2020-06-01
掃黃系列又再一次出現喇, 今次般黎到呢黃到發金, 無人不知曉既黃店💛 呢間黃店既食物十分足料, 而且價錢抵食, 絕對要黎幫襯多啲😌 我地大概晏就3點鐘去到, 開頭都怕要排隊, 不過自從佢搬左舖位之後餐廳變得更寬敞, 所以唔洗等位就直接入到去lu👍🏽 食物既選擇十分之多, 搞到我都唔知揀咩好😂 最後就揀左最抵食既常餐✌🏽常餐(下午茶時段$40) 有一碗粉, 淨係跟粉既餸都有十款俾你揀🍜 一份厚多士, 有4款醬選擇🍞 一份omelette, 有4款餡料選擇🍳同埋一杯熱飲☕️ 呢個餐既份量絕對會食到你捧住個肚走🤰🏾我揀左炸醬豬頸肉米線, 啲炸醬融曬落個湯度, 所以個湯底係好惹味😂 有大量半肥瘦既豬頸肉, 同埋爽滑既米線🍜 厚多士就揀左煉奶, 佢既厚多士係好厚既果款白麵包, 烘到個外皮香脆, 配埋我揀既大大份吞拿魚芝士omelette, 鹹鹹甜甜好正😌 另外同行既人就揀左鹹牛肉芝士omelette 同埋最出名既黑松露磨菇芝omelette, 兩款一切開啲餡都爆曬出黎, 真係好正🤤 飲品我覺得佢既奶茶係我飲過最重茶味既奶茶, 十分驚喜另外仲叫左一個甜豉油豬扒炒烏冬🐷($37) 呢個係下午茶餐既m
另外仲叫左一個甜豉油豬扒炒烏冬🐷($37) 呢個係下午茶餐既menu 入面, 份量適中, 豬扒大大塊而且啲烏冬炒得超夠鑊氣, 可以媲美酒樓果啲🔥