和朋友打卡尖沙咀的店,他家的预定要准时出席,最晚不能晚过十分钟,否则就要重新排号,我看了一下排号的速度也蛮快的,毕竟他们有限时翻台率超高,我们立刻选择好了要点的锅,和带和牛的套餐,然后疯狂的去叫一些小食,和我们最爱吃的和牛,毕竟朋友觉得和牛能相对吃回来一些,拍下来的只是很小一部分,实际上至少吃了好几倍的量,最后吃得很撑。
2022-02-04
2022-02-05 2199 浏览
牛大人🥩📍 尖沙咀加拿分道20號加拿芬廣場2樓∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎新年流流,梗係要打邊爐啦🍲,意頭都好d🙈~ 呢間台式火鍋店,相信大家都唔會覺得陌生,事關經常性都要排隊,好在今次係open rice 輕易咁book 到位😂。先講下個套餐啦😎,我揀左個 $198/位 ,90分鐘 任食 極上和牛食到飽套餐,呢個餐係最多野食既,亦都可以揀澳洲M5 和牛🐮,同埋安格斯牛。 新年期間每位要加 $20, 另有加一服務費。食物方面, 我揀呢個係台灣鳳梨🍍雞鍋,湯底有少許鳳梨既味道, 雞鍋本身係比較清,我覺得味道都ok 既。 另外仲有d 台灣小食,例如鹽酥雞、炸地瓜、凍豆腐等等⋯⋯⋯不過 小食味道就一般般🤭。而蔬菜 🥬一般粉麵都可以自取。 牛肉方面, 都算係可以,唔算太差。 雪糕就只有一款玄米茶雪糕,有啲失望🥲。服務方面,佢地可能真係太忙, 唔可以要求服務好好😂 整體推介指數:❤️❤️❤️🤍🤍∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎
牛大人🥩

📍 尖沙咀加拿分道20號加拿芬廣場2樓

服務方面,佢地可能真係太忙, 唔可以要求服務好好😂

整體推介指數:❤️❤️❤️🤍🤍

2022-01-30 159 浏览
上次食咗美國特級安格斯牛肉套餐,今次決定食最貴嘅澳洲極上和牛,晚市時段$298 一位。台式湯底有10款任君選擇,台中蒜頭雞鍋,湯頭有淡淡蒜香,不過個人認為上次點的牛大人紅燒牛骨鍋更出色。身為食肉獸的我們,不停點餐單上的牛肉,有手切封門柳、安格斯特選牛板腱,及澳洲和牛M5牛肩肉。三款肉的質素都非常高,入口牛味濃得,尤其係澳洲和牛,油花分布平均,非常推介。每位會送兩粒澳洲和牛牛丸,味道超濃又多汁,肉質彈牙。除了肉類之外,牛大人還設有自助食品區和飲品自取,選擇種類非常之多。特別推介創新飲料 18+冬瓜茶,冰凍的威士忌加上冬瓜的甜味,味道出奇地夾。牛大人台灣火鍋吃到飽 (尖沙咀)📍尖沙咀加拿分道20號加拿芬廣場2樓

牛大人台灣火鍋吃到飽 (尖沙咀)
📍尖沙咀加拿分道20號加拿芬廣場2樓
  • 18+冬瓜茶
  • 澳洲和牛M5牛肩卷
2022-01-25 137 浏览
兩個人去咗食牛大人尖沙咀分店,點左極上和牛吃到飽。湯底方面我哋選擇咗番茄湯,非常入味。和牛方面肉質鮮嫩,明顯比其他任食火鍋嘅和牛高一個檔次,牛味亦都十分濃郁。蕃茄湯底同和牛嘅配搭個人亦都極力推薦!出去攞咗唔少蔬菜,種類有好多,油麥菜、娃娃菜、蕃茄同埋金菇等等。我就攞咗油麥菜同娃娃菜,分別都非常新鮮。飲品方面我叫咗金桔椰果,金桔味道鮮甜,椰果充足,打邊爐打到口渴就最啱飲!飲品數量冇限制,鍾意飲幾多杯都得,仲有其他唔同嘅台式飲品選擇!最後仲附送雪糕做甜品,食咗士多啤梨味。環境方面,採用左中國古代特色嘅設計,一路食都好似感受到中國火鍋嘅歷史,非常有趣!總括來講,牛大人食材優質,服務設備都完善,值得一去!
兩個人去咗食牛大人尖沙咀分店,點左極上和牛吃到飽。
湯底方面我哋選擇咗番茄湯,非常入味。

