2020-05-08 2192 浏览
No boundary 係我一直想試既餐廳,奈何當時只有銅鑼灣一間店舖😫。但係而家竟然係荃灣開分店,簡直係新界人既好消息😍😍!好彩事前有bk位,唔係walk-in都冇位食。-作為一個包控,依個無邊際厚多士🍞($98)係必必必點!多士上面舖滿左滿滿既咸牛肉同芝士🧀,超級邪惡😈!切開中間,流心蛋既蛋漿即刻流哂出黎,食落仲有甜甜地既感覺。原來係面頭仲淋左蜜糖🍯,令麵包食落唔會太dry,口感非常豐富😍😍😍!但係千奇唔好低估佢既份量,食完係會好飽🤣🤣,一定要share食!-至於依個egg benedict 都好好食😋😋!揀左個煙三文魚benedict ($98),水波蛋煮得岩岩好,又係一個會爆哂蛋漿既菜式,面頭係熱溶左既芝士,同煙三文魚好夾😎,旁邊配左沙律菜🥗,芝麻醬係另外裝住,可以自己調節份量倒落沙律菜到,十分解膩👍🏻👍🏻👍🏻!-另外仲嗌左個煙鴨胸肉意粉($98),擺盤擺到好靚,意粉🍝炒得入味,乾身,係我鐘意食既質地,加上鴨胸肉軟淋,真心唔錯🤤🤤🤤!-食左咁多野,就緊係要飲返杯飲品解解渴啦😌😌,依杯玉蝴蝶🦋其實就係牛油果🥑加香蕉🍌既smoothie😆😆。飲落冇想像中咁甜,一度懷疑冇額外加糖,而

食左咁多野,就緊係要飲返杯飲品解解渴啦😌😌,依杯玉蝴蝶🦋其實就係牛油果🥑加香蕉🍌既smoothie😆😆。飲落冇想像中咁甜,一度懷疑冇額外加糖,而且香蕉味非常之香,飲完成杯超滿足☺️☺️☺️!

整體所有食物都好好食😋,絕對係會encore既餐廳之一😍😍😍!
  • 無邊際厚多士
2020-05-07 358 浏览
今日 51, 要出嚟撐黃店, 就嚟到荃灣揀咗喱間 No Boundary。我同 P san 6:30pm 左右行完街去到喱間店, 已經見到有幾個 group 嘅食客喺門外面排隊等位, 我哋就行近門口向店員攞完籌, 店員再請我哋跟住之前幾 group 人喺門外排隊, 我哋等到 7:10pm 先有位, 但要坐店外兩張枱其中一張枱, 我哋怕太多人喺店家出面經過又有人食煙, 所以我哋要求坐店內, 咁就要再等, 等到 7:20pm 終於有位, 店員幫我哋量體溫同噴完酒精搓手液後可以入坐了。 入坐後, 店員同我哋講我哋嘅用餐時間到 8:30pm, 仲有一小時就要離坐, 所以我哋好快就決定到食咩同落單。最終, 叫咗個德國豬手餐再加個太陽雞堡。上主菜前, 有餐包同餐湯, 餐包係蒜蓉多士, 鬆脆可口, 餐湯係南瓜湯, 但比較遜色, 因為南瓜味淡。跟住侍應端上嘅係飲品, P san 點嘅焦糖鮮奶咖啡, 焦糖同咖啡味好 balance, 咖啡味唔會完全蓋過焦糖味, 甜度亦恰到好處, 唔會太甜, 咖啡味亦好香同埋無苦澀味; 而我點嘅夢之沙冰特飲花菲花, 係由接骨木花、熱情果同青蘋果調製而成, 顏色係初夏樹木嘅

最終, 叫咗個德國豬手餐再加個太陽雞堡。

南瓜湯, 蒜蓉多士

跟住侍應端上嘅係飲品, P san 點嘅焦糖鮮奶咖啡, 焦糖同咖啡味好 balance, 咖啡味唔會完全蓋過焦糖味, 甜度亦恰到好處, 唔會太甜, 咖啡味亦好香同埋無苦澀味; 而我點嘅夢之沙冰特飲花菲花, 係由接骨木花、熱情果同青蘋果調製而成, 顏色係初夏樹木嘅青綠色, 味道酸酸甜甜, 好 refreshing, 再加上係沙冰, 冰冰涼涼, 適合夏天飲用, 有一點值得稱讚嘅係店家用可重用銅飲管而唔係膠或者紙, 好環保。
焦糖鮮奶咖啡

