第三站

Station 3 Cafe
一向都知金雞廣場多嘢食,今次上嚟朋友介紹呢間西餐。一入到去已經見到幾枱附近返工嘅人嚟食嘢,加上環境舒服好坐,即時覺得值得一試。一點前嚟到被安排到坐卡位😎😎店內已經有新年氣氛煙三文魚寛條麵一上到枱聞到好香,好多白汁。食落寛條麵煮到啱啱好,仲有煙三文魚好大塊,食煙三文魚最怕太咸,好彩呢個唔會太咸,襯埋白汁食真係最夾。份量都比一般西餐廳多。洋蔥圈同埋蜜糖雞翼蜜糖雞翼焗到好香,食落口外脆內軟😋洋蔥圈炸得唔錯☺️叫咗個紅莓果茶,好足料😃好香紅莓味,消滯一流。鍾意飲果茶養生必試芝麻沙律菜沙律菜非常新鮮加$38有沙律同埋甜品揀咗朱古力蛋糕,同埋補差價要咗朱古力奶昔做ending.朱古力蛋糕唔止賣相好食落都好好味。

一點前嚟到被安排到坐卡位😎😎
店內已經有新年氣氛

煙三文魚寛條麵
一上到枱聞到好香,好多白汁。
食落寛條麵煮到啱啱好,仲有煙三文魚好大塊,

洋蔥圈同埋蜜糖雞翼
蜜糖雞翼焗到好香,食落口外脆內軟😋
洋蔥圈炸得唔錯☺️

叫咗個紅莓果茶,好足料😃
好香紅莓味,消滯一流。
鍾意飲果茶養生必試

芝麻沙律菜
沙律菜非常新鮮

加$38有沙律同埋甜品
揀咗朱古力蛋糕,同埋補差價要咗
朱古力奶昔做ending.
朱古力蛋糕唔止賣相好食落都好好味。
2023-01-19 55 浏览
旺角party room就好多但有野食又有野玩就比較小見🐻‍❄️今次嚟到呢間又有好野食 board game又齊👍👍👍正呀今次上嚟就揀左幾款board game玩同叫左兩個lunch set加一個燒牛肉沙律🤤🤤🤤黑松露帶子鮮菌燴意大利飯入口好creamy 😋😋😋食落口滿口都係忌廉同黑松露香味蟹肉雜菌忌廉闊條麵蟹肉份量好多😋闊條麵軟硬適中,食落啖啖都有忌廉汁唔會一啖有味一啖冇味👍👍👍呢度既花茶都好有特色🫖🫖好啱打卡,尤其係花果茶,玻璃壺放上小蠟燭🕯️上面啱哂打卡,靚靚🧡🧡🧡甜品擺盤都充滿左心思😍board game 選咗好多呀,簡單同難玩既都有得揀。最啱食飽飽用下腦🤓🤓🤓
黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
入口好creamy 😋😋😋食落口滿口都係忌廉同黑松露香味

蟹肉雜菌忌廉闊條麵

甜品擺盤都充滿左心思😍
2023-01-16 71 浏览
蟹肉雜菌忌廉闊條麵✨$118 3.8/5😋闊條麵上面鋪滿左勁多蟹肉😍 會食到少少殼不過唔算好多,反而覺得佢真係真材實料🤣雖然啲蟹肉唔算好鮮同重味~感覺上唔係太creamy,而且最出味嘅反而係三色椒🫠如果改善下就會好好多!不過都係好大份!黑松露帶子鮮菌燴意大利飯✨ 4.2/5😋又係超大份而且好重黑松露味🤤 意大利飯嘅口感係偏軟身嗰種,不過都係粒粒分明!帶子就其實係細細粒嗰種🤣不過都食到鮮味而且份量好多,好過好大粒但係得兩粒嗰啲🤣成個飯都好creamy 而且好夠味😍個飯仲有好多菇同埋洋蔥食落去好有口感🤤不過都會有少少膩~海鮮拼盤 $64 3.8/5😋因為OpenRice訂座會有discount,所以滿$200小食就半價!呢個海鮮拼盤感覺上就好似超市買嗰啲急凍炸物咁🤣特別係炸蟹鉗嗰啲麻麻🫠不過炸魚柳炸蠔炸帶子嗰啲都唔錯,唔會腥同唔會有雪味!跟餐沙律加藍莓芝士蛋糕 $38 1/5😋藍莓芝士蛋糕完全唔推薦,藍莓醬有少少奇怪嘅味道,芝士蛋糕食落好濕完全唔香芝士味🫠好似濕咗水咁…連個餅底都係勁濕完全冇香味🫠所以唔係太推薦。整體嚟講呢間Cafe坐得都幾舒服,而且食物質素都OK,而且超級大份!絕對係顛覆
蟹肉雜菌忌廉闊條麵✨$118 3.8/5😋