我就攞咗油麥菜同娃娃菜,分別都非常新鮮。

最後仲附送雪糕做甜品,食咗士多啤梨味。

總括來講,牛大人食材優質,服務設備都完善,值得一去!
❤️心血來潮成班同事lunch 想打邊爐,我一定係去牛大人啦,平時咁難預約,趁住呢個機會無晚市,lunch 去食,快,靚,正我哋食最貴個個餐都係$198加一 ,食足你2個小時🥳咁即價錢巳經有澳洲m5和牛,安格斯特選牛板腱,西班牙豬梅肉片同五花片,我哋呢班食肉獸緊係唔會放過啦全部肉類我都俾5🌟蟹子墨汁槳又係值得推介👍🏻爽口彈牙仲有提供自助bar 飲品區,想飲幾多都得,我本人就最愛洛神花茶啦,每次最少都飲兩支😚甜品仲有玄米茶雪糕,不過就唔啱我口味!同事話好似宇治抹茶嘅味道,濃厚嘅玄米茶味🍵👍🏻滿足即午餐🥣仲有同事請添😆

我哋食最貴個個餐都係$198加一 ,食足你2個小時🥳
全部肉類我都俾5🌟
蟹子墨汁槳又係值得推介👍🏻爽口彈牙
仲有提供自助bar 飲品區,想飲幾多都得,
我本人就最愛洛神花茶啦,每次最少都飲兩支😚
2022-01-19
  • 澳洲和牛M5牛肩卷
香港人一定識牛大人~今次我揀咗澳洲極上和牛🐮 💰2️⃣9️⃣8️⃣每位送兩粒澳洲M9和牛牛丸✨呢個餐放題種類亦比較多🥰🌟鍋底一共有十款,我哋揀咗藥膳牛蒡鍋✨湯底清甜,非常養生,仲好足料添~🌟個人就比較喜歡M5牛肩卷,牛味比較濃♥️♥️唔太肥♥️♥️幾好😉每盤牛嘅份量只有2片,如果可以一次過放埋一齊比較好,始終枱面面積有限😆☺️🤓•*¨*牛肉種類有以下幾款✨✨✨牛五花、牛小排、封門柳、牛肉粒、M5牛肩卷、美國牛肉•*¨*亦有豬肉及羊肉選擇✨西班牙豬梅肉片、紐西蘭羊卷肉、台灣鱸魚片•*¨*各種手打漿、牛筋、牛肚、鴨血、蔬菜,麵類、丸類•*¨*另外自助吧都有其他小食,熱飲,糖水任食任拎•*¨*飲品種類勁多,汽水、自家製嘅茶有幾款添例如冷泡茶菊花普洱🌟我地另加左新特飲 18➕ 冬瓜茶 💰3️⃣8️⃣有冬瓜味再帶小小酒味,好特別,酒精濃度唔高,味道幾好💛💕︎ ♥店內繁忙,上菜速度快✨✨💕服務好,有禮貌🥰🥰♥員工姐姐收碟速度亦非常💕🤪但有時用佢地帶住手套🧤嘅手掂到未開始食用嘅食物,不停係枱上面搬黎搬去😅😅佢地應該注重衛生比較好,不竟疫情底下,互相感染機會又大增😂😆呢個價錢,咁多嘢食款類可以食到,的確係好好唔錯嘅選擇🧡🧡✨✨