花菲花

試完冰凍嘅飲品, 主菜德國豬手上菜喇, 佢唔係我咃一般食到嘅炸德國咸豬手, 應該係經過煮同烤焗過, 面頭淋咗一層蜂蜜, 比起炸豬手, 喱個豬手可以被一下就砌到落底, 入面啲肉好 juicy, 唔會太咸, 塊皮充滿骨膠原, 好軟腍, 但食落又唔會覺得好油膩, 可能係因為配埋蜜糖一齊食嘅關係吧, 咸咸甜甜, 有少少衝擊, 食多幾口, 如果覺得膩, 又可以食埋伴碟嘅 pickle 解膩, 店家亦有將食豬手傳統會配埋嘅黃芥末同燒烤醬放喺盤上, 等食客可以試到唔同嘅味道。
德國豬手

個德國豬手餐可以加錢加一款食物, 我哋就揀咗加太陽雞堡配薯角, 喱個雞堡相比起豬手無咁特別, 不過雞堡入面有菜同蕃茄, 感覺好 fresh。
太陽雞堡

今次嚟 No Boundary, 等咗差不多一個鐘先可以入坐, 但用餐時間只有一個鐘多少少, 雖然食得晒, 但真係太趕, 未能好好享受一番。
2020-05-01
焦糖鮮奶咖啡
花菲花
太陽雞堡
2020-05-06 309 浏览
朋友幫小弟慶祝生日, 去左荃灣No Boundary去到都唔少人排隊, 等左差不多大半個鐘. 侍應安排座位同招呼都好好禮貌, 呢度有本地出品嘅門神啤酒, 幾個人各試左唔同味道, 清啤果味濃, 我個人鍾意蜂蜜黑啤. 說回菜式, 豬手套餐有南瓜湯同法包, 另外再柯打了小食同兩款菜. 南瓜湯比較淡, 香草味比南瓜味更重, 法包則脆卜卜, 蒜蓉味再濃啲就更好. 雙色薯條, 三文魚牛油果沙律同德國腸拼盤都正常水準, 但相比之下我更加鍾意德國豬手外邊的烤豬手一般都比較乾同硬, 但呢度就用水煮嘅方法, 豬手又腍又入味, 骨肉一切就分離, 唔會太鹹, 仲有小小甜味, 配合酸瓜完全唔覺膩, 如果佢有酸椰菜就更好了. 所以豬手可以算係呢度招牌菜
朋友幫小弟慶祝生日, 去左荃灣No Boundary
雙色薯條
煙三文魚牛油果沙律
香腸拼盤
2020-05-03
德國豬手
📍 No Boundary 🎗📍 銅鑼灣 • 希雲街9號地下銅鑼灣最黃的一條街——希雲街!這家太多人排隊?排對面那家吧!或者旁邊的都行!反正大家都是同路人💛店員服務很好,食物好吃又漂亮,還有位置讓你貼連儂牆 (๑♡3♡๑)柏林德國豬手 套餐 ($258)外面的餐廳供應的豬手通常都外皮硬硬的、很難切,本來以為這個也會一樣,原來不是。肉一扯就出來了,質感很軟嫩,還入口即化,太驚喜了😍套餐配有餐包、餐湯、餐飲。餐湯菠菜汁雜菌意大利飯配波特菇 (忘記價錢了👻)我們三個人,點豬手套餐加錢點了一個意大利飯。看起來綠綠的好像不太吸引,可是那只是菠菜汁啦,味道其實很好!焦糖香蕉朱古力奶 (點套餐+$28)熱棉花糖朱古力奶 (點套餐+$12)飲品好喝又適合打卡~結帳送的禮物🎁:
📍 No Boundary 🎗
📍 銅鑼灣 • 希雲街9號地下

銅鑼灣最黃的一條街——希雲街!

