2017-12-28
打電話訂位後,好快收到店員whatsapp要求落訂及自動send 餐牌比,回覆問題亦很快,落訂可過數及whatsapp 入數紙,店員好快確認話快到,唔使去餐廳落訂當晚book左7:30,雖然早左15分鐘到,但都無得早入,都明白既,因為實到太多人,到7:30準時有店員主動帶位,安排很好,最驚有啲book左都要等。自助餐湯,前菜及甜品好味、任食,經常有店員refill!主要叫個main course大慨3百幾至4百幾,我叫左牛扒七成,煎得好好食。我老公叫左有龍蝦個餐,佢都覺得好食。Main course到左無耐,有店員話因我地有落訂所以即時送張即影即有相,店員影相時都好用心,幫我地移靚及擺好卓面上的食物,我覺得佢影相好有heart,唔係求其影。最後埋單都係9百幾,唔過一千,可以食飽飽,又有相攞,平安夜晚餐算係扺食。有機會都想帶父母試下,因為嗰晚都好多family去食
有機會都想帶父母試下,因為嗰晚都好多family去食