芝士湯,由雞煲撚身一變做打邊爐,芝士控一定要試佢哋嘅芝士湯,濃郁重口味!火煱料叫咗和牛餃同澳洲牛舌,皆屬牛肉。牛舌入口滿口牛嘅油脂香,餃子牛肉味鮮濃,肉質嫩口,相當有水準。鮮炸響鈴快手喺湯中灼幾下便可。

鮮炸響鈴快手喺湯中灼幾下便可。
2022-06-26 37 浏览
🧀芝士雞煲🐥麻辣雞煲食得多,芝士雞煲都係第一次食🧀🧀食完芝士雞仲可以加芝士湯/ 清湯繼續打邊爐😍🧀黃金芝士雞煲💰$208可以揀埋芝士、芫荽、芹菜、洋蔥份量,要咗激多芝士、爆荽、多芹菜,嗰底仲有少量娃娃菜,索晒芝士汁好正,芝士雞有拉芝效果,好芝味,不過食得多都會有少少膩,到時再轉打邊爐就啱啱好🐟脆鯇腩💰$98最正係呢碟,鐘意魚一定啱食,魚肉爽口🥢鮮炸響鈴💰$32自家新鮮炸起,又大又脆,索晒芝士汁係正嘅🌽粟米💰$24🥬油麥菜💰$48個人覺得芝士雞煲食娃娃菜會正啲💰$491/2ppl🚩米走雞Deluxe (銅鑼灣) @runningchicken_hk📍銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心3樓
🧀芝士雞煲🐥

麻辣雞煲食得多,芝士雞煲都係第一次食🧀🧀
食完芝士雞仲可以加芝士湯/ 清湯繼續打邊爐😍

🧀黃金芝士雞煲💰$208

🐟脆鯇腩💰$98
最正係呢碟,鐘意魚一定啱食,魚肉爽口

🥢鮮炸響鈴💰$32
自家新鮮炸起,又大又脆,索晒芝士汁係正嘅

🌽粟米💰$24
🥬油麥菜💰$48
個人覺得芝士雞煲食娃娃菜會正啲

💰$491/2ppl
📍銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心3樓
2022-06-23
2022-06-24 47 浏览
芝士雞煲一定諗起「米走雞」 招牌芝士雞煲,食過返尋味,今次去銅鑼灣分店再次品嘗💕。黃金芝士雞煲(小)$208原來細size都好大份,我地兩個女人仔夠食有凸,芝士碎份量可自由選擇:我地選了普通份量,另外自由選配洋蔥、中芹、芫荽等配料,令雞煲更加惹味! 真係每一件雞件都被香濃芝士包圍着,好juicy,雞肉亦很嫩滑,滲透着滿滿芝士香味,芝士控必食✌🏻。食完雞煲之後,就可以加湯再食打邊爐啦。 湯底有芝士湯和清雞湯選擇,我今次試下清湯,也不錯。小霜降PRIME牛板腱 $198🥩薄切牛板腱,脂肪分佈平均,肉味濃厚,肉身亦夠淋,正呀👍🏻手打五寶拼盤(半份)$63自家手打鮮制五寶丸有鮮蝦丸、先墨丸、鯪魚丸、豬肉丸、鮮牛丸,都十分新鮮,彈牙爽口。鵝腸 $53好大碟呀,顏色白雪雪的,洗得好乾淨,滾一陣好快就上碟食得。翡翠苗 (半份)$28估唔到半份翡翠苗都幾大份,青綠色清甜美味,好新鮮!

黃金芝士雞煲(小)$208

小霜降PRIME牛板腱 $198🥩
薄切牛板腱,脂肪分佈平均,肉味濃厚,肉身亦夠淋,正呀👍🏻

手打五寶拼盤(半份)$63

鵝腸 $53
好大碟呀,顏色白雪雪的,洗得好乾淨,滾一陣好快就上碟食得。

翡翠苗 (半份)$28
估唔到半份翡翠苗都幾大份,青綠色清甜美味,好新鮮!

2022-06-15
2022-06-21 44 浏览
米走雞係其中一間至愛雞煲店🐓,會食過返尋味~ 雞煲有黃金芝士煲🧀同火焰麻辣煲🌶選擇,兩樣都好吸引同惹味,保持一貫的水準👍👉🏻 火焰麻辣雞煲🐓($198)雞煲除左有得選咩辣🌶之外仲可以另加配料!可以多洋蔥辣醬另上,多芫茜又得😂一上枱侍應就會點火幫你炒埋🔥雞煲既辣醬味仲帶點獨特甜味👉🏻 哈哈蝦中寶 🦐($68)人氣配料!見好多人都叫😍有粒粒蟹籽係面頭,入面有好大粒既蝦同蝦膠勁彈牙!蝦味好濃😋👉🏻 響鈴(半份$32)依個響鈴係出邊嘅兩倍大😱King size,而且超級脆勁吸湯💦👉🏻 鮮製五拼盤餃🥟(半份$63)五拼盤餃分別係韭菜餃,鳳城水餃,鮮蝦雲吞,菠菜豬肉餃同和牛餃粒粒都勁大粒同足料,特別推介菠菜豬肉🤤,夠特別而且菠菜勁好食又唔苦澀🥰👉🏻 娃娃菜🥬(半份$28 )+ (紅薯粉 $22)打邊爐🍲必叫配料只要雞煲湯底好味就會索曬汁好好食😉
👉🏻 火焰麻辣雞煲🐓($198)

一上枱侍應就會點火幫你炒埋🔥雞煲既辣醬味仲帶點獨特甜味

👉🏻 哈哈蝦中寶 🦐($68)

👉🏻 響鈴(半份$32)

👉🏻 鮮製五拼盤餃🥟(半份$63)

👉🏻 娃娃菜🥬(半份$28 )+ (紅薯粉 $22)
打邊爐🍲必叫配料只要雞煲湯底好味就會索曬汁好好食😉