2009-06-30
你知唔知道我地前幾日上去夜晚攪party,真係差到冇朋友lo~~~第一,位的問題~~逼到死,叫佢加位又唔肯,唯有成晚都係膊頭掂膊頭!!根本唔夠大lo~真係好差lo!第二,野食問題,,,有個螺絲粉勁難食,不過其他都算係咁!!第三,野飲問題,本來都有三樣野飲,但係點知食食下,得返一種,仲要係最難飲個隻,it is really,disgusting,第四,設施問題,明明個web site話有wii,ps2個d,仲有卡啦ok,點知上到去一樣都冇,電視又冇,冷氣機開左=冇開!第五,亦都係最重要個樣,就係價錢問題!!我地2x人上去,得10盒野食,又冇得包場,嘈到死,我見到人地打上黎個篇食評,話包場都係$13x幾我地以家埋單每人都要差唔多$150先落到街呀,,感覺上比人呃左lo!!!!!你真係幾難想我地再黎呢個場!!!希望你地見到呢個post之後,會勁慎重考慮黎唔黎呢到攪party!!
第二,野食問題,,,有個螺絲粉勁難食,不過其他都算係咁!!