2023-01-21
樂盛 Raku (Double $ 208)(腹前牛小排Premium Beef Short Rib、黑毛豚無骨小排Black Pork Belly、蔥鹽味雞腿肉Salt Chive Chicken Thigh)Double份量好有睇頭,又牛🐂又豬🐖又雞🐓一次過可以試哂3款肉,好有滿足感😋👍牛舌盛 Ox-Tongue (Double $ 188)(鹽味牛舌Salt Ox-Tongue、醬油牛舌Sauce Ox-Tongue)有鹽味同醬油味,可以一次試哂2款,各有千秋,再配埋碗白飯或冷麵,更加增添另一層感覺😍👍極上厚切牛胸腹柳Premium Outside Skirt Steak $138一上枱就feel到佢既份量,非常吸睛,又點可以唔order先😆😋必叫,好厚肉,肉質好正,燒完更加香😋😋😋黑毛和牛上肩肉$148見到和牛2字,發哂光😍😍好有油香味,見到佢既脂肪同肉一齊,燒完放入口,個剎那,嘩,好嫩,好正吖👍👍
黑毛和牛上肩肉$148