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯✨ 4.2/5😋

海鮮拼盤 $64 3.8/5😋

跟餐沙律加藍莓芝士蛋糕 $38 1/5😋

整體嚟講呢間Cafe坐得都幾舒服,而且食物質素都OK,而且超級大份!絕對係顛覆你Cafe一定食唔飽嘅印象🤣
2023-01-16 60 浏览
約咗個好耐冇見嘅fd 子,佢話要去旺角搵間坐得耐嘅café 吹下水,係金雞廣場嘅第三站,café 好有英國風,以Tube為裝修主題,環境四四正正,坐位多數是卡位,坐得舒服佢嘅MEUN 主要係做幾個餐,我地就叫咗黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,蟹肉雜菌忌廉闊條麵,佢嘅套餐係包一杯價值38蚊嘅飲品,另外加多38蚊就包埋新鮮沙律同甜品 ,咁抵食梗係要加甜品沙律啦另外仲叫埋特濃芝士薯條 蟹肉雜菌忌廉闊條麵上枱熱辣辣,蟹肉份量都多,意粉入口好creamy,佢仲有三色椒係入面,抵讚黑松露帶子鮮菌燴意大利飯, 黑松露味出色,帶子新鮮,雜菌份量都多,意大利飯咬落煙煙un un特濃芝士薯條 份量啱啱好,薯條粗身,上面淋上好多芝士醬 YUMMY 食到停唔到口吖最後係飲品同甜品,飲品我地叫咗水蜜桃綠茶同埋西柚紅茶,佢係用茶包浸住可保持住茶嘅味道,芝士蛋糕都好creamy,細細件唔太甜,啱晒細食嘅我

另外仲叫埋特濃芝士薯條

2023-01-10
2023-01-14 79 浏览
朋友帶我去旺角金雞廣場樓上鋪食晚餐,原來有間咁舒適嘅cafe,餐廳佈置以白色為主,令人感覺好relax,我地1830上到去,仲未有客,到左1900後就已經全場滿座。餐廳好貼心,預備左一啲桌上遊戲例如大富翁、飛行棋。。。等遊戲供食客耍樂,既可以聯誼一下又可以消磨時間。我哋二人點左兩個晚餐(包一個主食加一杯價值$38嘅冷/熱飲品),跟餐可另加$38有一份沙律菜及蛋糕,我哋實在太為食,仲點左一個特式拼盤。Dinner set 意式芝士肉醬闊條麵 $102分量多就不在話下啦!勁多肉醬,芝士帶出肉醬濃沃嘅味道,闊條麵軟硬度適中,好味。跟餐:水蜜桃綠茶(涷)濃濃嘅水蜜桃配上冷凍綠茶,超清爽好飲。Dinner set 卡邦尼煙肉雜菌意粉 $106熱辣辣嘅卡邦尼意粉,好creamy,濃郁嘅芝士香,再加上煙肉同雜菌,簡直係perfect match, 麵質口感彈性帶點煙韌。跟餐:西柚紅茶(熱)西柚味唔會比紅茶蓋過,因為採用紅茶包,所以可自己調校茶嘅濃度,唔錯。田園沙律及藍莓芝士蛋糕 跟餐+$38🥗田園沙律,新鮮嘅蔬菜配上日式麻醬,係我最喜愛嘅味道。🍰藍莓芝士蛋糕,藍莓少少酸酸甜甜,芝士味濃,芝士味又唔會

Dinner set 意式芝士肉醬闊條麵 $102

跟餐:水蜜桃綠茶(涷)
濃濃嘅水蜜桃配上冷凍綠茶,超清爽好飲。

Dinner set 卡邦尼煙肉雜菌意粉 $106

跟餐:西柚紅茶(熱)

田園沙律及藍莓芝士蛋糕 跟餐+$38
🥗田園沙律,新鮮嘅蔬菜配上日式麻醬,係我最喜愛嘅味道。
🍰藍莓芝士蛋糕,藍莓少少酸酸甜甜,芝士味濃,芝士味又唔會蓋過藍莓味,入口好嫩滑,餅底鬆脆,唔太甜!

