2016-10-09 125 浏览
每次做完運動都想食甜的,今天在沙田踏單車。見到這間的門外有個大心心,吸引了我的目光,便走了進去試試。這裏的裝修走田園風格,木造的牆壁配上粉紅色的枱櫈,很少女。甜品選擇多,菜單上的圖片吸引,真是款款都想要試。點了個花膠椰皇子,滿滿的花膠和蓮子鋪滿了整個椰皇,很有氣派,燉蛋香滑,少少甜,令蛋味突出,用上椰皇,令燉蛋增添一份椰香,口感滑滑的椰子肉,令口感非常豐富。芒果窩夫賣相吸引,窩夫呈心型,一共有四個心,芒果肉與芒果汁圍著窩夫畫成了一個圓形。窩夫很脆,甜度適中,配上雪糕,口感又脆又滑,芒果味香濃。心太軟的外層很脆,流心用了黑朱古力,可可味較重,甜度適中,主要的甜味來自外層的朱古力蛋糕和雲呢拿雪糕,黑朱古力的可可味在口裏留有餘香。
甜品選擇多,菜單上的圖片吸引,真是款款都想要試。
2016-10-09
2016-10-04 146 浏览
之前朋友曾買過外賣給我吃,當時已經覺得印象很深,沒想到沙田附近也有分店。當然要點焦糖布丁椰皇,上面的布丁焦糖味特出,但又不會過甜,底下是如jelly的椰皇,爽口又帶椰味,上面軟的口感下面是爽的,配搭很特別,和之前吃的一樣好味。另一個點了西瓜豆花,上面有個雪糕,內有水晶西米,豆花和西瓜,西瓜量比較少,感覺沒有雪糕的話會更搭,雪糕融得很快。

$45 (宵夜)
2016-10-04 171 浏览
今日去新城市食個午餐,之後行下街,忽然好想食甜品就拉埋男友去甜品店,這間店之前位置係沙田廣場時經過都好多人,宜家搬左去好運中心地下,店鋪大左,坐都舒服d。桃寶燕窩椰皇子($48):椰皇裡底放左椰皇水制作成的啫哩,面層就放滿桃寶同燕窩,入口非常清甜爽口侯爵特濃72心太軟($48):即叫即焗,包保一定會熱辣辣,用杯上就唔會一食果下d朱古力流心流晒落隻碟到,朱古力味濃,流心做得唔會太稀,配埋雪糕黎食十分好。重口味($38):一碗有新鮮芒果、方果、雪米糍、涼粉、西米及椰汁底,啖啖都食到不同口感,材料都互相配合,一碗糖水好似食左幾碗不同款式咁
侯爵特濃72心太軟($48):

,朱古力味濃,流心做得唔會太稀,配埋雪糕黎食十分好。
2016-10-02
2016-10-02 1741 浏览
國慶假期沙田的確少左好多「代購從業員」,至少拖住行李既人少左,行步路都快d。襯住呢個好時機,本小姐決定呢個星期日唔做宅女,而係孖住朋友出街食晏兼行街~行街行到甘上下,就諗住陪朋友去好運中心嗰度搭巴士,點個就係佢等車個巴士話正正有間甜品店--甜入心~一路等車我一路望住門口既餐牌,最後我雖然仍然好飽但都忍唔住拉左朋友入去食埋個甜品先走~入面主要色調係粉紅,岩晒女仔~而且仲有d心型裝飾,情侶嚟都幾「甜入心」~望左陣餐牌,心大心細樣樣都想食,因為餐牌上會有介紹該店主要食材既營養同益處!我對眼對「美白!」、「骨膠原!」、「養顏!」、「適合愛美人士!」呢d字眼特別敏感XD 最後兩個人叫左四樣甜品~1)《龍眼青筋露(凍)$36》入面有:龍眼、Q珠、龍眼冰。龍眼味道唔會好甜,清清地唔會甜膩~加上龍眼同Q珠就令整體增加口感。大部分甜品都可以+$7另加桃寶(桃脂)~功效好吸引,女人如我見到「骨膠原」三個字都會變得毫不猶豫全部放晒落口!所以我就+$7要左一碗桃寶(桃脂)~味道清甜,口感似有彈性既啫喱碎;容易夾到唔同口味,都幾百搭~2)《桃寶燕窩椰皇子(凍)$48》Menu中寫係一位叫Tong Fu既業餘設計

