朋友喺佢屋企附近book咗呢間早排先重新裝修過嘅日式燒肉放題幫我提早慶祝生日😙生日月提早一日訂位會送人氣打卡「火山牛肉盤(M6 和牛肩胛肉眼)」🔥 除咗有均勻嘅油花,食落甘香,肉味仲非常濃郁😌新張優惠叫Set C-E,每人仲會送「野原燒」一份,猛火燒再沾上蛋汁,入口香甜軟嫩,大愛呀😋同朋友揀咗「Set D皇」好吸睛😍有個層層疊木架裝住8款唔同嘅日本空運肉類同埋海鮮,當中嘅肉類有封門柳、日式胸腹肉、牛肋條、牛舌、M7和牛三角小排同M7和牛肉眼蓋等等我同朋友都最鍾意M7和牛肉眼蓋,大理石油脂花紋分佈均勻,肉質滑嫩,有肉汁又鮮甜,超級juicy 海鮮就有鯖魚、墨魚仔同帆立貝,另外仲叫咗多春魚、牛油廣島蠔等等刺身、小食、甜品,雪糕雪條、日本生啤同清酒任飲🍶必食雞泡魚乾,一定會encore蕎麥香茶都係必飲系列依家2人有8折,3人有75折,4人仲有7折,好抵食!

除咗有均勻嘅油花,食落甘香,肉味仲非常濃郁😌

同朋友揀咗「Set D皇」

刺身、小食、甜品,雪糕雪條、日本生啤同清酒任飲🍶

必食雞泡魚乾,一定會encore

蕎麥香茶都係必飲系列

依家2人有8折,3人有75折,4人仲有7折,好抵食!
之前嚟過呢間嘢食,啲燒肉非常之正價錢公道,但唔知點解無啦啦要裝修。見佢重開決定第一時間過嚟試!首先個電話打極冇人聽,打咗一個禮拜完全冇聽。我哋決定walk-in,佢話要等一個鐘,咁我就等。一個鐘後返嚟,但係個reception亂到爆,有啲完全冇book枱又俾佢入先,不過都算。最後我地叫左燒肉任食C餐約$450一位,但啲肉好差,無油花、無肉味,加咗鹽都唔覺得好食,仲要切到勁薄…. 知唔知乜嘢叫日式燒肉?….仲差過旺角啲上樓舖,同裝修前(同一個餐)真係差天共地。真係好難食,我哋食咗一個鐘頭唔夠就走咗,真係唔想嘥quota。如果純粹想任食燒肉,出邊大把餐廳好過佢,完全無心做的,可以bye bye~

2023-05-07
2023-05-10 72 浏览
見到呢間「燒肉帝」重開推出左放題買一送一優惠,一於試一試😋今次選擇了$648(120分鐘)的SET D「皇」特選和牛放題,計埋買一送一優惠,人均$324非常抵食👍🏻‼️主要有得食美國、澳洲及A5日本和牛,隨餐會贈送野原燒,而提早預約慶祝生日仲送M6和牛肩胛肉眼嘅和牛山🤩🎂🥳🥳牛肉有好多唔同部位揀,叫Set D就梗係主力食澳洲M6、M7和牛同A5日本黑毛和牛三角😆 另外特別推介封門柳,燒完仲係好軟嫩🥰燒肉之外,放題仲有好多海鮮、刺身、熟食、蔬菜任揀,超過130款,刺身有三文魚、八爪魚🐙同赤蝦。雖然唔係主角,但全部質素都唔錯!海鮮絕對值得瘋狂Encore😋牛油廣島蠔好飽滿🦪海蝦大大隻,肉質彈牙!清酒煮蜆熱辣辣送上枱👍🏻全部都好正🤩全程用平板電腦落單,好方便!上菜速度都快同齊,有飲品櫃可以隨時自取飲品,多款罐裝茶飲品,亦有樽裝自家茶。甜品一樣自取,有多款牛奶公司雪糕同MEGA雪糕批🍨😋📍#燒肉帝 (#將軍澳美食 #康城美食)將軍澳康城路1號The LOHAS 3樓334號舖➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎

