2020-05-08
No boundary 係我一直想試既餐廳,奈何當時只有銅鑼灣一間店舖😫。但係而家竟然係荃灣開分店,簡直係新界人既好消息😍😍!好彩事前有bk位,唔係walk-in都冇位食。-作為一個包控,依個無邊際厚多士🍞($98)係必必必點!多士上面舖滿左滿滿既咸牛肉同芝士🧀,超級邪惡😈!切開中間,流心蛋既蛋漿即刻流哂出黎,食落仲有甜甜地既感覺。原來係面頭仲淋左蜜糖🍯,令麵包食落唔會太dry,口感非常豐富😍😍😍!但係千奇唔好低估佢既份量,食完係會好飽🤣🤣,一定要share食!-至於依個egg benedict 都好好食😋😋!揀左個煙三文魚benedict ($98),水波蛋煮得岩岩好,又係一個會爆哂蛋漿既菜式,面頭係熱溶左既芝士,同煙三文魚好夾😎,旁邊配左沙律菜🥗,芝麻醬係另外裝住,可以自己調節份量倒落沙律菜到,十分解膩👍🏻👍🏻👍🏻!-另外仲嗌左個煙鴨胸肉意粉($98),擺盤擺到好靚,意粉🍝炒得入味,乾身,係我鐘意食既質地,加上鴨胸肉軟淋,真心唔錯🤤🤤🤤!-食左咁多野,就緊係要飲返杯飲品解解渴啦😌😌,依杯玉蝴蝶🦋其實就係牛油果🥑加香蕉🍌既smoothie😆😆。飲落冇想像中咁甜,一度懷疑冇額外加糖,而
食左咁多野,就緊係要飲返杯飲品解解渴啦😌😌,依杯玉蝴蝶🦋其實就係牛油果🥑加香蕉🍌既smoothie😆😆。飲落冇想像中咁甜,一度懷疑冇額外加糖,而且香蕉味非常之香,飲完成杯超滿足☺️☺️☺️!
整體所有食物都好好食😋,絕對係會encore既餐廳之一😍😍😍!