1)《龍眼青筋露(凍)$36》
2)《桃寶燕窩椰皇子(凍)$48》
Menu中寫係一位叫Tong Fu既業餘設計師設計既menu~好似即刻吸引左甘。不過呢個甜品真係好得!椰子中既汁雪成透明椰汁啫喱,再於啫喱上放上燕窩&桃寶, 兩者都係味道清甜既啫喱口感,令人食落一d都唔會覺得甜膩,而且養顏又唔肥~最後更可以挖埋d椰肉食~
3)《焦糖布甸椰皇子 (凍)$42》
呢款椰子皇入面有三層,最底層係透明椰汁既啫喱,中層係燉奶,而面層就係焦糖雞蛋布丁~呢款就比《桃寶燕窩椰皇子》甜~ 燉奶好滑嫩,焦糖雞蛋布丁好香蛋味,焦糖唔會太糖,整體甜度剛好。
4)《綠茶心太軟(熱)$46》
呢款餐牌寫係*新品*嚟,我又係綠茶控,飽飽地都忍唔住要叫呢個心太軟!心太軟最重要既係**流心**,呢間「甜入心」完全做得到!熱烘烘既心太軟送到枱上,十分期待下將心太軟切開,綠茶心即刻流晒出嚟,甜度仲要剛好,完全無令人失望!每口溫熱既心太軟連綠茶醬加綠茶雪糕食係係滿足到言語都表達唔到~
呢間甜品店既價碼好實惠,品質又唔錯,沙田食甜品又一好選擇~
2016-10-02
2016-09-30 307 浏览
經過沙田的時候,都看到這間門面企理的甜品店,一直想吃,但未有機會。雖然是平日,但店內的人流很多,遲一步就要等一下枱了!*燕窩蛋白燉原個木瓜($55)對切的木瓜,中間挖空,放入暖暖的燉奶,再鋪了燕窩。燉奶很滑,又不會太甜;但是木瓜不夠熟,所以不夠甜;燕窩帶點爽口,沒有味道的,甜味都是來自燉奶。*桃寶燕窩椰皇子($48)像寒天、啫喱的甜品,不會太甜,很滑;因為用椰皇盛著的關係,所以桃寶和燕窩都帶點淡淡的椰子味。*綠茶心太軟($46)這個心太軟就真的等到頸都長了,等了約四十五分鐘,原來出了幾次都塌了。不過是沒有令人失望的,綠茶心太軟不會過熟而變成綠茶蛋糕,時間剛剛好;中間的流心很濃綠茶味,不過偏甜了一點,再飲一口店內免費提供的果茶,剛好中和一下甜味了!除了綠茶心太軟,綠茶雪糕都沒有令人失望,就算先吃了較濃味的心太軟,仍然覺得雪糕是夠味的。

雖然是平日,但店內的人流很多,遲一步就要等一下枱了!

*燕窩蛋白燉原個木瓜($55)

對切的木瓜,中間挖空,放入暖暖的燉奶,再鋪了燕窩。
燕窩蛋白燉原個木瓜
*桃寶燕窩椰皇子($48)
像寒天、啫喱的甜品,不會太甜,很滑;
桃寶燕窩椰皇子
因為用椰皇盛著的關係,所以桃寶和燕窩都帶點淡淡的椰子味。
桃寶燕窩椰皇子
*綠茶心太軟($46)

2016-09-29
$75 (宵夜)
2016-09-28 1196 浏览
在中大上3日course,難得去到沙田那麼遠,我便和在港島住的同事兼好友放學後去吃糖水,順便吹水。來到新城市廣場附近的的甜入心,店子裝潢簡單,以粉系作主題,盆栽裝飾帶點小清新,最可愛的是到處都可以發現到椰皇子而成的pokemon精靈球。椰皇子是小店的主打,款式甚多,我第一眼就把目標鎖定在榴槤飄香椰皇子($56)。誰知友人從來未有吃過榴槤,不知味道如何但又不肯嘗試。既然如此,就必須要一試啦。榴槤飄香椰皇子($56)大大舊榴槤肉放在上面,份量多到快要滿瀉,我未吃先興奮!榴槤肉下是椰子布丁,布丁單吃味道清甜,有椰子的天然清香,但和榴槤肉同吃則難免被榴槤的濃味所遮蓋,不過每啖都吃到濃郁的榴槤味,榴槤控的我完全大滿足!至於友人,對榴槤的氣味不太抗拒,叫他嘗一口也能接受,我相信過一段時間他應該也會愛上榴槤獨有的味道吧。他另點了焦糖布丁椰皇子($42),饞嘴的我也試了幾口。有凍有暖選擇,一向養生的他自然選擇暖。少許失望的是成品雖不算凍冰冰,但溫度還是不夠。不過味道還算不俗,焦糖布丁加上椰子布丁,甜度適中,不少得要刮刮椰皇肉,喜歡清甜椰香的相信會喜歡這個小店皇牌。餐廳還有英式果茶可以自助斟。想不到果味
榴槤飄香椰皇子($56)

