曾經會覺得晏晝食燒肉係好過份既事不過當你真係想食既時候 係會按耐不住🫢黎到呢間燒肉店 原來晏晝都幾多人係度燒緊呢個曾經既諗法💭係咪得我咁白痴先會咁覺得😆今次呢間燒肉係放題形式 價錢實惠 食物選擇多樣化👍🏼佢有幾個唔同既set俾大家選擇 最大分別係食既牛會唔同🐂貪心少少可以加埋刺身任食都得🐟食店既設計都保留住日本好地道燒肉店既感覺🎏唔係行高級路線 但就好似置身街頭燒肉店咁🤩➷🔸 澳洲和牛放題呢個set可以食多3款唔同部位既澳洲和牛👇🏼▸和牛肩胛▸和牛封門柳▸和牛板腱可以見到油花既分佈係好平均😍口腔留有既油香好重🤤和牛肉質好腍 亦都無筋位 呢個價錢都幾值得去食👍🏼肉味上未必係最出 但因為牛油香既搭夠 所以會多樣層次😋除咗和牛 佢既鹿兒島日本豚都係好吸引🐷半肥瘦既豚肉燒到金黃色 油份燒晒出黎 脆脆地咁幾好食😍本身佢都仲有好多其他野食 食物質素就無問題🤪燒得好唔好就要睇下自己既手勢🫢如果食得太多肉 建議下大家可以燒雞軟骨同三文魚骨🐟可以自己燒到香口脆身 唔洗淨係食肉咁單調😆熟食方面都有唔少選擇 炸物同前菜都有得揀🍘雖然唔算得上係啲咩 不過一樣唔會馬夫 交足成績👍🏼➷幾鍾意佢除咗汽水之外 仲會有
曾經會覺得晏晝食燒肉係好過份既事

燒完都唔會成身一陣味 不過冷氣可以開返大少少就更好🤣

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼8️⃣🌟
2022-08-28
2022-08-29 66 浏览
近排見到好多人話呢間燒肉放題好食 一於去試吓 我哋嗰日去咗試佢嘅放題 仲升級左和牛同刺身放題 唔知係咪真係咁好食呢😚☞︎ 精選熊本放題(兩小時)$298☞︎ 升級澳洲和牛放題 +$38☞︎ 升級刺身放題 +$28👅牛肉澳洲和牛嘅質素真係幾高質 性價比幾高🤩佢有得食和牛肩胛 封門柳 和牛板腱 油脂分布平均 全部都幾嫩 同埋都食到牛味😋而普通放題餐裏面嘅牛小排同埋牛舌以放題嚟講算唔錯😛👅豬肉好推介大家食升級左嘅鹿兒島日本豚 油香十足 又唔會太漏 包埋生菜一齊食一流🤤👅海鮮普通放題餐入面都可以食到大蝦🦐清酒煮蜆 魷魚 三文魚骨 同多春魚😝👅小食/炸物呢度嘅小食幾正😍有餃子 芝士年糕 章魚小丸子 炸蝦 吉列帶子等 全部上枱嘅時候都仲夠熱 同埋食落都夠脆 而小編係最鍾意食佢嘅芝士年糕 夠晒邪惡🥰👅刺身升級左之後先有得食嘅 刺身種類都幾豐富😙例如有三文魚 帶子 八爪魚 油甘魚 吞拿魚👅甜品呢度有得食女小編最鍾意嘅燒棉花糖🤓仲有雲呢拿泡芙 朱古力布朗尼 食完就夠晒滿足啦😚總括嚟講 呢間放題嘅食物都唔錯😋種類都幾多 個爐都幾夠熱 好快可以煮熟啲食物 同埋都坐得幾舒服 大家不妨嚟呢度一試🙈😋 好味:8.22/