香港人一定識牛大人~
今次我揀咗澳洲極上和牛🐮 💰2️⃣9️⃣8️⃣
每位送兩粒澳洲M9和牛牛丸✨
呢個餐放題種類亦比較多🥰

🌟鍋底一共有十款,我哋揀咗藥膳牛蒡鍋✨
湯底清甜,非常養生,仲好足料添~

🌟個人就比較喜歡M5牛肩卷,牛味比較濃♥️♥️
唔太肥♥️♥️幾好

•*¨*牛肉種類有以下幾款✨✨✨
牛五花、牛小排、封門柳、牛肉粒、
M5牛肩卷、美國牛肉

•*¨*亦有豬肉及羊肉選擇✨
西班牙豬梅肉片、紐西蘭羊卷肉、台灣鱸魚片

•*¨*各種手打漿、牛筋、牛肚、鴨血、蔬菜,麵類、丸類

•*¨*另外自助吧都有其他小食,熱飲,糖水任食任拎

•*¨*飲品種類勁多,汽水、自家製嘅茶有幾款添
例如冷泡茶菊花普洱

🌟我地另加左新特飲 18➕ 冬瓜茶 💰3️⃣8️⃣
有冬瓜味再帶小小酒味,好特別,酒精濃度唔高,味道幾好💛💕

♥店內繁忙,上菜速度快✨✨💕
服務好,有禮貌🥰🥰

♥員工姐姐收碟速度亦非常💕

呢個價錢,咁多嘢食款類可以食到,的確係好好
唔錯嘅選擇🧡🧡✨✨
天氣咁凍❄️,最岩打邊爐🍲,一完sem 即刻嚟咗我最愛的牛大人🍲💕😋📌澳洲極上和牛套餐$298📌今次揀咗呢個湯底湯底:眷村白玉酸菜鍋第一次試呢個湯底,相當高質,他們選用古法自然醃漬發酵的酸菜,配搭五花肉片,相當足料😋😋,湯頭酸味開胃,豬肉和雞骨香甜,暖胃舒心👍🏻👍🏻!📌推薦大家叫呢個套餐,因為會送兩粒和牛牛丸,味道相當濃郁!📌幾十款食材無限任吃,我最推薦牛頸脊,肥瘦平均,馥郁可口😋🐮

📌澳洲極上和牛套餐$298

📌今次揀咗呢個湯底湯底:眷村白玉酸菜鍋

📌推薦大家叫呢個套餐,因為會送兩粒和牛牛丸,味道相當濃郁!

2022-01-03 244 浏览
經openrice預約,指定時間到達,墟冚場面嚇一嚇,即使已預約,但一大班已預約的人已沿著樓梯排隊等候安排入座,結果走到下一層才見到龍尾,等了接近15分鐘,人龍才開始向前移動,20分鐘才被安排入座,以為餐廳裡有很多人,所以要花這麼長的時間去安排,但進入餐廳後,只得約60%坐位有人(相信大部份都是剛才已預約人龍中的客人),這是唯一的缺點,預約了也要等接近30分鐘才可以開始進餐,安排入座的流程確實有點慢。點餐用手機掃QR Code就可以,很方便,而且上菜速度也很快,食材新鮮,好味!選了台灣濃香香茄鍋,入口很香的蕃茄味,但不算濃味,自己在自取食材區再取了蕃茄加到湯裡,味可以更濃一點。上次來食時點了台灣鳳梨雞鍋,兩者比較,鳳梨雞鍋更好味,有少少鳳梨的香甜,雞湯味亦較濃厚。套餐選了美國特級安格斯。安格斯特選牛板腱及美國PRIME極級肩里肌是必選之食物,牛味濃,而且肉很腍👍。另外,台灣直送美食,也一定要點手工大黑輪,似係煎魚餅,但混了像糯米粉或薯粉之類的,因為口感像吃年糕般有口感。自選食材區必要選風琴豆腐,真滷牛肉飯(白飯淋上滷牛肉),非常親切的台灣味,而其他丸類,蔬菜也很新鮮,特別係南瓜、粟米,
自選食材區必要選風琴豆腐,真滷牛肉飯(白飯淋上滷牛肉),非常親切的台灣味,而其他丸類,蔬菜也很新鮮,特別係南瓜、粟米,雖然是普通食材,但香甜的南瓜及粟米則不是所有任食火鍋都有。
小食則推薦梅甘酥脆薯,炸香的蕃薯配上話梅粉,香甜的蕃薯夾雜著小小的話梅酸甜,絕配😋
飲品選擇也有很多,除了幾個大雪櫃可選的自家泡茶、汽水、涼茶等, 更可在餐點裡選冬瓜茶、烏梅汁、酸梅汁等。
最後每位客人可選甜品 -- 雪糕一杯或台中仙草凍,個人推薦仙草凍,因為除仙草外,還配上珍珠、紅豆、椰果、花生。珍珠特別好味,因為夠煙韌。
少少中伏,可以考慮不點的包括干貝鮮魚槳,魚味不太好、脆肉鯇魚腩或鯇魚片,完全不脆口。
美國PRIME極級肩里肌
酸梅汁,桂花烏龍茶
手工大黑輪
干貝鮮魚槳、豬血糕、沙白
台中仙草凍
2022-01-02
美國PRIME極級肩里肌
手工大黑輪
台中仙草凍
  • 台灣鳳梨雞鍋
2022-01-02 123 浏览
無意見到間餐廳好似幾好 咁岩見到有時間可以訂台 結果時間到左去現場先發現即使訂左台都仲要大排長龍 好似俾人呃左咁…….唔知間餐廳開放訂台為乜 搞到要即刻轉場搵其他野食 浪費時間