他另點了焦糖布丁椰皇子($42),饞嘴的我也試了幾口。

餐廳還有英式果茶可以自助斟。想不到果味亦濃郁,果和茶比例剛好。
其實,小店最令人甜入心的不是甜品,而是人情味吧。店員親切的笑容令我和友人留下良好印象,我們亦見到店員和鄰桌的年青食客表現熟絡,相信小店能夠憑着這份令人甜入心的服務繼續做得更好吧。
2016-09-27 126 浏览
最近比較忙, 沒有去沙田甜入心一排, 竟然搬到好運中心地下了, 某個星期六下午, 很想吃一點甜,於是搬銷後初次光顧了這小店小小的一家店, 裝潢很清爽利落! 跟之前一樣是有自助果茶, 但那旁邊的椰皇精靈球也太吸眼了吧我點了焦糖布甸椰皇子根本就是每次必點的! 上面的布甸好香蛋味,椰皇水很清甜, 加上透明的jelly 跟椰皇水味道極夾, 每次來一定點! 吃時有一種很清潤的感覺, 而且還可以揀凍食和暖食,, 非常貼心原來有椰皇的甜品可以揀不用椰皇殼上, 於是老公點了話個不用殼的芒果出浴椰皇子我也吃了兩口, 小丸子一直不是我杯茶, 所以沒有吃, 問老公是什麼味: 面粉的味….(有點玄….)但芒果夠甜, 跟清甜的椰皇jelly放左一起, 意外地襯托出層次就此, 多謝收看(鞠躬)
小小的一家店, 裝潢很清爽利落!
跟之前一樣是有自助果茶, 但那旁邊的椰皇精靈球也太吸眼了吧
我點了焦糖布甸椰皇子

就此, 多謝收看(鞠躬)
2016-09-10
跟朋友瘋狂SHOPPING了幾小時,想在沙田市中心找間咖啡店或甜品店歇腳並不容易,朋友介紹了這間甜入心!原來椰皇一向是Signature,但小妹更大愛這裡的松露雪糕!黑松露吐司粒粒山 (黑松露雪糕、焗吐司山、焦糖醬)  $55Baked Toast Hill with Perigord Truffle Ice Cream & Caramel Sauce 賣相吸引,一粒一粒的香脆吐司叠成「粒粒山」,雪糕球和吐司面頭先淋上焦糖醬,再灑上細碎的玫瑰花瓣,頂頭配上一片青綠色的薄荷葉!相機先食~黑松露雪糕是店主自家手製的,小妹也是第一次品嚐!入口已是一啖啖松露香,奶味平衡,雪糕幼滑。而且吐司烤焗的時間得宜,香脆可口,加上少許煉奶再沾一啖松露雪糕,口感與味道一流!黑松露撻   $32Perigord Truffle Tart 品嚐完甜的松露滋味,再嚐嚐咸點!雜菌加入黑松露醬炒香,松露醬絕不吝嗇!撻皮也夠薄夠脆!值得encore~焦糖布甸椰皇子 (凍)     $42Caramel Pudding & Coconut Pudding (Cold) 原來椰皇子內裡的椰子汁已抽取出來造成椰青啫喱,再放回
黑松露吐司粒粒山 (黑松露雪糕、焗吐司山、焦糖醬)

黑松露撻   $32
Perigord Truffle Tart

焦糖布甸椰皇子 (凍)
焦糖布甸椰皇子 (凍)     $42
原來椰皇子內裡的椰子汁已抽取出來造成椰青啫喱,再放回椰皇子裡頭,非常清甜爽口!再放入焦糖布甸,並加入椰奶!布甸也是出色之作,雞蛋與焦糖香兼備,有如在日本甜品店吃到的風味!
桃寶燕窩椰皇子 (凍)
桃寶燕窩椰皇子 (凍)     $48
Swallow’s Nest Coconut Pudding (Cold)

朋友選了桃寶燕窩,準要養養顏、滋潤一下!底層也是注入了爽口清甜的椰青啫喱,左面透明白色的是燕窩,右面略呈黃色的是桃寶。原來桃寶可以降脂啊~又有豐富的骨膠原,姊姐們要試試!

