2021-03-10
喺附近睇完戲又想食燒肉就嚟咗食嘢,好彩我六點幾嚟,咁到七點幾已經見到有人龍店內空間幾好,即使唔係靠邊坐,我都唔覺得有壓迫咁,而且一入到舖頭店員就比俾個攬我放袋一坐低店員就送上三個前菜喺枱面,有中華沙律、泡菜同芽菜美國Prime醬油牛肋骨醬油味濃郁,甜甜鹹鹹,而且入口鬆化又冇筋,最鍾意食呢一種牛肋骨,可以自己剪好過癮不過重唔識燒骨位,聽日見到我咁無助,非常主動咁上前幫我燒香蔥牛脷厚薄適中,食落有啲脆口,牛味重特別欣賞過香蔥,有啲似平時食油雞嘅蔥油,不過呢個係重麻油香,亦都唔會搶過牛嘅味道,成個配搭好正豚肉五花腩五花腩會跟埋生菜,識食一定要包埋一齊食!肉質厚肉嫩,肥瘦分布平均,充滿油脂香泡菜煎餅平時食嘅煎餅都係偏淋,呢一間嘅煎餅好特別好好香脆,點埋醬汁食一流,好啱我呢啲重口味人士食~日式炒烏冬熱辣辣嘅烏冬送上枱嘅時候見到啲木魚郁得好生猛🤣🤣炒烏冬有蝦有八爪魚而且仲有蔬菜同紅蘿蔔做配料,胡椒味好濃乳酸梳打特飲嘢我中意得濃,飲就唔可以太甜。呢一杯特飲好啱我口味,而且有一粒粒椰果增加咬口,能夠飲到啱自己心水嘅乳酸梳打真係好開心!埋單七百幾,其實都幾抵,份量又多,的確值得一試
一坐低店員就送上三個前菜喺枱面,有中華沙律、泡菜同芽菜
美國Prime醬油牛肋骨
不過重唔識燒骨位,聽日見到我咁無助,非常主動咁上前幫我燒
香蔥牛脷
厚薄適中,食落有啲脆口,牛味重
豚肉五花腩
日式炒烏冬
熱辣辣嘅烏冬送上枱嘅時候見到啲木魚郁得好生猛🤣🤣
炒烏冬有蝦有八爪魚而且仲有蔬菜同紅蘿蔔做配料,胡椒味好濃
乳酸梳打特飲
埋單七百幾,其實都幾抵,份量又多,的確值得一試