☞︎ 精選熊本放題(兩小時)$298

🤗 服務:7.67/10
😝 環境:7.98/10
😚 衞生:7.65/10
🤩 整體:8.11/10
今日放假當然要食好西,今次揀咗喺銅鑼灣屹立多年嘅熊本燒肉。舖頭裝修偏和風,有好多日本明星海報、景點相、和式燈籠同熊本熊,睇到我好想去日本旅行!今次揀咗澳洲M5和牛套餐,可以食120分鐘$316,和牛、豬、雞、海鮮、蔬菜全部任食!點餐非常方便,餐廳會提供平板電腦,全部餐點食物都可以自助落單,之後好快就會送到客人枱面!肉類方面,和牛封門柳、板腱肉質柔軟,肉汁豐富,食到停唔到!鹿兒島日本豚五花油份豐富,燒到金黃焦香再包喺生菜入面食,口感更佳!另外厚切牛舌軟脆多汁,牛三角肉都幾特別,唔洗太多調味料都好好味!海鮮就有三文魚鮫、魷魚、大蝦、多春魚等等,種類唔算多,但款式特別同新鮮,個人推薦大蝦同魷魚,鮮美彈牙!蔬菜方面,除咗有生菜、粟米、茄子、洋蔥、翠玉瓜等等,仲有特製沙律,個人推薦蟹肉蟹籽薯仔沙律,份量都唔細,可以同朋友share!炸物都有好多選擇,就有香芋丸、吉列帶子、天婦羅蝦、流心芝士年糕同脆皮香蕉,全部即叫即炸,超新鮮香口,我都encore咗幾次芝士年糕!飲品就係自助形式,有自家製無糖茶同其他罐裝飲品例如CC lemon、蘆薈汁等等,另外加$78仲有以任飲生啤,送燒肉真係無得頂!

2022-08-27 43 浏览
放假有乜嘢做?除咗周圍打卡,仲可以去食燒肉😋 呢間日式燒肉環境闊落,無乜油煙,肉類款式多,仲有海鮮、靚牛,任食任飲🉐 爽呀!🎈精選午市放題 $278🎈升級澳洲和牛 +$38✨和牛肩胛✨和牛封門柳✨和牛板腱✨鹿兒島日本豚五花升級超值😂 每款和牛、豚肉都要叫晒嚟食呀!和牛鮮嫩,牛肉味香濃;豚五花燒得表面焦脆,咬落脂香帶汁👍🏻精選午市放題嘅套餐本身都有超多選擇,牛小排、牛舌、牛排骨、牛五花、豚頸肉等肉類,仲有海鮮、蔬菜、飲品… 另外,亦有熟食,如清酒煮蜆、流心芝士年糕、吉列帶子等小食、炸物,真係好豐富㗎😁係menu入面,以下呢幾款都唔錯,係我會不停encore嘅… 🎈秘製牛五花🎈薄切牛小排🎈厚切五花肉🎈雞軟骨🎈辣魷魚🎈多春魚🎈鯖魚

🎈精選午市放題 $278

🎈辣魷魚
🎈多春魚
🎈鯖魚
2022-08-26 51 浏览
呢間燒肉放題真係幾值得一試😚佢地有好多款肉, 刺身,小食同埋甜品🥰店入面嘅裝修好有日本居酒屋嘅感覺🏮仲有熊本熊嘅佈置😝餐廳除左提供午市燒肉放題🍴仲有晚市外賣燒肉套餐$498起🥡無限️時任飲日本umai mugi麥啤同任食澳洲和牛放題 都係$598咋♾.📌精選午市放題 $278 +$38升級澳洲和牛🐮1️⃣和牛肩胛肉質好淋 不過調味比較淡 點一點提供嘅醬汁就啱啱好2️⃣和牛封門柳好軟好易入口 而個牛味都好濃3️⃣和牛板腱肉質偏實 入口幾香牛肉味 食落唔會好油1️⃣醬燒牛肩胛肉幾軟淋 用左甜甜地嘅燒肉醬調味 食落好惹味2️⃣醬燒牛排骨有啲韌 同埋比較多油3️⃣醬燒牛三角肉牛味好香 肉質就偏厚實4️⃣薄切牛小排牛味唔係太重 但油脂唔太多 食落唔會太油🐷1️⃣鹿兒島日本豚都幾軟 食落淡淡豬香味 但個油脂感太重2️⃣厚切五花肉肥瘦相間 食落去好香口3️⃣蜜汁豬肋排肥瘦適中 肉質好淋 夠入味 沾滿哂甜甜嘅蜜汁 真係好味道4️⃣特選豚肩好瘦 不過食落一啲都唔鞋 豬味仲好濃好鮮味🐔蒜香雞扒好嫩滑 個醬汁好香 好好味🐟鯖魚好滑 一啲腥味都冇🥟日式餃子係豬肉餡 煎到好脆卜卜🥬日本炒野菜 入面有椰菜同菇 食落去清清地 解下膩都唔錯🥚厚燒玉子份量真係好大