這間小店用心製作,可惜點餐後製作需時,假日下午茶時間到訪,某些甜品可能要待20分鐘才能出品。
免費自助英式果茶
2016-09-25
黑松露吐司粒粒山 (黑松露雪糕、焗吐司山、焦糖醬)
黑松露撻
焦糖布甸椰皇子 (凍)
桃寶燕窩椰皇子 (凍)
  • 黑松露吐司粒粒山
2016-09-26 124 浏览
龍顏大怒($36)十分有趣的名字,第一眼看到也不禁會心微笑。材料有龍蝦、Q珠、西米和大大球雲尼拿雪糕,椰汁做底,整碗甜品椰味突出,加上Q珠及西米增添咬口,消暑之作。如果龍眼的清甜味可以強烈一點會更符合甜品名吧!特別一讚的是店員服務很好,亦有不厭其煩地解答我們問題。
龍顏大怒($36)

特別一讚的是店員服務很好,亦有不厭其煩地解答我們問題。
2016-09-24 272 浏览
大熱天時逛完街,最理想當然是吃甜品,清涼消暑又能過口隱。早幾個月前來好運中心的甜入心吃甜品,當時它在一樓商場外的舖位。幾個月後的今天,它已搬家到底層近巴士站的舖位。重新裝修後的甜品店,以綠悠悠的彷製植物作佈置,感覺清新醒神有朝氣。榴槤飄香椰皇子 ($56)榴槤和椰子為夏日甜品必備的材料,兩者的味道合拍得可稱得上為天作之合。甜品以原個椰皇盛載著,最上層亦最亮眼的是那大片的榴蓮蓉,它的周圍被晶瑩剔透的粒粒爽口西米包圍著。榴槤蓉沐浴在椰汁雪花冰中,香甜的榴槤蓉搭上香滑的椰子冰,非常非常好吃!甜品的最底層是採用天然椰子水製作的啫喱,同樣很好吃。吃完甜品後,你會發現椰皇內層還藏着一層椰子肉,椰子肉香甜嫩滑,切勿浪費。自製雪糕椰皇子 ($48)雪糕有四款選擇,有黑松露、焦糖布甸、香蕉和椰子。四款選擇中,我選了椰子雪糕。椰子雪糕香甜又幼滑,椰香豐富,奶味十足,愛椰子的人士不能錯過。雪糕的下層,跟榴槤飄香椰皇子一樣,是椰子水啫喱。同場加映:免費自助水果冰茶有免費飲品提供的甜品店,實在非常罕見。此甜品店提供免費的水果冰茶,客人可自助任飲。紅茶加入淡淡的蜜桃味,雖然說不上好喝,但在解喝功能上仍不錯。
大熱天時逛完街,最理想當然是吃甜品,清涼消暑又能過口隱。

榴槤飄香椰皇子 ($56)
榴槤飄香椰皇子
自製雪糕椰皇子 ($48)
椰子雪糕椰皇子
同場加映:免費自助水果冰茶
免費自助水果冰茶
2016-09-06
$50 (宵夜)
榴槤飄香椰皇子
椰子雪糕椰皇子
2016-09-20 303 浏览
行街行得攰攰地,於是搵間甜品鋪食下野抖下。一入到鋪頭店員主動介紹主打菜式勁好招呼,所以就叫左佢推薦既套餐,叫一款甜品送一碟韓卷個心太軟勁濃朱古力味,甜度岩岩好,加埋雪糕一凍一熱好正韓卷得健康路線,入面有蕃茄等蔬菜,好fresh!依個黑松露撻真係真係必食真係好好味,啖啖黑松露味,個撻好薄好脆!一啲都無濟既感覺,依個鹹食真係一試難忘
行街行得攰攰地,於是搵間甜品鋪食下野抖下。

