2021-07-07
同朋友俾廣告加好吸引左,點知中左大伏!依間嘢一定俾左好多錢落廣告!大家千祈咪去試伏!同fd都鐘意食台灣嘢,就去叫任食啦!我地等左45分鐘第一round啲嘢飯都未到,就同一個呀姨講聲,個呀姨聽完都有走去廚房大聲講xx號枱話無嘢食呀。 之後就有一兩個上左,咁我地再等啦,等左一個鐘,見到遲過我地嘅枱都上曬嘢食,我地再同另一個呀姨講我地等左好耐,好多嘢未到,佢就叫我地再等,上緊啦。如是者,我地等左一個半鐘後只係食左個大腸包小腸,魚蛋,三杯雞,仲有三杯嘢飲。覺得唔對路就再畫紙仔,之後佢就慢慢岀返我地第一round叫嘅嘢食,但其實都漏單。係最後個半個鐘先岀到呀!我地等左咁耐,催又催過,態度又差!仲要係佢啲嘢食都唔值咁多好評!叫左杯奶蓋茶,上面奶蓋好重奶粉味!之後到蚵仔煎,佢變左港式蚵仔煎蛋。再到芫荽餅(無影到)佢只係一塊皮包住生嘅芫荽,食唔落口!仲有個芫荽鹽酥雞,炸到乾曬又無味!真心唔想大家中伏!咪再信新假期!
之後到蚵仔煎,佢變左港式蚵仔煎蛋。
再到芫荽餅(無影到)佢只係一塊皮包住生嘅芫荽,食唔落口!
仲有個芫荽鹽酥雞,炸到乾曬又無味!
真心唔想大家中伏!咪再信新假期!