📌精選午市放題 $278 +$38升級澳洲和牛

🐔蒜香雞扒好嫩滑 個醬汁好香 好好味
🐟鯖魚好滑 一啲腥味都冇
🥟日式餃子係豬肉餡 煎到好脆卜卜

🥬日本炒野菜 入面有椰菜同菇 食落去清清地 解下膩都唔錯
🥚厚燒玉子份量真係好大好厚身 不過食落就偏乾同埋高湯味較淡
精選午市澳洲和牛放題

🧀芝士年糕個皮微脆 入面好軟糯煙韌 新鮮熱辣食 一咬啲芝士就流哂出黎
🍠紫心香芋丸食落好香甜芋頭味 外皮炸得好脆 但一啲都唔油膩
🐔唐揚雞塊好嫩滑 個醬汁同雞好夾 不過個炸皮就有少少厚

🍦雲尼拿泡芙唔會話太甜 cream唔膩 但個皮就比較濕
🍫朱古力布朗尼同平時食嘅差唔多

🍬棉花串燒到外面金黃香脆 入面就軟綿綿 正

2022-08-25 68 浏览
價錢與食物質素不符,職員態度不友善,雖然生日有驚喜,又播生日歌,仲送咗個牛肉蛋糕,但都不會再次幫襯😅,個牛肉蛋糕啲牛肉全部都好似牛肉乾,我哋一台有三個小朋友,但係如果加刺身,三個小朋友唔食都要收費,呢方面真係要改善下!
2022-08-25 50 浏览
出街食燒肉放題,你最怕係咩?就係食完餐飯後,由頭到腳都一陣油煙味,情何以堪呢? 最近我哋去咗銅鑼灣熊本燒肉食放題,就沒出現呢個情況。皆因每枱嘅設計,都有個「吸氣」位,吸走哂所有煙味。除咗沒「油煙味」外,餐廳仲掛滿哂日系燈籠,牆身貼滿哂日系卡通畫像,有一種返咗「家鄉」嘅感覺。I-Pad餐牌除咗有基本放題價錢外,客人還可以自由選擇,加錢升級至澳洲和牛或者日本澳洲和牛套餐,豐儉由人。基本套餐已包括多款不同部位嘅牛肉,例如牛肩胛,牛小排,牛五花⋯⋯仲有各類型嘅食物,例如豬肉,雞軟骨,多春魚,蔬菜,烏冬,炸物,甜品⋯⋯總之會令你出現選擇困難症的情況。我哋當晚選擇升級到澳洲和牛放題,特別推薦鹿兒島日本豚,肉質軟嫩而不硬,可以Encore多幾次的燒肉。飲品任飲,有CC Lemon,有氣利賓納,蘆薈汁,涼粉爽等。飲酒嘅朋友,可以加錢升級為任飲酒精系列,至啱約埋班「酒肉朋友」嚟開餐。無論係燒肉套餐,定係飲品嘅選擇,餐廳都俾客人按自己喜好而選擇,「加錢,定唔加錢;升級,定唔升級」,全部都由你去話事。有得揀,你先至係老闆!

2022-08-24 929 浏览
一不吃肉就混身不爽,每次總想去放題大吃一頓!今天肉癮起,就找了這間之前吃過的,來重溫一下!精選熊本放題(298元)(升級澳洲和牛放題+38元)升級澳洲和牛放題的性價比會比較高,三款澳洲和牛的雪花都更好,而且肉質挺柔軟,吃起來挺多汁的,而且切得挺厚的,吃起來有牛肉的甜味,配上烤肉汁或岩鹽,更突出牛肉的香味!不過就算不升級,其他也挺多牛肉可以選的,而且非常好的都在下單界面就大約寫了那款牛肉吃起來是怎樣的,這個就可以對症下藥的感覺,選自己喜歡的!不過這是放題,就可以全部都叫一次來試試!其中牛側腹橫肌和醬燒牛三角肉,都是我挺喜歡的部位,前者嫩滑多汁,後者帶有濃濃的醬香味!海鮮類選了三文魚骹,三文魚魚骨和大蝦,其中三文魚骹真的挺不錯,燒完外焦裡嫩的,油香十足,入口即化的口感,非常讚!大蝦也挺新鮮的,爽滑彈牙!炸物都可以,都是即叫即咋的,來到吃起來非常香脆,唐揚雞塊吃起來挺多汁的,章魚小丸子真的有章魚,泡心芝士年糕外脆內軟糯又有芝士香!甜品試了泡芋和棉花糖串,泡芋吃起來不會太甜,棉花糖燒完以後流心的狀態,香甜可口!這裡的飲品選擇不算很多,但挺好的是有冷泡茶,而且是無糖的,喝起來沒有負擔,而且茶香十