2022-01-02 158 浏览
在尖沙咀吃火鍋午膳,看見「牛大人」價錢不算貴,有三個價錢選擇,我楝中等價錢$168的午餐,雖然種類不多,但眼闊肚窄,其實都夠吃了!多款湯底,我們選擇菠蘿雞湯,有半隻雞,肉味都不錯,蔬菜與雞都吃光了!雞湯有蜆,蜆肉鮮甜,我喜歡。章魚珍珠漿,吃到章魚肉碎,味道較濃和鹹,不宜多吃。今次楝中等價錢$168的餐牌,牛板腱與梅肉片都很有肉味,五花片我嫌太多肥肉,沒有翻單,滷牛肚也不錯。唯一的甜品玄米茶雪糕,也沒有令我失望。

雞湯有蜆,蜆肉鮮甜,我喜歡。

章魚珍珠漿,吃到章魚肉碎,味道較濃和鹹,不宜多吃。

唯一的甜品玄米茶雪糕,也沒有令我失望。
2021-12-28
午餐
2022-01-02 78 浏览
大時大節緊係要同屋企人食打邊爐慶祝下喇😋今次揀左尖沙咀嘅牛大人😍位置都幾近地鐵站👍🏻我地一早就係網上book左枱,所以都好快入座😍餐廳座位有卡位☺️湯底都有好多款可以揀而價錢就以肉類及食品種類去劃分😋我地揀左澳洲極上和牛食到飽😎湯底阿嫲養生濃湯 🍲入面都幾多養生藥材😋配料& 肉類下單都係用QR code,幾方便👍🏻餐廳仲設有自助區入面不同嘅蔬菜,丸類,麵類等,仲有各款自家制嘅飲品🥰我地點左以下🥳🌸澳洲和牛M5 牛肩卷牛肩卷雪花分佈平均,薄薄一片,入口嫩嫩,牛味突出😍🌸澳洲M9和牛牛丸口感彈牙,咬開勁多肉汁,同埋牛肉味都重😍🌸手切封門柳打邊爐都有封門柳食,緊係要試下,牛味比一般更濃。肉質唔會太老。🌸安格斯牛小排牛小排肥瘦適中,口感都唔錯。🌼新鮮沙白& 海蝦沙白超大隻,仲要粒粒都好肥美,脹卜卜咁,吸哂湯汁😍海蝦🦐鮮味又大隻🤓🌺瓜子雞水餃,入面嘅醬瓜同雞肉🤤味道幾夾😋🌺章魚珍珠漿,粒粒嘅章魚係入面好似珍珠咁,有少少似墨魚滑但又帶更彈牙口感😏🌺蟹籽墨汁漿,唔好睇佢黑黑,味道比一般更濃味👍🏻🌻真豬小香腸小香腸烤得香香,味道甜甜又香香🤤仲要帶油香😍🌻士林鹽酥雞鹽酥雞外面炸得香香脆脆,入面係嫩嫩嘅雞肉