小食:特式拼盤 $128
有洋蔥圈、芝士條、雞翼、日式餃子、咖哩角,雖然全部都係脆炸食物,邪惡到爆炸,但一啲油膩感都無。
要推介下芝士條, 外層金黃香脆,內𥚃滿滿嘅芝士,仲有拉絲效果添,芝士控一定唔可以錯過。

整體食物質素唔錯,份量多,價錢合理,職員有禮貌,座位寬闊,又有game玩。
  • 特色拼盤
2023-01-14 39 浏览
好多菜式都好吸引 叫左兩個主食 同小食 再叫埋個飲品兩個人都食唔晒 旁邊仲有好多三眼仔 好得意服務員態度和藹 上菜速度都好快 飲品方面取名好吸引 同埋都係勁大杯環境闊落,適🈴️同朋友一齊食住傾
好多菜式都好吸引
叫左兩個主食 同小食 再叫埋個飲品
兩個人都食唔晒 旁邊仲有好多三眼仔 好得意
服務員態度和藹
上菜速度都好快
飲品方面取名好吸引 同埋都係勁大杯
環境闊落,適🈴️同朋友一齊食住傾
  • 墨西哥香辣肉丸燴意粉
  • 蟹肉雜菌忌廉闊條麵
  • 特色拼盤
2023-01-13 67 浏览
🍽️ 呢間位於旺角金雞廣場嘅樓上Cafe, 之前已經同朋友試過食Tea覺得唔錯,今日就去食dinner!佢有dinner set 主要都係提供沙律、意粉、意大利飯 $96-132 連飲品,再+$38 就有埋沙律同埋蛋糕,都好豐富!🐚🍄🍚 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $128 👉🏻 佢係用細粒嘅帶子 不過份量都多,黑松露味好香。佢嘅意大利飯唔係煮到好硬個隻,我比較鍾意🫶🏻🐟🍄🍝 煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 $132 👉🏻 有三大塊煙三文魚,每一條意粉都有忌廉汁,朋友好鍾意😻特色小食拼盤 $128 👉🏻 有炸餃子🥟 蜜糖雞翼🍯 炸洋蔥圈🧅 炸芝士條🧀 炸咖哩角,都好豐富啊!趁熱食芝士條係會拉絲,我自己最鍾意食就係蜜糖雞翼,雞翼外脆內juicy 重要甜甜地😋飲品要左👉🏻 芒果紅茶、芒果乳酪+$10,飲品唔會太甜 幾好👍🏻 餐廳食物質素唔錯,人均$200。我地7點到 食到8:30走既時候全場坐滿哂,好多人食🫣

2023-01-12
2023-01-11 58 浏览
📍第三站 (旺角)旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室第三站位於旺角鬧市中心,離地鐵站只有3分鐘步行距離,地段一流。若遠離鬧市的繁囂,這間樓上Cafe會是一間不錯的選擇,店內寬敞舒適,座位全部是白色大梳化,非常寫意,而且位於高樓層,能夠俯瞰旺角的街景。Dinner Set性價比很高,包主菜和飲品,加$38更可以追加田園沙律和蛋糕。🍽️ 煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 ($126)賣相非常吸引,有朵煙三文魚花,煙三文魚好新鮮,不會太鹹,菌菇的種類有很多,配上忌廉汁,非常creamy!🍽️ 黑松露帶子野菌燴意大利飯 ($122)帶子切成細粒,同樣是野菌但配上黑松露汁,有不同的風味。意大利飯硬度適中,非常掛汁。🍽️ 田園沙律蔬果很新鮮。🍹玫瑰朱古力朱古力略嫌有點甜,配上玫瑰的香味,帶淡淡的清香。🍰 紐約芝士蛋糕 擺盤吸引,芝士味濃郁,蛋糕非常鬆軟。
📍第三站 (旺角)
旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室

🍽️ 煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 ($126)

🍽️ 黑松露帶子野菌燴意大利飯 ($122)

