2005-07-26
呢間白木屋聽個名都好盞鬼啦,,,隔離都有間戲院,睇完戲來食野都幾正,而且環境都好好喔,好清休,而且設計好有日本feel咖~~而且waitress都好有禮貌!服務都吾錯!不過有時可能太忙啦.都會有少少出錯!不過去得2次,都發覺改左好多啦,,,服務水準比之前更好d~~~~ 呢間野食物都好得意~特別係個pizza,又簿又脆.又香,牛肉粒都好正啊,,個炸的雞軟骨都好好味,辣辣地脆脆地,一食停吾到口~~仲有幾樣野都好好味咖,不過吾記得左d名啦,,,可惜d食物的選擇太少啦! 不過最最最,,,,,,,值得推介俾各位識食的人嘎係他地的甜品,有個卡娃依雪糕.好靚咖,,見到都吾捨得食,,,仲有個綠茶雪糕都好好味,,,,下次去我都會試下個,,,芭菲(好似係甘嘎名) 他地的甜品真係吾錯咖~~值得識食的我地試下~~~