2021-09-18
想食特色日本菜?食浜燒料理就識合不過皆因材料一定新鮮美味只看裝修都已經見到別具日本風情餐廳而家做緊活動 - 只要Like某社交平台,客人就可以參與『一手赤蝦』活動你拎到幾多隻蝦,就屬於你啦~之後餐廳會按照你喜好幫你煮熟/做刺身「京都漁港套餐 $498/位」今日揀咗京都漁港套餐 套餐包括前菜,浜燒料理,自選食事和甜品 【刺身五點】有三文魚,油甘魚,赤蝦,池魚皇及左口魚魚生肉質富有彈性,赤海蝦鮮甜爽滑【北海道帆立貝】帆立貝鮮甜,新鮮無腥味,烹調過程中加入鰹魚清酒海苔汁帶出帆立貝鮮味【函館北寄貝】大大個北寄貝好吸睛北寄貝肉質鮮甜,加入配合柚子胡椒汁去煮,估唔到味道都幾夾【青森殘酷網鮑】殘酷網鮑都真係幾殘酷,但係活鮑魚整出嚟嘅肉質係非常爽口彈牙,味道更香更鮮【人氣蟹味噌甲羅燒】蟹蓋入面有蟹膏,蟹肉,鵪春蛋,攪拌之後放上烘至香脆的麵包一齊食,口感豐富【鐵板燒椰菜炒拉麵】拉麵可以選擇牛肉或豬肉,我就揀咗牛肉牛肉烹調時間啱啱好,軟韌適中拉麵吸入鐵板燒醬汁再炒,非常惹味總括而言,呢度嘅食材非常新鮮,烹調過程客人一目了然,絕對可以滿足大家的味覺及視覺推薦大家一試!
食浜燒料理就識合不過
皆因材料一定新鮮美味
只看裝修都已經見到別具日本風情
你拎到幾多隻蝦,就屬於你啦~
之後餐廳會按照你喜好幫你煮熟/做刺身
「京都漁港套餐 $498/位」
【刺身五點】
有三文魚,油甘魚,赤蝦,池魚皇及左口魚
魚生肉質富有彈性,赤海蝦鮮甜爽滑
【北海道帆立貝】
【函館北寄貝】
大大個北寄貝好吸睛
北寄貝肉質鮮甜,加入配合柚子胡椒汁去煮,估唔到味道都幾夾
【青森殘酷網鮑】
【人氣蟹味噌甲羅燒】
【鐵板燒椰菜炒拉麵】
拉麵可以選擇牛肉或豬肉,我就揀咗牛肉
牛肉烹調時間啱啱好,軟韌適中
拉麵吸入鐵板燒醬汁再炒,非常惹味
總括而言,
推薦大家一試!