🍽️ 田園沙律
蔬果很新鮮。

🍹玫瑰朱古力
朱古力略嫌有點甜,配上玫瑰的香味,帶淡淡的清香。

🍰 紐約芝士蛋糕
擺盤吸引,芝士味濃郁,蛋糕非常鬆軟。
2023-01-11 40 浏览
約左朋友食飯但又想吹水得耐d就簡左呢間cafe,今晚冇限我地食幾耐,6點半食到10點兩個人叫左兩個set加一個小食食物質素同份量都好ok丫叫左一個黑松露帶子野菌意大利飯,松露味都夠既,帶子同菌都唔少dinner 加$38就可以有埋個芝士蛋糕同沙律,芝士蛋糕都ok,唔會好甜係個餅底唔係鬆軟值得一提個西柚紅茶好飲,唔會好死甜仲有個西柚味,係有點小驚喜既。因為叫左熱飲,所以叫左杯水加落去,佢都唔會淡金好多,都仲係有個西柚香整體兩個人食飯吹水真係ok坐都舒服,唔會好逼夾
兩個人叫左兩個set加一個小食
食物質素同份量都好ok丫

整體兩個人食飯吹水真係ok
坐都舒服,唔會好逼夾
黑松露帶子野菌意大利飯 芝士薯條
藍莓芝士蛋糕,紐約芝士蛋糕
2023-01-10
2023-01-05 45 浏览
今晚同亞妹去 MK 樓上 cafe 食晚餐. Station 3 之前都有食過, 亞妹話好想再去食.田園沙律好新鮮嫩綠嘅沙律菜, 芝麻醬好香蟹肉雜菌忌廉闊條麵好多蟹肉, 闊條麵黏滿忌廉汁, 又香又好食.海鮮拼盤蟹鉗、帶子、 蝦、魚柳及蠔, 樣樣炸到金黃酥脆, 點埋個千島醬 榛子朱古力 vs 玫瑰朱古力朱古力味好濃, 榛子及玫瑰花嘅清香, 各有特色, 我最 like 上面層忌廉, 非常幼滑 甜品又點可以缺少, 賣相吸引藍莓芝士蛋糕, 香濃芝士蛋糕, 上面係藍莓醬 紐約芝士蛋糕口感較為實在 d, 個伴碟咁靚, 增加食慾.食完餐飯, 個人就好似精靈咁, 已被收服了

田園沙律

好新鮮嫩綠嘅沙律菜, 芝麻醬好香

蟹肉雜菌忌廉闊條麵

好多蟹肉, 闊條麵黏滿忌廉汁, 又香又好食.

海鮮拼盤

榛子朱古力 vs 玫瑰朱古力

甜品又點可以缺少, 賣相吸引

藍莓芝士蛋糕, 香濃芝士蛋糕, 上面係藍莓醬

紐約芝士蛋糕口感較為實在 d, 個伴碟咁靚, 增加食慾.

食完餐飯, 個人就好似精靈咁, 已被收服了

2022-12-29 71 浏览
第三站💛G. 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $146H. 煙三文魚野菌忌廉闊條麵 $152特濃朱古力 +$6水蜜桃紅茶 (熱)*有得儲Mee積分💛 另收+1服務費人均消費: $167 (2人) -G. 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯🍚好香黑松露味🤤佢用嘅帶子係比較細粒份量都比較多👻不過啲飯嘅硬度未去到risotto個種硬同埋感覺上都有啲漏食多咗 會唔想食🥺.H. 煙三文魚野菌忌廉闊條麵🍝😮‍💨:意粉OK嘅但係唔知點解食唔到好多🥺啲白汁都足夠可以撈晒成個闊條麵同埋佢都有啲大件啲嘅蘑菇做配料🍄.特濃朱古力🍫😮‍💨:朱古力香精水有啲似就咁朱古力粉溝水多過係有種奶味嘅朱古力有啲難飲🥺.水蜜桃紅茶 (熱)🍑☕️溫度未去到熱辣辣 不過都可以暖笠笠🥰茶味都有嘅個茶包都慢慢滲啲清甜嘅蜜桃味😋甜度適中·以上評價 同😮‍💨一齊寫所以帶返頭盔先👷🏽 記憶耐咗+唔想寫體諒吓個質素~-20/12/2022 ate-好味程度:🌕🌕🌕🌑🌑抵食程度:🌕🌕🌑🌑🌑環境靚靚:🌕🌕🌕🌑🌑服務態度:🌕🌕🌕🌑🌑會回頭率:🌕🌕🌕🌑🌑·#od旺角覓食之旅#od食西式嘢·希望疫情快啲完結啦💛大家都要身體健康💛
第三站💛
G. 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $146
H. 煙三文魚野菌忌廉闊條麵 $152
特濃朱古力 +$6
水蜜桃紅茶 (熱)
*有得儲Mee積分💛