📍#燒肉帝 (#將軍澳美食 #康城美食)
將軍澳康城路1號The LOHAS 3樓334號舖

➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎

2023-05-10 51 浏览
最近這間正在做買一送一的優惠,感覺超划算的,所以就約了同事一起去吃一頓!Set D皇(原價648元)這個套餐就已經有130款不同的食物可以選了,其實只比最貴的少了幾款日本和牛,但套餐內還是有一款日本和牛可選,所以其實性價比會更高一點!一開始店員就會送上野原燒,這個是開店優惠來的!用上日本和牛西冷的部份,油花超豐富的,輕微燙熟以後,拌以蛋汁,吃起來入口即化,肉質又香又滑,令人回味!蛋汁還可以配其他燒肉!接著是一個8層的疊疊架,上面放滿了不同種類的牛肉和海鮮,可以先把有興趣的試一下,然後再集中火力!愛油香的可以選M7牛三角和肉眼蓋。想吃肉香的可選M6牛板腱和肩胛肉眼!牛肉的質素都挺不錯,肉味挺濃的!海鮮的部分就有墨魚仔,帶子和鯖魚,其實還可以下單大蝦也是挺多肉和大隻的!不過這個套餐的主角之一日本和牛就要在自助下單裡面下單,部位是A5日本黑毛和牛三角,也是一個油花挺重的一個部位,送到來就明顯看到跟澳洲和牛的差別了,吃起來肉非常嫩,帶點和牛的香甜,有點入口即化的口感!另外餐廳還在做生日優惠,有一個燒肉生日蛋糕的樣子的牛肉,挺特別的,有打卡屬性!而且牛肉的質素也是挺不錯的,有油香,肉味香濃!其他
Set D皇(原價648元)
其他下單的食物都是常見的,刺身,炸物,沙律,前菜等等,都是挺不錯的!其中挺推薦吃牛油粟米,把他燒到帶點焦焦的來吃,吃起來又香又甜!
2023-05-03
2023-05-10 36 浏览
💡性價比高的燒肉位於康城新裝修的「燒肉 帝」主打從日本頂級和牛🐂,裝潢以木系為主,而且餐廳環境寬敞舒適,今次有全新燒肉放題菜單,4點前入座Set C 、D餐可享有買一送一,好抵食丫,今次我地選左「皇牌燒肉放題套餐Set D 皇」,款色有好多。🍣刺身拼盤三文魚、八爪魚、赤蝦。三文魚夠肥美,赤蝦好大隻,蝦似好爽口。🍽八層疊疊架🐂呢個疊疊架真係打卡一流,而且非常豐富,有M7和牛三角小排、M6和牛肩胛肉眼、M6和牛板腱、牛舌、牛肋條、日式胸腹肉及封門柳。M7和牛三角小排油脂豐富,味道好香牛味,肉質亦比較柔軟。牛舌薄而爽口,輕輕燒一燒就食得。其實其它都好好味,仲可以再叫。🍽「野原燒」🐂而家做緊優惠每位都會送「野原燒」1客,薄薄的一片,牛的紋路好靚,以特調醬汁醃過,再猛火燒再沾蛋食,嫩得黎好好味😋🍽「火山牛肉盤」(M6 和牛肩胛肉眼)🌋呢個真係好特別,造型好得意,以牛整成的生日蛋糕真係第一次見。🍽其他類本身menu 其實仲有好多野可以order,有壽司、沙漠、熟食等等。而家仲有串燒,自己慢慢燒,有忌廉蟹肉薯餅、燒肉帝飯、炸廣島蠔、鱈魚乾等等,最正D 餐可追加A5日本黑毛和牛。🍽飲品除左有雪櫃提供汽
💡性價比高的燒肉