柏林德國豬手
柏林德國豬手 套餐 ($258)
套餐配有餐包、餐湯、餐飲。
餐湯
餐湯

菠菜汁雜菌意大利飯配波特菇
菠菜汁雜菌意大利飯配波特菇 (忘記價錢了👻)
我們三個人,點豬手套餐加錢點了一個意大利飯。
焦糖香蕉朱古力奶 (點套餐+$28)
熱棉花糖朱古力奶 (點套餐+$12)
飲品好喝又適合打卡~

結帳送的禮物🎁:
柏林德國豬手
2020-05-03 287 浏览
今日同朋友慶祝生日! 黎左荃灣食好野😗 我地選擇左荃灣新開一排既「No boundary 」黃店食生日大餐! 門面最吸晴既係那個金色半身銅像!餐廳環境都寬敞,餐牌選擇多。平日亦有很多棒場客👍🏻👍🏻我地點左兩個lunch set, 「鴨胸意粉」及「All Day Breakfast 」。 先送上南瓜湯,質感很濃郁滑口!夠香甜「鴨胸意粉」份量都多! 意粉炒得香口不膩,鴨胸好有驚喜! 肉質鬆化、而且醃製入味,好香甜惹味! 「All Day Breakfast」賣相亦相當漂亮豐富,炒蛋很香滑、牛角包🥐鬆化、配埋咸香既煙三文魚、煙肉、德國腸,食得好滿足😋
先送上南瓜湯,質感很濃郁滑口!夠香甜

2020-04-30 435 浏览
早前經過見好多人排隊,上網睇review也很不錯,一心打算黎試一試新餐廳,經過看門面裝修也很精緻,有點心意,本想老闆應該也是有要求的人,但食完今次後,真的很反感,如果有興趣想試試的人,可參考下是否值得。首先裝修方面,係有點心思,但因應疫情關係,我理解枱與枱之間須用膠版隔開,但說好的枱之間要有1.5米距離,真的沒有做到,反而加了膠版後,依然係枱貼枱,令到2人位面對面坐好似自修室一樣,太逼了,用餐時甚至會撞到隔離位人士的手肘。試問疫情下,仍然要將枱貼枱,用盡每一吋空間做生意,未免太罔顧食客安全,過於商業化。就連茶餐廳的位置,也坐得比e度舒服。在此壓迫環境下,認真冇胃口,更加唔好講要打卡,真心希望貴店老闆認真考慮改善一下。食物方面,我點了all day breakfast及潛庭,味道還是可以的,但從性價比而言,有點不值,名過其實。加上有用餐時間1.5小時,由點餐到上菜足足等了一小時,真心超過可接受範圍,上菜時間要一小時也非常不合理,正因如此,我決定不會再來,建議各位如果肚餓黎食,要有心理準備在門外排隊及入內等候用餐也要一段很長很長的時間。至於服務方面,客觀而言是可以的,服務員都有禮,只係對於

至於服務方面,客觀而言是可以的,服務員都有禮,只係對於1小時都未能上菜,明顯沒有認真跟進。

最後樣講既係,一間餐廳俾人既感覺,並不是表面裝修有幾好,野食有幾特別,而係俾食客既整體感受。如果連一坐底,都已經令人感覺為賺錢,唔理所有野,只係盡量將所有人放哂入去,對唔住講句,e種餐廳我真係唔會再黎!