一入到鋪頭店員主動介紹主打菜式
勁好招呼,所以就叫左佢推薦既套餐,叫一款甜品送一碟韓卷
候爵特濃72心太軟
個心太軟勁濃朱古力味,甜度岩岩好,加埋雪糕一凍一熱好正
泡菜牛肉韓卷
韓卷得健康路線,入面有蕃茄等蔬菜,好fresh!
依個黑松露撻真係真係必食

真係好好味,啖啖黑松露味,個撻好薄好脆!
一啲都無濟既感覺,依個鹹食真係一試難忘

2016-09-20
候爵特濃72心太軟
泡菜牛肉韓卷
2016-09-16 166 浏览
久不久吃甜品是生活的享受,「甜入心」新店舖已經搬遷到好運中心地下店舖,新店舖比舊店舖更寬敞。 免費自斟自飲的果茶也進駐新店舖 免費自助的朱古力噴泉, 也繼續給顧客一個小小驚喜。 時近佳節有新猷 當然要試試,熱呼呼的即焗奶黃月餅,酥脆的外皮,包裹著魔鬼的內涵,我把奶黃月餅對切和朋友分享, 甘香蛋香撲鼻而來,鹹蛋油沁透...太心急品嚐...忘記拍下月餅對切後的吸引!送的黑松露雪糕球又是別有一番滋味,黑松露只予我名貴感覺,但吃在口裏,舌尖感覺沒有驚奇,反而感覺雪糕奶味極重,味覺上,有妹仔大過主人婆,不過雪糕奶味很特別,很想請問侍應代請教廚師,雪糕的材料?!但見侍應太忙,我還是不打擾好了!即焗奶黃月餅,送黑松露雪糕球,只限堂食,$38價錢相宜,值得一試! 椰皇燉鮮奶湯圓,是我的至愛,黑芝麻饀香濃,湯圓和燉鮮奶滑溜溜,令我個吃不停口。 朋友的$48芒果心連心窩夫, 我也試試,發覺窩夫雖然暖暖的, 但窩夫內外都軟的口感, 不知道是廚師的設計? 或是今次水準的偏差? 我個人會喜歡窩夫內軟外脆的口感。 無聚之際,看見這款很吸引! 又發覺雪櫃有它的真身倩影,咁得意嘅! 噢!不喜甜蜜蜜,也
久不久吃甜品是生活的享受,

「甜入心」新店舖已經搬遷到好運中心地下店舖,

新店舖比舊店舖更寬敞。

免費自斟自飲的果茶也進駐新店舖

免費自助的朱古力噴泉,

也繼續給顧客一個小小驚喜。

時近佳節有新猷

當然要試試,熱呼呼的即焗奶黃月餅,

酥脆的外皮,包裹著魔鬼的內涵,

我把奶黃月餅對切和朋友分享,

甘香蛋香撲鼻而來,鹹蛋油沁透...

太心急品嚐...

忘記拍下月餅對切後的吸引!

送的黑松露雪糕球又是別有一番滋味,

黑松露只予我名貴感覺,

但吃在口裏,舌尖感覺沒有驚奇,

反而感覺雪糕奶味極重,味覺上,

有妹仔大過主人婆,不過雪糕奶味很特別,

很想請問侍應代請教廚師

雪糕的材料?!但見侍應太忙,

我還是不打擾好了!

即焗奶黃月餅,送黑松露雪糕球,

只限堂食,$38價錢相宜,值得一試!

椰皇燉鮮奶湯圓,是我的至愛,

黑芝麻饀香濃,湯圓和燉鮮奶滑溜溜,

令我個吃不停口。

朋友的$48芒果心連心窩夫,

我也試試,發覺窩夫雖然暖暖的,

但窩夫內外都軟的口感,

不知道是廚師的設計?

或是今次水準的偏差?

我個人會喜歡窩夫內軟外脆的口感。

無聚之際,看見這款很吸引!

又發覺雪櫃有它的真身倩影,咁得意嘅!

噢!不喜甜蜜蜜,也有選擇喎!