🍣刺身拼盤

🍽八層疊疊架🐂

🍽「野原燒」🐂

🍽「火山牛肉盤」(M6 和牛肩胛肉眼)🌋

🍽其他類

🍽飲品
除左有雪櫃提供汽水、冷泡茶、同果汁,仲有日本生啤及清酒無限量供應,好滿足。食完仲可以出邊拎雪糕食。

2023-05-10 38 浏览
位於將軍澳康城 - 燒肉帝🫰🏻環境非常舒適,設有卡位,座位有間板分隔,私隱度高,亦有大枱,三五知己或連群結黨嚟都無問題😂.120分鐘放題,無限暢飲同任食超過 120 品美食選擇,記得空住個肚嚟😂😂.我哋揀左皇牌套餐Set D正價$688 .坐定先送上刺身三文魚、赤蝦、八瓜魚,刺身非常新鮮,三文魚八瓜魚厚切,赤蝦大大隻同鮮甜🫰🏻.之後再送上用由八層疊疊架盛載嘅8 款肉類,賣相吸引,8款肉類:封門柳、日式胸腹肉、牛肋條、牛舌、M6和牛板腱、M6 和牛肩胛肉眼、M7 和牛三角小排、M7 和牛肉眼蓋,肉質調味非常好,油脂分布好靚,入口牛味濃郁,點少少醬油味道提鮮🫰🏻.🎂生日會有的火山牛肉盤,非常窩心,慶祝生日訂位記得講明嚟切火山肉盤🤣🤣🤣.之後食物scan QR code 落單沙律,前菜、漬物、小食,炸物、野菜、飲品,款式種類非常之多😎.除咗牛,仲有雞肉同豬肉,串燒類都有,種類非常之外,雞腎、雞翼、雞軟骨、豬腩肉、豬頸肉等等。雞胸肉燒香之後非常惹味😍.海鮮選擇都好正,鯖魚、墨魚仔、多春魚、清酒煮蜆、帆立貝丶牛油廣島蠔同埋海蝦,諗得出佢哋都有 😂😂.食完肉點啲蔬菜🥬食吓😘粟米、茄子🍆、薯🍠、大啡
位於將軍澳康城 - 燒肉帝🫰🏻
我哋揀左皇牌套餐Set D正價$688
坐定先送上刺身
之後食物scan QR code 落單
食完肉點啲蔬菜🥬食吓😘
粟米、茄子🍆、薯🍠、大啡菇、菇菌類大量 。
食飽飽仲有甜品,我就梗係食雪條啦😂😂
食物質素高、職員態度有善、環境舒適、期待下次再來😍
《 將軍澳新開幕燒肉任食》୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧最近康城嘅《燒肉 帝》以新裝修開幕,全新放題菜單,可享有買一送一、全日七折優惠享受頂級A5日本黑毛和牛,見咁抵即刻搵咗住康城嘅朋友一齊食。我同朋友都選擇咗$648嘅Set D 皇,因為我地4pm前入座,所以買一送一每人$324真係好抵。如果係月內生日嘅朋友仲可以獲得生日皇冠造型M6和牛肩胛肉眼「火山牛肉盤」。另外每位亦都會送上「野原燒」,其實係醃製過嘅西冷,燒熟之後可以沾蛋醬一齊食,別有一番風味。首先店員會送上8層疊疊架,包含牛肉海鮮部份牛肉:封門柳、日式胸腹肉、牛肋條、牛舌、M6和牛板腱、M6和牛肩胛肉眼、M7和牛三角小排和M7和牛肉眼蓋。每一款油花都好靚又新鮮,我自己就最鍾意比較稀少嘅M7和牛三角小排,肉味同牛脂味都同樣豐富。海鮮:鯖魚、帆立貝、墨魚仔。食完疊疊架,可以試哂佢地超過120款放題食物,例如:刺身、蔬菜、小食、甜品、清酒和啤酒無限量供應。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!
《 將軍澳新開幕燒肉任食》

