2025-04-21
熊本火鍋‼️無限時火鍋及雞煲放題 $2xx 起😍任食澳洲M5和牛‼️任食雞煲 各種火鍋配料 飲品同埋甜品都係任食😍喺social media打卡仲送清蒸鮮甜海鮮‼️同朋友嚟打邊爐想坐幾耐都得 唔怕會俾人趕走咁掃興🤤今次我哋試咗$308每位既澳洲M5和牛放題🥢日式和風雞煲雞煲非常入味 而且份量非常充足 店員仲好主動問我哋需唔需要再加雞件🫶🏻淨係食雞煲都飽飽地😋🥢澳洲M5和牛雪花非常平均 色澤鮮艷 食落口肉質鮮嫩 油脂亦充足 滿滿既牛香味🥢頂級牛肉油脂相對比較少 但肉質軟腍 而且每塊牛肉一啲都唔細👍🏻🥢牛肩胛比較有口感 而牛味更加濃郁🥢牛白肉好少地方有得食 煮10秒左右就夠 係牛嘅脂肪 但入口完全冇油膩感 反而好爽口😆🥢免費贈送清蒸海鮮拼盤我哋當晚嘅海鮮包括有帶子、蟶子蒸粉絲、生蠔、鮑魚以及新鮮蝦每樣海鮮都非常新鮮惹味😆🥢火鍋配料多達50種火鍋配料選擇 唔同嘅丸類、鴨血、魷魚、蝦滑及各種蔬菜菇類🥢飲品櫃高達30款唔同嘅飲品 竟然連啤酒都有🥹真係驚佢哋會蝕錢🥢甜品櫃係自家製甜品 出邊食唔到 甜品甜度啱啱好會過甜 推薦佢哋嘅木糠布丁同埋奶凍👍🏻🥢另外仲有幾款雪糕任食同埋泡芙任食😋‼️除咗$308嘅澳洲
喺social media打卡仲送清蒸鮮甜海鮮‼️
🥢牛肩胛
比較有口感 而牛味更加濃郁
🥢牛白肉
🥢免費贈送清蒸海鮮拼盤
我哋當晚嘅海鮮包括有帶子、蟶子蒸粉絲、生蠔、鮑魚以及新鮮蝦
每樣海鮮都非常新鮮惹味😆
🥢火鍋配料
🥢另外仲有幾款雪糕任食同埋泡芙任食😋
‼️除咗$308嘅澳洲和牛餐,佢哋仲有$278嘅頂級牛肉餐以及$388嘅日本A4和牛火鍋放題😍全部都係雞煲任食同埋打卡送海鮮拼盤👍🏻
📍熊本牛鍋 (永勝商業中心) (尖沙咀)
🔎尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