精選熊本放題(298元)(升級澳洲和牛放題+38元)

這裡的飲品選擇不算很多,但挺好的是有冷泡茶,而且是無糖的,喝起來沒有負擔,而且茶香十足,我喝了清香茉莉花茶!
2022-08-22
2022-08-22 732 浏览
熊本炸物頂呱呱今天相約好姊妹到銅鑼灣shopping,敘舊,暢談近況。首先好姊妹介紹熊本燒肉吃個放題,然後再到附近的小店逛一逛。熊本燒肉裝修平民化,座位寬敞舒適,有足夠空間給我們擺放食物。這裏的放題有多款選擇,除了最基本的放題之外,還可以加$38升級和牛任食放題。我們姊妹倆經過一番討論,大家都認為加$38有和牛任食是值得的。首先我們點了和牛肩胛,和牛封門柳及和牛牛版犍。幾款和牛都有牛香味,封門柳最嫩滑,入口溶化。牛肩胛比較滑,牛味重。這兩款各有特色我都很喜愛。這裏的炸物亦是十分出色的,師傅用的炸粉很好吃,很脆,不會油膩膩,是即叫即炸的。我們點了炸帶子,炸蝦·炸蝦蝦肉很爽口,很好吃。其他熟食,有章魚小丸子,蚌肉,中華沙律,螺肉。章魚小丸子是師傅自家製的,好脆口,好吃。這裏的中華沙律,質素頗佳,不是一般店舖的貨式。甜品方面,有布朗尼,迷你泡芙,棉花糖。我最喜歡吃布朗尼,因為它的朱古力味很香濃。不經不覺兩小時很快過去了,雖然我倆已飽得幾乎撐不下來,但到最後last call,我還是再吃了幾個布朗尼,結束了一個豐盛的午餐。🌟熊本燒肉 (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道477-481號3樓#銅鑼灣美食 #銅
熊本炸物頂呱呱

首先我們點了和牛肩胛,和牛封門柳及和牛牛版犍。

🌟熊本燒肉 (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道477-481號3樓

#銅鑼灣美食 #銅鑼灣好去處 #hkfoodie#beautifulcuisines#kolhk#foodstagram#nomnom#lifestyle#finedining#香港好去處#打卡#吃貨#美食日記#香港美食#美食推薦#相機食先#hkfoodblogger#hongkongrestaurant#hkfoodshare#hkfood#hkig#igfood#hkkol#fotd#hkfoodporn#amazing#相機食先#香港#吃貨#photooftheday
🥩 再訪銅鑼灣熊本燒肉吃到飽🤣 尤記得2019年餐廳推出拉筋達一定米數的目標便會送出相應的優惠及食品,那時候苦練了2星期達標,開心吃和牛。這次相約朋友晚餐,好好懐緬一下過去。餐廳是燒肉放題,以電子平板下單點食物,一個價錢吃到飽。牆身貼滿日本動漫海報,有點像日本居酒屋,打卡一流。💰 價格方面,選擇「精選熊本放題」價錢$298,加$38可升級選澳洲和牛放題的肉類 🐮 肉類(精選熊本放題)牛肉的選擇頗多,首推醬燒牛三角肉,肉質嫩滑入味,非常好吃。而和牛封門柳、和牛板腱、厚切牛舌、澳洲和牛牛小排樣樣好質,牛味濃郁富肉汁。鹿兒島日本豚則有驚喜,肉質結實入口無羶味,香味十足。蒜香雞排調味剛好,肉質嫩滑美味。🐟 海鮮個人比較喜歡吃大蝦、惹味魷魚、和三文魚鰭。尤以三文魚鰭最出色,魚肉嫩滑富油脂,燒後魚皮焦香可口,味道一流。🥬 蔬菜熱推燒菠蘿,味道鮮甜; 鮮冬菇滑身多汁;翠玉瓜爽甜美味,可中和肉類的肥膩感。🍤 熟食由於怕大飽所以沒有點選飯類和麵類。選擇了一些小吃,當中的清酒煮蜆和枝豆、是個人最愛,兩款都飽滿大粒,味道鹹香。流心芝士年糕入口外脆內軟,有拉絲效果,紫心香芋丸除了香脆外,更有香甜的軟糯質感。🍡
🥩 再訪銅鑼灣熊本燒肉吃到飽