2020-04-30
2020-04-30 270 浏览
上個月黎過,見門口太多人等位,最終打消左念頭。咁今次上網search過12點開門,預早開門所前黎到排隊,但全程無店員出黎派定飛或叫人咩位置排隊,果時門口都十幾人,去到12點05分,店員都未安排客人入座,作為一間餐廳,遲開門都算,又無安排客人咩位置排,變左入座果刻要靠客人自津講返自己第幾個黎到。大概12點08分,終於有店員出黎帶位,帶位員安排排最前果幾組人坐門口最逼果5張2人枱,枱同枱之間無隔開距離,只有一塊50-70cm高既膠板中間隔住,分店明明有好幾張大d既枱,最後最早黎到既果班客人坐曬最逼既2人位,排後面既其他2位既客人反而坐曬其他4人枱,有種遲黎先上岸既感覺,入座安排有d唔公平既感覺講完入座安排,講下食物點左份 牛魔王潛艇,見有推薦既標籤,諗住穩陣,再加38蚊升級做套餐升級套餐有杯大概150cc既士多啤梨味飲品,不過不失有個睇落茶左蒜蓉既蒜蓉包,但無乜味另外有個南瓜湯,呢個南瓜湯夠熱既,但個湯無乜味,好似飲緊粥水咁所以結論係唔推薦轉餐另外主食 牛魔王潛艇,由落單到出菜,最終等左足足一個鐘先到,諗住搞咁耐,一定係鎮店之寶,食物黎到,有少少似the base既韓式牛肉包既感覺,諗住會
上個月黎過,見門口太多人等位,最終打消左念頭。
講完入座安排,講下食物
升級套餐有杯大概150cc既士多啤梨味飲品,不過不失
有個睇落茶左蒜蓉既蒜蓉包,但無乜味
所以結論係唔推薦轉餐
另外主食 牛魔王潛艇,由落單到出菜,最終等左足足一個鐘先到,諗住搞咁耐,一定係鎮店之寶,食物黎到,有少少似the base既韓式牛肉包既感覺,諗住會好正
實際食落去,個汁好酸,感覺係 包+肥牛+茄汁
食左幾淡就放棄粥
總結呢間店既牛魔王潛艇一般般,入座安排好亂好唔公平,另外出菜速度比較慢,個人唔會再黎幫襯,亦唔推薦朋友黎。
2020-04-30
2020-04-30 195 浏览
一直好想幫襯呢間黃店,今日係拍拖紀念日,一於決定出街食,去試下呢間位於荃灣既 No Boundary。黎到既時候,比我想像中多人。先探熱再消毒。枱與枱之間都有塊板隔住。希望大家都可以食得安心。我地點左個德國豬手餐,再加左個挪威煙三文魚沙律。因為下午個餐仲飽飽地,就唔叫咁多啦。是日餐湯南瓜湯,有粒粒南瓜蓉,幾甜幾香。細細杯,岩岩好。挪威煙三文魚沙律都幾大份,沙律菜好新鮮爽口,敗筆加左罐頭菠蘿,原本好Fresh既一碟沙律,加左罐頭菠蘿感覺怪怪地,雖然我鍾意食菠蘿。如果加入新鮮桃肉會更加好。德國豬手同樣好大份,曾到德國食過真正德國豬手,係有d分別既。皮不夠香脆,上枱時有層層咸香噗鼻,只是皮更香脆一點更好。肉質嫩滑,鎖得住肉汁,不過越食入面部分,就開始咸味不足,未滲透似的。但整體還是美味可口,已打算再買一隻帶去奶奶家一起吃。就是因為不太咸,岩老人家吃。吃到尾聲已經很飽,原以為叫得太少,原來份量也足夠。如果還有甜品就完美了。純粹個人意見,整體是很不錯的一間黃店。職員勤快友善,店內到處貼滿Memo紙,我們也會記得你們為香港人曾經出一但分力。加油,我們會再來支持的。環境:🌟🌟🌟🌟食物:🌟🌟🌟🌟服務:

是日餐湯南瓜湯,有粒粒南瓜蓉,幾甜幾香。細細杯,岩岩好。

環境:🌟🌟🌟🌟
食物:🌟🌟🌟🌟
服務:🌟🌟🌟🌟🌟
抵食:🌟🌟🌟🌟
尋晚見疫情好返d,收工約左友人係荃灣搵野食,相聚一下,見餐廳門口都有幾台客等緊,門面裝修幾好,一於試下新野,前後等左半個鐘左右啦,圖一,噴泉牛肉堡賣相幾好,影相打卡一流,上面d噴泉係甜蕃薯,整體有3星🌟🌟🌟,店舖有賣local beer,緊係支持下🍺,點知⋯上第二道菜,請睇圖二(埋單走個時影的🥺基本上只食左牛肉堡)(左上)隻德國🇩🇪豬手,小妹真係第一次食一隻好似未熟透,塊皮仲係粉紅色既德國豬手,好得人驚,仲有一層油伴碟,右邊既炸雞粒,d粉真係厚到雞絲都搵唔到條,南瓜湯好似放左好耐,凍的⋯呢個價錢,呢個食物質素,真係唔掂,大家都係小心點菜,免中伏
噴泉牛肉堡
2020-04-28
2020-04-26 401 浏览
No boundary荃灣黃店💛⁣⁣之前行過cwb見到有, 但位唔多, 難得荃灣有新開分店仲大好多, 就同朋友懲罰下佢去食個lunch😎⁣⁣餐廳入面好多連儂牆好靚💛仲有d酒精搓手液係枱度方便大家用👍🏻⁣⁣. Knight breakfast . $98⁣煎雙蛋好靚, 配埋六角形碟賣相👍🏻蕃茄juicy, 煙肉就有d肥, 個人鍾意食脆d香口d😂 牛角包 🥐有d硬, 其他正常發揮, 但呢個價錢就有d貴喇🙈⁣⁣. No boundary classic . $68⁣簡單普通all day breakfast 🍳 😂😂炒蛋好大份同幾滑👍🏻粟米同茄汁豆份量都好多, 但覺得無乜特別可以唔洗叫😂⁣⁣Lunch本身有湯同加錢有飲品, 我地叫左芒果水果茶, 都ok中規中矩😌 因為我地都係叫all day breakfast 🍳 都無乜試到其他, 有機會再嚟懲罰💛⁣⁣推介: 🌟🌟🌟(最高5星)⁣
No boundary荃灣黃店💛⁣