我地點左以下🥳

🌸澳洲和牛M5 牛肩卷

牛肩卷雪花分佈平均,薄薄一片,入口嫩嫩,牛味突出😍

🌸澳洲M9和牛牛丸

口感彈牙,咬開勁多肉汁,同埋牛肉味都重😍

🌸手切封門柳

🌸安格斯牛小排

牛小排肥瘦適中,口感都唔錯。

🌼新鮮沙白& 海蝦

沙白超大隻,仲要粒粒都好肥美,脹卜卜咁,吸哂湯汁😍
海蝦🦐鮮味又大隻🤓

🌺瓜子雞水餃,入面嘅醬瓜同雞肉🤤味道幾夾😋

🌺蟹籽墨汁漿,唔好睇佢黑黑,味道比一般更濃味👍🏻

🌻真豬小香腸
小香腸烤得香香,味道甜甜又香香🤤仲要帶油香😍
🌻士林鹽酥雞
鹽酥雞外面炸得香香脆脆,入面係嫩嫩嘅雞肉🤩
🌻梅甘酥脆薯
係一塊塊嘅炸蕃薯🍠,味道甜甜地都唔錯☺️
2022-01-02 103 浏览
尖沙咀牛大人的服務體驗真的不好1. 已經提早網上訂檯,去到現場卻無法按時入座,每次都要等將近二十分鐘或以上2. 有位短髮reception態度不好,講話音量太大,即便是「溫馨」提醒客人,也讓人覺得很兇3. 經理在聽客人針對以上兩點提意見的時候,表現得漫不經心,經常環顧四周。關於那位Reception,他的說法是可能她已經習慣講話很大聲。當他意識到這種說法無法讓我們接受的時候,他才說會看那個時間段的影片,並跟那位女同事溝通。另外他為「已預定,人齊,卻還要在門口按先來後到的順序排隊」的現狀進行解釋:如“有些客人先到了但未齊人,所以不能入座,而令其他到場、並齊人的客人也無法入座”, 或著是: “裡面的客人遲走,同事需要重新擺設桌面,所以外面的客人需要等” 。這樣的理由實在無法讓人接受,試問現在有哪些正常的餐廳會不先預留好時間,讓其他已提早訂位的客人準時入座,即便無法按時入座也應該跟客人溝通,讓他們有心理準備!
尖沙咀牛大人的服務體驗真的不好

2022-01-01
牛大人真係性價比超高,試了3間分店:觀塘、旺角、尖沙咀,每間嘅牛都有一定水準今次終於帶到男朋友去食,叫左最貴嘅👩🏻‍🍳澳洲極上和牛套餐🥘有多款湯底任君選擇,今次試藥膳牛蒡鍋,因為係期間限定,而且感覺比較養生。鍋內有牛蒡、紅棗、杞子、圓肉、莞茜等等,帶點藥材味,但淥完食物唔會食到藥材味,反而莞茜味較重,啱晒鍾意食莞茜嘅人士🥩肉類✨安格斯牛小排(必食推介)每碟有2大片,長條狀的,油脂分布平均,豐富細膩,未去到入口即融嘅口感,但絕對對得住呢個價錢有餘,建議一次叫多幾碟✨澳洲和牛牛丸上次食嘅時侯朋友話拍得住大埔振興嘅瀨尿牛丸,今次食冇上次咁震撼,但依然覺得和牛味濃,好juicy好彈牙今次冇叫🐟海鮮類,專攻牛小排同其他未試過嘅食材,每樣都味道不錯,值得一試✨真味牛肉槳✨手工川丸子✨真豬小香腸飲品✨烏梅汁✨冬瓜茶好似一杯珍珠奶茶咁上,可自選甜度、冰量,好有誠意甜品✨仙草凍小小一碗內有好多料,包括:珍珠、花生、椰果、花奶、紅豆…煙煙韌韌,甜度適中,食到停唔到口✨哈蜜瓜味haagendaz係期間限定嘅味呀,平時唔好雪糕嘅男朋友都大讚香甜好味

今次終於帶到男朋友去食,叫左最貴嘅👩🏻‍🍳澳洲極上和牛套餐

藥膳牛蒡鍋

🥩肉類
✨安格斯牛小排(必食推介)