🐮 肉類(精選熊本放題

🐟 海鮮

🥬 蔬菜

🍤 熟食

🍡 甜品
個人比較喜歡雲呢拿泡芙,又輕又鬆,入口微甜,朱古力布朗尼和棉花糖都是不錯的選擇。餐廳餐每位奉送一粒士多啤梨大福,甜美可口。

🔸小總結:
燒肉種類豐富,質量不錯,裝修帶日系感,是適合朋友聚餐的餐廳。值得一讚店舖抽氣系統不錯,吃畢都不覺身上有陣燒肉味。而且地理位置便利,值得一試。

👅味道:4.7/5
🌐地址:銅鑼灣謝斐道477-481號3樓
2022-08-17
  • 澳洲和牛
2022-08-18 87 浏览
超有特色嘅燒肉放題店一入到門口已經見到好多日本動漫同電影嘅poster,啲佈置都勁有日本激安燒肉店feel🤣燒肉店都幾近地鐵站,行五分鐘倒就到呢個係用ipad 落單~環保!呢到有好多款肉類揀,可以加錢升級$28刺身放題/$38澳洲和牛/$628 日本澳澳洲和牛/任飲生啤我地今次淨係加多38食澳洲和牛,但建議一定要加38😂質素高好多佢啲嘢食大部分放題店都有,就好似炸物咁!最特別係有得燒棉花糖🤣超正!即刻好似去咗bbq咁~就算我地飽死都叫咗兩串黎燒lol
超有特色嘅燒肉放題

燒肉店都幾近地鐵站,行五分鐘倒就到
2022-08-18 249 浏览
之前已經食過一次,太抵食所以要encore,好後悔食之前食咗少少嘢,搞到我食得唔多🥲講返我同朋友揀咗精選放題再加$38升級澳洲和牛任食😌任食120分鐘🥩本身連埋加三百幾任食已經好抵,店員仲話俾我聽鍾意食辣嘅,依家有呢個優惠👇🏻我當然唔執輸試咗🤘🏻超級抵優惠✨辛之麻辣系列🌶,而家只要喺晚市放題like 社交平台就可以免費升級任食啦😋原價係要加$48先可以升級㗎,晚市放題係4pm後-12pm🙌🏻麻辣系列都有好多款,唔食得辣嘅朋友要諗清楚,因為都真係有啲辣🌶對於食得辣嘅朋友黎講,當然係好惹味啦,因為好少食燒肉嘅地方有麻辣系列口水雞牛三寶辣子雞蒜泥白肉麻辣芋絲紅油餃子酸菜鯖魚川味雞翼孜然牛柳粒仲有鍾意佢哋嘅地方係因為有燒棉花糖😝平時只係燒嘢食先可以食到燒棉花糖,呢度就可以食到😋呢個仲可以升級啤酒任飲,可惜我朋友唔飲酒🫠總結:呢間係可以食完又再食嘅燒肉店