. Knight breakfast . $98⁣

. No boundary classic . $68⁣

推介: 🌟🌟🌟(最高5星)⁣
2020-04-20 500 浏览
荃灣新開餐廳,銅鑼灣有分店,仲要係黃店,當然要去試啦🎗樓面面積唔算大,大約得十張枱,所以lunch time去到都要等左陣先入得到去Lunch Set 有6款可以揀 (餐湯+Main)點左個All Day Breakfast 同 Risotto 😚 仲有得用跟餐價點飲品🥤〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️菠菜汁雜菌意大利飯 $108 🎗🎗🎗Spinach Mushroom Risotto ®️©️本身好鍾意食菠菜同菇,所以一定會點呢個 Risotto🤣 香味濃郁嘅雜菌配上淡淡嘅波菜汁,再係Risotto 上放一隻大Portobello Mushroom,令賣相無咁單調,色香味俱全〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️騎士全天早餐 $98 🎗🎗Knight Breakfast攞盤幾靚,但材料相對簡單,性價比麻麻牛角包有啲硬,唔夠鬆化〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️檸檬 青檸 梳打特飲藍莓 菠蘿 梳打特飲 (跟餐+$18)特飲係打卡之選 📸檸檬+青檸 係無死嘅選擇,酸咪咪,飲完會好開胃而藍莓+菠蘿 就好似黑加侖子糖味
荃灣新開餐廳,銅鑼灣有分店,仲要係黃店,當然要去試啦🎗

Lunch Set 有6款可以揀 (餐湯+Main)
仲有得用跟餐價點飲品🥤

菠菜汁雜菌意大利飯 $108 🎗🎗🎗
Spinach Mushroom Risotto

騎士全天早餐 $98 🎗🎗
Knight Breakfast

攞盤幾靚,但材料相對簡單,性價比麻麻
牛角包有啲硬,唔夠鬆化

檸檬 青檸 梳打特飲
藍莓 菠蘿 梳打特飲 (跟餐+$18)

特飲係打卡之選 📸
檸檬+青檸 係無死嘅選擇,酸咪咪,飲完會好開胃
而藍莓+菠蘿 就好似黑加侖子糖味
2020-04-20
2020-04-19 316 浏览
疫情嚴重, 但不減與朋友見面決心。其實是為了滿足吹水、講是講非的決心!人之常情。 為了可以讓大家更暢快地談笑風生,選擇餐廳尤顯重要。一間空間感足夠的餐廳變成我選擇的首要條件。從大街離遠眺望,不難察覺NO BOUNDARY 的名字。它就坐落大壩街的一個角落,從戲院走去不到一分鐘的距離。友人和我坐近大門口的位置,心理作用那兒的空氣較室內好,其實逆然。我們都忘了愈坐近馬路愈容易吸到煙味和廢氣。 友人和我點了一份全日早餐,有炒蛋、焗豆、牛角包、香腸、粟米,份量不算大,賣相相當吸引,可能是該隻雲石花款的碟顯露出氣派,就算你放亨氏的茄汁焗豆,你都會幻想它是由杜拜入口最高級的豆。我說得沒有錯,就算咖啡煮過了,倒進堂皇的器皿中,你都只會說那是咖啡本身的苦味。道理顯然、易懂。 但我又要收回說話了。 原因是出大事的香腸,我情願你給我廚師牌香腸,也不要不知名、有香草味的腸。原來食物的味道始終不能包裝。 中肯點評儘管食物飲品的味道欠奉,但員工的親切和細心確實挽回不少分數。
但我又要收回說話了。
ALL DAY
2020-04-07
2020-04-18 297 浏览
早餐和午餐一起吃 就是早午餐啦😛No boundary 係銅鑼灣開左一段時間 宜家荃灣都有分店🙈 於是就黎支持下 食下佢嘅all day breakfast食物質素唔錯嘅 個egg benedict 做得幾好😍蛋嘅流心程度岩岩好🤩而面頭嘅荷蘭醬都足夠😝😝連埋中間嘅煙三文魚同下面微脆嘅多士 整體食落滿意😜😜個沙律🥗就普通 純靠點芝麻醬而佢地嘅all day breakfast 賣相吸引😍不過可能因為唔係炒蛋失色左啲 同埋個牛角包可以再做得好啲 感覺唔夠脆 其它野正常發揮😎豐富嘅all day breakfastoverall 食物質素水平ok 都好食 黃店黎!💛值得支持下有小小無奈嘅係weekend 去到飲品係冇套餐價嘅 所以只能單點, 亦都冇得跟湯個啲 同埋限時60分鐘 其實就真係食完要走🙈