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

首先店員會送上8層疊疊架,包含牛肉海鮮部份

海鮮:鯖魚、帆立貝、墨魚仔。

如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘
多謝大家!!!
2023-05-10 26 浏览
餐廳全新裝修,除左室內既梳化位之外仲有露台位,鍾意吹住自然風食野野既就岩哂。裝修完之後,除左環境之外仲多左放題呢個選擇。放題分為A-E 5個set,豐檢由人,而且優惠期間皇牌Set C同D餐仲有買一送一,非常抵食👍除此之外只要揀C-E餐,仲有開業優惠送原野燒一客,如果有朋友生日仲會再送火山牛肉盤一份同你一齊賀壽~今次我就試左Set D,可以任點包括頂級 A5 日本黑毛和牛、特選 美國牛、澳洲牛、海鮮、刺身、小食、甜品等等130品美食。坐底時店員會放低個8層木架,上面有8款唔同部位既牛肉,包括封門柳、日式胸腹肉、牛肋條、牛舌、M6和牛板腱、M6和牛肩胛肉眼、M7和牛三角小排、M7和牛肉眼蓋,中間仲會有海鮮拼盤,淨係頭盤都已經好豐富。野原燒牛肉薄切而肥瘦均衡,輕輕燒一燒已經食得,配埋壽喜燒汁同生蛋黃一齊食會更加滋味。火山牛肉盤用M6 和牛肩胛肉眼切成火山既形狀,味道同打卡都一流👍👍
裝修完之後,除左環境之外仲多左放題呢個選擇。

130品美食。

野原燒

火山牛肉盤
用M6 和牛肩胛肉眼切成火山既形狀,味道同打卡都一流👍👍

將軍澳真係愈黎愈多好野食位於康城既日式放題燒肉店,經過全新裝修後再開業仲推出一連串優惠吸引客人以日式柔和木色為主調環境寬敞舒適,最重要係抽風幾好就算當晚全場爆滿,食完都唔會成身油煙味!趁住朋友生日,點左第2貴既set D除左享有2人同行8折,免費獲得壽星火山牛肉盤,岩哂用黎打卡一開始店員會先送上牛肉層架同海鮮拼盤和牛天梯有八款不同部位的牛肉封門柳、牛舌、日式胸腹肉、牛肋條、MG和牛板腱、M6和牛肩胛肉眼、M7 和牛三角小排及 M7 和牛眼蓋層架非常適合打卡,影相一流M7和牛腹心肉同A5日本黑毛和牛三角油香豐腴,絕對係回本之列仲有惠顧Set D 會獲贈野原燒一份大理石般既油花,令人回味無窮ꔐ肉類除左牛肉仲有豬肉同雞肉提供,選擇種類好多最鍾意係豬頸肉同雞上腿兩款燒到外脆裡面仲好juicyꔐ海鮮Set D既海鮮有七款鯖魚、墨魚仔、多春魚、清酒煮蜆、帆立貝丶牛油廣島蠔同海蝦海鮮大大隻,新鮮爽彈牛油廣島蠔亦係必encore系列仲多款既蔬菜同小食,真係花多眼亂!而刺身有三文魚、赤蝦同八爪魚三款最鍾意係赤蝦,大大隻好爽嫩ꔐ自取區飲品有汽水同冷泡茶類而Set D就會可以任飲日本生啤同埋清酒甜品以雪糕雪
將軍澳真係愈黎愈多好野食
位於康城既日式放題燒肉店,經過全新裝修後再開業
仲推出一連串優惠吸引客人
以日式柔和木色為主調
環境寬敞舒適,最重要係抽風幾好
就算當晚全場爆滿,食完都唔會成身油煙味!

