2005-07-25 15 浏览
目黑0係屯門開左分店, 可以好近我屋企~ 我見價$ 唔係好貴, 同元祿差唔多jar~~~三文魚siushi 都係$9 jar~入到去食左d好special 的sushi, 如sushi三文治(唔記得左個名), 牛油果軟殼蟹sushi(好好味), 帶子芝士sushi, .....總之d 料好多la, 我仲try 左個日式海鮮燒餅, 一般la, 好薄, 冇咩口感, 最衰係連海鮮都冇咩ma~我見人地, 仲可以叫埋O'Sweet的甜品黎食,真係好開心~同埋我都好滿意d 服務, 因為d waiter 會幫你拉埋chair if 你坐迴轉~

2005-07-24 11 浏览
同女朋友同個friend去試下這間新迴轉壽司店,晚上10點唔駛等位,佢開到1點的,可以坐好耐。壽司是係師父手握的,飯唔會散,唔錯!迴轉枱上的壽司比較乾,成日見到d鰻魚壽司係面前經過...最後都係睇餐牌order。d侍應都幾後生,反應快,又成日過來加茶,服務態度一流。芒果三文魚反卷同甘蝦海鮮卷值得一試,幾好味。環境都唔錯,係d枱椅比較高,有少少吊脚。枱底又無地方放袋...整體都ok啦!有下次!
(非会员)
2005-07-24 1 浏览
前幾日走左去食~吾屎等位,之後入到去立即拎左碟三文魚壽司食<<<$9,麻麻地啦都~之後叫左兩碟珍寶三文魚壽司同一個$98既刺身>>>兩樣都係得個樣字~吾多好食,元綠仲好食過佢~埋單個陣個經理又問長問短~下次俾都吾去>.<
星期三6:15pm 同dad , mom去食, 唔洗等, 大約7:00 就有人等啦!一坐低, 有green tea 飲, 不過唔係自助o既, 係佢沖俾你的, 但係淡到同滾水無分別~好啦, 食sushi 啦, 面頭d 魚生好簿, d 師父真好技術!印象中都無咩好味o既, 食過有memory o既:1)墨魚> 又dry 又唔新鮮.......2)甜蝦> 好幼, 好細隻, 有時百佳都大過佢.....3)針魚> 好腥, 唔好叫!4)目黑箱押> 好似係d selmon d 頭頭尾尾製成的, 又少料, 又唔好味5)軟殼蟹牛油果反卷> d 軟殼蟹得好細件, 而面o個d 蚧子都係!其他唔記得喇, 不過個槍魷魚就唔錯, 幾鮮味!3 個人, 17 碟, $ 27x 成$90 一個wor, 我就唔會再encore 喇!service 就好一般啦, d staffs 唔多smart~

印象中都無咩好味o既, 食過有memory o既:

1)墨魚> 又dry 又唔新鮮.......
2)甜蝦> 好幼, 好細隻, 有時百佳都大過佢.....
3)針魚> 好腥, 唔好叫!

其他唔記得喇, 不過個槍魷魚就唔錯, 幾鮮味!
3 個人, 17 碟, $ 27x
成$90 一個wor, 我就唔會再encore 喇!

2005-07-23 4 浏览
d三文魚刺生好厚~ 好有口感~ 壽司都ok~蟹子壽司幾好食~佢話係手握壽司~ d飯都唔會好易散既~非紅假等位都快~但係一到星期六日... 等左成個鐘~個度最差係叫四個人坐住三個人位三個人坐住兩個人位...點坐呀=.=係荃灣區以元綠同元氣作比較~排名係1(最好):元氣2:目黑3:元氣~坐order枱落order唔好一次落好多~因為佢都係都迴轉枱一樣一碟碟上~
d三文魚刺生好厚~ 好有口感~
壽司都ok~
蟹子壽司幾好食~
佢話係手握壽司~ d飯都唔會好易散既~

非紅假等位都快~
但係一到星期六日... 等左成個鐘~
個度最差係叫四個人坐住三個人位
三個人坐住兩個人位...點坐呀=.=

係荃灣區以元綠同元氣作比較~
排名係1(最好):元氣2:目黑3:元氣~

坐order枱落order唔好一次落好多~
因為佢都係都迴轉枱一樣一碟碟上~