超高質黃店💛💛💛呢間一直bkmark左 但遲遲未去冇諗過野食咁高質差不多樣樣都有驚喜😎———❤️無邊厚多士 $98即叫即造 上枱個下真係熱辣辣 濃濃芝士味 加埋隻流心蛋 又勁大份 充滿鹹香 芝士仲有得拉絲 好正丫🤤❤️菠菜汁雜菌意大利飯配波特菇 $88超香菇味 隻波特菇口感正 入味 意大利飯夠creamy💚❤️噴泉牛肉堡 $158外型已經好吸引 啲芝士醬又勁好味 包有牛油香 外脆內軟 薯條仲要係蕃薯條 真係食到停唔到口🤩❤️挪威煙三文魚沙律 $118勁豐富既沙律 咩都有 牛油果 蒜蓉包 煎蛋 三文魚...攞盤仲好靚 冇諗過沙律可以咁高質🙊❤️Chocolate Extravaganza $188呢個壓軸 係正到無限心心眼 感覺係浸滿朱古力醬既多士 超香濃既朱古力 再拎去焗 口感係啱啱好 脆得黎又冇乾哂水 好有咬口 真係個個食到讚不絕口 鍾意朱古力一定會舔碟🤎😭。Drink。❤️花非花 $58❤️藍莓 菠蘿 $48❤️檸檬 青檸 $48飲品好大杯 又係打咭之選 不過個人覺得偏甜🙈———每次遇到高質黃店都會心心眼呢間真心高質到爆💛💛💛賣相同味道都滿分Cp值高強烈推薦👍🏻另外見佢lunch set都幾抵遲
超高質黃店💛💛💛

• 無邊厚多士
  • 挪威煙三文魚沙律
  • 噴泉牛肉堡
2020-04-06 490 浏览
之前經過呢邊 發現呢間隱世小餐廳 播住歌 啲位又偏向開放式 成功吸引咗我🤓入到去先發現原來係黃店 入面仲有連儂牆🤤🤤💛首先加咗$38要套餐 包餐湯 餐包 餐前飲品 同餐飲餐湯係好香濃嘅南瓜忌廉湯 餐包應該係自己整 好好好脆 搽滿哂蒜蓉醬 餐前飲品細細一個玻璃樽嘅紅桑子汁 清甜開胃 餐飯就要咗美式檸蜜 酸酸甜甜要咗三個主菜 啲擺碟全部都係靚到一個點人哋嘅德國腸長通粉 充滿咸香味 除咗中間一大條德國腸 啲長通粉入面都撈咗唔少切片嘅香腸好足料我嘅🤧risotto個汁真係好香濃💛啲米軟硬啱啱好 雞肉同菇嘅份量都唔少 再加上少少楓糖醬 好食到痴線 極推🤘🏻人哋嘅全日早餐 食咗幾啖炒蛋 重重奶味蛋味香草味 好香滑 粟米好甜埋單嗰陣仲有兄弟爬山貼字 廁所都有文宣 得閒一定要去多幾次🤤💛💛
入到去先發現原來係黃店 入面仲有連儂牆🤤🤤💛
餐湯及蒜蓉包