趁住朋友生日,點左第2貴既set D
除左享有2人同行8折,免費獲得壽星火山牛肉盤,岩哂用黎打卡

一開始店員會先送上牛肉層架同海鮮拼盤
和牛天梯有八款不同部位的牛肉
層架非常適合打卡,影相一流
M7和牛腹心肉同A5日本黑毛和牛三角
油香豐腴,絕對係回本之列
仲有惠顧Set D 會獲贈野原燒一份
大理石般既油花,令人回味無窮

ꔐ肉類
除左牛肉仲有豬肉同雞肉提供,選擇種類好多
最鍾意係豬頸肉同雞上腿
兩款燒到外脆裡面仲好juicy

ꔐ海鮮
Set D既海鮮有七款
鯖魚、墨魚仔、多春魚、清酒煮蜆、帆立貝丶牛油廣島蠔同海蝦
海鮮大大隻,新鮮爽彈
牛油廣島蠔亦係必encore系列

仲多款既蔬菜同小食,真係花多眼亂!
刺身有三文魚、赤蝦同八爪魚三款
最鍾意係赤蝦,大大隻好爽嫩

ꔐ自取區
飲品有汽水同冷泡茶類
而Set D就會可以任飲日本生啤同埋清酒
甜品以雪糕雪條,同自家製甜點為主
選擇唔會多,最後食番枝mega雪條就非常滿足!
1K
2023-05-10 26 浏览
康城越來越多新餐廳進駐啦🤩🤩今次就黎試呢間新開幕的日式燒肉店 —「燒肉 帝」~餐廳主打多個燒肉放題套餐,最平$239起就可以試哂120款美食!!有齊燒肉、海鮮、刺身、小食、甜品同飲品等,夠哂滿足❤️❤️-🍱皇牌燒肉放題套餐Set D皇 $648/位✨-📍八層疊疊木架賣相吸引!包括有封門柳、日式胸腹肉、牛肋條、牛舌、M6和牛板腱、M6和牛肩胛肉眼、M7和牛三角小排等~~全部都好新鮮!當中至愛日式胸腹肉,牛味重之餘啖啖油脂香~十分邪惡🤤🤤木架中間就放有海鮮(鯖魚、墨魚仔、帆立貝),味道都唔錯👍🏻👍🏻📍刺身刺身有三款,包括三文魚、八爪魚同赤蝦~~三款肉質鮮甜,鍾意食刺身的朋友可以瘋狂encore😍😍📍火山牛肉盤而家只要生日月惠顧,餐廳就會送火山牛肉盤一客🐮🐮M6和牛肩胛肉眼大大片,肉質鮮嫩!不過燒果陣會容易黐網,要小心留意~~📍野原燒惠顧Set C、D、E套餐仲有「野原燒」送🔥🔥和牛西冷以特調醬汁醃製,用猛火燒後再蘸蛋漿食🥚~好滋味呢!!📍其他另外仲有多款小食、甜品、飲品可以任食任飲~~小食有關東煮、鯛魚燒、吉列蟹鉗、炸廣島蠔、鱈魚乾等多款選擇😋😋飲品就有汽水、果汁同自家製冷泡茶等~最後再食返杯
康城越來越多新餐廳進駐啦🤩🤩
有齊燒肉、海鮮、刺身、小食、甜品同飲品等,夠哂滿足❤️❤️
🍱皇牌燒肉放題套餐Set D皇 $648/位✨
📍八層疊疊木架

📍刺身
刺身有三款,包括三文魚、八爪魚同赤蝦~~
三款肉質鮮甜,鍾意食刺身的朋友可以瘋狂encore😍😍

📍火山牛肉盤
而家只要生日月惠顧,餐廳就會送火山牛肉盤一客🐮🐮

📍野原燒
惠顧Set C、D、E套餐仲有「野原燒」送🔥🔥

📍其他
另外仲有多款小食、甜品、飲品可以任食任飲~~
飲品就有汽水、果汁同自家製冷泡茶等~最後再食返杯雪糕🍨,真係超飽!!