希望疫情快啲完結啦💛
大家都要身體健康💛
2022-12-20
2022-12-25 96 浏览
旺角一向多樓上cafe,大大話話都去左唔少間,唯獨station3最令我會有想再黎既感覺,原因係性價比高。Cafe因應唔同時段會有唔同set選擇,當日晚市黎幫襯,有8款選擇甘多,總有一款岩口味,而且價錢亦都非常之相宜!另外最值得讚既係連飲品都有甘多選擇,真係花多眼亂!我地二個人各自叫左晚餐加甜品。一樣都會有沙律飲品。黑松露帶子鮮菌燴意大利飯:好香黑松露味,食落好creamy.卡邦尼煙肉意粉:作為配料既煙肉好多,意粉掛汁。最後甜品一樣無令人失望,2款唔同口味既cheese cake.
另外最值得讚既係連飲品都有甘多選擇,真係花多眼亂!

我地二個人各自叫左晚餐加甜品。一樣都會有沙律飲品。
卡邦尼煙肉意粉:作為配料既煙肉好多,意粉掛汁。

2022-12-18 112 浏览
齋吹水有時都會幾單調,間唔中要搵下d有boardgames 嘅cafe第3站真係好多boardgames,款式算多,重點要讚嘅係,每款遊戲都有3,4副存貨,終於唔洗等人玩完先有得玩啦,都唔洗驚人地冇得玩lu~仲有樣野自己都幾介意,枱櫈高度真係岩岩好,唔洗客人吊住對手玩,搞到最後玩到人地要收工都唔知,大家就知我地食得玩得幾舒服啦力量,士多啤梨+菠蘿+梳打,正!酸酸甜甜,飲完真係充滿力量啦!熱情果沙冰,杯上面仲多左10cm高,飲到尾都未融曬,由頭冰到尾,夏天就爽,冬天挑戰真係不得了。。。食物方面,叫左套餐,加38蚊有埋沙律甜品西班牙煙鴨胸燴飯,鴨胸味入曬落d飯度,燴飯非常creamy,中間果幾啖配埋芝士食仲好味煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵,建議上菜等多一陣仔先食,為食嘅我一黎食左啖,掛得唔夠多汁,傾多2句計,完全唔同曬,個野菌炒到好乾身,食落去居然保留住個菇菇本身嘅口感,正!特濃芝士薯條,一上黎果下幾失望嫁,因為d醬感覺好少,大家特濃個點好似唔太一樣,但係!!!食到底我錯啦,個薯條係面一堆芝士醬,底再一堆芝士醬,佢係 <真。特濃芝士薯條>!!!法式朱古力芝士蛋糕,第一次接觸,好特別嘅朱古力味

食物方面,叫左套餐,加38蚊有埋沙律甜品

法式朱古力芝士蛋糕,第一次接觸,好特別嘅朱古力味,口感似幕斯多dd
藍莓芝士蛋糕,唔係好甜,係一隻冇咁硬嘅芝士蛋糕
2022-12-14
  • 特濃芝士薯條
今次同豬仔拍拖,嚟到位於旺角既樓上cafe,哩間餐廳環境開揚,餐廳位於25樓,近窗嘅位置可以望到旺角嘅景色😍坐位係純白色嘅梳化,夠晒闊落,啱晒朋友或者一家大細嚟聚會,餐廳佈置咗好多聖誕嘅裝飾,聖誕節嚟呢度聚會一流,情侶拍拖都好適合💕餐廳員工好有禮貌,比較年輕,服務態度好好🤗呢間樓上Cafe有好多board game可以俾大家玩,啱晒大家聚會,係度玩成日都冇問題呀😆😆😆✨✨煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 $126賣相非常吸引,煙三文魚砌成一朵玫瑰花🌹好有心思,而且份量好足夠!每一條闊條麵都充份掛住濃濃既忌廉醬汁,而且闊條麵好有咬口,一啲都唔會過淋,煙三文魚咸度到適中,唔會過咸,野菌份量好多,忌廉奶味好香濃,非常出色!必點👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻✨蟹肉雜菌忌廉闊條麵 $118蟹肉份量好多,淡淡蟹肉好鮮甜🦀每一條闊條麵都充份掛住濃濃既忌廉醬汁,幾點奶味香濃,而且闊條麵好有咬口,一啲都唔會過淋!忌廉同蟹肉好夾,再配上三色椒同野菌,口感層次豐富😆,必點👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻✨套餐加配田園沙律🥗及蛋糕 🍰+$38田園沙律夠晒新鮮,配上芝麻醬,呢個組合冇得彈!有三款蛋糕可以揀,紐約芝士蛋糕、藍莓芝士蛋糕、法國朱古力
✨煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 $126