超級抵優惠✨

酸菜鯖魚
川味雞翼
孜然牛柳粒

仲有鍾意佢哋嘅地方係因為有燒棉花糖😝
平時只係燒嘢食先可以食到燒棉花糖,呢度就可以食到😋

呢個仲可以升級啤酒任飲,可惜我朋友唔飲酒🫠

總結:呢間係可以食完又再食嘅燒肉店

2022-08-15
2022-08-17 70 浏览
慶祝生日同朋友食燒肉放題~餐廳叫做熊本燒肉,仲有可愛嘅熊本熊係玻璃鏡上面,超級得意!全個餐廳嘅裝修都好日系,真係還原左日本嘅燒肉店其實燒肉真係我嘅最愛,因為可以邊燒邊傾計邊食其實真係幾正!今次我哋係食燒肉放題~ 主要就係食牛嘅!有好多唔同部位嘅靚牛肉片都係放題套餐包咗~真係超級抵食呀咁多靚牛都係一個價就可以食,放題除咗係燒肉之外仲有海鮮,仲有好多蔬菜都可以任叫!最驚喜係居然可以叫埋魷魚!魷魚真係好巧燒嘅人嘅功夫,所以自己燒就會覺得好食,因為自己總係拿捏得最好!唔會太乾亦都唔會太生!由於我比較鍾意食燒肉係會配埋飯,所以我就叫咗一碗味素飯配埋燒肉一齊食,燒肉燒起左嘅時候又可以吸下油!非常之方便!見到有好多小食都可以叫,我就叫咗燒茄子,餃子,芝士年糕,章魚小丸子,炸帶子,三文魚,玉子燒,枝豆甜品就叫咗炸香蕉,忌廉泡芙!全部都好高質好好味!全場嘅飲品都係任拎,其實都幾多選擇,我就要咗蘆薈汁!清清地配埋燒肉一流!
其實燒肉真係我嘅最愛,因為可以邊燒邊傾計邊食其實真係幾正!

放題除咗係燒肉之外仲有海鮮,仲有好多蔬菜都可以任叫!

見到有好多小食都可以叫,我就叫咗燒茄子,
餃子,芝士年糕,章魚小丸子,炸帶子,三文魚,玉子燒,枝豆
甜品就叫咗炸香蕉
,忌廉泡芙!
全部都好高質好好味!

2022-08-17 68 浏览
燒肉真係有癮㗎 冇食一排就會好想食 今次極速搵左呢間位於銅鑼灣嘅日式烤肉店止止癮 位置非常近地鐵站 都幾方便餐廳周圍都痴滿動漫posters 有龍珠🐲 男兒當入樽🏀 仲有好多好可愛嘅手繪食物卡通牆紙🖌 頭頂又掛滿日本風旗幟🎏 都令人幾眼花撩亂👀˜”*°•晚市熊本精選放題($298)•°*”˜呢個套餐有多達60款嘅肉類🥩 蔬菜🥬 海鮮🦐 熟食🥟 炸物🍤 同甜品🍮 任君選擇 勝在選擇夠晒多 而且上菜速度亦都超快 加$38可以升級澳洲和牛套餐 多4⃣️款澳洲和牛選擇🐮 另外仲可以加$28升級刺身放題🍣牛肉部位方面選擇都幾多 最基本都有8⃣️款 有牛五花 牛肩胛 牛三角肉 牛小排 牛西冷 牛排骨 牛柳粒同牛舌 升級左澳洲和牛仲有封門柳同牛板腱㖭🆙推介多春魚 超級多春 多到爆出黎啊🐟 ⭕️ 熊本燒肉 (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道477-481號3樓

餐廳周圍都痴滿動漫posters 有龍珠🐲 男兒當入樽🏀

˜”*°•晚市熊本精選放題($298)•°*”˜

推介多春魚 超級多春 多到爆出黎啊🐟

⭕️ 熊本燒肉 (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道477-481號3樓
2022-08-16 59 浏览
銅鑼灣市中心日本燒肉,全日供應日式燒肉放題及午市定食,主打M5澳洲和牛,任飲生啤😍 輕鬆任食120分鐘,店內裝修充滿日本居酒屋風格,好多日式燈籠佈置,令人好掛住日本!😍.精選熊本放題$278 + 澳洲和牛放題$38 .餐廳用ipad點單,方便我地加單,送餐速度快,唔會漏單,超級加分!可惜當日menu有幾款已經賣哂,試唔哂所有嘢! 值得一讚,抽氣同埋通風系統唔錯做得唔錯,唔會太大油煙味,食完都冇話好大陣味.整過食物質素都唔錯,選擇都多,醃製過嘅牛小排燒完會更入味,個人推介: 醬燒牛肩胛肉、牛側腹橫肌、醬燒牛排骨、薄燒牛小排、醬燒牛三角肉、安格斯西冷、厚切牛舌識食一定食棉花糖,咁樣燒唔會怕整到棉花糖會燒燶着火
精選熊本放題$278 + 澳洲和牛放題$38

識食一定食棉花糖,咁樣燒唔會怕整到棉花糖會燒燶着火