🌟優惠詳情:
🔸下午4點前入座,惠顧C、D餐「買一送一」
🔸其他時段,惠顧C、D、E餐「2人8折、3人75折、4人7折」
2023-05-10 21 浏览
新開幕燒肉放題有買一送一!仲有全日低至七折優惠,90 cm以下免費,同小朋友去食抵呀!生日月送「火山牛肉盤」!勁正!指定套餐再每位送贈矜貴「野原燒」,油脂分布勁靚!猛火燒再沾蛋,入口溶化勁好食呀!我哋揀咗皇牌燒肉放題套餐「SetD皇」,層層疊木架打卡一流,上面放滿(封門柳、日式胸腹肉、牛肋條、牛香、M6 和牛板腱、M6 和牛肩胛肉眼、M7 和牛三角小排、M7 和牛肉眼蓋)~見到都流口水仲可以任食頂級 A5 日本黑毛和牛三角、特選美國牛、澳洲牛、海鮮、刺身、小食、甜品,超過 120 種美食選擇~有我最愛嘅流心蛋、溫泉蛋、海蝦帶子好鮮甜,另外有飯、烏冬、雞翼、小丸子、鯛魚燒、炸物!好多款式小朋友都啱食啊!仲有任揀任食任飲,飲品櫃、甜品櫃、雪糕,食足兩個鐘,超級滿足!
2023-05-10 29 浏览
今晚同住康城嘅朋友食燒肉放題🍖🍖好耐冇食過放題啦,今次嘅放題真係好豐富呀😆😆 呢間餐廳仲啱啱裝修完,入面坐得好舒服㗎!晚市120分鐘😃😃😃佢哋仲有限時優惠。皇牌Set C、D餐買一送一,(100分鐘任食,4點前入座)今次我哋揀咗:🔸Set D 帝 $688(2人同行再有8折優惠)店員會先送上疊疊木架、而家開業優惠仲送野原燒(只限C-E餐)~~ 生日仲送個火山牛肉盤架!😀😀😀 疊疊木架有牛肉+海鮮,款式好多,一次過滿足晒大家唔同嘅願望😆😆🔸封門柳、日式胸腹肉、牛肋條、牛舌、M6 和牛板腱、M6 和牛肩胛肉眼、M7 和牛三角小排、M7和牛肉眼蓋🔸鯖魚、墨魚仔、帆立貝食完個疊疊木架其實都飽左一半,另外再叫下其他嘢食,選擇好多,花多眼亂😂😂😂最鐘意M7和牛三角小排同埋M7和牛肉眼蓋😉油花分布均勻,非常好味🥰🥰 野原燒油花非常充足,啖啖都係牛肉香味,真係好正❤️❤️ 最開心呢度調味料都好多可以揀,仲有炸蒜片添啊!另外仲有清酒同啤酒任飲架! 食完仲有甜品同雪糕可以品嚐😄😄 Happy Night!
今晚同住康城嘅朋友食燒肉放題🍖🍖

今次我哋揀咗:
🔸Set D 帝 $688(2人同行再有8折優惠)

🔸鯖魚、墨魚仔、帆立貝

2023-04-24
今日去左康城同朋友慶祝生日,佢話有間燒肉店新裝修想試下,仲有二人同行8折,一於就去試下我地揀左120分鐘Set D皇,有130種肉類海鮮剌身比你揀!一坐低,職員就捧左八層架,有封門柳、牛舌、日式牛胸腹、M6和牛板腱、M6和牛肩胛肉眼、M7和牛肉眼蓋等8款牛肉,前面仲有海鮮。我十分推薦M7和牛肉眼蓋,好嫰口!因為職員知我地生日,仲送左個和牛生日蛋糕比我地,由M6和牛肩胛肉眼組成。而加仲有野原燒,西冷牛燒完再沾沾蛋汁,超好食另外仲有任飲啤酒、清酒!真係飲飽食醉既一餐!