✨蟹肉雜菌忌廉闊條麵 $118

✨套餐加配田園沙律🥗及蛋糕 🍰+$38
田園沙律夠晒新鮮,配上芝麻醬,呢個組合冇得彈!有三款蛋糕可以揀,紐約芝士蛋糕、藍莓芝士蛋糕、法國朱古力蛋糕。中我哋選擇咗紐約芝士,芝士味道非常濃郁,仲好幼滑,唔好睇佢細細舊,蛋糕非常厚實,夠晒香濃😋仲有忌廉,焦糖及朱古力粉裝飾,賣相唔錯👍🏻👍🏻👍🏻

🌸所有套餐送$38飲品,多咗就要補差額,呢度嘅飲品選擇種類好豐富,有花茶、乳酪、冰沙、果茶、奶昔等等,種類超級多😍個人認為佢哋嘅飲品好出色,口感好清新,賣相又好靚😍好推薦大家試吓呢度嘅飲品😋

✨水蜜桃乳酪🍑 +$10
水蜜桃味味道啱啱好,唔會太濃,又唔會太淡,乳酪味唔會太酸,飲落好清新😋仲有忌廉喺面,多咗口感層次😆

✨熱情果乳酪 🍹 +$10
熱情果果醬同乳酪,味道酸酸甜甜,好清新,乳酪唔算太濃味,口感好清新,加上忌廉喺面,撈埋一齊好夾😋😋

✨蜜糖雞翼 $62
一上枱蜜糖焦香味好香濃,芝麻同香草喺面頭好靚。份量有六隻雞翼,每隻都金黃香脆,焗得好入味,肉質好滑,蜜糖味甜甜的同雞翼好配搭,今日本身鹹鹹地,鹹甜鹹甜好惹味😋😋😋鍾意食雞翼嘅朋友,一定要試吓呢度嘅雞翼🤗必點👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

🌸哩到設有最低消費,為每位一杯飲品

🏠 第三站 (旺角)
2022-12-15
2022-12-14 71 浏览
旺角一間佔地面積大寫意舒服 位於金雞廣場25樓眺望成個旺角景色白色梳化睇落舒服 設計簡約風 食物有水準 認真製作另外有間廂房 啱晒成班朋友玩board game食嘢gathering吹水 蟹肉雜菌忌廉闊條麵$82蟹肉夠多夠豐富 忌廉醬汁Creamy蟹肉忌廉,配上闊條麵 飲啖皇帝夠過癮🍹 皇帝 🫅🏾跟餐加$10蜜糖芥末單骨雞翼$76蜜糖芥末醬 單骨雞翼設計新穎 同出面嘅單骨雞翼有啲唔同 睇得出做過特別處理 香草🌿加上香脆 一個一啖肉墨西哥雞翼 $66熱辣辣鐵板上 墨西哥醬汁,紅椒青椒,洋蔥蒜蓉麻辣地酸酸地上枱燒牛肉沙律$76芝麻沙律醬配上新鮮果蔬 牛肉有成6-7塊 😆朱古力蛋糕$36第三站 旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室
旺角一間佔地面積大寫意舒服
位於金雞廣場25樓
眺望成個旺角景色
白色梳化睇落舒服
設計簡約風 食物有水準 認真製作

蟹肉雜菌忌廉闊條麵$82
蟹肉夠多夠豐富 忌廉醬汁Creamy
蟹肉忌廉,配上闊條麵 飲啖皇帝夠過癮
🍹 皇帝 🫅🏾跟餐加$10

蜜糖芥末單骨雞翼$76

墨西哥雞翼 $66
熱辣辣鐵板上 墨西哥醬汁,紅椒青椒,洋蔥蒜蓉
麻辣地酸酸地上枱

燒牛肉沙律$76