✨澳洲和牛牛丸

✨真味牛肉槳
✨手工川丸子
✨真豬小香腸
真味牛肉槳

飲品
✨烏梅汁
✨冬瓜茶
好似一杯珍珠奶茶咁上,可自選甜度、冰量,好有誠意

甜品
✨仙草凍
仙草凍

✨哈蜜瓜味haagendaz
係期間限定嘅味呀,平時唔好雪糕嘅男朋友都大讚香甜好味

2021-12-17
藥膳牛蒡鍋
真味牛肉槳
仙草凍
佢有三種套餐,我哋就揀咗最貴嘅120分鐘澳洲極上和牛吃到飽,如果係5:00至9:30入座就$298,比起下一級嘅套餐多咗牛小排、封門柳、一口牛肉粒、牛肩卷等等,而湯底就揀咗牛大人紅燒牛骨鍋🍲。我哋仲額外叫咗特飲冬瓜茶🧋,最估唔到嘅係原來有酒精,但我飲嗰陣時就唔覺有酒味,可能俾佢嘅相當甜嘅味道同茶味遮蓋左。 一開頭就附送左每人兩粒牛丸🍡,牛丸好厚實,大大粒,牛肉味濃,相當推薦。至於佢嘅牛肉不過不失,我就比較鍾意食佢嘅PRIME極級肩里肌🥩。食物款式幾多,有唔少係來自台灣嘅小食,我幾鍾意佢嘅午餐肉、沙巴、鯪魚球、墨汁漿等等。亦罕有見到鴨血🩸,食落去雖然同豬紅差唔多,但佢就多咗一種煙韌、彈牙嘅口感,大家不妨試一試。至於自助區嘅丸類同菜類等都相當多選擇,而且有台灣出品嘅王子麵🍜,難得可以係度食到。 除咗剛才講嘅特飲,佢哋飲品種類其實好多,我試咗幾種,除有自家出品嘅茶之外,我個人幾喜歡麥仔茶,坊間好少可飲到,佢嘅茶同麥味平均,飲落漸漸麥香味。 最後食佢嘅甜品,我哋揀咗限定新品台中仙草凍,仙草味好香濃,入邊嘅配料都好多,有花心粒、珍珠、椰果等,絕對係冇叫錯嚟食嘅甜品👍。 食物質素搞返咁上

食物質素搞返咁上下,而店員亦都親切有禮,反應都好快,見到你枱面有空左嘅碟都會即刻收走。

📍牛大人台灣火鍋吃到飽 - 尖沙咀加拿芬廣場2樓 @masterbeef.hk

📮Follow @fm.feed ➡ to discover more appetizing foods

2021-11-16
2021-12-29 1583 浏览
終於迎來真正的冬天了!在聖誕佳節🎄天氣逐漸寒冷,這種冷冰冰❄️的天氣最適合就是吃火鍋!要數到受香港人歡迎👏🏻的其中一間火鍋放題,這間台式火鍋品牌一定榜上有名澳洲極上和牛吃到飽套餐 $298(1700-2130入座計)店家提供的三款吃到飽套餐:精選嫩牛、美國🇺🇸特級安格斯跟澳洲🇦🇺極上和牛,每款組合各有不同,價錢豐儉由人,這次就趁節日跟男友開心😃一下吃和牛餐!這個套餐可以選的肉肉🥩種類相當豐富:手切封門柳、安格斯特選牛板腱、西班牙🇪🇸豬五花片、🐽豬雪花肉片、紐西蘭🇳🇿羊卷肉等,當然少不了澳洲和牛M5牛肩肉~ 火鍋🍲最重要當然是湯底啦!店家提供10款台式湯頭讓客人選擇,這次我們選了台灣🇹🇼古早味道「台灣鳳梨雞鍋」,以鳳梨搭配苦瓜及土雞脾肉🐓,清熱解毒的苦瓜跟止渴開胃的🍍鳳梨,清徹回甘又甜甜的,開胃降火🔥,吃火鍋都可以健康點~每款肉的質素都是非常高👍🏻,店家把肉切得每片都薄身,雪花分佈平均,燙幾燙就可以食用🥢,鮮嫩肉甜~ 男友最愛封門柳跟羊肉片,而我就偏好😍澳洲和牛M5牛肩肉跟安格斯牛小排,肉質美味又爽嫩,多吃也沒問題👌🏻除了肉可選外,店家還提供不少美食可點,又設自助食品區及飲品🥤區讓客人自由

除了肉可選外,店家還提供不少美食可點,又設自助食品區及飲品🥤區讓客人自由拿取,蔬菜🥬、丸類、豆腐等都是必吃之選,而來到台式火鍋店怎少得了我喜愛💕的麻辣鴨血、台灣腸跟梅甘酥脆薯🍠?店家可提供的選擇實在非常多,保證讓你在限時⏰內吃到飽!

店家在香港🇭🇰短短數年已經開設多間分店,客人依然門庭若市,全因價錢💰相宜,食物質素高,這天吃的是平日下午5時的第一時段,但仍然全店滿座😳,實在厲害!希望店家未來可以多開幾間分店,可以更容易預約吃得到啦😆!
2021-12-28