而加仲有野原燒,西冷牛燒完再沾沾蛋汁,超好食

另外仲有任飲啤酒、清酒!真係飲飽食醉既一餐!
2023-05-10 20 浏览
預早同媽咪慶祝母親節,帶佢去左將軍澳康城食燒肉,搵左間啱啱裝修完嘅燒肉店「燒肉帝」👑 餐廳裝修以木為主,食物擺盤好靚,打卡真係一流📸🌟Set D (120分鐘 原價$688一位)有頂級A5日本黑毛和牛,更有超過 130種美食選擇,包括:特選美國牛、澳洲牛、海鮮、剌身、小食、甜品,日本生啤及清酒無限量供應!🌟牛肉天梯天梯有封門柳、日式胸腹肉、牛肋條、牛舌、M6 和牛板腱、M6 和牛肩胛肉眼、M7 和牛三角小排、M7和牛肉眼蓋,打卡一流! 日本和牛,油脂好豐富,雪花紋分佈得平均,食落肉質都較軟,可以不停encore!🌟野原燒最愛野原燒,西冷加上特調醬汁醃製,油花滿滿,口感柔滑濃郁,一燒油花四溢,入口即融,燒完再點蛋一齊食,超級嫩滑!🌟海鮮/刺身刺身有三文魚、赤蝦刺身及八爪魚三款。海鮮有鯖魚、帆立貝及墨魚仔,另外牛油廣島蠔、海蝦也可以任點任食。🌟小食小食則多達三十多款,有炸物、沙律、芝士年糕等,芝士年糕係黎到再自燒都幾得意。必食既有鱈魚乾及燒菠蘿,燒菠蘿,酸酸甜甜好解膩!🌟飲品有日本生啤同清酒飲任飲,自助區仲有冷泡茶、汽水同果汁!🌟甜品自助區有多款自家制布甸,必食桂花糕好清甜! 仲有雪糕和雪

🌟Set D (120分鐘 原價$688一位)

🌟牛肉天梯

🌟野原燒

🌟海鮮/刺身

🌟小食

🌟飲品
有日本生啤同清酒飲任飲,自助區仲有冷泡茶、汽水同果汁!

🌟甜品
自助區有多款自家制布甸,必食桂花糕好清甜! 仲有雪糕和雪條,食埋大滿足!
2023-05-10 22 浏览
位於The LOFAS 康城嘅「燒肉 帝」最近以全新裝潢、全新燒肉放題菜單強勢開幕🎊可以以買一送一、全日七折優惠盡享頂頁級 A5 日本黑毛和牛🐄同超過 120品美食選擇🎉餐廳有五款套餐可以揀🤩每個餐店員都會自動送上肉類木架1次,架上嘅肉類已固定🥩其中皇牌燒肉放題套餐「SetC 極」及「Set D皇」,以九宮格、層層疊木架盛載各款日本空運肉類同海鮮🎌打卡一流📸超過120品美食選擇,頂級 A5 日本黑毛和牛、特選美國牛、澳洲牛、海鮮、刺身、小食、甜品,日本生啤及清酒無限量供應🍶🍺🌟今次我就食咗Set D皇👑八層疊疊架嘅8款肉類分別係:封門柳、日式胸腹肉、牛肋條、牛舌、M6 和牛板腱、M6 和牛肩胛肉眼、M7和牛三角小排、M7和牛肉眼蓋🐮牛肉高質👍🏻燒10秒左右就食得,肉質嫩滑,非常juicy💦 D餐仲可追加 A5 日本黑毛和牛添🐮海鮮方面有鯖魚、帆立貝、清酒煮蜆、牛油廣島蠔、海蝦等等🤩全部都好新鮮👍🏻刺身就有三文魚、赤蝦、八爪魚🐟🦐🐙肥美又鮮甜😛除咗牛肉外,仲有雞肉同豚肉多款選擇🐔🐷另外小食都多達30款以上,超級豐盛大滿足🥳月內生日送人氣打卡「火山牛肉盤(M6 和牛肩胛肉眼)」🌋每位送贈矜

月內生日送人氣打卡「火山牛肉盤(M6 和牛肩胛肉眼)」🌋

每位送贈矜貴「野原燒」1客🔥(只限C-E餐) 西冷以特調醬汁醃製,猛火燒再沾蛋🥚豐腆和味😛