2019-06-06
原來假日想搵個舒適地方hea 又要有好野食真係唔難喎, 因為而家去南豐紗廠就ok 了, haha... 上星期日朋友約左我地去南豐紗廠high tea, 真係有驚喜喎。。。 我地一行4人去左3樓的王牌冰室, 因為係門口見佢地裝修幾靚, 同埋我地唔想食西餐, 咁冰室有菠蘿油, 西多士食嘛。一般冰室都唔多選擇, 但王牌冰室就剛剛相反, 有好多好多選擇。一望大餐牌見到佢有4個皇牌推介。。。⭐️脆炸肉絲炒麵👍🏻👍🏻👍🏻⭐️王牌叉燒特濃牛乳炒滑蛋飯⭐️爽口蝦仁特濃牛乳炒飯⭐️特濃牛乳炒滑蛋叉燒蝦仁雙併飯梗係要點啦, 於是我地就點左 脆炸肉絲炒麵👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 個炸麵底真係十分脆呀, 整到一粒粒, 方便share, 方便夾 , 同埋我諗起大粒版的童星點心麵杯🤣🤣🤣🤣🤣而家餐廳做緊 promote, +$16位就可以任食瑞士雞全翼呀🤩。 我地當然唔蝕底, 點埋啦。。。 優惠唔過左就無嘛。🤩🤩另外我地仲點左冰室必食菠蘿油同西多士🍞😋😋飲品方面, 見佢門口仲有個檔仔, 有特飲, 仲有d 好養生, 我點左杯赤棗桂圓茶 (熱), 唔太甜好合我口味👍🏻朋友就試左近年都 好hit 嘅奶蓋飲品- 奶蓋觀音王, 味道
⭐️脆炸肉絲炒麵👍🏻👍🏻👍🏻
⭐️王牌叉燒特濃牛乳炒滑蛋飯
⭐️爽口蝦仁特濃牛乳炒飯
⭐️特濃牛乳炒滑蛋叉燒蝦仁雙併飯
另外我地仲點左冰室必食菠蘿油同西多士🍞😋😋
朋友就試左近年都 好hit 嘅奶蓋飲品- 奶蓋觀音王, 味道都不錯啊👍🏻