小店舖多選擇,下次再試!
2016-09-13
2016-09-11 160 浏览
昨天同friend係沙田行街,行到熱啦啦就好想食下凍野同甜品,解下暑,見附近有間甜品店就入左去啦😊😊😊佢個門口仲有個心心,好襯佢個名呀👍🏻👍🏻佢所有枱椅都係粉紅色咖 好有少女風 好靚呀😍😍😍😍 加上柔和既燈光,成個人都好舒服☺️☺️☺️係店鋪既天光板都放著好多綠葉和小燈泡,好有大自然的感覺,立即有種小清新既愉悅🤗🤗🤗🤗店入面仲有健康果茶免費比客人飲😉😉首先我地叫左個燕窩椰子果凍,全部都係燕窩,有冰糖既清甜,下面果層仲係椰子jelly,好fresh好有椰子既清香👍🏻👍🏻每一匙都是燕窩😍😍😍😍👍🏻另外,呢個黑松露撻真係好好味,鮮冬菇再用配上黑松露既獨特香味,真係好match,完全將鮮菇菌味帶晒出黎,一口一啖剛剛好😎😎Cheers🍻呢個係新版心太軟再配上vanilla味雪糕同一粒心心棉花糖,好少女好用心既plating 😛😛😛未食都已經加分啦😚😚😚😚睇下個心太軟入面既流心,好濃郁好香朱古力味呀😍😍😍😍😍 不得了!一冷一熱,最佳拍檔呀😎😎😎最後,我地仲叫左個榴連冰,放係上面仲有一些真榴連肉,榴連迷大愛呀😍😍😍😍下面係榴連冰,凍冰冰既榴連冰爽呀😛😛到埋單,其實都唔算貴,每樣甜品都好高性價比,比起一般既
佢個門口仲有個心心,好襯佢個名呀👍🏻👍🏻
店入面仲有健康果茶免費比客人飲😉😉
每一匙都是燕窩😍😍😍😍👍🏻
Cheers🍻
下面係榴連冰,凍冰冰既榴連冰爽呀😛😛
到埋單,其實都唔算貴,每樣甜品都好高性價比,比起一般既甜品平一點,而且仲幾好味,下次仲想試埋其他甜品呢😋😋😋😋
1K
2016-09-11 107 浏览
今個周末在吃過午飯後又去了沙田捉精靈,玩了兩個小時已感到肚子空空的,便移玉步到旁邊在好運中心地下的甜入心吃個甜品。價錢算是蠻划算,例如椰皇也是40多元,窩夫亦不消40元,在沙田來說已是相當合理。榴槤班戟: 榴槤可算是我的最愛,這當然對不吃榴槤的人說甚麼也沒用,但我必需要說,這款班戟包著大量榴槤肉,相當足料,香味非常到位,榴槤迷必吃之選。椰皇燉鮮奶湯丸(熱): 這款是較為傳統的甜品,可謂每間甜品店必備之款,以鮮奶、蛋白、珍珠放在椰皇燉製,這款還包括三粒黑芝麻湯丸。味道方面蠻有椰香,清甜而不會過甜,鮮奶蛋白香而幼滑,整體蠻不錯的。朱古力窩夫配綠茶雪糕: 心形窩夫共四件,感覺也相當飽肚。新鮮焗製的窩夫偏香脆,加上朱古力醬和糖霜,令原整單調的窩夫變得份外甜美。綠茶雪糕也蠻有綠茶香,唯偏甜欠了一入綠茶澀香。
2016-09-11
下午茶
2016-09-11 127 浏览
O係沙田食完晚飯,就黎左呢度食湯水,甜入心之前o係沙田中心既時候食過一次覺得ok, 今次搬左去好運係第一次食,新店大間左裝修又令左,甜品款式都好似多左,店內仲有免費茶比客人飲風花雪其實係芒果椰汁豆腐花,都好大碗,豆腐花好滑,加埋椰汁幾好味,上面仲有2粒雪米糍~椰皇燉鮮奶湯圓,椰皇比平時食果d細個,入面裝滿左燉鮮奶,燉鮮奶幾滑,仲有3粒芝麻湯圓~最後呢個心太軟比平時既唔同,係用杯裝住,咁樣就唔怕入面既流心朱古力流走唒,心太軟焗到熱辣辣,個杯勁熱,Vi都唔小心被燙到,心太軟好流心,朱古力味好濃,用左72%朱古力,味道唔會太甜,呢個心太軟做得幾出色,係3款甜品入面最好味既!

風花雪
椰皇燉鮮奶湯圓
2016-09-10
$48 (宵夜)
風花雪
椰皇燉鮮奶湯圓