2021-09-11
::熊小館 ::小熊主題夠晒童真,店內到處都有小熊的影子,而且店面空間感十足,望住溜冰場,可以放鬆心情好好享受晚餐#特濃芝士鐵板雞扒以鐵板上菜保持溫度,相機食先的朋友依然享受到熱辣辣的雞扒,配菜豐富,望到咁靚的display已經胃口大增,拉絲的芝士邪惡度爆燈,加上嫩滑的雞扒,食完好有滿足感呢#黑松露蟹籽帶子黃金意大利飯金黃的帶子鮮甜有口感,香濃的醬汁包裹住每一粒飯,啖啖都食到誘人的芝士味,隱約滲出一點點黑松露的香氣,層次豐富,食得出係用心之作!#唐揚脆脆雞翼雞翼size夠大隻,食落好滿足,伴以沙律醬,越食越想食!#玫瑰法式燉蛋白餐牌話”完美的句號”,個人非常認同,所以一定要食個甜品呢! 賣相精美的法式燉蛋白口感香滑,甜度適中,大人小朋友都會鍾意!#木糠布甸忌廉香滑口感細膩,配上一層層的”木糠”,食完之後令我重拾對木糠布甸的熱愛呢特別一讚呢度嘅服務,店員感覺親切,會主動關注客人需要,令整個用餐體驗加分不少!
#特濃芝士鐵板雞扒
#黑松露蟹籽帶子黃金意大利飯
#唐揚脆脆雞翼
雞翼size夠大隻,食落好滿足,伴以沙律醬,越食越想食!
#玫瑰法式燉蛋白
#木糠布甸